enancjo 20.06.02, 14:51 .. pogoda jest sjuuuuuuuuper .... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magnolia Re: .. w Samantogrodzie .. 24 C,slonko,lekki wiatr .. IP: 195.205.73.* 20.06.02, 14:53 w grodzie czy ogrodzie? enancjo napisał(a): > .. pogoda jest sjuuuuuuuuper .... > > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. w Samantogrodzie .. 24 C,slonko,lekki wiatr .. 20.06.02, 14:55 .. nasz grod to nasz ogrod !!!! Enancjo Gość portalu: magnolia napisał(a): > w grodzie czy ogrodzie? > enancjo napisał(a): > > > .. pogoda jest sjuuuuuuuuper .... > > > > Enancjo > Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi a jak tam parkowe blondynki??? 20.06.02, 14:56 nie porozpuszczaly sie??? pod czujnym okiem lornetkowcow hihihi... Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: a jak tam parkowe blondynki??? 20.06.02, 15:04 .. wysypia sie gdzies za godzinke .... .. bedzie jeszcze przyjemniej patrzec na te kwiatki .. Enancjo jasmina_tdi napisał(a): > nie porozpuszczaly sie??? pod czujnym okiem lornetkowcow hihihi... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: a jak tam parkowe blondynki??? 20.06.02, 15:14 Iistnieja rozne rodzaje kwiatkow. Niektore sluza jako dodatek do garnituru albo kwiatek do kozucha :) a niektore nie. Te parkowe rozmnazaja sie jak chwasty! Uwazaj bo zanim sie obejrzysz to nie wytepisz :) enancjo napisał(a): > .. wysypia sie gdzies za godzinke .... > .. bedzie jeszcze przyjemniej patrzec na te kwiatki .. > Enancjo > > jasmina_tdi napisał(a): > > nie porozpuszczaly sie??? pod czujnym okiem lornetkowcow hihihi... > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: .. w Samantogrodzie .. 24 C,slonko,lekki wiatr .. IP: 217.153.4.* 20.06.02, 14:57 I na dodatek po porannej romantycznej burzy cuuuudonie rzezkie powietrze :) pozdr m_ona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnolia Re: .. w Samantogrodzie .. 24 C,slonko,lekki wiatr .. IP: 195.205.73.* 20.06.02, 14:57 enancjo napisał(a): > .. nasz grod to nasz ogrod !!!! a ciężka praca ludzi wzbogaca pozdrowienia z uśmiechem M. > Enancjo > > Gość portalu: magnolia napisał(a): > > > w grodzie czy ogrodzie? > > enancjo napisał(a): > > > > > .. pogoda jest sjuuuuuuuuper .... > > > > > > Enancjo > > > Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. w Samantogrodzie .. 24 C,slonko,lekki wiatr .. 20.06.02, 15:05 .. przyklad idzie z dolu .. rzeka splywa ... :)) Enancjo Gość portalu: Magnolia napisał(a): > enancjo napisał(a): > > .. nasz grod to nasz ogrod !!!! > a ciężka praca ludzi wzbogaca > pozdrowienia z uśmiechem > M. > > Enancjo > > > > Gość portalu: magnolia napisał(a): > > > > > w grodzie czy ogrodzie? > > > enancjo napisał(a): > > > > > > > .. pogoda jest sjuuuuuuuuper .... > > > > > > > > Enancjo > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: .. w Samantogrodzie .. 24 C,slonko,lekki wiatr .. IP: 195.205.73.* 20.06.02, 15:09 a Świstak siedzi..., bo sreberka były kradzione M. enancjo napisał(a): > .. przyklad idzie z dolu .. rzeka splywa ... :)) > Enancjo > > Gość portalu: Magnolia napisał(a): > > enancjo napisał(a): > > > .. nasz grod to nasz ogrod !!!! > > a ciężka praca ludzi wzbogaca > > pozdrowienia z uśmiechem > > M. > > > Enancjo > > > > > > Gość portalu: magnolia napisał(a): > > > > > > > w grodzie czy ogrodzie? > > > > enancjo napisał(a): > > > > > > > > > .. pogoda jest sjuuuuuuuuper .... > > > > > > > > > > Enancjo > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. w Samantogrodzie .. 24 C,slonko,lekki wiatr .. 20.06.02, 15:12 .. ciezko uniknac przeznaczenia, a wiec do zobczenia w sreberkolandiii Enancjo Gość portalu: magnolia napisał(a): > a Świstak siedzi..., > bo sreberka były kradzione > M. > enancjo napisał(a): > > .. przyklad idzie z dolu .. rzeka splywa ... :)) > > Enancjo > > > > Gość portalu: Magnolia napisał(a): > > > enancjo napisał(a): > > > > .. nasz grod to nasz ogrod !!!! > > > a ciężka praca ludzi wzbogaca > > > pozdrowienia z uśmiechem > > > M. > > > > Enancjo > > > > > > > > Gość portalu: magnolia napisał(a): > > > > > > > > > w grodzie czy ogrodzie? > > > > > enancjo napisał(a): > > > > > > > > > > > .. pogoda jest sjuuuuuuuuper .... > > > > > > > > > > > > Enancjo > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: .. w Samantogrodzie .. 24 C,slonko,lekki wiatr .. IP: 195.205.73.* 20.06.02, 15:16 proszę o naszkocowanie trasy... bo nie trafię... do zobaczenia z przeznaczenia! enancjo napisał(a): > .. ciezko uniknac przeznaczenia, a wiec do zobczenia > w sreberkolandiii > Enancjo > > Gość portalu: magnolia napisał(a): > > a Świstak siedzi..., > > bo sreberka były kradzione > > M. > > enancjo napisał(a): > > > .. przyklad idzie z dolu .. rzeka splywa ... :)) > > > Enancjo > > > > > > Gość portalu: Magnolia napisał(a): > > > > enancjo napisał(a): > > > > > .. nasz grod to nasz ogrod !!!! > > > > a ciężka praca ludzi wzbogaca > > > > pozdrowienia z uśmiechem > > > > M. > > > > > Enancjo > > > > > > > > > > Gość portalu: magnolia napisał(a): > > > > > > > > > > > w grodzie czy ogrodzie? > > > > > > enancjo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > .. pogoda jest sjuuuuuuuuper .... > > > > > > > > > > > > > > Enancjo > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. w Samantogrodzie .. 24 C,slonko,lekki wiatr .. 20.06.02, 15:21 .. wskazane kierunki .. PYRLANDIA + NORLANDIA + dopiero pozniej mozna miec szczescie i trafic na szlak do Sreberkolandii .... .. wpadnij do Swistaka .. ma dokladna mape ... Enancjo Gość portalu: magnolia napisał(a): > proszę o naszkocowanie trasy... > bo nie trafię... > do zobaczenia z przeznaczenia! > > enancjo napisał(a): > > > .. ciezko uniknac przeznaczenia, a wiec do zobczenia > > w sreberkolandiii > > Enancjo > > > > Gość portalu: magnolia napisał(a): > > > a Świstak siedzi..., > > > bo sreberka były kradzione > > > M. > > > enancjo napisał(a): > > > > .. przyklad idzie z dolu .. rzeka splywa ... :)) > > > > Enancjo > > > > > > > > Gość portalu: Magnolia napisał(a): > > > > > enancjo napisał(a): > > > > > > .. nasz grod to nasz ogrod !!!! > > > > > a ciężka praca ludzi wzbogaca > > > > > pozdrowienia z uśmiechem > > > > > M. > > > > > > Enancjo > > > > > > > > > > > > Gość portalu: magnolia napisał(a): > > > > > > > > > > > > > w grodzie czy ogrodzie? > > > > > > > enancjo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > .. pogoda jest sjuuuuuuuuper .... > > > > > > > > > > > > > > > > Enancjo > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: .. w Samantogrodzie .. 24 C,slonko,lekki wiatr .. IP: 195.205.73.* 20.06.02, 15:26 pojade na skróty... może przez Czkolandię i nie zamierzam wpadać... pa! enancjo napisał(a): > .. wskazane kierunki .. PYRLANDIA + NORLANDIA + dopiero > pozniej mozna miec szczescie i trafic na szlak do > Sreberkolandii .... > .. wpadnij do Swistaka .. ma dokladna mape ... > > Enancjo > > Gość portalu: magnolia napisał(a): > > > proszę o naszkocowanie trasy... > > bo nie trafię... > > do zobaczenia z przeznaczenia! > > > > enancjo napisał(a): > > > > > .. ciezko uniknac przeznaczenia, a wiec do zobczenia > > > w sreberkolandiii > > > Enancjo > > > > > > Gość portalu: magnolia napisał(a): > > > > a Świstak siedzi..., > > > > bo sreberka były kradzione > > > > M. > > > > enancjo napisał(a): > > > > > .. przyklad idzie z dolu .. rzeka splywa ... :)) > > > > > Enancjo > > > > > > > > > > Gość portalu: Magnolia napisał(a): > > > > > > enancjo napisał(a): > > > > > > > .. nasz grod to nasz ogrod !!!! > > > > > > a ciężka praca ludzi wzbogaca > > > > > > pozdrowienia z uśmiechem > > > > > > M. > > > > > > > Enancjo > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: magnolia napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > w grodzie czy ogrodzie? > > > > > > > > enancjo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > .. pogoda jest sjuuuuuuuuper .... > > > > > > > > > > > > > > > > > > Enancjo > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. w Samantogrodzie .. 24 C,slonko,lekki wiatr .. 20.06.02, 15:28 .. hmmm .. czyli szlak Twoj przez manowce wiedzie .. trudna sprawa, ale zycze powodzenia .. pa Enancjo Gość portalu: magnolia napisał(a): > pojade na skróty... > może przez Czkolandię > i nie zamierzam wpadać... > pa! > enancjo napisał(a): > > > .. wskazane kierunki .. PYRLANDIA + NORLANDIA + dopiero > > pozniej mozna miec szczescie i trafic na szlak do > > Sreberkolandii .... > > .. wpadnij do Swistaka .. ma dokladna mape ... > > > > Enancjo > > > > Gość portalu: magnolia napisał(a): > > > > > proszę o naszkocowanie trasy... > > > bo nie trafię... > > > do zobaczenia z przeznaczenia! > > > > > > enancjo napisał(a): > > > > > > > .. ciezko uniknac przeznaczenia, a wiec do zobczenia > > > > w sreberkolandiii > > > > Enancjo > > > > > > > > Gość portalu: magnolia napisał(a): > > > > > a Świstak siedzi..., > > > > > bo sreberka były kradzione > > > > > M. > > > > > enancjo napisał(a): > > > > > > .. przyklad idzie z dolu .. rzeka splywa ... :)) > > > > > > Enancjo > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Magnolia napisał(a): > > > > > > > enancjo napisał(a): > > > > > > > > .. nasz grod to nasz ogrod !!!! > > > > > > > a ciężka praca ludzi wzbogaca > > > > > > > pozdrowienia z uśmiechem > > > > > > > M. > > > > > > > > Enancjo > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: magnolia napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > w grodzie czy ogrodzie? > > > > > > > > > enancjo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > .. pogoda jest sjuuuuuuuuper .... > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Enancjo > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: .. w Samantogrodzie .. 24 C,slonko,lekki wiatr .. IP: 2.4.STABLE* 20.06.02, 14:56 W Koszaolinie chłodno tak jakby... słonka nic a nic... Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. w Samantogrodzie .. 24 C,slonko,lekki wiatr .. 20.06.02, 14:57 .. poczekaj chwile .. a na wieczor bedzie .... :))) Enancjo Gość portalu: Pom napisał(a): > W Koszaolinie chłodno tak jakby... słonka nic a nic... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi w gruncie rzeczy to mi wszystko jedno jaka jest 20.06.02, 14:59 cholerna pogoda! :( Jestem nawet 100% pewna - WSZYSTKO MI JEDNO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: .. w Samantogrodzie .. 24 C,slonko,lekki wiatr .. IP: 2.4.STABLE* 20.06.02, 15:00 Prorok jaki, czy co??:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi pom 20.06.02, 15:02 splun przez lewe ramie bo jeszcze sie nie sprawdzi hihi... Gość portalu: Pom napisał(a): > Prorok jaki, czy co??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: pom IP: 2.4.STABLE* 20.06.02, 15:03 Sminka, jedziemy tam gdzie wiesz? No do tego raju, co go ode mnie dostałaś?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: pom 20.06.02, 15:10 jedzmy Pomcia bo mi smutno :((((( jedzmy jak najszybciej i nie wracajmy :) Nigdy! Gość portalu: Pom napisał(a): > Sminka, jedziemy tam gdzie wiesz? No do tego raju, co go ode mnie dostałaś?:) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. w Samantogrodzie .. 24 C,slonko,lekki wiatr .. 20.06.02, 15:07 ..na poczatek mow mi ciut nieomylny :))) Enancjo ( guru ) Gość portalu: Pom napisał(a): > Prorok jaki, czy co??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: .. w Samantogrodzie .. 24 C,slonko,lekki wiatr .. IP: 217.153.4.* 20.06.02, 15:01 Przy takim przeciagu, to nawet przed wieczorem zaswieci i ogrzeje. Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. w Samantogrodzie .. 24 C,slonko,lekki wiatr .. 20.06.02, 15:19 .. tak moze byc codziennie .. jak dzis ... !!!! .. park sie zaludnia .. oj jak milo ... Enancjo Gość portalu: m_ona napisał(a): > Przy takim przeciagu, to nawet przed wieczorem zaswieci i ogrzeje. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi oooooooooo jaki tlum ! 20.06.02, 15:26 oj jaki tlum w tym parku! menele z kanalow wychodza, stare nianki z dzieciakami w wozkach, mlodziez szkolna jeszcze nie do wykorzystania... oj! jest blondynka z tatuazem :))) enancjo napisał(a): > .. tak moze byc codziennie .. jak dzis ... !!!! > .. park sie zaludnia .. oj jak milo ... > Enancjo > > > Gość portalu: m_ona napisał(a): > > Przy takim przeciagu, to nawet przed wieczorem zaswieci i ogrzeje. > Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: oooooooooo jaki tlum ! 20.06.02, 15:30 .. wspolczuje tego miejsca gdzie pracujesz ... .. ja mam zupelnie inny park .. Enancjo jasmina_tdi napisał(a): > oj jaki tlum w tym parku! menele z kanalow wychodza, stare nianki z dzieciakami > w wozkach, mlodziez szkolna jeszcze nie do > wykorzystania... oj! jest blondynka z tatuazem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi park :) 20.06.02, 15:33 :))) No to Ci zazdroszcze - mam tu park po drugiej stronie i wieczorem naprawde sa takie widoki! Nie wspominajac o tym, ze blondynek z tatuazami jest tu tyle, jakby sie klonowaly! Niedlugo wyjdzie na to, ze modne jest NIE posiadanie takowego ;) enancjo napisał(a): > .. wspolczuje tego miejsca gdzie pracujesz ... > .. ja mam zupelnie inny park .. > Enancjo > > jasmina_tdi napisał(a): > > oj jaki tlum w tym parku! menele z kanalow wychodza, stare nianki z dzieci > akami > > w wozkach, mlodziez szkolna jeszcze nie do > > wykorzystania... oj! jest blondynka z tatuazem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona W Samantogrodzie... IP: 217.153.4.* 20.06.02, 15:35 wszystkie parki sa cudowne, szczegolnie od wiosny do jesieni O! A ta blondynka z tatuazem, toc przecie ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: W Samantogrodzie... 20.06.02, 15:41 .. jednak wirtualny Swiat zbliza ...toc to na Cie lorentkuje od 2 dni .. porzucilem prace ... itd .. .. uff co za ulga Enancjo Gość portalu: m_ona napisał(a): > wszystkie parki sa cudowne, szczegolnie od wiosny do jesieni O! > A ta blondynka z tatuazem, toc przecie ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: W Samantogrodzie... IP: 217.153.4.* 20.06.02, 15:45 Ooooo? (wyrazam zdziwienie :) ) Na mnie? Samcia mnie skutecznie wylornetkowala, a ja tu zazwyczaj przelotem jestem. Taki ze mnie latawiec wieloforumowy pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: W Samantogrodzie... 20.06.02, 15:50 .. jak jestes blondynka z tatuazem na udzie i lezysz plackiem w parku .. w Samantogrodzie to musisz byc TY ...( choc podobientwo zchowan blondynek w Centrum jest okropna .. czyte klony ) Enancjo Gość portalu: m_ona napisał(a): > Ooooo? (wyrazam zdziwienie :) ) > Na mnie? > > Samcia mnie skutecznie wylornetkowala, a ja tu zazwyczaj przelotem jestem. Taki > > ze mnie latawiec wieloforumowy > pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Hm... IP: 217.153.4.* 20.06.02, 15:53 No to niekoniecznie ja :( , tatuaz tylko dla wtajemniczonych, ale mam nadzieje ze obiekt Twojej obserwacji niekoniecznie ma zelazka na stopach jak na tutejsze rasowe klony przystalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Hm... mona 20.06.02, 15:58 o jejciu!!!!!!! nawet nie wiesz co powiedzialas!!!! hihihihi!!!! Ten Pan to amator zelazek :)))) Gość portalu: m_ona napisał(a): > No to niekoniecznie ja :( , tatuaz tylko dla wtajemniczonych, > ale mam nadzieje ze obiekt Twojej obserwacji niekoniecznie ma zelazka na > stopach jak na tutejsze rasowe klony przystalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Upsss.. IP: 217.153.4.* 20.06.02, 16:07 ...gafa??? Wybaczcie blondynce w dodatku nieobytej jeszcze w tutejszych zwyczajach :) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Hm... 20.06.02, 16:00 .. dlatego jest interesujacy .. bo to pierwszy klon bez zelazek ... .. dlaczego niekoniecznie .. czybys jednak maial watpliwosci ?? Enancjo Gość portalu: m_ona napisał(a): > No to niekoniecznie ja :( , tatuaz tylko dla wtajemniczonych, > ale mam nadzieje ze obiekt Twojej obserwacji niekoniecznie ma zelazka na > stopach jak na tutejsze rasowe klony przystalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Hm... IP: 217.153.4.* 20.06.02, 16:05 Niekoniecznie, bo mojego tatuazu nie moglbys ujzec gdy tak sie wyleguje na parkowej polance, hihihi ale jak bez zelazek, to moze jednak ja? Ty podgladaczu!...... czemu nie podejadziesz i nie zagadniesz niewinnie ;) A teraz ide sobie pospacerowac w glab parku, gdzie mnie nie dojzy szklane oko lornetki enancjowej ;) enancjo napisał(a): > .. dlatego jest interesujacy .. bo to pierwszy klon > bez zelazek ... > .. dlaczego niekoniecznie .. czybys jednak maial watpliwosci ?? > Enancjo > > Gość portalu: m_ona napisał(a): > > > No to niekoniecznie ja :( , tatuaz tylko dla wtajemniczonych, > > ale mam nadzieje ze obiekt Twojej obserwacji niekoniecznie ma zelazka na > > stopach jak na tutejsze rasowe klony przystalo :) > Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Hm... 20.06.02, 16:11 .. ustawilem radary .. na dziwny usmiech .. wiec i tak wylapie w eterze ... ( kamery juz parcuja na modelem .. domniemanym ). .. a jak wylapie .. to mojej stronie bedzie cie widac w kamerze parkowej ... Enancjo Gość portalu: m_ona napisał(a): > Niekoniecznie, bo mojego tatuazu nie moglbys ujzec gdy tak sie wyleguje na > parkowej polance, hihihi > ale jak bez zelazek, to moze jednak ja? > > Ty podgladaczu!...... czemu nie podejadziesz i nie zagadniesz niewinnie ;) > > A teraz ide sobie pospacerowac w glab parku, gdzie mnie nie dojzy szklane oko > lornetki enancjowej ;) > > enancjo napisał(a): > > > .. dlatego jest interesujacy .. bo to pierwszy klon > > bez zelazek ... > > .. dlaczego niekoniecznie .. czybys jednak maial watpliwosci ?? > > Enancjo > > > > Gość portalu: m_ona napisał(a): > > > > > No to niekoniecznie ja :( , tatuaz tylko dla wtajemniczonych, > > > ale mam nadzieje ze obiekt Twojej obserwacji niekoniecznie ma zelazka > na > > > stopach jak na tutejsze rasowe klony przystalo :) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Hm... IP: 217.153.4.* 20.06.02, 16:16 dobrze ze platany rozlozyste..... :))) Szczegolnej uwadze polecam te nadmiernie rozgladajace sie po bokach z pewna taka podejzliwoscia, hihihi do zobacznia wiec m_ona enancjo napisał(a): > .. ustawilem radary .. na dziwny usmiech .. wiec i tak wylapie > w eterze ... ( kamery juz parcuja na modelem .. domniemanym ). > .. a jak wylapie .. to mojej stronie bedzie cie widac w kamerze > parkowej ... > Enancjo > > Gość portalu: m_ona napisał(a): > > > Niekoniecznie, bo mojego tatuazu nie moglbys ujzec gdy tak sie wyleguje na > > > parkowej polance, hihihi > > ale jak bez zelazek, to moze jednak ja? > > > > Ty podgladaczu!...... czemu nie podejadziesz i nie zagadniesz niewinnie ;) > > > > A teraz ide sobie pospacerowac w glab parku, gdzie mnie nie dojzy szklane > oko > > lornetki enancjowej ;) > > > > enancjo napisał(a): > > > > > .. dlatego jest interesujacy .. bo to pierwszy klon > > > bez zelazek ... > > > .. dlaczego niekoniecznie .. czybys jednak maial watpliwosci ?? > > > Enancjo > > > > > > Gość portalu: m_ona napisał(a): > > > > > > > No to niekoniecznie ja :( , tatuaz tylko dla wtajemniczonych, > > > > ale mam nadzieje ze obiekt Twojej obserwacji niekoniecznie ma ze > lazka > > na > > > > stopach jak na tutejsze rasowe klony przystalo :) > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Hm... 20.06.02, 16:21 .. uwazaj na srebrzystego rowerzyste .. to moja ruchoma kamera... .. znikam Enancjo Gość portalu: m_ona napisał(a): > dobrze ze platany rozlozyste..... :))) > > Szczegolnej uwadze polecam te nadmiernie rozgladajace sie po bokach z pewna tak > a > podejzliwoscia, hihihi > do zobacznia wiec > m_ona > > > enancjo napisał(a): > > > .. ustawilem radary .. na dziwny usmiech .. wiec i tak wylapie > > w eterze ... ( kamery juz parcuja na modelem .. domniemanym ). > > .. a jak wylapie .. to mojej stronie bedzie cie widac w kamerze > > parkowej ... > > Enancjo > > > > Gość portalu: m_ona napisał(a): > > > > > Niekoniecznie, bo mojego tatuazu nie moglbys ujzec gdy tak sie wylegu > je na > > > > > parkowej polance, hihihi > > > ale jak bez zelazek, to moze jednak ja? > > > > > > Ty podgladaczu!...... czemu nie podejadziesz i nie zagadniesz niewinn > ie ;) > > > > > > A teraz ide sobie pospacerowac w glab parku, gdzie mnie nie dojzy szk > lane > > oko > > > lornetki enancjowej ;) > > > > > > enancjo napisał(a): > > > > > > > .. dlatego jest interesujacy .. bo to pierwszy klon > > > > bez zelazek ... > > > > .. dlaczego niekoniecznie .. czybys jednak maial watpliwosci ?? > > > > Enancjo > > > > > > > > Gość portalu: m_ona napisał(a): > > > > > > > > > No to niekoniecznie ja :( , tatuaz tylko dla wtajemniczonyc > h, > > > > > ale mam nadzieje ze obiekt Twojej obserwacji niekoniecznie > ma ze > > lazka > > > na > > > > > stopach jak na tutejsze rasowe klony przystalo :) > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta ale w Enancjogrodzie ... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 16:06 rano bylo ciemno ,pochmurno i grzmialo .Ubralam sie jak na Sybir i tak poszlam do pracy.Teraz ledwo zywa wrocilam z pracy na to konto.:) Pooozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Witaj Samcia :) IP: 217.153.4.* 20.06.02, 16:09 Ciesze sie ze Ciem widze i mozesz mnie zmienic na tej warcie. Ja sobie ide po parku polazic :))) i dziarami poswiecic. Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: ale w Samontogrodzie 20.06.02, 16:13 .. ludzie sie pozdrawiaja .. .. pozdrowionka i milego zrzucania przyodziewku ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona a tak na koniec.. IP: 217.153.4.* 20.06.02, 16:18 ..chcialabym niemialo zauwazyc ze wyjatkowo nas duzo dzis z Samantogrodu, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: a tak na koniec.. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 16:22 ano,cale sztuk 3 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: a tak na koniec.. 20.06.02, 16:24 .. sztuki dwie + jeden sztuk !!! .. milego ppldnia i wieczorenj zmiany :)) Enancjo Gość portalu: samanta napisał(a): > ano,cale sztuk 3 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: a tak na koniec.. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 16:30 Tobie tez sztuku milego dnia i wieczoru :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi samanta 20.06.02, 16:32 czesc Slonko! Troszke wam zazdroszcze tego chlodu..... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 17:30 chlodu? slonce swieci jak wsciekle .Z pracy wrocilam mokra jak mysz. Zeby gdziekolwiek teraz ruszyc na lono przyrody nie mam juz sil.Tym bardziej ,ze pracka czeka jeszcze dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: samanta 20.06.02, 17:32 ...mi wieje zefirek po plecach... siedze pol metra od balkonu... fajnie mi :)))) szkoda mi tylko, ze taka zmordowana jestem po calym dniu... wylaze stad jak totalne zwloki... :( to mi sie NIE podoba. Gość portalu: samanta napisał(a): > chlodu? slonce swieci jak wsciekle .Z pracy wrocilam mokra jak mysz. Zeby gdzie > kolwiek teraz ruszyc > na lono przyrody nie mam juz sil.Tym bardziej ,ze pracka czeka jeszcze dzisiaj. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 18:11 A zefirek przystojny chociaz?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: samanta 20.06.02, 18:16 hahaha... pierwsza klasa - ani widu ani slychu juz po nim... typowe he he... Gość portalu: samanta napisał(a): > A zefirek przystojny chociaz?:))) Odpowiedz Link Zgłoś