to.futerko.jest.lepsze 30.03.05, 09:42 Vitam poświątecznie! Świeta bez żarcia i bez telewizora (nie pytajcie dlaczego, bo mi wstyd) ale już jestem, kochani!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to.futerko.jest.lepsze Re: ajm bak! 30.03.05, 09:52 No co nikt mnie nie wita. czuje się niekochana i w dodatku głodna jak sk...syn. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: ajm bak! 30.03.05, 09:54 do paki Cię zapuszkowali na Święta;)? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: ajm bak! 30.03.05, 09:55 No to ja cie witam. I jak jest ci wstyd, to pomyśl, jak mnie jest wstyd. W WIELKI PIĄTEK ZGUBIŁAM DZIECKO W TESCO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: ajm bak! 30.03.05, 09:59 gdyby sie nie znalazlo, to muza by teraz bladzila po hipermarkecie w poszukiwaniu dzieciecia a nie na forum siedziala :) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: ajm bak! 30.03.05, 10:01 Pewnie że się znalazło. W punkcie obsługi klienta :) Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: ajm bak! 30.03.05, 10:26 w sumie dobrze,że nie w damskiej toalecie (jak pewna para w niemczech, która spędziła tam święta)to musiała być jazda Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: ajm bak! 30.03.05, 10:02 na zakupach w hipermarkecie zawsze muszą być strart: albo w sprzecie, albo w ludziach-co łatwiej zrobić, no co?:) eee tam zawsze można zrobić nowego młodego:) Odpowiedz Link Zgłoś
to.futerko.jest.lepsze Re: ajm bak! 30.03.05, 10:34 No to ja rozumiem! Dziękuje wam, kochani, czuje się mile dopieszczona! W kiciu nie byłam, ale... nie, nie bede wam psuła humoru, tym bardziej, że większość ma jeszcze conieco święconego w żołądku... Ale hmm... dziecko w hipie zgubić? To jest dopiero jajo. Na jego miejscu zakradłabym sie między półki z żelkami miśkami i nawpie... po uszy. Moze next time. Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: ajm bak! 30.03.05, 11:01 też witam, chwilę mnie tu nie było (jakiś tydzień) a tu tyle nowych wątków, kiedy ja to nadrobię?? Trza by urlop chyba wziąć;) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: ajm bak! 30.03.05, 11:09 Witaj poświątecznie :) Jeśli nie w kiciu to gdzie? No przecież chyba nie chorowałaś (sorry, mnie się tak z racji zawodu kojarzy). Odpowiedz Link Zgłoś
to.futerko.jest.lepsze Re: ajm bak! 30.03.05, 11:14 Spuśćmy na to litościwą zasłonę milczenia :(((( I zmieńmy temat na bardziej filmowy. Czy był jakis niespodziewany seks w naszym ulubionym story? czy jakaś ciąża wyszła na jaw? Ciekawam. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ajm bak! 30.03.05, 13:57 WITAJ! ależ przecież...ciąża była i pomarańcze..... Rybie Oko spuścił ikrę wrócił Tulipan z Zelandii do studentów wprowadziła się tańcząca-z-busami kol.chochoła norrrrrrmalnie sodoma i gomora.... i do tego Kisiel dostał AKTA IPNu prosto z niemiec... Odpowiedz Link Zgłoś