humprey_bogart 23.03.05, 14:58 przed chwilka aga_agta wyznała, że ma 16 lat ciekawe czy są młodsi bo, że są starsi to wiadomo. Ja mam skończone 31 ;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lezka_z_posen Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 15:02 dobry rocznik 1970-35:) czyli gdybym po maturze uderzyła w macierzyństwo,to aga_ata mogłaby do mnie mówić "mamo";) Odpowiedz Link Zgłoś
jj_krewetka Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 15:24 jak ja miałem 16 to dziwiłem się jak można mieć aż 35 i jeszcze łazić po tym świecie ----------------------------------------------------- Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi Błogosławiony ten, kto w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych przez dolinę ciemności Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 17:20 > dobry rocznik 1970-35:) > czyli gdybym po maturze uderzyła w macierzyństwo,to aga_ata mogłaby do mnie > mówić "mamo";) Baaardzo dobry rocznik! Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 15:16 ja tez piekny rocznik 77 - czyli 28 :) Odpowiedz Link Zgłoś
ikkebra Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 24.03.05, 08:12 Ten najlepszy rocznik : 77:))) Odpowiedz Link Zgłoś
domcia81 Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 15:05 jak nick mowi, 24 lata... ale wiosna to mi sie juz 25 zaczela ostatnimi dniami, bo styczniowa ze mnie dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 15:06 Słońce w Wodniku! '72. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 15:07 u mnie też nick zdradza. Dopiero co stuknęło mi 29. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 15:10 cholera,to nikt mnie nie przebije;)?? zgredek-skasuj ten wątek;))! Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 15:11 nie stresuj się mi bliżej jednak 32, ;D Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 15:12 lezka, nie stresuj się, nie tyle się ma , ile metryka pokazuje, a na ile się człowiek czuje:) A ja czytam na głos wpisy mojemu Mężowi, a jemu jutro stuknie 35, więc luzik:) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 15:14 ale zero stresu-o niebo lepiej się czuję,niż jak miałam 25:)bez kitu;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 15:16 STOOOOOOOOOOOOOOO LAT, STOOOOOOOOOOOOOO LAT (dla węża...) a ja się nie przyznam...powiem tylko że w lipcu będzie OKRĄGŁO !!! czyli kolejny krzyżyk Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 15:29 ! zdemaskowany !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 15:33 ha, to ty jesteś Antonim! poznałam po głosie! :D Odpowiedz Link Zgłoś
pitipel Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 15:15 lezka, jam starsza, 69 rocznik. Lepiej ci już troszkę? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 15:16 ulży mi dopiero,jak się pojawi jakaś rycząca 40-stka;)) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Lezka, mowisz i masz! 23.03.05, 15:18 lezka_z_posen napisała: > ulży mi dopiero,jak się pojawi jakaś rycząca 40-stka;)) ja ma 37 lat, bardzo sobie tez chwale:) Odpowiedz Link Zgłoś
holka1 Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 19:39 dołączam do ciebie:( okrągłe 40 Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorop Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 15:16 to zależy z którego miesiąca jesteś?:) Odpowiedz Link Zgłoś
m_jak_maruda Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 15:17 Ja Cię przebiję. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 15:24 lezka_z_posen napisała: > cholera,to nikt mnie nie przebije;)?? > zgredek-skasuj ten wątek;))! Przebijam - 36 skończę w październiku Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 15:51 lezka_z_posen napisała: > cholera,to nikt mnie nie przebije;)?? > zgredek-skasuj ten wątek;))! Ja Cię przebijam, spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 15:53 around_the_sun napisała: > lezka_z_posen napisała: > > > cholera,to nikt mnie nie przebije;)?? > > zgredek-skasuj ten wątek;))! > > Ja Cię przebijam, spoko. a jakieś konkrety;)?? > > Odpowiedz Link Zgłoś
m_jak_maruda Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 20:28 > zgredek-skasuj ten wątek;))! Nie pyszcz, smarkulo. Odpowiedz Link Zgłoś
ganja_luki Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 24.03.05, 09:53 Nie martw się lezka, ja bliso - '71. Odpowiedz Link Zgłoś
m_jak_maruda Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 15:20 Ja też mam skończone 31, ale nie przyznam się jak dawno to nastąpiło. Odpowiedz Link Zgłoś
jj_krewetka Re: łezka 1970 23.03.05, 15:22 1970 - to piękny rocznik, wiele widzieliśmy, wiele zobaczymy. zawsze wiedziałem, ze coś nas łączy ----------------------------------------------------- Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi Błogosławiony ten, kto w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych przez dolinę ciemności Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: łezka 1970 23.03.05, 15:24 :)) w 1970 roku piwo było tańsze od chleba,serio:)chleb stał 4 zeta,a piwo 3,50:) Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: łezka 1970 23.03.05, 15:25 i naprawdę zdrowe, mądre ładne dupeczki się wtedy rodziły!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jj_krewetka Re: łezka 1970 23.03.05, 15:27 w 70-tym wszystkie znaki na niebie i ziemi pokazywały, że oto zaczyna się nowa era, hippisi bzykali się każdy z każdym w starych Volkswagenach, a rodzące się wtedy dzieci były symbolem nowego świata - dziećmi wybranymi ----------------------------------------------------- Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi Błogosławiony ten, kto w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych przez dolinę ciemności Odpowiedz Link Zgłoś
m_jak_maruda Re: łezka 1970 23.03.05, 15:34 > w 1970 roku piwo było tańsze od chleba,serio:)chleb stał 4 zeta,a piwo 3,50:) To jak ty już w 1970 żłopałaś piwo, to nie jestem pewna czy cię przebiję. No, chyba że wcześnie zaczęłaś (ja też się zresztą zbytnio nie ociągałam. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: łezka 1970 23.03.05, 15:37 m_jak_maruda napisała: > > w 1970 roku piwo było tańsze od chleba,serio:)chleb stał 4 zeta,a piwo 3, > 50:) > > To jak ty już w 1970 żłopałaś piwo, to nie jestem pewna czy cię przebiję. No, > chyba że wcześnie zaczęłaś (ja też się zresztą zbytnio nie ociągałam. wtedy jeszcze nie żłopaałam,a info mam z kartki urodzinowej,na kórej były zamieszczone najważniejsze wydarzenia roku 1970 i ceny niektórych artykułów:) ceny piwa i chleba porównałam,stąd wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
m_jak_maruda Re: łezka 1970 23.03.05, 15:39 E, szkoda. To ja tu chyba jednak za Matuzalema robię. Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: łezka 1970 23.03.05, 15:41 nie, no nie gadaj, ile tych wiosenek? Odpowiedz Link Zgłoś
m_jak_maruda Re: łezka 1970 23.03.05, 15:51 Pamięć już nie ta. Trudno się doliczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
enita2 Re: łezka 1970 23.03.05, 21:39 Spoko, są starsi.Wstyd się przyznać bo ludzie tak długo nie żyją. Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 15:25 1978 - trzynastego dnia pewnego jesiennego miesiaca.... znaczy się mam 26 i pół !!!!!!! :) aż do listopada :) Odpowiedz Link Zgłoś
cisme Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 15:26 27 od 8 marca ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 15:33 masz dzień później urodziny, niż ja, hej Rybo:) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 15:43 w piątek stuknie 29... ostanie urodziny z dwójką z przodu, przełom, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 15:46 A ja nie podam, bo mnie jeszcze w robocie zidentyfikują i co będzie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
m_jak_maruda Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 20:26 wieslawa-siemiankowska napisała: > A ja nie podam, bo mnie jeszcze w robocie zidentyfikują i co będzie ?? To twój wiek aż taki charakterystyczny. Czyżby Irena Dziedzic? Tele echo...echo.. echo... nadzwyczajnie do ciebie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kira_koslin Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 15:53 rocznik 76, jeden z lepszych:):) Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 15:59 23 bedzie w czerwcu,chlip Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 16:02 Srednia kręci się około trzydziestki i ja w tej średniej się mieszczę! Co mnie cieszy. Narazie cieszy. Hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 16:26 kira_koslin napisała: > rocznik 76, jeden z lepszych:):) Popieram ja tez 76:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ganja_luki Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 24.03.05, 09:56 To jak widać teraz na rozmnożeniu rocznik '76 :) Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 24.03.05, 10:04 ganja_luki napisała: > To jak widać teraz na rozmnożeniu rocznik '76 :) Bo jak mówią dobr rocznik to trzeba powielać;-) Odpowiedz Link Zgłoś
santa_esmeralda Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 16:23 jestem w wieku chrystusowym i każdemu cuda-niewidy obiecuję :P Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 16:25 no naprawde widzę,że rocznik 70 the best :P mój 89 to chyba tylko ja reprezentuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
spojrzenie.kota.w.butach Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 16:46 jam bez rodowodu, nie dali metryki.......ale futro mam jeszcze niczego sobie Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 16:48 a wąs u waszmościa jaki? Odpowiedz Link Zgłoś
spojrzenie.kota.w.butach Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 16:50 dorodny panie, dorodny.....lśniący, jedwabisty - jak marzenie Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 16:59 a często , womitujesz waćpan, futerkiem? ponoc u kocurów to norma(vide Shrek2- mój ulubiony moment!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
paulka25 Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 16:48 A mi sie niedlugo nick zdezaktualizuje... Ale nie bede go zmieniac. A co!!! Odpowiedz Link Zgłoś
holka1 Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 19:42 mam córke w twoim wieku he he Odpowiedz Link Zgłoś
holka1 Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 20:13 to było do agi ktora ma 16 lat Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 16:55 A ja nie powiem :D No moze tylko tyle ze wyglada na to ze jestem starsza od Lezki... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 17:00 u mnie to już wiosen się nie liczy ino..JESIEŃ, JESIEŃ... Odpowiedz Link Zgłoś
spojrzenie.kota.w.butach Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 17:01 a emeryturka godziwa? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 17:04 drzejms-buond napisał: > u mnie to już wiosen się nie liczy ino..JESIEŃ, JESIEŃ... i Ty dziadku chcesz po górkach na rowerze pomykać? To najpierw przyjdź do mnie zrobić sobie ekg i powymieniamy się opakowaniami po tabletkach na sklerozę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 17:28 o.k. ale na czopki się nie zgadzam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond ale dzisiaj dałem czadu... 23.03.05, 17:33 cały dzień na forum... ale to dlatego,że dzisiaj było spotkanie JAJECZNE w pracy i zostawili mnie, jak co roku, na ..nomem omen, czatach! wrazie jakby klient przyszedł i sie pieklił.. -mówiłem :wpuszczać w krawatach...!"klient w krawacie jest mniej awanturujący się" ufff, ale jutro ostro do roboty... idę sobie HELOŁ..cześć i czołem ..nie pytajcie skad się wziąłem.. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 17:36 niech ci będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
emzeta77 do Drzejmsa pytanko na czwartek 23.03.05, 18:07 Jak przyjdziesz do roboty i poiczytasz forum to mam nadzieję, że podtrzymasz mnie i parę innycxh osób ( np. Gosię hello, a nawet ki9lka jeszcze innych na duchu) wszak Panowie do wieku się przyznają. Jak na razie to wychdzi mi żerm najstarsza na forum, ale zanim będziecie do mnie mówić "mateczko ew. mamuśka, itp. może rzeknij coś o tych czopkach, bo jeśli bierzemy z tej samej aptecznej półki, to może bedziemy w podobnym przedziale( tzn. półce)wiekowej. Rzuć jakimś szyfrem, np. kiedy bywałem we Wrocku w celach miłosnych było szaro, ale i pomarańczowo dzięki krasnalom.... albo pamiętam jak worki z piachem w obronie biblioteki i Ostrowa pakowałem. Bo inaczej muszę pójść na forum geriatryczne, a wolę wasze, przynajmniej dopóki wzrok jeszcze dopisuje i w klawiaturkę trafiam. MZ Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: do Drzejmsa pytanko na czwartek 23.03.05, 18:10 Przeciez nie napisalam ile mam lat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emzeta77 Re: oki Gosia, nie nerwujsia 23.03.05, 19:37 Po prostu wyczytałam, może niezbyt przytomnie, że pocieszsz łezkę, żeś od niej starsza. A tylko ona i maruda wśród dam sygnalizują, że nie są urodzone w latach osiemdziesiątych cy też siedemdziesiątych. Ale już wróciłam z zakupów w pobliskim sklepie i zaraz mi się umysł rozjaśni. A poza tym gdzieś zawsze pokutowało we mnie pseudo socjologiczne przekonanie, że w pewnych określonych rocznikach Gości były najliczniejsze! To z autopsji: w przedszkolu były 2 w grupie, w podstawowej 3-4, a już w średniej z 5. A na studiach w każdej grupie co najmniej 5. Epidemia jakowaś wtedy była. No już, dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: oki Gosia, nie nerwujsia 23.03.05, 19:42 ale ja nie nerwujus :))) No w kazdym razie urodzilam sie przed 1970 rokiem ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
emzeta77 Re: Gosiu i Helko! 23.03.05, 20:49 coś za szybko mi się wysłało znaczy się oczka już nie te, tylko duże klawisze obsawiają! A tak naprawdę, to chodzi o to o ilee lat przed graniczną datą na tym forum używaną jesteście. I nie chodzi tu o rocznik "70" - niestety! Pozdrawiam tych, a zwłaszcza te, co już w wieku balzakowskim...nawet bardziej, a fe...jak to brzmi, cofam, cofam taśmę ( tak się mówiło w naszych czasach) - a teraz - jak się wymazuje... wnuczki pomocy!!! MZ Odpowiedz Link Zgłoś
m_jak_maruda Re: Gosiu i Helko! 23.03.05, 23:00 > coś za szybko mi się wysłało znaczy się oczka już nie te, tylko duże klawisze > obsawiają! > A tak naprawdę, to chodzi o to o ilee lat przed graniczną datą na tym forum > używaną jesteście. I nie chodzi tu o rocznik "70" - niestety! > Pozdrawiam tych, a zwłaszcza te, co już w wieku balzakowskim...nawet bardziej, > a > fe...jak to brzmi, cofam, cofam taśmę ( tak się mówiło w naszych czasach) - a > teraz - jak się wymazuje... wnuczki pomocy!!! > MZ A 77 to wiek? Bo jak tak, to nawet ja sporo młodsza jestem. A jak dotąd to tylko z węglem kamiennym mogłam konkurować. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: oki Gosia, nie nerwujsia 23.03.05, 19:42 emzeta77 napisała: > Po prostu wyczytałam, może niezbyt przytomnie, że pocieszsz łezkę, żeś od niej > starsza. A tylko ona i maruda wśród dam sygnalizują, że nie są urodzone w latac > h > osiemdziesiątych cy też siedemdziesiątych. Ale już wróciłam z zakupów w > pobliskim sklepie i zaraz mi się umysł rozjaśni. > A poza tym gdzieś zawsze pokutowało we mnie pseudo socjologiczne przekonanie, ż > e > w pewnych określonych rocznikach Gości były najliczniejsze! To z autopsji: w > przedszkolu były 2 w grupie, w podstawowej 3-4, a już w średniej z 5. A na > studiach w każdej grupie co najmniej 5. Epidemia jakowaś wtedy była. > No już, dobrze? że niby ja sygnalizuje,że nie jestem urodzona w latach 70-tych??przecież uczciwie napisałam,rocznik 1970,najlepszy zresztą;) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: do Drzejmsa pytanko na czwartek 23.03.05, 18:42 co to znaczy podtrzymac na duchu? co to kurna jest, zeby wiek byl jakims tabu albo powodem do zmartwien?? Przywoluje do porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
emzeta77 Re: do X. 23.03.05, 19:40 Jak już napisałam przed chwilką zarządziłam stosowne zakupy ( bynajmniej nie święconka!) i zaraz będzie porządek. Ale głupio mi jakoś jak padają daty pokoleniowe moich ...dzieci! P.S. Na geriatryczny, czy na pediatrię - wybór należy do... Odpowiedz Link Zgłoś
miroslawa_potrzeba Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 17:42 a ja mam 33;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 17:46 Najwięcej osób jak dotąd jest z 1976 roku taaa, dobry rocznik to był:) pozzzzzzzzdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
blubelle Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 18:02 Ja jak Humphrey rocznik '74-bez wątpienia najlepszy! Odpowiedz Link Zgłoś
dobra_kanapka Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 20:32 a ja mam 20 Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 21:40 oj blubelle, ja niestety 73, pełna data tego wiekopomnego wydarzenia to 30.12.73 Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 20:44 troche naciagajac - piekny dwudziestoletni. niestety naciagniety jest pierwszy czlon, drugi zgadza sie jak najbardziej (choc rocznikiem rok wiecej, bede mogl byc poslem jak wybory beda na jesieni;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewosia Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 21:16 a ja w czerwcu zmieniam cyferke z przodu, na trojkie. I co z tego. Jeszcze mnie obsluguja w Orsay'u i w Trollu Odpowiedz Link Zgłoś
holka1 Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 21:23 phi! Mnie tez chociaz właśnie zmieniłam pierwszą cyfre na 4 Odpowiedz Link Zgłoś
anna_geras Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 21:58 urodzona cieplym popoludniem 18.08.1979r Odpowiedz Link Zgłoś
bialamamba Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 22:55 Hmmm, kolejny piękny okaz z najlepszego rocznika 1970 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
paulka25 Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 23:41 a ja chłodna noca 10 dni pozniej :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
martynqa Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 23:09 martynka krakow bialy pradnik 21? cos jeszcze kogos ciekawi?;) opowiem smieszne: ja i moja babcia zawsze ogladamy razem mjm. dzisiaj byla powtorka, ogladalam z babcia 2 raz, ona 1. babciu, ktora (kobiete z mjm) najbardziej lubisz? ja: bo ja gosze... ale ona jest puszczalska... babcia: no to nic dziwnego ze ja lubisz, w koncu podobna do ciebie.... a babcia lubie kinie bb i owada;)))))) wiem, wiem fajna mam babci. a jak jej powiedzialam, ze marta jest w ciazxy to babi byla swiecie przekonana ze to moja przyjaciolka marta... ja jej mowie: marta (przyjaciolka) jedzie do anglii na rok. babcia: jak to w ciazy??? pzdr wiosennie z nieudanej imprezy z informatykami z agh... my dziewczyny z uj siedzimy przed kompem;) Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada72 Re: a mnie ciekawi kto ma ile wiosen... 23.03.05, 23:17 rocznik 72, chyban tu nie samotna, za kilka tygodni stuknie okragle 33 :) Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku KONIEC PROSZĘ.. 24.03.05, 07:36 Skończcie już z takimi pytaniami, to yło zabawne na początku, ale teraz już nie. Aha i nie trzeba mi nic odpisywać na tego posta .... Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia57 Re: KONIEC PROSZĘ.. 24.03.05, 10:12 Zgredek, przepraszam, nie złość się na mnie, ale ja dopiero teraz (no bo w robocie) trafiłam na ten wątek i nie mogę sobie odmówić tej wątpliwej zresztą satysfakcji - PRZEBIJAM WAS WSZYSTKICH. Rocznik 57 - moje dzieci są starsze od niektórych z naszego towarzystwa. Odpowiedz Link Zgłoś