ikkebra 11.04.05, 12:40 Sory za prywatę:) Ale wczoraj prasowałam mężowską koszulę, dość wiekową, nie powiem, i nagle mój wzrok przykuła metka, a na metce jak byk stoi "invicta"!!!! Czy Twój nick ma coś z tym wspólnego? :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
invicta1 Re: Invicto:) 11.04.05, 12:53 invicta po łacinie znaczy min "niezwyciężona" nick mam taki, bo musiałam cos wymysleć jak zaczynałam korzystać z forum "niepłodność" na koszuli INVICTA? przysięgam, ze nie znam twojego Męża:) Odpowiedz Link Zgłoś
ikkebra Re: Invicto:) 11.04.05, 13:07 A to dzięki na lekcję łaciny, forum "niepłodność" znam b. dobrze, sama tam siedzę :(( Mam nadzieję że nie znasz mężą mego hahah Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Invicto:) 11.04.05, 13:09 no właśnie znajomy nick mi się wydawał-szkoda, ze z ponurego forum:( eee tam damy radę Ikkebra i będziemy siedzieć tylko na "TV bez Ottka" i "ciąży i porodzie" czego nam życzę:) pa Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Invicto:) 11.04.05, 13:13 życzę wam tego z całego serca dziewczyny... Ja natomiast powinnam chyba się powoli przemieszczać w stronę forum "samotna matka"... :(( Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Invicto:) 11.04.05, 13:14 o kurczę, ale się wątek zrobił smutno-zyciowy Muzo może nie wszystko stracone.... Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: Invicto:) 11.04.05, 13:27 Oooo.. miło spotkac znajome z 'niepłodności'. Pozdrawiam. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Invicto:) 11.04.05, 13:29 hehe a co nam zostało:) chociaż pozartować mozemy i w necie posiedzieć, bo nam dzieci nie przeszkadzają:) Odpowiedz Link Zgłoś
ikkebra Re: Invicto:) 11.04.05, 13:54 Ano, dokładnie:) Wakacje blisko, moze coś przyniosą :) Ja tam nie tracę nadziei (może z małymi przerwami :) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Invicto:) 11.04.05, 14:48 No to ja wam życzę, żeby wam się powiększyła rodzina, a wy mi zyczcie, zeby moja pozostała bez zmian... No i trzymajmy się, kobity. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Invicto:) 11.04.05, 14:49 Muza niech moc będzie z Tobą! bądźmy wszystkie dobrej myśli Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Invicto:) 11.04.05, 14:53 jak będę miała dość to wam jesienia podrzuce swojego,żebyście się nie nudziły:-) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Pomme 11.04.05, 14:55 ale widzę, że twoja Fasoleczka to maleństwo jeszcze, taki okruszek-oj, zebyś wiedziala jak na to czekam, jem leki i...nic:( a Tobie gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Invicta 11.04.05, 15:19 Wyobrażam sobie i trzymam mocno kciuki żeby Ci sie udało a moja to faktycznie okruszek jeszcze, ale na jesień będzie się darł:-)Wtedy Ci podrzuce:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś