around_the_sun 08.04.05, 18:14 Myślałam, że trzeba będzie dłużej czekać. Witam w ten smutny dzień. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modotv Re: O działa ! 08.04.05, 18:16 Może nienajradośniejszy, ale na pewno nie smutny- zależy jak do wszystkiego co dzieje się w ostatnich dniach podchodzisz. Również witam! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: O działa ! 08.04.05, 18:21 Podchodzę do tego co się dzieje w ostatnich dniach bardzo spokojnie, rozumiem, że taka jest kolej rzeczy. Niejedno odejście widziałam, wiem, że często jest wybawieniem z cierpienia. Jednak dzisiaj jest smutny dzień, może dlatego, że halniak szarpie bezlistnymi drzewami, niebo szare i nastrój jakiś taki melancholijny. Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: O działa ! 08.04.05, 18:26 Mi wszelka melancholia minęła stercząc dziś przez godzinę pod swoim wydziałem i czekając na jedną doktor żeby zrobiła mi wpis pod groźbą skreślenia z listy...:/ Nastrój faktycznie melancholijny, niebo zaczągniete chmurami, na osiedlu żywej duszy (aż boję sie wyjsć na balkon na faje<lol>). Szczerze przyznam, że aż sie boję co będzie gdy wrócimy do "normalnosci"- czyli ryczące radio, politycy i reklamy w tv. Ups, reklamy mogą być bo inaczej firma mi nie zapłaci:) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: O działa ! 08.04.05, 18:27 A Wiesia jest rozleniwiona, zmęczona , cały dzień tyrała chyba raz sobie kielicha strzeli :)) Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: O działa ! 08.04.05, 18:30 Heh, ważne że Wieśka jeszcze dycha! A ja jestem taki rozlazły dziś, że pozbierać do kupy się nie mogę..... Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: O działa ! 08.04.05, 18:33 Modo no właśnie , ja też jakaś rozlazła do tego słomiana wdowa, muszę sobie chyba kogoś przygruchac na wieczór bo co tak sama będę popijać ?? Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: O działa ! 08.04.05, 18:40 Wieska, a ja słomiany wdowiec- z małą przerwą przez tydzień. Wpadaj do KRK, walniemy jakąś flesie razem:) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: O działa ! 08.04.05, 18:43 Nie Modo, ty przyjeżdżaj do mnie :)) W Kraku zaraz nas nakryją i doniosą Twojej narzeczonej. BTW Coś się ruszyło z wiesz_czym ? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: O działa ! 08.04.05, 18:45 Ja wprawdzie z mężem w domu, ale co do rozlazłości mam tak samo. Ciekawie się zapowiada, kontynuujcie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: O działa ! 08.04.05, 18:47 Hehe, zaraz przyleci jakaś Marlena.Marlena, Paloma Blanca czy inne dziadostwo i będzie gardłować,że ja i Modo to jedno :)) Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: O działa ! 08.04.05, 18:50 Oswiadczam, że zaraz spadam obejrzeć Fakty, a jako facet nie mam podzielnej uwagi więc nie bede pisał na forum w tym czasie. Wieśka, napisz coś koło 19:20- może to rozwieje wątpliwości UNA PALOMA BLANCA <LOL> Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Modo do Faktów masz 5 minut !! 08.04.05, 18:53 Zdążysz, zdążysz Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: O działa ! 08.04.05, 18:46 Nie, ty wpadaj, w Wawie zaraz jacyś paparazzi strzela nam fotę i potem zobacy mnie w kronice w Vivie. Tutaj teren czysty:] BTW Wieśka, ja dziś ciężko kumam i nie jarze o co chodzi- napisz @ :) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 18:52 w Warszawie wszyscy fotoreporterzy oddelegowani na plac Piłsudskiego i ul Jana Pawła II . Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 19:00 Wiesia, obyś tylko kaca po tym kielichu nie leczyła tak długo jak dzidzia po urodzinach, do tej pory Jej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 19:10 Tu w ogole prawie nikgo nie ma :)) Ale w poniedziałek już MjM to chyba wszyscy się zbiegną analizować sceny. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 19:18 A myślisz, że w poniedziałek puszczą MjM ? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 19:22 Jezu, mam taką nadzieję, mało nie sfiksowałam z jego braku ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 19:24 Ja też mam nadzieję, że puszczą. Ale nowojorskich gliniarzy dzisiaj chyba jeszcze nie :( Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 19:27 Od poniedziałku powinno być po staremu, Klanik i MjM- btw strasznie jestem ciekawa czy Santamaryja ulegnie Dr Santanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 19:33 Hmm, Santana dosyć śmiało dąży do celu, ale jak Gazela kupi działkę to santamaryja będzie mu wdzięczna i pewnie z uległości nici. Chociaż... :) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 19:43 Oj ja stawiam ,że się jednak nie oprze. Santana wydaje sie być skuteczny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 19:53 > Tu w ogole prawie nikgo nie ma :)) Zgłaszasm milczącą na ogół obecność. Cze! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 19:55 Cze Romy! już nas prawie tłum :) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 19:58 A ja sobie drineczka wypiłam , mam swietny humorek, hasbenda niet to chyba sobie popiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 20:00 alk [+] mąż [-] forum [+] = cyt.: "mam swietny humorek" Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 20:01 Romy ja jestem kiepska z matmy, wytłumacz mi to jasniej Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 20:03 w matematyczny, zero-jedynkowy sposób ujęłam Twojego poprzedniego posta. Alk jest, forum jest, męża nie ma. W sumie = dobry humor. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 20:05 Mój mąż piecze ziemniaki w kominku, będzie je konsumował z bryndzą. Na razie zasmrodził dymem cały dom. Chyba też powinnam się czymś zakropić. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 20:11 Tak, o ile używa się go do celów do tego przeznaczonych czyli grzewczych. Mój hasbend testuje go kulinarnie, od lat z tym samym skutkiem: smród w domu i wszystko zapaprane sadzami. Naprawdę rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 20:09 Ehehe, a mojego nie ma , nikt mi nie smrodzi ( i Bogu Dzięki) a Modo faktycznie gdzieś przepadł nawet na maila mi nie odpisał, burak jeden ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 20:11 > burak jeden ;))) Hehe:) Teraz na pewno przyjdzie:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 20:12 Może się przerzucił z faktów na wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 20:15 A gdzie! Modo zasiadł z flaszką przed telewizorem i ogląda wszystkie odcinki MjM od początku ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 20:28 No a co mu tam ? Sam napisał,że jest słomianym wdowcem to co ma biedak robić ? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: MODO ! Sprawdź @ 08.04.05, 20:39 Muszę zwrócić honor hasbendowi, kartofelki były pyszne ! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: O działa ! 08.04.05, 22:36 Wracając do Santamaryji i Santany, pomyślałam sobie, że rzeczywiście może się nie oprzeć. Santana będzie nalegał, a według kodeksu Santamaryji bliźniemu nie wypada odmówić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Modo reaktywacja 08.04.05, 23:25 Ale zleciało, uff, Wieśka- burak moze jestem ale na maila zaraz odpisze. Wpadli znajomi- przeciez nie wygonie ich:] BTW... Wieska, podeślij Dr Santane do mnie bo sercucho i flaki mnie tak bolą, ze zaraz padne... I najgorsze ze nie wiem od czego:| Bo przeciez nie po fajach i dryniu:P Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Modo reaktywacja 08.04.05, 23:28 Santana tylko grać potrafi i korki wywalać, jeszcze nie widziałam, żeby kogoś wyleczył :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re:MODO ! Sprawdź @ ( ntxt) 09.04.05, 17:10 Jest Wiesia wątek, jest :)Witaj! Odpowiedz Link Zgłoś