Dodaj do ulubionych

O działa !

08.04.05, 18:14
Myślałam, że trzeba będzie dłużej czekać. Witam w ten smutny dzień.
Obserwuj wątek
    • modotv Re: O działa ! 08.04.05, 18:16
      Może nienajradośniejszy, ale na pewno nie smutny- zależy jak do wszystkiego co
      dzieje się w ostatnich dniach podchodzisz. Również witam!
      • around_the_sun Re: O działa ! 08.04.05, 18:21
        Podchodzę do tego co się dzieje w ostatnich dniach bardzo spokojnie, rozumiem,
        że taka jest kolej rzeczy. Niejedno odejście widziałam, wiem, że często jest
        wybawieniem z cierpienia.
        Jednak dzisiaj jest smutny dzień, może dlatego, że halniak szarpie bezlistnymi
        drzewami, niebo szare i nastrój jakiś taki melancholijny.
        • modotv Re: O działa ! 08.04.05, 18:26
          Mi wszelka melancholia minęła stercząc dziś przez godzinę pod swoim wydziałem i
          czekając na jedną doktor żeby zrobiła mi wpis pod groźbą skreślenia z listy...:/

Nastrój faktycznie melancholijny, niebo zaczągniete chmurami, na osiedlu żywej
          duszy (aż boję sie wyjsć na balkon na faje<lol>). Szczerze przyznam, że aż sie
          boję co będzie gdy wrócimy do "normalnosci"- czyli ryczące radio, politycy i
          reklamy w tv. Ups, reklamy mogą być bo inaczej firma mi nie zapłaci:)
        • wieslawa-siemiankowska Re: O działa ! 08.04.05, 18:27
          A Wiesia jest rozleniwiona, zmęczona , cały dzień tyrała chyba raz sobie
          kielicha strzeli :))
          • modotv Re: O działa ! 08.04.05, 18:30
            Heh, ważne że Wieśka jeszcze dycha! A ja jestem taki rozlazły dziś, że pozbierać
            do kupy się nie mogę.....
            • wieslawa-siemiankowska Re: O działa ! 08.04.05, 18:33
              Modo no właśnie , ja też jakaś rozlazła do tego słomiana wdowa, muszę sobie
              chyba kogoś przygruchac na wieczór bo co tak sama będę popijać ??
              • modotv Re: O działa ! 08.04.05, 18:40
                Wieska, a ja słomiany wdowiec- z małą przerwą przez tydzień. Wpadaj do KRK,
                walniemy jakąś flesie razem:)
                • wieslawa-siemiankowska Re: O działa ! 08.04.05, 18:43
                  Nie Modo, ty przyjeżdżaj do mnie :)) W Kraku zaraz nas nakryją i doniosą Twojej
                  narzeczonej.
                  BTW Coś się ruszyło z wiesz_czym ?
                  • around_the_sun Re: O działa ! 08.04.05, 18:45
                    Ja wprawdzie z mężem w domu, ale co do rozlazłości mam tak samo.
                    Ciekawie się zapowiada, kontynuujcie... :)
                    • wieslawa-siemiankowska Re: O działa ! 08.04.05, 18:47
                      Hehe, zaraz przyleci jakaś Marlena.Marlena, Paloma Blanca czy inne dziadostwo i
                      będzie gardłować,że ja i Modo to jedno :))
                      • modotv Re: O działa ! 08.04.05, 18:50
                        Oswiadczam, że zaraz spadam obejrzeć Fakty, a jako facet nie mam podzielnej
                        uwagi więc nie bede pisał na forum w tym czasie. Wieśka, napisz coś koło 19:20-
                        może to rozwieje wątpliwości UNA PALOMA BLANCA <LOL>
                        • wieslawa-siemiankowska Re: Modo do Faktów masz 5 minut !! 08.04.05, 18:53
                          Zdążysz, zdążysz
                  • modotv Re: O działa ! 08.04.05, 18:46
                    Nie, ty wpadaj, w Wawie zaraz jacyś paparazzi strzela nam fotę i potem zobacy
                    mnie w kronice w Vivie. Tutaj teren czysty:]

BTW Wieśka, ja dziś ciężko kumam i nie jarze o co chodzi- napisz @ :)
                    • wieslawa-siemiankowska Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 18:52
                      w Warszawie wszyscy fotoreporterzy oddelegowani na plac Piłsudskiego i ul Jana
                      Pawła II .
                      • modotv Wieśka ! Sprawdź @ 08.04.05, 18:58

• wieslawa-siemiankowska Re:Modo ! Sprawdź @ 08.04.05, 19:08

• around_the_sun Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 19:00
                        Wiesia, obyś tylko kaca po tym kielichu nie leczyła tak długo jak dzidzia po
                        urodzinach, do tej pory Jej nie ma.
                        • wieslawa-siemiankowska Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 19:10
                          Tu w ogole prawie nikgo nie ma :)) Ale w poniedziałek już MjM to chyba wszyscy
                          się zbiegną analizować sceny.
                          • around_the_sun Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 19:18
                            A myślisz, że w poniedziałek puszczą MjM ?
                            • wieslawa-siemiankowska Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 19:22
                              Jezu, mam taką nadzieję, mało nie sfiksowałam z jego braku ;))
                              • around_the_sun Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 19:24
                                Ja też mam nadzieję, że puszczą. Ale nowojorskich gliniarzy dzisiaj chyba
                                jeszcze nie :(
                                • wieslawa-siemiankowska Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 19:27
                                  Od poniedziałku powinno być po staremu, Klanik i MjM- btw strasznie jestem
                                  ciekawa czy Santamaryja ulegnie Dr Santanie ?
                                  • around_the_sun Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 19:33
                                    Hmm, Santana dosyć śmiało dąży do celu, ale jak Gazela kupi działkę to
                                    santamaryja będzie mu wdzięczna i pewnie z uległości nici. Chociaż... :)
                                    • wieslawa-siemiankowska Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 19:43
                                      Oj ja stawiam ,że się jednak nie oprze. Santana wydaje sie być skuteczny ;)
                          • romy_sznajder Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 19:53
                            > Tu w ogole prawie nikgo nie ma :))

Zgłaszasm milczącą na ogół obecność. Cze!
                            • around_the_sun Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 19:55
                              Cze Romy! już nas prawie tłum :)
                              • romy_sznajder Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 19:57
                                no ba:)
                              • wieslawa-siemiankowska Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 19:58
                                A ja sobie drineczka wypiłam , mam swietny humorek, hasbenda niet to chyba
                                sobie popiszę.
                                • romy_sznajder Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 20:00
                                  alk [+]
                                  mąż [-]
                                  forum [+]
                                  = cyt.: "mam swietny humorek"
                                  • wieslawa-siemiankowska Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 20:01
                                    Romy ja jestem kiepska z matmy, wytłumacz mi to jasniej
                                    • romy_sznajder Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 20:03
                                      w matematyczny, zero-jedynkowy sposób ujęłam Twojego poprzedniego posta.
                                      Alk jest, forum jest, męża nie ma.
                                      W sumie = dobry humor.
                                      • romy_sznajder Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 20:05
                                        a gdzie Sun i Modo?
                                      • around_the_sun Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 20:05
                                        Mój mąż piecze ziemniaki w kominku, będzie je konsumował z bryndzą. Na razie
                                        zasmrodził dymem cały dom. Chyba też powinnam się czymś zakropić.
                                        • romy_sznajder Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 20:07
                                          kominek! no nie! rewelacja.
                                          • around_the_sun Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 20:11
                                            Tak, o ile używa się go do celów do tego przeznaczonych czyli grzewczych. Mój
                                            hasbend testuje go kulinarnie, od lat z tym samym skutkiem: smród w domu i
                                            wszystko zapaprane sadzami. Naprawdę rewelacja.
                                        • wieslawa-siemiankowska Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 20:09
                                          Ehehe, a mojego nie ma , nikt mi nie smrodzi ( i Bogu Dzięki) a Modo faktycznie
                                          gdzieś przepadł nawet na maila mi nie odpisał, burak jeden ;)))
                                          • romy_sznajder Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 20:11
                                            > burak jeden ;)))

Hehe:) Teraz na pewno przyjdzie:))))))))
                                          • around_the_sun Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 20:12
                                            Może się przerzucił z faktów na wiadomości.
                                            • romy_sznajder Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 20:14
                                              O, pochanke jeszcze aktywna
                                            • wieslawa-siemiankowska Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 20:15
                                              A gdzie! Modo zasiadł z flaszką przed telewizorem i ogląda wszystkie odcinki
                                              MjM od początku ;))
                                              • romy_sznajder Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 20:17
                                                myślisz, że z gwinta pije?
                                                • wieslawa-siemiankowska Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 20:28
                                                  No a co mu tam ? Sam napisał,że jest słomianym wdowcem to co ma biedak robić ?
                                                  • romy_sznajder Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 20:32
                                                    fakt. tfu, rzeczywiście.
                                                  • around_the_sun Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 20:39
                                                    Muszę zwrócić honor hasbendowi, kartofelki były pyszne !
    • around_the_sun Re: O działa ! 08.04.05, 22:36
      Wracając do Santamaryji i Santany, pomyślałam sobie, że rzeczywiście może się
      nie oprzeć. Santana będzie nalegał, a według kodeksu Santamaryji bliźniemu nie
      wypada odmówić ;)
      • modotv Modo reaktywacja 08.04.05, 23:25
        Ale zleciało, uff, Wieśka- burak moze jestem ale na maila zaraz odpisze. Wpadli
        znajomi- przeciez nie wygonie ich:]

BTW... Wieska, podeślij Dr Santane do mnie bo sercucho i flaki mnie tak bolą, ze
        zaraz padne... I najgorsze ze nie wiem od czego:| Bo przeciez nie po fajach i
        dryniu:P
        • around_the_sun Re: Modo reaktywacja 08.04.05, 23:28
          Santana tylko grać potrafi i korki wywalać, jeszcze nie widziałam, żeby kogoś
          wyleczył :)
          • modotv Wieśka ! Sprawdź @ 08.04.05, 23:35

• wieslawa-siemiankowska Re: MODO ! Sprawdź @ ( ntxt) 09.04.05, 11:06

• modotv Re: WIEŚKA ! Sprawdź @ ( ntxt) 09.04.05, 11:42

• wieslawa-siemiankowska Re:MODO ! Sprawdź @ ( ntxt) 09.04.05, 14:16

• around_the_sun Re:MODO ! Sprawdź @ ( ntxt) 09.04.05, 17:10
            Jest Wiesia wątek, jest :)Witaj!
            • modotv Re:Wieśka ! Sprawdź @ ( ntxt) 09.04.05, 23:28

• wieslawa-siemiankowska Re: Modo ! Sprawdź @ ( ntxt) 10.04.05, 11:18

• modotv Re: Wieśka ! Sprawdź @ ( ntxt) 11.04.05, 00:58

• modotv Re: Wieśka ! Sprawdź @ ( ntxt) 11.04.05, 22:50

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka