jasmina_tdi 24.06.02, 09:51 KA, masz tu rezerwacje na nazwisko Smith. Pokoj nr 13. Zapraszam :))) jasmine Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KA Re: New Africa Hotel. IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 24.06.02, 10:00 Dzien Dobry jasmino tdi :-)) Jak minal Ci weekend? Czy wypoczelas? Czy nabralas energii na caly nadchodzacy tydzien? cieple :-)) dla Ciebie KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: New Africa Hotel. 24.06.02, 10:03 Bylam wczoraj w Afryce KA! Ugryzl mnie pajaczek. A jak Twoj weekend? Gość portalu: KA napisał(a): > Dzien Dobry > jasmino tdi :-)) > > Jak minal Ci weekend? > > Czy wypoczelas? > > Czy nabralas energii na caly nadchodzacy tydzien? > > cieple :-)) dla Ciebie > > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: New Africa Hotel. IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 24.06.02, 10:09 jasmino tdi :-)) zatem Twoj weekend byl pelen wrazen ... :-)) Moj weeekend minal raczej sluzbowo ... Ale na forum publicznym nie za bardzo mozna opowiedziec, jak minal moj weekend ... :-)) jasmino tdi :-)) co to byl za pajaczek? moc :-)) promieni od gornoluzyckiego Sloneczka dla Ciebie przesyla KA P.S. jasmino tdi, czy szczytem nietaktu bedzie poslanie do Ciebie e-maila? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: New Africa Hotel. 24.06.02, 10:17 Pajaczek - rozmiar: lebek od szpilki. Slad po ugryzieniu: poltora lebka. Od dwudziestu godzin w mikroskopijne znamie wbija mi sie rozpalona igla!! To byl pajak ludozerca :) KA wyslanie mi maila byloby szczytem zdrowego rozsadku. No chyba ze drzemie w Tobie nutka ekshibicjonizmu i bedziemy rozmawiac tutaj :) Sloneczko.... Moze wypusc je w koncu? Niech i tutaj zaswieci:) Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > zatem Twoj weekend > byl pelen wrazen ... :-)) > > Moj weeekend > minal raczej > sluzbowo ... > > Ale na forum publicznym > nie za bardzo mozna > opowiedziec, > jak minal > moj weekend ... :-)) > > jasmino tdi :-)) > > co to byl za pajaczek? > > moc :-)) promieni > od gornoluzyckiego Sloneczka > dla Ciebie > przesyla > > KA > > P.S. > > jasmino tdi, > czy szczytem nietaktu > bedzie poslanie do Ciebie > e-maila? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: New Africa Hotel. IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 24.06.02, 10:40 jasmino tdi :-)) zatem lakomy kasek z Ciebie ... :-)) pajaki, szczegolnie pajaki ludozercy, nie wybieraja nieapetycznych kaskow ... :-)) jasmino tdi usmiechnij sie pieknie do Sloneczka, zachecone Twoim usmiechem na pewno wyjrzy w calej swej krasie zza chmurek :-)) KA P.S. Zaraz wysle Ci e-maila :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: New Africa Hotel. 24.06.02, 10:48 Nie KA - pajaczek byl po prostu slepy i bardzo glodny ;)))) Usmiecham sie... Nie pomaga... :((( Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > zatem lakomy kasek > z Ciebie ... :-)) > > pajaki, > szczegolnie pajaki > ludozercy, > nie wybieraja > nieapetycznych kaskow ... :-)) > > jasmino tdi > usmiechnij sie > pieknie > do Sloneczka, > zachecone Twoim > usmiechem > na pewno wyjrzy > w calej swej krasie > zza chmurek :-)) > > KA > > P.S. > > Zaraz wysle Ci e-maila :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: New Africa Hotel. IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 24.06.02, 10:55 jasmin tdi :-)) wlasnie powinnas w tym momencie dostac e-maila :-)) Co do Sloneczka jasmino tdi cieprpliwosci, cierpliwosci ... Usmiechnij sie pieknie, wowoczas Sloneczko na pewno Ci sie odwdzieczy ... :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: New Africa Hotel. 24.06.02, 10:58 Ide na poczte KA! Mam nadzieje, ze nie ma kolejki do okienka. :) Gość portalu: KA napisał(a): > jasmin tdi :-)) > > wlasnie powinnas > w tym momencie > dostac e-maila :-)) > > Co do Sloneczka > > jasmino tdi > cieprpliwosci, > cierpliwosci ... > > Usmiechnij sie > pieknie, > wowoczas > Sloneczko > na pewno Ci sie > odwdzieczy ... :-)) > > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: New Africa Hotel. IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 24.06.02, 10:59 jasmino tdi :-)) widomosci dla Ciebie sa zawsze bez kolejki :-)) Milego czytania jasmino tdi :-)) KA z OL-NS Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: New Africa Hotel. 24.06.02, 11:04 KA! Nie moge wejsc na poczte Gazety! No nie wiem zupelnie dlaczego? :((( To jest wlasnie ta kolejka o ktorej mowilam... Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > widomosci > dla Ciebie > sa zawsze > bez kolejki :-)) > > Milego czytania > jasmino tdi :-)) > > KA z OL-NS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: KA :) IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 24.06.02, 11:39 jasmino tdi :-)) wlasnie otrzymalas e-maila :-)) Czasem slowa, sposob wyrazania, formulowania mysli swiadczy o czlowieku ... Jaki jest, jaki ma swiatopoglad, co czuje, jak mysli, ... :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: KA :) 24.06.02, 11:42 KA, Twoj mail bedzie na mnie czekac. A Ty trzymaj za mnie kciuki - na chwileczke musze uciec... Wiesz, to jedna z madrzejszych bajeczek, jakie mialam okazje wysluchac... A czy Ty masz swoja lodke KA? To chyba wazne... Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > wlasnie otrzymalas e-maila :-)) > > Czasem slowa, > sposob wyrazania, > formulowania mysli > swiadczy o czlowieku ... > > Jaki jest, > jaki ma swiatopoglad, > co czuje, > jak mysli, > ... > > :-)) > > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: KA :) IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 24.06.02, 11:53 jasmino tdi :-)) to nie sa bajki, to przypowiesci, przypowiesci z moralem, z prawda o zyciu, o uczuciach ... jasmino tdi, niestety moje dwa e-maile do Ciebie zostaly zwrocone przez Twojego postmastera ... Mysle, ze za chwile otrzymasz jednak mojego e-maila :-))) :-)) dla Ciebie KA z OL-NS Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: KA :) 24.06.02, 11:59 KA! Bajka to przypowiesc z moralem :))) jak wroce podam Ci drugi adres na ktory bedziesz mogl napisac. Ta druga skrzynka zniesie wszystko - niejedno juz widziala :))) Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > to nie sa bajki, > to przypowiesci, > przypowiesci z moralem, > z prawda o zyciu, > o uczuciach ... > > jasmino tdi, > niestety moje dwa > e-maile do Ciebie > zostaly zwrocone > przez Twojego postmastera ... > > Mysle, > ze za chwile > otrzymasz jednak > mojego e-maila :-))) > > :-)) dla Ciebie > > KA z OL-NS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA jasmino tdi :-)) IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 24.06.02, 12:10 jasmino tdi :-)) na trzy wylane dla Ciebie e-maile powinien choc jeden jednak dojsc ... :-)) Milo mi bedzie, gdy otrzymasz e-maila ode mnie i po przeczytaniu usmiechniesz sie pieknie do Sloneczka ... :-)) :-)) dla Ciebie KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: New Africa Hotel. IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 24.06.02, 14:59 jasmino tdi :-)) masz kolejnego e-maila, bys sie pieknie usmiechnela do Sloneczka zza oknem :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: New Africa Hotel. 24.06.02, 15:17 Koncze czytac nb1... Usmiech... To bedzie taki jesienno deszczowy usmiech - wiesz dlaczego. Nie lubie myslec o uczuciach, ze sa ulotne i mozna je zastapic innymi. CZAS... Odpisze - zobaczysz... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: New Africa Hotel. IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 24.06.02, 15:35 jasmino tdi :-)) mysle, ze potraktujesz te potencjalna znajomosc powaznie ... Zycie, zycie polega rowniez na tym, ze czasem usmiech jest usmiechem jesiennym ... Czlowiek powinien walczyc z trudnosciami i przeciwnosciami losu, poniewaz w ten sposob uczy sie trudnej sztuki radzenia sobie w zyciu ... A ponadto, wie, ze jest silny, nie podda sie, potrafi walczyc, isc do przodu z podniesiona glowa ... :-)) dla Ciebie KA z OL-NS Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: New Africa Hotel. 24.06.02, 15:41 KA, mam jedna okropna ceche: prawie wszystko traktuje powaznie :) Dlatego tez, pozwol, ze odpisze troche pozniej... Nie chce pisac na chybcika, slowami, ktore moglyby pasowac, a ktore nie pasuja jak to zwykle w pospiechu bywa :)) Waleczny KA - tym razem prawdziwy usmiech dla Ciebie :))) jasmine Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > mysle, > ze potraktujesz > te potencjalna > znajomosc > powaznie ... > > Zycie, > zycie > polega rowniez na tym, > ze czasem > usmiech > jest usmiechem jesiennym ... > > Czlowiek powinien > walczyc > z trudnosciami > i przeciwnosciami losu, > poniewaz > w ten sposob > uczy sie > trudnej sztuki > radzenia sobie > w zyciu ... > > A ponadto, > wie, > ze jest silny, > nie podda sie, > potrafi walczyc, > isc do przodu > z podniesiona glowa ... > > :-)) dla Ciebie > KA z OL-NS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: New Africa Hotel. IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 24.06.02, 15:45 jasmino tdi :-)) ciesz mnie fakt, ze powaznie traktujesz zycie, otoczenie, ludzi wokol Ciebie ... :-)) Czas, czas jasmino tdi, jesli chcesz ujac cos pelna garscia, ujac cos pieknymi slowami, mysla, uporzadkowac swe mysli, pragnac, wierzyc, ... Czas, czas Tylko Czas wie czym jest ... pozdrowienia od gornoluzyckiego Sloneczka sle Tobie KA z OL-NS Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: New Africa Hotel. KA :))) 24.06.02, 15:54 Czas...... czerpanie pelnymi garsciami - tego nie nauczy Cie czas; to zycie! Niektorzy zyja jakby w zawieszeniu - czas nie ma dla nich najmniejszego znaczenia, niczego ich nie uczy... Czasem tylko trudno godza sie z jego uplywem ale robia to, bo chyba maja gdzies zakodowane, ze na czas nalezaloby jakos reagowac. Czas byc moze duzo wie na temat podrozowania, ale bywaja tez chwile, w ktorych nie istnieje. Takie chwile zdarzaja sie tak rzadko jak spadajace gwiazdy - czas nie ma tam nic do gadania. Bylaby to rozmowa jak ze slepym o kolorach. Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > ciesz mnie fakt, > ze powaznie traktujesz > zycie, > otoczenie, > ludzi wokol Ciebie ... :-)) > > > Czas, > czas > jasmino tdi, > jesli chcesz ujac cos > pelna garscia, > ujac cos > pieknymi slowami, > mysla, > uporzadkowac swe mysli, > pragnac, > wierzyc, > ... > > Czas, > czas > Tylko Czas > wie czym jest ... > > > pozdrowienia od > gornoluzyckiego Sloneczka > sle Tobie > KA z OL-NS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: New Africa Hotel. jasmino tdi :))) IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 24.06.02, 16:01 jasmino tdi :-)) czas, czas jest nierozlacznym elementem skomplikowanej struktury jaka jest zycie ... Czas istnieje zawsze, nawet wowoczas, gdy jestesmy w pelni szczescia i wydaje nam sie, ze czas stoi w miejscu, chwila trwa wiecznie ... Ale to wlasnie czas, czas istniejacy, powoduje, ze chwila radosci, szczescia, trwa wiecznie ... Zycie, to skomplikowany twor, skalda sie z wielu plaszczyzn, tych duchowych, jak i materialnych, tach gornolotnych, jak i przyziemnych, tych ... cieple :-)) od gornoluzyckiego Sloneczka przesyla KA z BZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: New Africa Hotel. IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 24.06.02, 16:16 jasmino tdi dostalas pieknego e-maila ... :-)) :-)) dla Ciebie KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: New Africa Hotel. 24.06.02, 17:03 KA dlaczego mnie tak rozpieszczasz? Zaczynam sie rumienic ! Ale pozwol jednak, ze to ja ocenie, czy mail jest piekny :))) Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi > > dostalas > pieknego e-maila ... :-)) > > :-)) dla Ciebie > KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi KA :))) 24.06.02, 17:12 Podoba mi sie Twoj mail :))) A kto jest autorem, no kto? Kto tak pisze? Mam nadzieje, szczera nadzieje, ze TY.... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi mail mail mail mail mail 24.06.02, 18:59 Zajrzyj do skrzynki - to chyba nie TO, co chcialam napisac, ale zawsze kawalek MNIE. Moznaby zasadzic ten kawaleczek, podlewac dwa razy dziennie i zaczekac, co wyrosnie. Co Ty na to? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: mail mail mail mail mail IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 25.06.02, 08:12 Dzien Dobry jasmino tdi :-)) to jest kawalek, czesc Ciebie, Twoich mysli, odczuc, spojrzenia na otaczajaca Cie rzeczywistosc ... zajrzyj na swoja poczte, tam czeka Cie niespodzianka z OL-NS cieple :-)) o poranku KA Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 referencje dla kolezanki jasminki........ 25.06.02, 08:14 zapewniam cie kolesiu KA, ze nasza jasminka, to super dziewczynka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: referencje dla kolezanki jasminki........ IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 25.06.02, 08:25 Rzecznik prasowy? Bodyguard? Lokaj? ??? a moze Menager? Referencje nie sa potrzebne, wartosci same sie ujawniaja ... KA Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ale te germance wredne........... 25.06.02, 08:28 czlowiek im z rana, z zyczliwym slowem, a to od razu jadem ciska:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA New Africa Hotel IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 25.06.02, 09:05 By porozmawiac, dwie osoby nie potrzebuja mediatora ... kitek1 dziekuje za rekomendacje :-)) Ale prosze, rozmowa dwoch osob wyklucza osoby trzecie ... KA Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 jasminko, zastanow sie.............. 25.06.02, 09:20 niemiaszek, jakis przycieżkawy, niestety:((( Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi zastanowilam sie :))) 25.06.02, 09:54 KA - idziemy na dol do baru na sniadanie :) A kitek ladnie poscieli lozeczka i wytrzepie dywanik! Dzien Dobry :)* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: jasmino tdi :))) IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 25.06.02, 09:59 I takiej odpowiedzi nalezalo sie spodziewac z Twojej strony ... :-)) OL-NS Sloneczko przesyla Ci jasmino tdi gorace pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA jasmino tdi :))) IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 25.06.02, 10:02 jasmino tdi :-)) czy przeczytalas przyslane e-maile? KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi KA 25.06.02, 10:10 Wlasnie je czytam :))) Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > czy przeczytalas > przyslane e-maile? > > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA :-)) dla jasminy tdi IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 25.06.02, 10:16 jasmino tdi :-)) mysle, ze Ci sie spodobaly, ze sie usmiechnelas do Sloneczka ... :-)) Czekam na Twoja odpowiedz jasmino tdi :-)) Sloneczko zza okna, te OL-NS prosi, bym Ci przekazal jego coraz goretsze pozdrowienia dla Ciebie KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi KA :))) 25.06.02, 10:39 Czesciowo mi sie spodobaly, a czesciowo nie... Napisalam Ci DLACZEGO ... Sadze, ze zrozumiesz. sloneczne :))) jasmine Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > mysle, > ze Ci sie spodobaly, > ze sie usmiechnelas > do Sloneczka ... :-)) > > Czekam > na Twoja odpowiedz > jasmino tdi :-)) > > > Sloneczko > zza okna, > te OL-NS > prosi, > bym Ci przekazal > jego coraz > goretsze > pozdrowienia > dla Ciebie > > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA jasmino tdi :-))) IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 25.06.02, 10:46 jasmino tdi :-))) za chwile dostaniesz moja wypowiedz w postaci e-maila ... :-)) Nie wszystko, co napisalas, jest zgodne z prawda ... Ludzie, na szczescie sa rozni ... Maja roznoraki swiatopoglad, mysli, inaczej odbieraja pewne rzeczy, zycie, cenia rozne wrtosci ... KA z OL-NS Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi KA :)) 25.06.02, 10:49 najwieksza korzysc, najwiekszy cud jaki plynie z tego swiata polega na fakcie, ze ludzie sa ROZNI. Mnie tam wystarczy, ze musze ogladac swoja gebe w lustrze :))) Nadmiar klonow wpedzilby mnie pod pierwszy nadjezdzajacy pociag! Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-))) > > za chwile > dostaniesz > moja wypowiedz > w postaci e-maila ... :-)) > > Nie wszystko, > co napisalas, > jest zgodne z prawda ... > > Ludzie, > na szczescie > sa rozni ... > > Maja roznoraki > swiatopoglad, > mysli, > inaczej odbieraja pewne > rzeczy, > zycie, > cenia rozne wrtosci ... > > KA z OL-NS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA jasmino tdi IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 25.06.02, 11:02 jasmino tdi :-)) Kazdy, kazdy jest wrtoscowym czlowiekiem, moze jeden mniej, moze inny wiecej ... O wartosci danej jednostki decyduje inna osoba ... W Tobie na pewno tkwi potencjal, ale dostrzec go bedzie mogl tylko ten, przed kim otworzysz Swoje karty ... :-)) dla Ciebie KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: jasmino tdi IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 25.06.02, 11:13 jasmino tdi :-)) uslyszec, zawsze chce sie uslyszec prawde ... Prawde z Twoich ust ... O Twoich ... KA z BZ Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jasmino tdi 25.06.02, 11:25 Czasem lepiej nie slyszec KA... Nigdy nie probowales udawac gluchego? Mozna wtedy uslyszec duzo wiecej niz najwieksze uszy tego swiata :))) Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > uslyszec, > zawsze chce sie uslyszec > prawde ... > > Prawde z Twoich ust ... > > O Twoich ... > > KA z BZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA jasmino tdi dla Ciebie :-)) IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 25.06.02, 11:37 jasmino tdi :-)) za chwilke dostaniesz wiadomosc ... Przeczytaj ja ... :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi KA! 25.06.02, 11:40 Wszystkie czytam KA :))) Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > za chwilke > dostaniesz wiadomosc ... > > Przeczytaj ja ... > > :-)) > KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi KA! 25.06.02, 11:23 O wartosci danej jednostki KA, decyduje sama jednostka! Decyduje o tym swoim zyciem , postepowaniem, charakterem, osiagnieciami, Calym SOBA! Nikt nie jest bogiem KA, aby decydowac o innych! To nie bajka, zeby jednym slowem kogos przekreslic, a drugim wsadzic na piedestal. Z drugiej strony to ZYCIE i trzeba miec naprawde jaja, zeby uniknac takiego traktowania... Oj KA... Napij sie kawy :)* Co do kart... Ja sie troche zanm na kartach KA. Ja bedzie trzeba i przyjdzie czas, to same sie odkryja... Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > Kazdy, > kazdy > jest wrtoscowym czlowiekiem, > moze jeden mniej, > moze inny wiecej ... > > O wartosci danej jednostki > decyduje inna osoba ... > > W Tobie > na pewno > tkwi potencjal, > ale dostrzec go bedzie mogl > tylko ten, > przed kim > otworzysz Swoje karty ... > > :-)) > dla Ciebie > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA jasmino tdi! IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 25.06.02, 11:30 jasmino tdi :-)) Oczywiscie, ze czlowiek stanowi sam o sobie, ale jego samoocena jest raczej subiektywna, dlatego zostalo podkreslone to, ze druga osoba, dostrzeze, badz nie wartosc danej jednostki ... Czasem nalezy domyslec sie co zostalo przekazane ... Czas, czas z jego uplywem ksztaltuje sie jednostka, czlowiek, czasem powinno sie mu dac szanse ... :-)) dla Ciebie KA z OL-NS Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jasmino tdi! 25.06.02, 11:39 Jak widac jestem malo domyslna, ale za to bardzo subiektywna w odczuciach :))) Moglabym zostac krytykiem teatralnym albo literackiem - wszystkie dziela mialyby drugie dno przepastne niczym gdanska szafa, a autorzy szlochaliby ze szczescia, ile w ich dzielach mozna dostrzec! :))) Warunikem jednak byloby regularne dostarczanie mi prozacu lub tez czekolady w ilosciach masowych. Inaczej bylabym tym gwozdziem do trumny naszej polskiej sztuki szeroko pojetej :))) KA - dla Ciebie :))))) Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > Oczywiscie, > ze czlowiek > stanowi sam o sobie, > ale jego samoocena > jest raczej subiektywna, > dlatego zostalo podkreslone to, > ze druga osoba, > dostrzeze, > badz nie > wartosc danej jednostki ... > > Czasem > nalezy > domyslec sie > co zostalo przekazane ... > > Czas, > czas > z jego uplywem > ksztaltuje sie jednostka, > czlowiek, > czasem powinno sie > mu dac szanse ... > > :-)) dla Ciebie > KA z OL-NS Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi KA :) 25.06.02, 11:53 Odpisalam, wyslalam i pomyslalam sobie, ze dam ogloszenie do gazety: "AAAAAAAAAAAAAAA..... trwale skomplikuje rzeczy proste i szczere! Tanio i fachowo!" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi KA 25.06.02, 10:09 Drogi KA! Po prostu pociagnelam zapalki :))) Gość portalu: KA napisał(a): > I takiej > odpowiedzi > nalezalo sie spodziewac > z Twojej strony ... :-)) > > OL-NS Sloneczko > przesyla Ci > jasmino tdi > gorace pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Pobudka KA!!!!!! Pobudka!!!!! 25.06.02, 13:04 Nie mozna spac na sloncu!! Obudz sie i wstan z lezaka :))) Burza zaraz bedzie... zacmurzone czesciowo :))) jasmine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA jasmino tdi IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 25.06.02, 15:13 jasmino tdi przez ten mecz Deutcshland - Korea od 12:00 nie mozna sie bylo dostac do internetu ... :-)) Jak minelo Ci poludnie? Czy dostalas e-maile? Usmiechnij sie, pieknie do Sloneczka KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi juz nie chce usmiechac sie do sloneczka!!!!!! 25.06.02, 15:59 Popoludnie nerwowo i pracowicie :( Mowilam Ci juz, ze nie cierpie pilki noznej??? No to mowie: Nie cierpie pilki noznej!!!!!!! Ble! Maile dostalam:) Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi > > przez ten mecz > Deutcshland - Korea > od 12:00 nie mozna sie bylo > dostac do internetu ... :-)) > > Jak minelo Ci poludnie? > > Czy dostalas e-maile? > > Usmiechnij sie, > pieknie > do Sloneczka > > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA New Africa Hotel. IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 25.06.02, 15:18 jasmino tdi :-)) masz piekne oczy ... :-)) Patrzac sie w nie mozna w ich barwie znalezc ukojenie dla swoich oczu ... :-)) Reszte przeczytasz w e-mailu dla Ciebie moc :-)) z OL-NS KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi uwielbiam Twoja wyobraznie KA:) 25.06.02, 16:01 Jakies forumowe prosie poslalo Ci fotke czy mam az taka sile przekonywania i uwierzyles mi na slowo??? :))) cieple :)) jasmine Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > masz piekne oczy ... :-)) > > Patrzac sie w nie > mozna w ich barwie > znalezc ukojenie > dla swoich oczu ... :-)) > > Reszte > przeczytasz w e-mailu > > dla Ciebie > moc :-)) z OL-NS > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA jasmino tdi o pieknych oczach :-)) IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 25.06.02, 16:04 jasmino tdi o pieknych oczach :-)) Nie, nie mam zadnego zdjecia, ale to nie po zdjeciu mozna stwierdzic, czy Twoje oczy sa piekne ... Twoje oczy sa piekne, przez Twoje slowa, postawe, mysli, spojrzenie, wiare, marzenia, ... Piekno Twych oczu to Twoje wnetrze, a nie oprawa ... :-)) z OL-NS sle Tobie KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi KA! 25.06.02, 16:30 Z checia zamknelabym Cie w jakims malym pudeleczku, schowala na dnie szuflady i wypuszczala tylko na siusianie ))))) Co ja zrobie w weekend??? Kto mi bedzie przypominac o wpatrywaniu sie w dziure ozonowa??? :)* Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi > o pieknych oczach :-)) > > Nie, > nie mam zadnego zdjecia, > ale to nie po zdjeciu > mozna stwierdzic, > czy Twoje oczy sa piekne ... > > Twoje oczy sa piekne, > przez Twoje slowa, > postawe, > mysli, > spojrzenie, > wiare, > marzenia, > ... > > Piekno Twych oczu > to Twoje wnetrze, > a nie oprawa ... > > :-)) z OL-NS > sle Tobie > KA Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a mnie sie oczka jasminki spodobaly.......... 25.06.02, 16:32 zanim jeszcze jej przebogate wnetrze poznalem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi kiteczku kochanie to Ty wogole... 25.06.02, 16:59 cokolwiek pamietasz???? jestes pewien ze to byly moje oczy a nie swiatla rozpedzonego tramwaju??? hihihi... kitek1 napisał(a): > zanim jeszcze jej przebogate wnetrze poznalem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: kiteczku kochanie to Ty wogole... 25.06.02, 17:02 a twoj zlosliwy dowcip, jest tym, co w Tobie lubie najbardziej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA New Africa Hotel. IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 25.06.02, 16:15 jasmino tdi :-)) wlasnie dostalas zyczenia i nie tylko ... :-)) :-)) dla Ciebie KA z BZ Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: New Africa Hotel. 25.06.02, 16:37 Wiem :))))) Czy mozesz rowniez sprawic aby Boze Nardodzenie trwalo caly rok???? Bardzo Ci bede wdzieczna! :))) jasmine Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > wlasnie dostalas > zyczenia > i nie tylko ... :-)) > > :-)) dla Ciebie > KA z BZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: New Africa Hotel. IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 26.06.02, 07:30 Dzien Dobry jasmino tdi :-)) zajrzyj na swoja poczte, a cos tam znajdziesz ... :-)) Za chwile, odpowiem Ci na Twojego e-maila :-)) A oczy, oczy sa zwierciadlem duszy ... W nich odbija sie cale Twoje wnetrze, osobowosc, oczy nie potrafia klamac ... :-)) poranne pozdrowienia wraz z cieplymi :-)) przesyla KA z OL-NS Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Dzien dobry KA :))) 26.06.02, 09:52 Witaj :)) Nie moge na razie zajrzec do skrzynki bo nasi kochani informatycy pozmieniali nam w nocy hasla do skrzynek i jak do tej pory nie przyszli do pracy :))) Cudownie;))) Czasem rece mi opadaja.... Twoj mail bedzie musial troszeczke zaczekac na przeczytanie.... Gość portalu: KA napisał(a): > Dzien Dobry > jasmino tdi :-)) > > zajrzyj na swoja poczte, > a cos tam znajdziesz ... :-)) > > Za chwile, > odpowiem Ci > na Twojego e-maila :-)) > > A oczy, > oczy sa > zwierciadlem duszy ... > > W nich odbija sie > cale Twoje wnetrze, > osobowosc, > oczy > nie potrafia klamac ... :-)) > > poranne pozdrowienia > wraz z cieplymi :-)) > > przesyla > KA z OL-NS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA jasmino tdi, dla Ciebie :-))) IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 26.06.02, 09:56 jasmino tdi :-)) zatem czeka Cie mila (tak mysle) lektura :-)) OL-NS Sloneczko prosi mnie o przekazanie Tobie jego goracych :-)) dla Ciebie jasmino tdi KA z BZ Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi KA:) 26.06.02, 09:59 Masz calkiem niezle uklady ze sloneczkiem! Czesto ze soba rozmawiacie ??? hihihi..... Zaraz pojde i zamorduje caly dzial informatycznyy!!!!!! Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > zatem czeka Cie > mila > (tak mysle) > lektura :-)) > > OL-NS Sloneczko > prosi mnie > o przekazanie > Tobie > jego goracych :-)) > dla Ciebie > jasmino tdi > > KA z BZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA dla jasminy tdi od Sloneczka IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 26.06.02, 10:10 jasmino tdi :-)) ja tylko (skromnie) posrednicze ... :-)) Sloneczko z OL-NS pozdrawia Cie goraco i prosi bys i Ty usmiechnela sie do jego wersji zza Twojego okna ... :-)) cieple :-)) dla jasminy tdi przesyla KA z OL-NS Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi KA.... 26.06.02, 10:16 KA, ktos tu kiedys powiedzial, ze rozmowa dwoch osob wyklucza wlaczanie sie osob trzecich :)))) Czy mozemy sie pozbyc sloneczka i jego ciaglych prosb??? :)))) Sam mnie popros o usmiech :) Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > ja tylko > (skromnie) > posrednicze ... :-)) > > Sloneczko > z OL-NS > pozdrawia Cie > goraco > i prosi > bys i Ty > usmiechnela sie > do jego wersji > zza Twojego okna ... :-)) > > cieple :-)) > dla jasminy tdi > przesyla > KA z OL-NS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA jasmino tdi ... IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 26.06.02, 10:18 jasmino tdi :-)) masz piekne oczy, a do calosci, brakuje tylko Twojego usmiechu i radosnej buzi ... :-)) jasmino tdi usmiechnij sie prosze ... :-)) KA z RPS Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi KA!!!! 26.06.02, 10:23 Usmiecham sie juz chyba 4 dobe!!!! Jeszcze chwila a moj piekny usmiech zamieni sie w grymas! Poprosze o chwile przerwy :))) Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > > masz piekne > oczy, > a do calosci, > brakuje tylko > Twojego usmiechu > i radosnej buzi ... :-)) > > jasmino tdi > usmiechnij sie > prosze ... :-)) > > KA z RPS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA jasmino tdi ... IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 26.06.02, 10:27 jasmino tdi :-)) usmiechaj sie wtedy, gdy jestes radosna, gdy wokol Ciebie sa mili ludzie, gdy cos Ci sie udalo, gdy uslyszysz cos milego, gdy cos pieknego zobaczysz, gdy ... :-)) sie do Ciebie KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi KA! 26.06.02, 10:33 KA - czy moge sie dzis nie usmiechac? Mam sie ochote wsciec! Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > usmiechaj sie > wtedy, > gdy jestes radosna, > gdy wokol Ciebie > sa mili ludzie, > gdy cos Ci sie udalo, > gdy uslyszysz cos milego, > gdy cos pieknego zobaczysz, > gdy ... > > :-)) sie do Ciebie > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA jasmino tdi dlaczego? IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 26.06.02, 10:38 jasmino tdi :-)) dlaczego masz dzis ochote sie wsciec? Co sie takiego stalo? Jakie sa ku temu powody? Licze na Twojego e-maila ... :-)) jasmino tdi :-)) badz radosna i usmiechnieta, wtedy, gdy sama tego chcesz ... :-)) To Twoja radosc, Twoj usmiech, Twoje ... :-)) dla Ciebie KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi a tak jakos :))) 26.06.02, 10:42 Za caloksztalt :) Wysle Ci maila jak tylko uda mi sie sciagnac Twoje. Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > dlaczego > masz dzis ochote > sie wsciec? > > Co sie takiego stalo? > > Jakie sa ku temu powody? > > Licze > na Twojego e-maila ... :-)) > > > jasmino tdi :-)) > > badz radosna i usmiechnieta, > wtedy, > gdy sama tego chcesz ... :-)) > > To Twoja radosc, > Twoj usmiech, > Twoje ... > > > :-)) dla Ciebie > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: a tak jakos :))) IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 26.06.02, 10:59 jasmino tdi :-)) i wlasnie na tym polega piekno naszego zycia ... Czasem jest pieknie i czasem jest pochmurno ... Pochmurno jest dlatego, poniewaz, musimy nauczyc sie walczyc, przetrwac, radzic sobie w roznych sytaucjach, kszatltowac siebie, swoj charakter, ... Czerpac z zycia calymi garsciami, sprobowac jego wszystkich smakow ... dla Ciebie :-)) KA z OL-NS Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi KA :)* 26.06.02, 11:17 Lepiej mi, wiesz? :)* Gdybym uslyszala cos w rodzaju "wez sie w garsc i nie marudz" poszlabym pograzac sie w otchlani rozpaczy.... Albo jeszcze dalej :) Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > i wlasnie na tym polega > piekno naszego zycia ... > > Czasem jest pieknie > i czasem jest pochmurno ... > > Pochmurno jest dlatego, > poniewaz, > musimy nauczyc sie walczyc, > przetrwac, > radzic sobie > w roznych sytaucjach, > kszatltowac siebie, > swoj charakter, > ... > > Czerpac z zycia > calymi garsciami, > sprobowac jego wszystkich > smakow ... > > dla Ciebie > :-)) > KA z OL-NS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA jasmino tdi :-)) IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 26.06.02, 11:25 jasmino tdi :-)) czasem czlowiek potrzebuje pietrzacych sie przed nim gor ... Gdyby wszystko szlo gladko, czlowiek stracilby cenny dar radzenia sobie, wiary we wlasne mozliwosc, checi walki, nie dazylby, nie mialby marzen, wszystko byloby w zasiegu reki ... A tak moze sie kszatltowac, moze wiedziec, ze jest silny ... jasmino tdi :-)) czy :-)) sie po przeczytaniu e-maili? dla Ciebie :-)) od KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jasmino tdi :-)) 26.06.02, 11:29 KA mam dosyc gor! Z checia pojechalabym nad morze :))) Bede lezec na plazy i rozmyslac o szczytach do zdobycia :) \ KA jesli masz mozliwosc ponownego wyslania mi maili to bardzo Cie prosze - poslij je na Gazete ten jeden raz jeszcze bo ja sie chyba do mojej skrzynki dzis nie dostane! Ciagle nie dziala :((( Serwer nic nie sciaga bo go zblokowali fachowcy ;) Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > czasem > czlowiek > potrzebuje pietrzacych sie > przed nim gor ... > > > Gdyby wszystko szlo gladko, > czlowiek stracilby > cenny dar > radzenia sobie, > wiary we wlasne mozliwosc, checi walki, > nie dazylby, > nie mialby marzen, > wszystko byloby w zasiegu reki ... > > > A tak moze sie kszatltowac, > moze wiedziec, > ze jest silny ... > > jasmino tdi :-)) > > czy :-)) sie > po przeczytaniu e-maili? > > dla Ciebie > :-)) od KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: jasmino tdi :-)) IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 26.06.02, 11:35 jasmino tdi :-)) ... cierpliwosci ... :-)) zatem e-maila od Ciebie dostane w innym terminie :-)) Niestety nie mam mozliwosci, by wyslac Ci ponownie moje e-maile ... :-)) One istnieja tylko w Twojej skrzynce ... Ale na Twoj e-mail wyslany z gazety odpowiem z mila checia :-)) Relaksu i milych chwil zyczy Tobie KA z BZ Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jasmino tdi :-)) 26.06.02, 11:43 KA! Jestem w pracy! To ma tyle wspolnego z relaksem co plaza w Miedzyzdrojach z Sahara :)))))) Jesli uda mi sie wejsc na Gazete :))) (chyba patron internetu mnie przeklal :))) to zaraz cosik napisze! Lubisz wisnie, KA? Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) ... > > > cierpliwosci ... :-)) > > zatem e-maila od Ciebie > dostane w innym terminie :-)) > > Niestety nie mam mozliwosci, > by wyslac Ci ponownie moje e-maile ... :-)) > > One istnieja tylko w Twojej skrzynce ... > > Ale na Twoj e-mail > wyslany z gazety > odpowiem z mila checia :-)) > > > Relaksu > i milych chwil > zyczy Tobie > KA z BZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: jasmino tdi :-)) IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 26.06.02, 11:47 jasmino tdi :-)) praca, w zasadzie praca powinna sprawiac przyjemnosc, pod warunkiem, ze sprawia satysfakcje to, czym sie zajmujemy ... :-)) Czy poprzez wykonywane czynnosci i obowiazki realizujemy sie ... jasmino tdi :-)) lubie wisnie, wisnie w czekoladzie, wisnie z pestkami, wisnie ... :-)) KA z OL-NS Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi KA :) 26.06.02, 11:50 KA ja bardzo lubie swoja prace, ale dzisiaj mnie wkurzyla!!!!! Chce sobie stad pojsc i poczytac ksiazki! Do kwestii przyjemnosci i satysfakcji wroce jutro :) Wisnie w czekoladzie.... mmmmmmmm..... a lubisz czekolade? Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > praca, > w zasadzie praca > powinna sprawiac przyjemnosc, > pod warunkiem, > ze sprawia satysfakcje to, > czym sie zajmujemy ... :-)) > > Czy poprzez wykonywane czynnosci > i obowiazki realizujemy sie ... > > jasmino tdi :-)) > > lubie wisnie, > wisnie w czekoladzie, > wisnie z pestkami, > wisnie ... > > :-)) > KA z OL-NS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA jasmino tdi ... IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 26.06.02, 11:56 jasmino tdi :-)) wisnie, czekolada, slodycz, slodycz pod kazda postacia, to lubi chyba kazdy ... :-)) Czekam na Twoj e-mail cieple pozdrowienia z OL-NS przesyla KA z BZ Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi KA 26.06.02, 12:10 KA znam takich co nie lubia. Nie cierpia, nie trawia, nie smakuja i wcale nie maja zamiaru zmieniac upodoban. Ach ta roznorodnosc:))) Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > wisnie, > czekolada, > slodycz, > slodycz > pod kazda postacia, > to lubi chyba kazdy ... :-)) > > Czekam na Twoj e-mail > > cieple pozdrowienia > z OL-NS > przesyla > KA z BZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA jasmino tdi ... IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 26.06.02, 12:35 jasmino tdi :-)) oczywiscie, ludzie sa i powinii byc roznorodni, by sie wzajemnie uzupelniac ... :-)) :-)) w samo poludnie KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jasmino tdi ... 26.06.02, 12:49 Masz racje KA! Badz wiec aniolkiem a ja sie pouzupelniam :)))) Wprawdzie mam cudny charakter, ale czasem mi troszke szwankuje :) Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > > oczywiscie, > ludzie sa > i powinii byc roznorodni, > by sie wzajemnie uzupelniac ... :-)) > > :-)) w samo poludnie > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: jasmino tdi ... IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 26.06.02, 12:55 jasmino tdi :-)) masz wiadomosc na gazecie :-)) Kazdy powinien byc naturalny, a naturalny nie oznacza tylko idealny ... :-)) Masz charakter, posiadasz osobowosc, to widac ... Po czym? Po tym, jak piszesz, co piszesz, jak formulujesz swoje mysli, odczucia ... dla jasminy tdi moc :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA e-mail IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 26.06.02, 13:02 jasmino tdi :-)) niestety, ale postmaster gazety wciaz zwraca e-maila, ktory zostal do Ciebie wyslany ... Zatem zamieszczam go ponizej, w wersji troszke okrojonej, (Forum) :-)) "Witaj jasmino tdi :-)) mam nadzieje, ze mazowieckie Sloneczko pieknie swieci dla Ciebie :-)) Roznorodnosc, kazdy czlowiek jest inny, to dobrze, poniewaz w kazdym z nas drzemie potencjal, inne przyzwyczajenia, inaczej odbieramy te same rzeczy, mamy rozne poglady, inaczej postrzegamy otaczajacy nas Swiat, inyczej czujemy, inaczej okazujemy, rozna ekspresja, rozne ... stokrotki, usciski, pyszne ciasteczka, cieplutkie :-)) z OL-NS sle Tobie KA" Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: e-mail - moja skrzynka juz dziala !! 26.06.02, 13:08 Mozesz slac na ten adres co do tej pory KA:))) Sciagnelam 2 maile - mignal mi jeden w tytule z zodiakiem i zniknal :((( KA roznorodnosc nie zawsze jest blogoslawienstwem... Czasem spotyka sie dwoje ludzi, dwoje ludzi stworzonych dla siebie, ale sa tak skrajnie rozni... Stworzeni i rozni - tak czasem sie zdarza! Czasem sie tak zdarza i chocby Ci peklo serce, nic z tym nie zrobisz... Czasem mysle, ze jesli jest stan ktory naprawde mnie uszczesliwia, to nazywa sie on "solo",,, Smutne, ale prawdziwe... Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > niestety, > ale postmaster gazety > wciaz zwraca > e-maila, > ktory zostal do Ciebie wyslany ... > > Zatem > zamieszczam go ponizej, > w wersji troszke okrojonej, > (Forum) :-)) > > > "Witaj jasmino tdi :-)) > > > mam nadzieje, > ze mazowieckie Sloneczko > pieknie swieci dla Ciebie :-)) > > > Roznorodnosc, > kazdy czlowiek > jest inny, > to dobrze, > poniewaz > w kazdym z nas drzemie > potencjal, > inne przyzwyczajenia, > inaczej odbieramy > te same rzeczy, > mamy rozne poglady, > inaczej postrzegamy > otaczajacy nas > Swiat, > inyczej czujemy, > inaczej okazujemy, > rozna ekspresja, > rozne ... > > > stokrotki, > usciski, > pyszne ciasteczka, > cieplutkie :-)) > z OL-NS > sle Tobie > KA" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: e-mail - moja skrzynka juz dziala !! IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 26.06.02, 13:21 jasmino tdi :-)) powinny byc try e-maile, odpisz prosze, wowczas okaze sie, jakiego e-maila nie dostalas, sprobuje go wowczas powtorzyc .. :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi kA odpisalam! 26.06.02, 13:41 a maile sa tylko dwa! Ten trzeci nie wrocil :(((( ten z zodiakami w tytule... Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > powinny byc try e-maile, > > odpisz prosze, > wowczas okaze sie, > jakiego e-maila nie dostalas, > sprobuje go wowczas > powtorzyc .. :-)) > > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Znak .... IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 26.06.02, 14:20 jasmino tdi :-)) powinnas juz dostac replike brakujacego e-maila :-)) Co do tekstu, to nie autor tekstu, lecz tekst, a moze raczej kontekst mi sie spodobal ... Co do sfery zajec, cos za cos (a to jest dokladnie opisane w e-mailu do Ciebie) ... Zycie, ucieczka, to jest naturalne jasmino tdi, ze czlowiek pragnie zmian, zycie nie moze toczyc sie jednostajnie ... To czego pragniemy, jest kwestia indywidualna, czasem odchodzimy, czysem robimy krok do przodu ... czekam na Twoja odpowiedz KA z OL-NS Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Znak .... 26.06.02, 14:50 Znaki na ziemie i na niebie wskazuja, ze ten Twoj znak to takie calkiem znaczace ma znaczenie! :))) Jest juz cos za cos - zajrzyj do skrzynki :)* Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > powinnas juz dostac > replike brakujacego e-maila :-)) > > Co do tekstu, > to nie autor tekstu, > lecz tekst, > a moze raczej kontekst > mi sie spodobal ... > > Co do sfery zajec, > cos za cos > (a to jest dokladnie opisane w e-mailu do Ciebie) ... > > Zycie, > ucieczka, > to jest naturalne > jasmino tdi, > ze czlowiek pragnie zmian, > zycie nie moze toczyc sie > jednostajnie ... > > To czego pragniemy, > jest kwestia indywidualna, > czasem odchodzimy, > czysem robimy krok > do przodu ... > > > czekam na Twoja odpowiedz > KA z OL-NS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Znak, ciag dalszy ... IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 26.06.02, 15:11 jasmino tdi :-)) wlasnie powinnas dostac ciag dalszy ... nestepny e-mail, w ktorym moja ksiega powoli sie otwiera ... A kiedy i Ty otworzysz swoje karty Ksiego - jasmino tdi? :-)) dla Ciebie KA z OL-NS Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Znak, ciag dalszy ... 26.06.02, 15:13 Nie moge otwierac za szeroko, bo przeciag mi szkodzi :)))) Ale nie marudz - troche juz wiesz :))) No chyba ze nie czytasz do konca moich maili ;)) Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > wlasnie powinnas dostac > ciag dalszy ... > nestepny e-mail, > w ktorym moja ksiega > powoli sie otwiera ... > > A kiedy i Ty > otworzysz swoje karty > Ksiego - jasmino tdi? > > :-)) dla Ciebie > KA z OL-NS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA jasmino tdi :-) IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 26.06.02, 15:23 jasmino tdi :-)) juz jest, na pewno jest :-)) nie na gazecie :-)) na Twojej skrzynce :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi jest :)) 26.06.02, 15:47 KA dostaniesz w ucho! Napisalam Ci w poprzednim mailu co to jest ten skrot! Chlosta!!!! :) Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > juz jest, > na pewno > jest :-)) > > nie na gazecie :-)) > > na Twojej skrzynce :-)) > > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: jest :)) IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 26.06.02, 16:02 jasmino tdi :-)) przeciez nikt nie jest idealem ... :-))) cieple :-)) dla Ciebie przesyla KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jest :)) 26.06.02, 16:23 Jak duza masz wade wzroku, KA??? hehehehehe.... Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > przeciez nikt nie jest idealem ... :-))) > > cieple :-)) > dla Ciebie > przesyla KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Slowa, cechy, osobowosc ... IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 27.06.02, 07:36 Dzien Dobry jasmino tdi :-)) Slowa, slowa sa odzwierciedleniem naszych mysli, naszej postawy, naszych odczuc. To, jak formulujemy zdania, co w nich przekazujemy, jakich slow, jakich zwrotow uzywamy, swiadczy o naszym nastawieniu do zycia, do otoczenia, do Swiata ... Przykro mi, gdy ktos, slowa, ktore slyszy, traktuje niczym wiatr, ktory teraz jest tu, za chwile juz bedzie gdzie indziej ... Ten czlowiek, ktory cos potrafi, odstaje choc troche od ogolu, jest przez ten ogol traktowany jak obcy ... Poniewaz potrafi dostrzegac to, z czym inni maja klopoty ... Osobowosc, kazdego z ans jest czyms indywidualnym, niepowtarzalnym, przynajmniej tak powinno byc, ale wszyscy chca, by panowalo ujednolicenie, wowczas jest latwiej, nie trzeba sie przystosowywac do kogos, nie trzeba myslec, nie trzeba dazyc, nie trzeba ... :-)) z OL-NS dla jasminy tdi KA z BZ Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi KA! 27.06.02, 10:05 Dzien Dobry KA! Nie zachowuj sie jak nadasany bachor i nie pisz tak! Bardzo mi przykro ale ja nie mam w zwyczaju przyjmowac pewnych rzeczy bezdyskusyjnie, a juz zwlaszcza ludzi :))) Mam prawo do watpienia i koniec. Mam prawo do zadawania pytan i koniec. I mam prawo do wydania wlasnej oceny - w koncu to TY pisales, ze jestesmy tacy, jakimi ustanowia nas inni :)))))) A moze sie myle? Wlasnie tworze definicje "KA" i jak juz ja stworze to podam Ci do wiadomosci ;))))))) sloneczne :)) J. Gość portalu: KA napisał(a): > Dzien Dobry > jasmino tdi :-)) > > Slowa, > slowa sa odzwierciedleniem > naszych mysli, > naszej postawy, > naszych odczuc. > > To, jak formulujemy zdania, > co w nich przekazujemy, > jakich slow, > jakich zwrotow uzywamy, > swiadczy o naszym nastawieniu > do zycia, > do otoczenia, > do Swiata ... > > Przykro mi, > gdy ktos, > slowa, > ktore slyszy, > traktuje niczym > wiatr, > ktory teraz jest tu, > za chwile juz bedzie > gdzie indziej ... > > Ten czlowiek, > ktory cos potrafi, > odstaje choc troche od ogolu, > jest przez ten ogol > traktowany jak obcy ... > > Poniewaz potrafi > dostrzegac to, > z czym inni maja klopoty ... > > Osobowosc, > kazdego z ans > jest czyms indywidualnym, > niepowtarzalnym, > przynajmniej tak powinno byc, > ale wszyscy chca, > by panowalo ujednolicenie, > wowczas jest latwiej, > nie trzeba sie przystosowywac > do kogos, > nie trzeba myslec, > nie trzeba dazyc, > nie trzeba ... > > :-)) z OL-NS > dla jasminy tdi > KA z BZ > Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Poddaje sie KA! Poddaje!!!!!! Poddaje!!!!!! 27.06.02, 11:32 WIERZE CI :)))))))) Juz nie bede marudzic! No zobacz - usmiecham sie :))))) To nie bylo zbyt mile co napisalam wyzej! Konkretnie chodzi mi o forme, nie tresc :))) Poddaje sie bez dalszego marudzenia :) No chodz tu i pisz do mnie jeszcze! :)* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA jasmino tdi ... IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 27.06.02, 13:29 jasmino tdi :-)) Praca, ma to do siebie, ze czasem wzywa ... A wzywa czasem na spotkanie w innym miescie ... jasmino tdi, zajrzyj za chwilke na poczte ... cieple :-)) dla Ciebie KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi KA!!! 27.06.02, 13:53 Moja praca nie wzywa - moja praca WYJE!!!!! :))) czasem to wycie tak sie koduje w umysle, ze wcale go nie slychac! Zupelnie tak samo , jak po dwoch tygodniach pobytu nad morzem przestajesz slyszec jego szum :))) Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > Praca, > ma to do siebie, > ze czasem wzywa ... > > A wzywa czasem na spotkanie > w innym miescie ... > > jasmino tdi, > zajrzyj za chwilke na poczte ... > > > cieple :-)) > dla Ciebie > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA jasmino tdi IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 27.06.02, 13:59 jasmino tdi usmiechnij sie i rozejrzyj dookola, ilu wspanialych ludzi Cie otacza ... Otworz oczy, wyciagnij dlon, posluchaj swoich mysli, marzen, pragnien, zrob krok ... :-)) z OL-NS dla Ciebie KA z BZ Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi KA :) 27.06.02, 14:36 KA gdybys Ty wiedzial, co mowia moje mysli, to w zyciu bys tak nie napisal :)))) Burza idzie, wiesz?????? wisniowe i morskie :))) jasmine Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi > > usmiechnij sie > i rozejrzyj dookola, > ilu wspanialych ludzi Cie otacza ... > > Otworz oczy, > wyciagnij dlon, > posluchaj swoich mysli, > marzen, > pragnien, > zrob krok ... > > :-)) z OL-NS > dla Ciebie > KA z BZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA jasmino tdi :-) IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 27.06.02, 14:59 jasmino tdi :-)) wiedzac, jakie masz mysli, mozna tylko napisac ladniej ... :-)) zajrzyj za chwilke do skrzynki :-)) :-)) dla jasminy tdi o pieknych oczach, usmiechajacych sie do Sloneczka KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jasmino tdi :-) 27.06.02, 15:49 Ale Ty nie wiesz jakie mam mysli :))))))) Ale podoba mi sie to, co piszesz :) cieplutkie jak letni deszcz :))) jasmine Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > wiedzac, > jakie masz mysli, > mozna tylko napisac > ladniej ... :-)) > > zajrzyj za chwilke do skrzynki :-)) > > :-)) dla jasminy tdi > o pieknych oczach, > usmiechajacych sie do Sloneczka > > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: jasmino tdi :-) IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 27.06.02, 16:04 jasmino tdi :-)) wiem, nie wiem, czy to ma znaczenie? Wazne, by wiedziec, jak otworzyc nastepna strone ksiegi pod tytulem jasmina tdi ... :-)) Czy dostalas e-maila? cieple :-)) dla jasminy tdi z OL-NS przesyla KA z BZ Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi KA :))) 27.06.02, 16:30 KA mam nadzieje, ze wiesz jak traktowac ksiazki ;) Nie wygladasz mi na analfabete wiec odpisalam :))) Chyba Ci sie spodoba :) szarlotkowe w dalszym ciagu :)) jasmine Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > wiem, > nie wiem, > czy to ma znaczenie? > > Wazne, > by wiedziec, > jak otworzyc nastepna strone > ksiegi pod tytulem jasmina tdi ... :-)) > > Czy dostalas e-maila? > > cieple :-)) > dla jasminy tdi > z OL-NS przesyla KA z BZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Ksiego pt. jasmino tdi ... IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 27.06.02, 16:42 jasmino tdi :-)) tylko ksiega z zawartoscia warta jest dokladnego przeczytania ... Wiedz, ze zglebic tresc Twojej ksiegi to poznac wiele tajemnic ... jasmino tdi :-)) kolorowych snow :-)) zycyz Tobie KA z OL-NS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Glos ... IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 27.06.02, 16:46 jasmino tdi :-)) mysle, ze Twoj glos wyraza Twoje mysli ... :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Glos ... 27.06.02, 16:54 KA - takie sa zalozenia :)) Jest szansa na ich zweryfikowanie :))) Do kogo Ty sie dodzwoniles???? :))) Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > mysle, > ze Twoj glos > wyraza Twoje mysli ... > > :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi KA :))) 27.06.02, 16:55 Ciekawe jaki gatunek reprezentuje Ta ksiega :)))) Rowniez kolorowych tylko nie idz za wczesnie spac :))) j. Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > tylko ksiega > z zawartoscia > warta jest > dokladnego przeczytania ... > > > Wiedz, > ze zglebic tresc Twojej ksiegi > to poznac wiele tajemnic ... > > > jasmino tdi :-)) > > kolorowych snow :-)) > > zycyz Tobie > KA z OL-NS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA jasmino tdi :-)) IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 27.06.02, 17:08 jasmino tdi :-)) jeszcze nie bylo telefonu ... :-)) Ale mysle, ze podczas weekendu odbierzesz, gdy do ciebie zadzwonie ... :-)) Kazda ksiega ma jakas wartosc, tylko nalezy ja dostrzec ... :-)) pieknych marzen w Twoich snach jasmino tdi :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jasmino tdi :-)) 27.06.02, 17:18 KA podziwiam Twoja cierpliwosc :))) Jasne, ze odbiore - jesli tylko nie bede poza zasiegiem :) Weekendy maja to do siebie, ze czesto sie bywa poza zasiegiem :)) Wartosc... Czasem jest to tylko wartosc papieru czy wspanialej okladki :) Do tego czasem nie trzeba tresci, a amator i tak sie znajdzie :) Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > jeszcze nie bylo telefonu ... :-)) > > > Ale mysle, > ze podczas weekendu > odbierzesz, > gdy do ciebie zadzwonie ... :-)) > > Kazda ksiega ma jakas wartosc, > tylko nalezy ja dostrzec ... :-)) > > pieknych marzen > w Twoich snach > jasmino tdi :-)) > > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: jasmino tdi :-)) IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 27.06.02, 17:25 jasmino tdi :-)) nie masz tu racji :-)) Z ksiega jest inaczej, to nie biale, pachnace nowoscia karty sa atrakcyjne, lecz tresc przez nie pokazana ... Weekend, to wymusil roaming :-)) :-)) dla Ciebie KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi KA :) 27.06.02, 17:34 Wstretny roaming :) Tyle dobrej woli z mojej strony a jakis pajac z C, E czy P wylacza Ci roaming! Jak pech to pech :) zawsze mialam slabosc do bialych, pacnacych, niezapisanych kartek.... mniam mniam mniam.... zapach sklepu papierniczego albo ksiegarni! i dla Ciebie :)))) Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > nie masz tu racji :-)) > > Z ksiega jest inaczej, > to nie biale, > pachnace nowoscia karty > sa atrakcyjne, > lecz > tresc przez nie pokazana ... > > Weekend, > to wymusil roaming :-)) > > :-)) dla Ciebie > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA jasmino tdi ... IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 27.06.02, 17:40 jasmino tdi :-)) masz cos w skrzynce :-)) dla Ciebie moc :-)) sle KA P.S. Cierpliwosc, cierpliwosc ... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi KA :) 27.06.02, 17:53 Ty tez masz cos w skrzynce :)))) cieplutkie....; -)))) Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > masz cos w skrzynce :-)) > > dla Ciebie > moc :-)) > sle KA > > P.S. > > Cierpliwosc, > cierpliwosc ... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Dzien Dobry :-)) IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 28.06.02, 07:35 Dzien Dobry jasmino tdi :-)) Pysznego sniadanka :-)) Wspanialego dzionka :-)) Pogody ducha :-)) cieple :-)) dla Ciebie przesyla z OL-NS KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Glos ... IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 28.06.02, 12:17 jasmino tdi :-)) Jesli tresc Ksiegi pt. jasmina tdi choc w czesci jest taka jak Twoj glos :-)) to zglebienie tej tresci byloby cudowne ... KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi KA :)))) 28.06.02, 12:55 KA jestes slodki :) Nawet jesli mnie zawstydzasz :))) Moj dzien od rana jest pelen przygod :) Chyba zaczal sie dzis weekend ... ;) cieplutkie i zderzakowe :) jasmine Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > Jesli tresc > Ksiegi pt. jasmina tdi > choc w czesci jest taka > jak Twoj glos :-)) > to zglebienie > tej tresci byloby cudowne ... > > KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Dzien Dobry :-)) 28.06.02, 12:56 Wlasnie jem sniadanko :) szkoda tylko, ze kawa daleko :( No nie chce mi sie isc zupelnie.... Gość portalu: KA napisał(a): > Dzien Dobry jasmino tdi :-)) > > > Pysznego sniadanka :-)) > > Wspanialego dzionka :-)) > > Pogody ducha :-)) > > cieple :-)) > dla Ciebie > przesyla z OL-NS KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA jasmino tdi IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 28.06.02, 13:18 jasmino tdi :-)) przepis na codzienne sniadanko dostalas wczoraj wieczorem :-)) Nie przejmuj sie szyderczymi usmiechami :-)) jasmino tdi zajrzyj za chwilke do skrzynki :-)) cieple :-)) od Sloneczka sle Tobie KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi KA:) 28.06.02, 13:28 Te usmiechy oznaczaly mniej wiecej : "baba za kierownica" :))) I tak jezdze lepiej niz wiekszosc facetow! :) Sniadanko....... mmmmmmmm..... zycze sobie codziennie takich sniadanek :) Ide na poczte :) J. Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > przepis na codzienne > sniadanko > dostalas wczoraj wieczorem :-)) > > Nie przejmuj sie > szyderczymi > usmiechami :-)) > > jasmino tdi > zajrzyj za chwilke > do skrzynki :-)) > > cieple :-)) > od Sloneczka > sle Tobie KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuusto..... 28.06.02, 13:43 Pusto az huczy :)))))))) Hop hooooooooop! sloneczne i truskawkami pachnace :)))) J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA pelno ... :-)) IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 28.06.02, 14:18 jasmino tdi o usmiechnietej i radosnej buzi przejdz sie jeszcze raz na poczte, tam cos na Ciebie czeka ... :-)) cieple :-)) z OL-NL przesyla Tobie KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Bardzo pelno ... :-)) 28.06.02, 14:39 List plus niespodzianka: zaginiony kilka dni temu zodiakalny mail :))) Cieplutkie dla Ciebie KA :)))) jasmine Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi > > o usmiechnietej > i radosnej buzi > > przejdz sie jeszcze raz > na poczte, > tam cos na Ciebie czeka ... :-)) > > cieple :-)) > z OL-NL > przesyla Tobie > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Bardzo pelno ... :-)) IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 28.06.02, 14:46 jasmino td :-)) i jeszcze jeden na deserek :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Bardzo pelno ... :-)) 28.06.02, 15:04 Psujesz mnie KA! Ja sie latwo przyzwyczajam do dobrego :))) I kompletnie nie potrafie sie odzwyczaic :) Ciekawe, co Ty teraz zrobisz........ :))) cieplutkie :) J. Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino td :-)) > > i jeszcze jeden > na deserek :-)) > > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA przyzwyczajenia ... IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 28.06.02, 15:10 jasmino tdi :-)) ... beda kolejne slowa ... :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: przyzwyczajenia ... 28.06.02, 15:24 Mam tylko nadzieje, ze nie w mysl zasady: "im wiecej tym wiecej" :)))) Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > ... beda kolejne slowa ... > > :-)) > > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: przyzwyczajenia ... IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 28.06.02, 15:27 jasmino tdi :-)) w mysl zasady "im wiecej, tym lepiej ..." :-)) :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: przyzwyczajenia ... 28.06.02, 15:29 I takiej odpowiedzi sie spodziewalam :)* Jasmine Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > w mysl zasady > "im wiecej, tym lepiej ..." :-)) > > :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: przyzwyczajenia ... IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 28.06.02, 15:40 jasmino tdi :-)) wokol Ciebie sa ludzie, a ja, a ja jestem soba ... :-)) jasmino tdi usmiechnij sie do swojego Sloneczka, zachec je swoim pieknym usmiechem, by wyjrzalo zza chmurek :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA wieczorem ... IP: *.smul.sachsen.de / *.ihl.sachsen.de 28.06.02, 15:45 jasmino tdi :-)) czy uslysze Twoj piekny glos dzis wieczorem? :-)) dla Ciebie KA z OL-NS Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: wieczorem ... 28.06.02, 16:09 KA, jesli naprawde bedziesz chcial go uslyszec, to uslyszysz :)))) Dla Ciebie :))))* j. Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > czy uslysze > Twoj piekny glos > dzis wieczorem? > > :-)) dla Ciebie > KA z OL-NS Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: przyzwyczajenia ... 28.06.02, 16:08 Zgadza sie KA, ale jakby nie patrzec, tez jestes ludziem :) Calkiem fajnym ludziem :))))))) Usmiecham sie :) Czekoladowy usmiech :))))) Kawaleczek? :) Jasmine Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > wokol Ciebie > sa ludzie, > a ja, > a ja jestem soba ... :-)) > > > jasmino tdi > usmiechnij sie do swojego Sloneczka, > zachec je swoim pieknym usmiechem, > by wyjrzalo zza chmurek :-)) > > KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Szerokiej drogi KA :)))))))) 28.06.02, 17:58 Bo chyba juz jestes w drodze! Gumowych slupow :) Zadnych korkow:) Slonca w plecy:) Wszystkich zapalonych latarni :) Czynnych stacji benzynowych :) Masz dojechac caly i zdrowy :) cieplutkie :)))) jasmine Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Dzien Dobry KA :)))) 01.07.02, 10:30 Mam nadzieje, ze znajdziesz chwileczke aby tu wpasc :))))))) Sloneczne poranne i mile :)))) Jasmine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA jasmino tdi :)))) IP: 217.96.19.* 01.07.02, 11:01 Witam :-)) jsmino tdi, z czasem dziś będzie troszkę ciężko ... To pierwszy dzień ... Sprawy, zadania, itp. jasmino tdi Słoneczko dopomina się o kolejną porcję energii w postaci Twojego ślicznego uśmiechu :-)) cieplutkie, piastowskie :-)) dla Ciebie przesyła KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi KA :)) 01.07.02, 11:06 KA :) Co do czasu - liczy sie jakosc, a nie ilosc :)) Trzymam kciuki za nowy dzien i wszystkie TWOJE usmiechy :))) Jasmine Gość portalu: KA napisał(a): > Witam :-)) > > jsmino tdi, > z czasem > dziś będzie troszkę ciężko ... > > To pierwszy dzień ... > > Sprawy, > zadania, > itp. > > jasmino tdi > Słoneczko dopomina się > o kolejną porcję energii > w postaci > Twojego ślicznego > uśmiechu :-)) > > cieplutkie, > piastowskie :-)) > dla Ciebie > przesyła KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA jasmino tdi :-)) IP: 217.96.19.* 01.07.02, 11:12 jasmino tdi :-)) wlaśnie Słoneczko ujrzało Twój uśmiech :-)) Tak pięknie świeci :-)) Samych radosych chwil, pogodz ducha i ciekawych zajęć :-)) ciepłe pozdrowienia przesyła KA P.S> jasmino tdi :-)) zajrzyj za chwilkę na pocztę :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi zadanie bojowe na dzis :)))) 01.07.02, 11:18 Uprzejmie informuje, z e w dniu dzisiejszym zapominamy o sloneczku i usmiechamy sie: - wspaniale - radosnie - entuzjastycznie - egoistycznie tylko i wylacznie do siebie z pominieciem sloneczka :)))))) na poczatek: :)))))))) dla ciebie KA jasmine Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > wlaśnie Słoneczko > ujrzało Twój > uśmiech :-)) > > Tak pięknie świeci :-)) > > Samych radosych > chwil, > pogodz ducha > i ciekawych zajęć :-)) > > ciepłe pozdrowienia > przesyła > KA > > P.S> > jasmino tdi :-)) > zajrzyj za chwilkę > na pocztę :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: zadanie bojowe na dzis :)))) IP: 217.96.19.* 01.07.02, 11:32 jasmino tdi :-)) :-)) to mój uśmiech dla Ciebie ... KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi !!!! 01.07.02, 11:40 Gdybys widzial moj usmiech w tej chwili :)))))).... jasmine Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > :-)) > > > to mój uśmiech > dla Ciebie ... > > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: !!!! IP: 217.96.19.* 01.07.02, 12:24 jasmino tdi :-)) czytając to, żałuję, że nie mogę ujrzeć Twojego ślicznego :-)) na radosnej buzi ... :-)) jasmino tdi :-)) tak, to mój ulubiony kolor :-)) :-)) dla Ciebie śle KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi :))))))) 01.07.02, 13:29 KA to sie nazywa kobieca intuicja :)))) (No bron boze nie pomyslalam o tym dlatego, ze ten kolor jest ulubionym jakis 70% ludzkosci! No skad! A w zyciu! :))) Nie zaluj KA :))) Skad wiesz, co przyniesie zycie? :) Dla Ciebie :)))))) J. Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > czytając to, > żałuję, > że nie mogę > ujrzeć Twojego > ślicznego :-)) > na radosnej buzi ... :-)) > > jasmino tdi :-)) > > tak, > to mój ulubiony kolor :-)) > > :-)) dla Ciebie > śle > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: :))))))) IP: 217.96.19.* 01.07.02, 14:34 jasmino tdi :-)) załuję ... żałuję, ponieważ to Twój uśmiech :-)) To Twojego uśmiechu niewidzę ... cieplutkie :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: :))))))) 01.07.02, 14:57 Nie zaluj Nie zaluj Nie zaluj :)))))))) Usmiechy maja to do siebie, ze pojawiaja sie czesto :)))) na pewny ktorys zobaczysz :)) Dla Ciebie :))))) Jasmine Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > załuję ... > > żałuję, > ponieważ > to Twój uśmiech :-)) > > To Twojego uśmiechu > niewidzę ... > > cieplutkie :-)) > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA uśmiech jasminy tdi ... IP: 217.96.19.* 01.07.02, 15:19 jasmino tdi :-)) wszystkie uśmiechy Świata są wspaniałe, ale Twój uśmiech jest tylko Twoim uśmiechem :-)) jasmino tdi :-)) czy dostałas e-maila? fiołki, :-)), Słoneczko; ... KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: uśmiech jasminy tdi ... 01.07.02, 16:06 Moj usmiech jest juz chyba po czesci Twoj :))) Wczesniej byl troche inny :) Bylo go mniej :))) Dla Ciebie Sloneczko :))))) Fiolki, rozyczki - zaraz otworze kwiaciarnie :)* J. Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > wszystkie uśmiechy Świata > są wspaniałe, > ale Twój uśmiech > jest tylko Twoim uśmiechem :-)) > > jasmino tdi :-)) > > czy dostałas e-maila? > > fiołki, > :-)), > Słoneczko; > ... > > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Dzień Dobry jasmino tdi ... IP: 217.96.19.* 02.07.02, 08:25 Dzień Dobry jasmino tdi :-)) wyjrzyj za okno i spójrz, kto tak ślicznie uśmiecha sie do Ciebie :-)) stokrotki wraz ciepłymi :-)) przesyła Tobie KA z DS Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Dzień Dobry KA :)))) 02.07.02, 09:29 Wygladam KA i widze stada okropnych chmur :)))) To o to chodzilo, tak??? :)* Gość portalu: KA napisał(a): > Dzień Dobry jasmino tdi :-)) > > wyjrzyj za okno > i spójrz, > kto tak ślicznie > uśmiecha sie do Ciebie :-)) > > stokrotki > wraz ciepłymi :-)) > przesyła Tobie > KA z DS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA jasmino tdi ... IP: 217.96.19.* 02.07.02, 09:32 jasmino tdi :-)) niezupełnie o to, lecz o Twój uśmiech, którz te chmurki przepędzi, gdie pieprz rośnie ... :-)) jasmino tdi :-)) *.jpg - i już powinny dotrzec ... bukiecik najpiękniejszych i najbardziej pachnących kwiatków dla Ciebie KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi KA.... 02.07.02, 09:38 Och wiem wiem wiem :))) Sprawdzam Twoja czujnosc ;)))) Co do jpgow - zajrzyj do skrzynki ;))) sloneczne i cieplutie :))) J. Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > niezupełnie o to, > lecz o Twój uśmiech, > którz te chmurki przepędzi, > gdie pieprz rośnie ... :-)) > > jasmino tdi :-)) > > *.jpg - i > już powinny dotrzec ... > > bukiecik > najpiękniejszych > i najbardziej pachnących > kwiatków > dla Ciebie KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA jasmino tdi :-)) IP: 217.96.19.* 02.07.02, 10:02 jasmino tdi :-)) aż mi dech zaparło, cudowne, piękne, fascynujące, aż brak słów, by to określić ... :-)) :-)) dla Ciebie KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi KA :))) 02.07.02, 10:12 Jestem po prostu jak dobre wino - z wiekem staje sie extra ;)))) Uwielbiam swoja skromnosc! Zobacz - dorwalismy sie do aparatu cyfrowego hihihi.... Masz cos sprzed 5 minut :) Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > aż mi dech zaparło, > cudowne, > piękne, fascynujące, > aż brak słów, > by to określić ... :-)) > > :-)) dla Ciebie KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA dobre wino ... IP: 217.96.19.* 02.07.02, 12:15 jasmino tdi :-)) jesteś jak dobre wino, lecz z małą różnicą ... Z wiekiem stajesz się doświadczona, wiesz czego chcesz, znasz już swoje dążenia, jesteś ... :-)) To co widać, to piękna, młoda, uśmiechnięta kobieta, przed którą tak wiele jeszcze szczytów do zdobycia ... :-)) dla Ciebie KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: dobre wino ... 02.07.02, 12:44 KA! Dobre wino potrzebuje dobrego konesera :))) Szkoda, zeby sie zmarnowalo :) Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > jesteś jak dobre wino, > lecz z małą różnicą ... > > Z wiekiem > stajesz się doświadczona, > wiesz czego chcesz, > znasz już swoje dążenia, > jesteś ... :-)) > > To co widać, > to piękna, > młoda, > uśmiechnięta > kobieta, > przed którą > tak wiele > jeszcze szczytów > do zdobycia ... > > :-)) dla Ciebie > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: dobre wino ... IP: 217.96.19.* 02.07.02, 13:05 jasmino tdi :-)) zatem zajrzyj na swoją pocztę ... :-)) dla Ciebie ciepłe :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi KA :))) 02.07.02, 13:33 Zaraz odpisze Sloneczko ;)))) mam tu malutkie urwanie glowy ;)) Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > zatem zajrzyj na swoją pocztę ... :-)) > > dla Ciebie > ciepłe :-)) > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA jasmino tdi :-)) IP: 217.96.19.* 02.07.02, 13:41 jasmino tdi :-)) zajrzyj na pocztę ... :-)) ciepłe :-)) ode mnie dla Ciebie jasmino tdi KA z DS Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi KA:))) 02.07.02, 16:47 KA! Przedostatni limeryk wcale a wcale mi sie nie podobal! Za krwawy! Poprosze cos milego - moze byc a la jelenie na rykowisku bo troszke sie juz dzis steralam intelektualnie .... cieplutkie :))) jasmine Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > zajrzyj na pocztę ... :-)) > > ciepłe :-)) > ode mnie > dla Ciebie jasmino tdi > KA z DS Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Dzien dobry KA:))) 03.07.02, 09:30 Wyspales sie? Jak mam kryzys poweekendowy przed weekendem :))) Srodek tygodnia znaczy sie! W ta cholerna srode niegdy nie wiem czy cieszyc sie na to co bedzie, czy zalowac tego co bylo ;) Dzis nie robie NIC. cieple :)) jasmine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA weekend ... IP: 217.96.19.* 03.07.02, 09:46 jasmino tdi :-)) weekend już niedługo :-)) Dziś nie musisz nic robić. ale... :-)) Ale nie powinnaś zapomnieć o Słoneczku :-)) Ono czeka, by ujrzeć Twoją radosną i uśmiechniętą buzię ... :-)) fiołki, stokrotki, ciasteczka i ciepłe :-)) z DS śle Tobie KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: weekend ... 03.07.02, 09:55 No cos tam musze jednak porobic :))))) Takie zycie :) O usmiechach jednak nie zapominam - sa 100% fiolkowe :) cieplutkie :))) jasmine ideeeeeeeeeeee po kaweeeeeeeeeeeeeee..... moze filizaneczke? :) Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > weekend już niedługo :-)) > > Dziś nie musisz nic robić. > ale... :-)) > > Ale nie powinnaś > zapomnieć o Słoneczku :-)) > > Ono czeka, > by ujrzeć Twoją > radosną > i uśmiechniętą buzię ... :-)) > > > fiołki, > stokrotki, > ciasteczka > i ciepłe :-)) > z DS śle Tobie KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA kawusia ... IP: 217.96.19.* 03.07.02, 10:26 jasmino tdi :-)) dobra, mała czarna kawusia postawi Cię natychmiast na nogi :-)) a to żółte za oknem tylko czeka, by ujrzeć Twój uśmiech na radosnej buzi :-)) Ciekawych wrażeń podczas pracki :-)) polne stokrotki wraz z cieplutkimi :-)) śle Tobie KA P.S. A może malutki e-mailik? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi emalie :))) 03.07.02, 10:48 Wyslalam Ci emalie Slonko :))) Odpisz po prostu :) Juz po kawusi... mmmmmmm.... od razu lepiej :)) Jadlam w tym roku pierwsza jagodzianke :))) Lubisz jagody? Od 15 lat obiecuje sobie, ze pojde na jagodki.... cieplutkie :))) sloneczne :)) jagodkowe :))) jasmine Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > dobra, > mała czarna > kawusia > postawi Cię natychmiast > na nogi :-)) > > a to żółte > za oknem > tylko czeka, > by ujrzeć Twój uśmiech > na radosnej buzi :-)) > > Ciekawych wrażeń > podczas pracki :-)) > > polne stokrotki > wraz z cieplutkimi :-)) > śle Tobie KA > > P.S. > > A może malutki e-mailik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: emalie :))) IP: 217.96.19.* 03.07.02, 11:37 jasmino tdi :-)) poczta pusta ... pusta ... ... jasmino tdi :-)) jagódki, las, przygoda ... :-)) z DS śle KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Przygoda w lesie? :) 03.07.02, 11:43 Spokoj figlarzu!!! :))) Nie ma mowy o lazeniu do lasu :))) Ciemnego lasu w ktorym tak latwo sie zgubic :))) Nie placz KA! Zaraz Ci cos wysle - mam fajny licznik, zobaczysz ;) cieplutkie :) jasmine Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > poczta pusta ... > pusta ... > ... > > jasmino tdi :-)) > jagódki, > las, > przygoda ... > > :-)) z DS > śle KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA licznik :-)), przygoda w lesie :-)) IP: 217.96.19.* 03.07.02, 13:45 jasmino tdi :-)) licznik jest wprost rewelacyjny :-)) Las, las to szum drzew, śpiew ptaków, dzikie zwierzaki, Słońce przebijające się przez korony drzew, zieleń, spokój, marzenia, ... :-)) jasmino tdi, zajrzyj za chwilkę na pocztę :-)) cieplutkie :-)) ze słonecznego DS śle KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi no w koncu ruszyla sie ta glupia Gazeta!!! 03.07.02, 16:33 Bardzo lubie lasy KA... na przeciwko mojej furtki zaczyna sie rezerwat :)))) i ciagnie kilometrami. Regularnie mam na wjezdzie dziki! Kiedys godzine krazylam dookola chalupy i nie wiedzialam jak wjechac - stado cwaniaczkow przylazlo na mirabelki i nie chcialo sie ruszyc z miejsca :) Jak widac stolica i betonowe pustynie maja rozne oblicza :) Lesne wiec :)))) jasmine Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > licznik jest wprost > rewelacyjny :-)) > > Las, > las to szum drzew, > śpiew ptaków, > dzikie zwierzaki, > Słońce > przebijające się > przez korony drzew, > zieleń, > spokój, > marzenia, > ... > > :-)) > > jasmino tdi, > zajrzyj za chwilkę > na pocztę :-)) > > > cieplutkie :-)) > ze słonecznego DS > śle KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA :-)) Dzień Dobry IP: 217.96.19.* 05.07.02, 08:34 Dzień Dobry jasmino tdi :-)) słoneczne pozdrowienia z DS wraz z pięknymi, malutkimi bukiecikami :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA :-)) Dzień Dobry jasmino tdi IP: 217.96.19.* 08.07.02, 08:17 Dzień Dobry jasmino tdi :-)) słonecznego, pogodnego i fascynującego dzionka dla Ciebie KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Dzien dobry KA :) 08.07.02, 10:11 Sloneczne usmiechy :)))) Ale tu dzis jest upal! I jak tu nie marzyc o morzu??? Bede to robic do samego wieczora :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA morze ... IP: 217.96.19.* 08.07.02, 11:50 jasmino tdi :-)) marz, marzenia, gdy się tego bardzo pragnie, spełniają się ... :-)) Plusk fal, szum morza, delikatna morska bryza, ciepłe Słoneczko ... :-)) Marz, marz nie tylko do wieczora, lecz cały czas ... :-)) słoneczne :-)) dla Ciebie z DS śle KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: morze ... 08.07.02, 12:00 Pojade nad to cholerne morze nawet gdyby mialaby to byc ostatnia rzecz w moim zyciu :))) Kwestia tego, ze chyba bede musiala przesunac o tydzien lub dwa urlop. No ale nic. Co mam byc to i tak bedzie jak ja tego chce :)))) cieplutkie sloneczne i fiolkowe usmiechy dla Ciebie :)))) Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > marz, > marzenia, > gdy się tego bardzo > pragnie, > spełniają się ... :-)) > > Plusk fal, > szum morza, > delikatna morska bryza, > ciepłe Słoneczko ... :-)) > > Marz, > marz nie tylko > do wieczora, > lecz cały czas ... :-)) > > słoneczne :-)) > dla Ciebie > z DS śle KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Twoje marzenia ... IP: 217.96.19.* 08.07.02, 13:17 jasmino tdi :-)) zajrzyj do swojej skrzynki, a na pewno coś będzie tam na Ciebie czekać ... :-))) :-)) dla Ciebie KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Twoje marzenia ... 08.07.02, 13:19 ???? :)))) od razu chce mi sie smiac :))) Chyba wiem co to moze byc... chyba wiem ;)))) Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > > zajrzyj do swojej skrzynki, > a na pewno coś będzie tam > na Ciebie czekać ... :-))) > > > :-)) dla Ciebie KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Twoje marzenia ... IP: 217.96.19.* 08.07.02, 13:21 jasmino tdi :-)) usiądź, odpręż się i przeczytaj dokładnie, a na pewno uśmiech zawita na Twojej buzi ... :-))) ciepłe :-)) dla jasminy tdi KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Twoje marzenia ... 08.07.02, 13:33 Juz mi lepiej KA! Jestes jak fiolkowy plasterek na moja obolala dusze :))) Usmiecham sie juz..... :)))) Widzisz? Jasmine Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > usiądź, > odpręż się > i przeczytaj dokładnie, > a na pewno uśmiech > zawita na Twojej buzi ... :-))) > > > ciepłe :-)) > dla jasminy tdi > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Twój usmiech ... IP: 217.96.19.* 08.07.02, 13:36 jasmino tdi :-)) Twój uśmiech, widzę, jaki jest piękny ... :-))) Samych miłych chwil, doborowego towarzystwa, mało zajęć w pracy :-))) dla Ciebie :-)) śle KA z DS Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Twój usmiech ... 08.07.02, 13:38 W tej chwili jest tylko dla Ciebie :)))) Zadnych sloneczek! Tobie rowniez - wszystkiego co mile, a czasem usmiechhniete :) j. Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > Twój uśmiech, > widzę, > jaki jest piękny ... :-))) > > > Samych miłych chwil, > doborowego towarzystwa, > mało zajęć w pracy :-))) > > dla Ciebie :-)) > śle KA z DS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Twój usmiech ... IP: 217.96.19.* 08.07.02, 13:53 jasmino tdi :-)) wytrwania do końca pracy, by wszystkie zajęcia sprawiały Ci tylko satysfakcję :-))) Twój uśmiech jest cudowny, ile w nim ekspresji, czaru, ... :-))) Nic, tylko sięnim sycić ... :-))) stokrotki, cukiereczki, cieplutkie :-)) z DS przesyła KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Twój usmiech ... 08.07.02, 13:59 Jestes taki slodki, ze chwilami mam Cie ochote zjesc! :) Ale tylko chwilami ;))) Generalnie nie masz sie co bac :) W pracy jak w pracy - obgadujemy wlasnie kwestie urlopu hahahahaha.... stokrotkowe fiolkowe i slodkie tylko dla Ciebie :)))) Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > wytrwania do końca pracy, > by wszystkie zajęcia > sprawiały Ci > tylko satysfakcję :-))) > > Twój uśmiech > jest cudowny, > ile w nim > ekspresji, > czaru, > ... :-))) > > > Nic, > tylko sięnim sycić ... :-))) > > > stokrotki, > cukiereczki, > cieplutkie :-)) > z DS przesyła KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Twój usmiech ... IP: 217.96.19.* 08.07.02, 14:08 jasmino tdi :-)) dlaczego tylko czasami? cieplutkie :-)) dla jasminy tdi śle KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Twój usmiech ... 08.07.02, 14:13 bo ciagle zakrawaloby na usmiech wariata :))) Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > dlaczego tylko czasami? > > cieplutkie :-)) > dla jasminy tdi > śle KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Twój usmiech ... IP: 217.96.19.* 08.07.02, 14:15 jasmino tdi :-)) ale i tak masz cudowny, ciepły uśmiech ... :-))) bukiecik polnych stokrotek dla Ciebie śle KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Twój usmiech ... 08.07.02, 14:23 Cudowny pomimo calego wariactwa ???? hahahahaha... od razu mi lepiej :))) Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > ale i tak masz cudowny, > ciepły uśmiech ... :-))) > > > bukiecik > polnych stokrotek > dla Ciebie > śle KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Twój usmiech ... IP: 217.96.19.* 08.07.02, 15:14 jasmino tdi :-)) ale czasem w wariactwie tkwi pewien urok ... :-)) Człowiek nie może być jednostajny ... :-)) ciepłe :-)) dla Ciebie KA P.S. Masz czas na e-maila? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Twój głos ... IP: 217.96.19.* 08.07.02, 15:17 jasmino tdi :-)) Słońce za oknem, ciepło, lato, a ja chcę usłyszeć Twój radosny głos ... :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Prosze bardzo :)))) 08.07.02, 15:25 :))))) Mam nadzieje, ze naprawde bardzo chciales :))) Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > Słońce za oknem, > ciepło, > lato, > a ja chcę > usłyszeć Twój > radosny głos ... > > :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Prosze bardzo :)))) IP: 217.96.19.* 08.07.02, 15:41 jasmino tdi :-)) nie chciałem ... CHCĘ :-))) Po usłyszeniu Twojego radosnego głosu, za oknem od razu zrobiło się ładniej ... :-)) cieplutkie :-)) dla Ciebie z DS śle KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Prosze bardzo :)))) 08.07.02, 15:55 :))))))) Lubie Twoj glos KA :))))) Jest taki cieply .... jak sloneczko...:))) Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > nie chciałem ... > > CHCĘ :-))) > > > Po usłyszeniu Twojego > radosnego głosu, > za oknem > od razu zrobiło się > ładniej ... :-)) > > cieplutkie :-)) > > dla Ciebie > > z DS śle KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Prosze bardzo :)))) IP: 217.96.19.* 08.07.02, 15:58 jasmino tdi :-)) marz, marzenia się spełniają ... :-)) zajrzyj za chwilkę na pocztę :-)) ciepłe :-)) dla Ciebie KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi 201 post :))))) 08.07.02, 16:02 Dwusetny post byl Twoj KA :)))) Masz wspanialego cela, KA :) ciekawe co jeszcze ustrzelisz :0 Marzenia marzenia marzenia..... Czasem sie spelniaja, a czasem nie.... Lubie wszystkie - te niespelnione rowniez :) Byc moze na nie kiedys rowniez przyjdzie czas :)) ja w to nie watpie :) cieplutko fiolkowe dla Ciebie :))) Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > marz, > marzenia się spełniają ... :-)) > > zajrzyj za chwilkę na pocztę :-)) > > ciepłe :-)) > dla Ciebie KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi dzien dobry :) 09.07.02, 14:07 A raczej dobre poludnie :)))) Mam nadzieje, ze sloneczko dzisiaj tylko w plecy :) tak chyba bedzie bezpieczniej! I nie usmiechaj sie za szeroko bo Cie policja zlapie i zacznie zadawac dziwne pytania :))) Dla Ciebie :)))) fiolkowe :))) jasmine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA środowe dzien dobry :-) IP: 217.96.19.* 10.07.02, 07:55 Dzień Dobry jasmino tdi :-)) miłego, wspaniałego, ciekawego i pogodnego dzionka w pracy i nie tylko :-))) Zajrzyj za chwilkę na pocztę, tam coś będzie już na Ciebie czekać ... :-))) stokrotki, ciasteczka, ciepłe :-)) dla Ciebie przesyła poranną porą KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: środowe dzien dobry :-) 10.07.02, 09:58 Czesc Sloneczko :)* Dzien bedzie na pewno wspanialy:))) Postaram sie nie rozpuscic do wieczora hahahaha..... Wpadlismy dzisiaj na genialny pomysl - po co nam ogrod w pracy jak mozemy miec basen! Tylko jeszcze nie wiadomo kto pojdzie po prosbie do prezesa! :))) Wszystko co mile - dla Ciebie Wszystko co sloneczne chlodne :))) i mnostwo usmiechow :)) mail dotarl zajrzyj za chwile do skrzynki :)) jasmine Gość portalu: KA napisał(a): > Dzień Dobry > jasmino tdi :-)) > > miłego, > wspaniałego, > ciekawego > i pogodnego dzionka > w pracy > i nie tylko :-))) > > > Zajrzyj za chwilkę na pocztę, > tam coś będzie już > na Ciebie czekać ... :-))) > > stokrotki, > ciasteczka, > ciepłe :-)) > dla Ciebie > przesyła poranną porą KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA rozpuszczanie ... IP: 217.96.19.* 10.07.02, 11:05 jasmino tdi rozpuszczaj się, rozpuszczaj, ale tylko w miłych toniach ... :-)) Prezes na pewno się przychyli do wniosku i zarzadzi strój służbowy w okresie letnim - stroje kąpielowe :-)) Wszystko to, czego pragniesz, wszystko to, o czym myślisz i nawet więcej :-)) KA jasmino tdi zajrzyj na pocztę :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: rozpuszczanie ... 10.07.02, 11:17 Oj nie bedzie az tak dobrze! Do strojow kapielowych to pewnie by sie przychylil, ale jak mu wspomnielismy o przebudowaniu lazienki na jednym z pieter na lazienke z prysznicem to sie zdenerwowal! Mam ochote sie porozpuszczac w bardzo milych toniach i tonach ;) Morskich, rzecznych, basenowych - wsio rawno byleby mokrych :)) fiolkowo - mietowe :))) Dla Ciebie :))) jak sie czuja moje ciasteczka ??? (lapy precz od lodowki!!! :))) jasmine Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi > > rozpuszczaj się, > rozpuszczaj, > ale tylko w miłych toniach ... :-)) > > > Prezes na pewno się przychyli do wniosku > i zarzadzi strój służbowy > w okresie letnim - stroje kąpielowe :-)) > > Wszystko to, > czego pragniesz, > wszystko to, > o czym myślisz > i nawet więcej :-)) > > KA > > jasmino tdi > zajrzyj na pocztę :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA ochotka ... IP: 217.96.19.* 10.07.02, 11:34 jasmino tdi :-)) od ochotki do czynów droga niedaleka :-)) Morze, Rzym, piasek, szum morza, pluskanie się w falach, jakie to realne ... Trzeba się tam tylko wybrać, bynajmniej nie autokarem :-)) Ciasteczka, pachnące, kruche, słodkie, po prostu pyszne, różyczki, :-)) d;a Ciebie śle KA P.S. dostałas e-maila? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ochotka ... 10.07.02, 11:52 U mnie ta drozka zawsze byla dosyc kreta :)))) Ale tak serio - musze znalezc kogos, kto ma pozytywny wplyw na urzad paszportowy!!!! Musze miec ten swistek wczesniej!! Nie 13 sierpnia! I wtedy............. hajda!!!!!! Nad cieplutkie morze :)))) Jedziesz? :) Najbardziej bym chciala takie jak z obrazeczka: lazurowe lazurowe lazurowe .... eh marzenia! dla Ciebie :)))) sloneczne choc sloneczko sie buntuje od godzinki:))) jasmine Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > od ochotki > do czynów > droga niedaleka :-)) > > > Morze, > Rzym, > piasek, > szum morza, > pluskanie się w falach, > jakie to realne ... > > Trzeba się tam tylko wybrać, > bynajmniej nie autokarem :-)) > > > Ciasteczka, > pachnące, > kruche, > słodkie, > po prostu pyszne, > różyczki, > :-)) d;a Ciebie > śle KA > > P.S. > dostałas e-maila? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA paszport ... IP: 217.96.19.* 10.07.02, 11:57 jasmino tdi :-)) z paszportem (Twoim) wachlarz możliwości (kierunków wyjazdów) wyraźnie się rozszerza :-))) Czy jadę? Myślę, ze takie pytanie jest już zbędne :-))) cieplejsze niż Słoneczko zza okna :-)) dla Ciebie KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: paszport ... 10.07.02, 12:03 Jak na razie tylko teoretycznie :))) Musze go jakos stamtad wydebic 2 tygodnie wczesniej :))) I fruuuuuuuuuuuuuuuuu....... To milo, ze zgadzasz sie na Rzym :) Kocham to miasto :) I chce tam wrocic. Najlepiej na dluuuuuuuuuuuuuuuuugo :))) cieplutkie :)))) jasmine Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > z paszportem (Twoim) > wachlarz możliwości > (kierunków wyjazdów) > wyraźnie się rozszerza :-))) > > Czy jadę? > > Myślę, > ze takie pytanie jest już > zbędne :-))) > > cieplejsze niż Słoneczko > zza okna :-)) dla Ciebie > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Wieczne Miasto IP: 217.96.19.* 10.07.02, 12:14 jasmino tdi :-)) myślę, że spędzisz same miłe chwile tam, gdzie zapragniesz je spędzić :-))) I to w fascynującym towarzystwie :-)) A więc, kiedy ten urlopik? Już niedługo After Eight zapuka do Twych drzwi :-))) :-)) dla jasminy tdi KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA zajrzyj ,,, IP: 217.96.19.* 10.07.02, 12:59 jasmino tdi :-)) zajrzyj na pocztę, przesyłka juz czeka :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi After Eight :) 10.07.02, 13:13 AE przyjmuje tylko i wylacznie z kurierem :)))) (ciekawe, kogo bede miala ochote zjesc hahahahaha....) Mile chcwile maja to do siebie, ze trwaja krociutenko, a potem straszliwie sie za nimi teskni... Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > myślę, > że spędzisz same miłe chwile > tam, > gdzie zapragniesz je spędzić :-))) > > I to w fascynującym towarzystwie :-)) > > A więc, kiedy ten urlopik? > > Już niedługo > After Eight > zapuka do Twych drzwi :-))) > > :-)) dla jasminy tdi > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA After Eight i ... kurier :-) IP: 217.96.19.* 10.07.02, 13:52 jasmino tdi :-)) After Eight nie ma w zwyczaju składac wizyty samotnie ... :-))) Tak, chwile, szczególnie te radosne, trwają chwilkę, lecz tylko po to, by swój króciótki żywocik rozpoczęła następna, a potem jescze jedna i jescze jedna, a każda wspanialsza od poprzedniej ... :-)) cieplutkie :-)) dla radosnej jasminy tdi KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi kurier :))) 11.07.02, 12:28 Jesli proponowana firma kurierska przypadnie mi do gustu, to byc moze postaram sie o dalsze zlecenia :)))) cieplutkie :)))))) burzowe (ale to za chwilke):))) jasmine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA zawsze ... IP: 217.96.19.* 11.07.02, 12:34 jasmino tdi :-)) zawsze na czas, zawsze na miejsce, na pewno ... ciepłe :-)) dla Ciebie KA P.S. przesyłka na poczcie już czeka :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi always :)) 11.07.02, 13:38 a tak mi sie skojarzylo hihihi..... i pozwolisz, ze to ja wystawie ocene za jakosc uslug transportowych :) Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > zawsze na czas, > zawsze na miejsce, > na pewno ... > > ciepłe :-)) > dla Ciebie > KA > > P.S. > przesyłka na poczcie już czeka :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA na czas ... IP: 217.96.19.* 11.07.02, 13:42 jasmino tdi :-)) nasz klient nasz Pan, to klient potwierdza umiejętności kuriera :-))) :-)) dla Ciebie KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi dzien dobry poniedzialkowe :))) 15.07.02, 10:38 Chcialam doniesc, ze w pudeleczku juz dno widac, a ja cala sie kleje :)))))) Poza tym, jeszcze pozostaje nam kwestia reklamacji KA! Przesylka dotarla uszkodzona :) Cos wymysle :) cieplutkie chlodniutkie :)))) J. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi dzien dobry poniedzialkowe :))) 15.07.02, 10:39 Chcialam doniesc, ze w pudeleczku juz dno widac, a ja cala sie kleje :)))))) Poza tym, jeszcze pozostaje nam kwestia reklamacji KA! Przesylka dotarla uszkodzona :) Cos wymysle :) cieplutkie chlodniutkie :)))) J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA poniedzialkowe popołudniowe :-))) IP: 217.96.19.* 15.07.02, 12:21 jasmino tdi :-)) kurier za punkt honoru przyjmuje doręczenie następnej przesyłki na czas, na miejsce, na pewno :-))) Do jakiej kategorii kar zaliczyć będzie można reklamację? :-))) AE, AE i jeszcze raz AE dla Ciebie KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA czwartkowe :-))) IP: 217.96.19.* 01.08.02, 08:26 Dzień Dobry jasmino tdi :-)) czy otrzymałaś już dobrą wiadomość ? :-)) :-)) dla Ciebie KA Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja czwartkowe wiadomosci :))) 01.08.02, 09:59 jasmina wyemigrowala - ale mam kod do jej poczty i wszysciutko przeczytalam :)))) Buziaczki czwartkowe :)* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA czwartkowe wiadomosci :))) IP: 217.96.19.* 01.08.02, 10:23 lukrecjo :-)) już mam zrobiony sprzęt :-))) Rokuje, że będzie teraz chodził :-)) Jaką wiadomość otrzymałaś? Dostałaś poranną przesyłkę? Jak tylko skończę ustawienia (to tyle roboty) prześlę coś fajnego :-)) :-)) dlaq Ciebie KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA :-)) IP: 217.96.19.* 01.08.02, 13:08 lukrecjo :-)) wpadnij tu na chwilkę :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA lukrecjo, szkoda że ... IP: 217.96.19.* 01.08.02, 13:57 lukrecjo :-)) szkoda, że nie masz czasu, by wpaść na momencik :-)) :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja przecie jestem :) 01.08.02, 14:03 Alez Ty jestes niecierpliwy :))))* Gość portalu: KA napisał(a): > lukrecjo :-)) > > szkoda, > że nie masz czasu, > by wpaść na momencik :-)) > > :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA właśnie przestało ... IP: 217.96.19.* 01.08.02, 14:42 lukrecjo :-)) właśnie przestało grzmieć i padać :-)) łaźnia fińska rozpoczęła działalność :-)) Pogoń te BP, niech się strzeszczą :-)) :-)) dla Ciebie KA Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja staram sie ile moge ale... 01.08.02, 15:27 ... mnie sie nikt nie boi :((( a TU dopiero bedzie burza... duza.. Gość portalu: KA napisał(a): > lukrecjo :-)) > > właśnie przestało > grzmieć i padać :-)) > > łaźnia fińska > rozpoczęła działalność :-)) > > Pogoń te BP, > niech się strzeszczą :-)) > > :-)) dla Ciebie > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA ... duża ... IP: 217.96.19.* 02.08.02, 08:59 Witaj lukrecjo :-)) nie bój się burzy dużej :-)) Burza wcale nie jest duża :-)) Więksdze rzeczy są ciekawsze :-)) Różnorakie Krainy, miasta, ... :-)) :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja nie bylo burzy. 02.08.02, 10:22 Troche nawet szkoda bo trawnik mi zdycha ;((( No ale coz - beda inne burze :) Jak piatkowy nastroj? Lubie piatki - najbardziej te, ktore dopiero beda :)) cieplutko chlodniutkie :))) j. Gość portalu: KA napisał(a): > Witaj lukrecjo :-)) > > nie bój się > burzy dużej :-)) > > > Burza > wcale nie jest > duża :-)) > > Więksdze rzeczy > są ciekawsze :-)) > > Różnorakie Krainy, > miasta, > ... :-)) > > :-)) > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA następny piątek ... IP: 217.96.19.* 02.08.02, 11:22 lukrecjo :-)) już niedługo, już za chwileczkę, już za momencik :-)) Krainy zaproszą Ciebie do tańca :-)) Płatki,. płatki ... Zajrzyj za momencik do pocztowego okienka :-)) :-)) dla Ciebie KA Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja Piatek z Pankracym :))) 02.08.02, 11:35 Przydalaby sie jescze jakas Pani Babcia Sasiadka od stania przy garnkach :) I nie potrafie tanczyc :) Ale jakos dam sobie rade :)) cieplutkie :))) z lekkim wiaterkiem :) j. Gość portalu: KA napisał(a): > lukrecjo :-)) > > już niedługo, > już za chwileczkę, > już za momencik :-)) > > Krainy zaproszą > Ciebie do tańca :-)) > > Płatki,. > płatki ... > > Zajrzyj za momencik > do pocztowego okienka :-)) > > :-)) dla Ciebie > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Piatek z Pankracym :))) IP: 217.96.19.* 02.08.02, 11:51 lukrecjo :-)) potrafisz :-)) ważne jest, kto Cię powiedzie :-)) Wzne z kim, a nie jak ... cieplutkie :-)) z letnim zefirkiem KA Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja Re: Piatek z Pankracym :))) 02.08.02, 12:10 Nie calkiem sie zgodze KA! dla mnie wazne jest "jak"... Nie jestem kims kto zniesie wszystko i komu wszystko mozna powiedziec i zrobic... Pisalam juz nawet tu dzis: nawet jesli ktos ma racje, trzeba pomyslec jak mu to przekazac... Same glupoty dzis pisze - nie przejmuj sie,,, to przez upal :( Gość portalu: KA napisał(a): > lukrecjo :-)) > > potrafisz :-)) > > ważne jest, > kto Cię powiedzie :-)) > > Wzne z kim, > a nie jak ... > > cieplutkie :-)) > > z letnim zefirkiem > > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Piatek z Pankracym :))) IP: 217.96.19.* 02.08.02, 12:19 lukrecjo :-)) ważne z kim, ważne też, jak ten ktoś to uczyni ... :-)) :-)) dla Ciebie KA Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja wpadlam KA! 01.08.02, 14:02 i co teraz? :) Gość portalu: KA napisał(a): > lukrecjo :-)) > > wpadnij tu na chwilkę :-)) > > KA Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja Re: czwartkowe wiadomosci :))) 01.08.02, 14:01 Wiadomosci jak zwykle pozytywne...:) No chyba ze mowimy o tych z BP - no ale to juz wiesz :( Dbaj o swoj sprzet - slyszalam, ze to bardzo istotna kwestia :))) Ach te komputery... Gość portalu: KA napisał(a): > lukrecjo :-)) > > już mam zrobiony > sprzęt :-))) > > Rokuje, > że będzie > teraz chodził :-)) > > Jaką wiadomość > otrzymałaś? > > Dostałaś > poranną przesyłkę? > > Jak tylko > skończę ustawienia > (to tyle roboty) > prześlę coś fajnego :-)) > > :-)) dlaq Ciebie > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Pięć ... IP: 217.96.19.* 05.08.02, 08:01 Witaj lukrecjo :-)) jeszcze pięć ... :-)) A potem o jeden mniej ... :-)) Dla Ciebie :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja cztery... 05.08.02, 11:31 Witaj KA :) Mozna juz chyba powiedziec, ze cztery, a nie piec :))) Dla Ciebie :))) Sloneczne i deszczowe czasami dzisiaj... J. Gość portalu: KA napisał(a): > Witaj lukrecjo :-)) > > jeszcze pięć ... :-)) > > A potem o jeden mniej ... :-)) > > Dla Ciebie :-)) > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA jeszcze pięć ... IP: 217.96.19.* 05.08.02, 13:34 lukrecjo :-)) jeszcze pięć, a wzasadzie cztery i pół ... Ciepłe :-)) z chłodnego DS KA P.S. A moze intensyfikacja?? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja Re: jeszcze pięć ... 05.08.02, 14:01 Intensyfikacja tak byle nie temperatur :))) Jak dla mnie to 4 a nie 5 :))) Jestem optymistka :))) Gość portalu: KA napisał(a): > lukrecjo :-)) > > jeszcze pięć, > a wzasadzie cztery > i pół ... > > Ciepłe :-)) > z chłodnego DS > KA > > P.S. > > A moze intensyfikacja?? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Poczta, poczta ... IP: 217.96.19.* 05.08.02, 14:04 lukrecjo :-)) zajrzyj do pocztowego okienka :-)) Tam już coś na Ciebie czeka :-)) A intensyfikacja na wielu płaszczyznach ? :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja Re: Poczta, poczta ... 05.08.02, 16:33 A ktore plaszczyzny interesuja Cie najbardziej??? :)* Gość portalu: KA napisał(a): > lukrecjo :-)) > > zajrzyj do pocztowego okienka :-)) > > Tam już coś na Ciebie czeka :-)) > > A intensyfikacja > na wielu płaszczyznach ? :-)) > > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA cztery :-)) ... IP: 217.96.19.* 06.08.02, 07:59 Witaj lukrecjo :-)) płaszczyzny, płaszczyzny traktują o wielu rzeczach ... O rzeczach pięknych i wzniosłych, o rzeczach bardziej lub mniej przyziemnych, o rzeczach codziennych i od święta ... :-)) A każdą płaszczyznę odkrywa się po kolei, w swoim czasie ... :-)) Miłego dnia, już czwartego dnia :-)) Idę pojeździć paklcem po mapie :-)) :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: cztery :-)) ... IP: 217.96.19.* 06.08.02, 09:50 lukrecjo :-)) coś już czeka na Ciebie na pocztowym blankieciku :-)) I mało tego jest i dużo jednocześnie :-)) Ciepłe :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja trzy i pol :))) 06.08.02, 10:45 Dzien dobry :)) zaraz pojde na poczte :))) Tysiac usmiechow na mily ranek :))) Tone dzis w deszczu, jak u Ciebie??? Gość portalu: KA napisaý(a): > lukrecjo :-)) > > coś już czeka na Ciebie > na pocztowym blankieciku :-)) > > I mało tego jest > i dużo jednocześnie :-)) > > Ciepłe :-)) > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: trzy i pol :))) IP: 217.96.19.* 06.08.02, 10:52 lukrecjo :-)) a u mnie Słoneczko świeci i jest ani za ciepło, ani z a zimno, lecz w sam raz :-)) Czy Poczta Polska spisała się na medal ? :-)) Moc :-)) dla Ciebie KA Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja Re: trzy i pol :))) 06.08.02, 10:55 jak tam sie sprawuje Poczta Polska to nie wiem ale TPSA dzis pracuje wzorowo :)))))) dzieki za linki zaraz je przejrze :))) Wiersz jest piekny :) cieplutkie :))) dla Ciebie :))) J. Gość portalu: KA napisaý(a): > lukrecjo :-)) > > a u mnie Słoneczko świeci > i jest ani za ciepło, > ani z a zimno, > lecz w sam raz :-)) > > Czy Poczta Polska > spisała się na medal ? :-)) > > Moc :-)) > dla Ciebie > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: trzy i pol :))) IP: 217.96.19.* 06.08.02, 10:59 lukrecjo :-)) tam zawarte są prawie wszystkie rzeczy, które Cię ciekawią :-)) Czy deszczyk pada równo ? :-)) Ciepłe :-)) z DS przesyła KA Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja Re: trzy i pol :))) 06.08.02, 11:19 Niekoniecznie mnie ciekawia ale tak czy inaczej dziekuje! Jak nie bede mogla sie polapac to dam znac:) A deszczyk nie pada tylko leje jak z cebra.... swiata nie widac.... :((( czarno jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: trzy i pol :))) IP: 217.96.19.* 06.08.02, 11:28 lukrecjo :-)) nie utożsamiaj się z pogodą za okna :-)) Uśmiechnij się a Słoneczko rozpędzi czarne chmurkiw try miga :-)) Czy masz już wiadomość z BP ? :-)) Cieplutki, nie-pochnurne :-)) dla Ciebie z DS śle KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuura!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.08.02, 15:01 Wygralam z ta koszmarna panstwowa machina!!!! Uspokoje sie dopiero jak wezme do reki ale.... MOGE JECHAC NA PODBOJ SWIATA :)))) Brzmi cudnie, prawda? :)* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuura!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.96.19.* 06.08.02, 15:36 brawo lukrecjo :-)) Świat cały czeka na podbicie go przez Ciebie :-)) I nie tylko cłay Świat ... :-)) Trzy i pół, a potem tylko trzy ... :-)) :-)) dla Ciebie KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Trzy ... IP: 217.96.19.* 07.08.02, 08:02 witaj lukrecjo o zielonym spojrzeniu :-)) jescze tylko trzy i ... :-))) Czy dobiłaś się już do wrót BP ? Czy otrzymałaś już to, co otrzymać miałaś ? :-)) Duuużo Słoneczka na cały dzisiejszy dzień :-)) Cieplutkie :-)) KA P.S. Szkoda tylko, że tak rzadko tu zaglądasz ... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi dwa i pol :))) 07.08.02, 09:17 Byc moze TU rzadko zagladam, ale za to czesciej gdzie indziej :)))) Mam juz mam !!!!! Tak sie ciesze :) A Ty? cieplutkie :)))) * Mam juz calkiem odjazdowy nastroj :))) hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: dwa i pol :))) IP: 217.96.19.* 07.08.02, 09:33 lukrecjo :-)) patrząc się w Twoje oczy koi się wzrok ich zieloną barwą ... :-)) Nawet nie przypuszczasz lukrecjo, jak mnie ucieszyła ta wiadomosć :-)) A jeszcze bardziej ucieszy mnie nie dwa i pół, nie dwa, nie półtora, nie jeden ale ... :-))) Cieplutkie :-)) dla lukrecji KA P.S. Ale tu też jesteś mile widziana :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: dwa i pol :))) 07.08.02, 10:09 Chyba jednak zalatwie sobie te szkielka kontaktowe ;) Lubisz niebieski? ja tez sie ciesze choc jeszcze do mnie nie docieraja te przyszle fajnosci :)) buzka! J. Gość portalu: KA napisał(a): > lukrecjo :-)) > > patrząc się > w Twoje oczy > koi się wzrok > ich zieloną barwą ... :-)) > > Nawet nie przypuszczasz > lukrecjo, > jak mnie ucieszyła > ta wiadomosć :-)) > > A jeszcze bardziej > ucieszy mnie > nie dwa i pół, > nie dwa, > nie półtora, > nie jeden > ale ... :-))) > > Cieplutkie :-)) > dla lukrecji > KA > > P.S. > > Ale tu też > jesteś mile widziana :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: dwa i pol :))) IP: 217.96.19.* 07.08.02, 10:21 lukrecjo :-)) lubię niebieski, to mój ulubiony kolor :-))) Za dwa i pół nie tylko uwierzysz ale i dotkniesz :-)) cieplutki :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi DWA! 07.08.02, 16:15 Nie chce Cie martwic KA ale niebieski to ulubiony kolor jakis 90% populacji :) Ale nie martw sie - ja tez go lubie :) Tylko oczy jakos tak zielone mi sie trafily :) buzka! J. Gość portalu: KA napisał(a): > lukrecjo :-)) > > lubię niebieski, > to mój ulubiony kolor :-))) > > Za dwa i pół > nie tylko uwierzysz > ale i dotkniesz :-)) > > cieplutki :-)) > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Tylko dwa ... :-)) IP: 217.96.19.* 08.08.02, 08:10 jasmino tdi :-)) już tylko dwa, a potem jeden, a na końcu ... :-)) Lubię niebieski, a jeśli lubi go 90% ludzkiej populacji, to znaczy, że niczym szczególnym się nie wyróżniam z prawie 3 miliardowego grona ludzkości :-)) Ale myślę, że jednak, mimo to, mam troszkę indywidualności :-)) Moc :-)) na dzisiejszy dzionek przesyła KA P.S. smutno mi, gdy tu tak rzadko zaglądasz ... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Tylko dwa ... :-)) 08.08.02, 11:13 KA, Wyroznia Ci jedna ale za to zasadnicza cecha: wytrzymujesz moje towarzystwo :) Byc moze masz ukryte sklonnosci masochistyczne hehe.... duza blekitna buzka! Jasmine :))) Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > już tylko dwa, > a potem jeden, > a na końcu ... :-)) > > Lubię niebieski, > a jeśli lubi go 90% > ludzkiej populacji, > to znaczy, > że niczym szczególnym > się nie wyróżniam > z prawie 3 miliardowego > grona ludzkości :-)) > > Ale myślę, > że jednak, > mimo to, > mam troszkę > indywidualności :-)) > > Moc :-)) > na dzisiejszy dzionek > przesyła KA > > > > > P.S. > > smutno mi, > gdy tu tak rzadko > zaglądasz ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Szkoda ... IP: 217.96.19.* 08.08.02, 11:14 jasmino o pięknym zielonym spojrzeniu :-)) właśnie ładuję mój sławetny telefon :-)) Czy nie lubisz ze mną rozmawiać na KA ? Słodkie i cieplutkie :-)) dla Ciebie śle KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Szkoda ... 08.08.02, 11:36 No jasne, ze lubie! Skad takie rzeczy przychodza Ci do glowy? :)* Musialam skonczyc rozmowe bo cosik mi tu wypadlo :( jak to w pracy, eh! :) buziaczki letnie :))) j. Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino > o pięknym zielonym spojrzeniu :-)) > > właśnie ładuję > mój sławetny telefon :-)) > > Czy nie lubisz > ze mną rozmawiać > na KA ? > > Słodkie > i cieplutkie :-)) > dla Ciebie > śle KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA już półtora :-)) IP: 217.96.19.* 08.08.02, 12:42 jasmino :-)) o pięknym głosie :-)) czy doszedł do Ciebie list południowy ? :-)) :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: już półtora :-)) 08.08.02, 12:44 Jeszcze nie :(((( Moja skrzynka ostatnio b zle sie sprawuje :( Poszczekam jeszcze troche ...... buziaczki poludniowe j. Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino :-)) > > o pięknym głosie :-)) > > czy doszedł do Ciebie > list południowy ? :-)) > > :-)) > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: już półtora :-)) IP: 217.96.19.* 08.08.02, 12:46 jasmino o pięknym uśmiechu :-)) Pocztę czas ponaglić :-)) List południowy jest, tak mniemam. piękny niczym ciepłe Słoneczko :-)) cieplutki :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: już półtora :-)) 08.08.02, 12:50 Bardzo Cie prosze mnie pozostaw ocene :))) Napisze Ci jaki byl :)* Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino > o pięknym uśmiechu :-)) > > Pocztę czas > ponaglić :-)) > > List południowy > jest, > tak mniemam. > piękny niczym > ciepłe Słoneczko :-)) > > cieplutki :-)) > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: już półtora :-)) IP: 217.96.19.* 08.08.02, 12:53 jasmino o dużym serduszku :-)) ależ oczywiście, jak zwykle masz rację :-)) To Ty jesteś dziś jury :-)) Ale myślę, że po przeczytaniu listu południowego uśmiechniesz się promiennie :-)) :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: już półtora :-)) 08.08.02, 12:56 zawsze sie usmiecham, gdy czytam Twoje maile :))) I co to znaczy: "dzis" , he? Tylko dzis? To jakas promocja? :( Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino > o dużym serduszku :-)) > > ależ oczywiście, > jak zwykle masz rację :-)) > > To Ty jesteś dziś jury :-)) > > Ale myślę, > że po przeczytaniu > listu południowego > uśmiechniesz się promiennie :-)) > > :-)) > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA "Dziś" IP: 217.96.19.* 08.08.02, 13:25 jasminko o delikatnych dłoniach :-)) dziś znaczy dla Ciebie zawsze ... :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: 'Dziś' 08.08.02, 13:32 jutro zaczyna sie dzis.... gdzies to juz chyba slyszalam :))) Ale... brzmi niezle :) Jak sylwestrowe zyczenie :) Gość portalu: KA napisał(a): > jasminko > o delikatnych dłoniach :-)) > > dziś znaczy > dla Ciebie > zawsze ... > > :-)) > > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: 'Dziś' IP: 217.96.19.* 08.08.02, 14:12 jasminko o pięknym serduszku :-)) jutro, jeżeli jest piękne, trwa i dzisiaj i jutro i pojutre i zawsze ... A dla Ciebie jutro powinno nie być piękne, lecz cudowne ... :-)) popołudniowe :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: 'Dziś' IP: 217.96.19.* 08.08.02, 14:16 puk, puk tu doręczyciel do jasminki o zielonym spojrzeniu :-)) poczta do odebrania :-)) :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi puk puk puk :)))) 08.08.02, 17:14 odebralam :)))) odpisalam :) mam nadzieje, ze doleci :) * Gość portalu: KA napisał(a): > puk, puk > tu doręczyciel > do jasminki o zielonym spojrzeniu :-)) > > poczta do odebrania :-)) > > :-)) > KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi :)))) 08.08.02, 17:13 KA, gdyby wszyscy faceci mysleli jak Ty, zycie byloby cudooooooowne.... :))) Moglbys pogderac od czasu do czasu bo az nie werze w to, co widze :)* Gość portalu: KA napisał(a): > jasminko > o pięknym serduszku :-)) > > jutro, > jeżeli jest piękne, > trwa i dzisiaj > i jutro > i pojutre > i zawsze ... > > A dla Ciebie > jutro powinno > nie być piękne, > lecz > cudowne ... :-)) > > popołudniowe :-)) > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Jeden ... IP: 217.96.19.* 09.08.02, 08:16 jasminko o cudownych oczach, w których zieloną toń można spoglądać godzinami ... :-)) jescze tylko jeden, a potem pół, a później ćwiartka, aż w końcu już, już, już ... :-)) cieplutkie :-)) na jeden KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi zero...:))) 09.08.02, 10:38 KA :))) no i mamy zero :)))) cieszysz sie? :) zimno tu sie robi..... brrrrrrrrrrr.... jak u Ciebie? Gość portalu: KA napisał(a): > jasminko > o cudownych oczach, > w których zieloną toń > można spoglądać > godzinami ... :-)) > > jescze tylko jeden, > a potem pół, > a później ćwiartka, > aż w końcu już, już, już ... :-)) > > cieplutkie :-)) > na jeden > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: zero...:))) IP: 217.96.19.* 09.08.02, 10:46 jasminko o dużym serduszku :-)) normalnie zero nie jest powodem do uśmiechu, ale w TYM przypadku zero jest jak najbardziej szczęśliwe :-)) A u mnie jest dwadzieścia parę :-)) cieplutkie :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: zero...:))) 09.08.02, 12:21 Ciesze sie z tego zera :))) jak widac zera bywaja rowniez zabawne a malo zerowe :) Nie zapomnij gdzie masz isc o 22! Nie na impreze - powtarzam - nie na impreze :))) cieplutko zimniutkie :)* j. Gość portalu: KA napisał(a): > jasminko > o dużym serduszku :-)) > > normalnie zero > nie jest powodem > do uśmiechu, > ale w TYM przypadku > zero jest > jak najbardziej szczęśliwe :-)) > > > A u mnie > jest dwadzieścia parę :-)) > > cieplutkie :-)) > KA Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 jasminko, o duzym serduszku........... 09.08.02, 12:25 no prosze, prosze:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA zero, zero tuż, tuż ... IP: 217.96.19.* 09.08.02, 12:50 jasminko o pieknym uśmiechu :-)) wyjdę na imprezkę :-)) na imprezkę, która sie dopiero rozpocznie i będzie trwać, trwać, trwać ... :-)) ciepłe :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś