rychu_ Re: Ajajaj aj aj aj 25.06.02, 14:06 "ajajaj aj aj aj Przy Kurniku..." - to spiewo zespol "W Krzokach" Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_ A to znosz? 25.06.02, 14:11 " czy normalny facet z brudkom, moze zostac prostytutkom, alez owszem czymu nie, jemu tyz nalezy sie, cztery razy po dwa razy, osiem razy raz po raz, o polnocy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz" Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_ o bela, bela, bela Mari !!!! 25.06.02, 14:15 "czterech lysych siem zebralo, rolke papy ukrasc kcialo.... " Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: o bela, bela, bela Mari !!!! 25.06.02, 14:26 O północy się zjawili jacyś dwaj cywili mordy podrapane włosy jak badyli nic nikomu nie mówili tylko w mordy bili i bal zakończyli Taj aj juś oj....(coś tam coś tam) Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_ "Z tamtej strony Wisly.... 25.06.02, 14:28 ... cyganeczka tonie, gdybym miol lodeczke, poplynol bym do niej!" Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: 25.06.02, 14:30 jeszcze po kropelce jeszcze po kropelce póki wódka jest w butelce! Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_ " pod bluzeczkom.... 25.06.02, 14:31 ... dwa jabluszka masz, gdy poprosze to mi jedno daaaasz! " Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re:gacie w krate 25.06.02, 14:34 Przepijemy naszej babci gacie w krate gacie w krate, gacie w krate wielkie, barchanowe i włochate jeszcze dziś, jeszcze dziś, jeszcze dziś Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_ bo jo jestem... 25.06.02, 14:37 " bo jo jestem furmon, furmon, co zarobie to przefurgom, bo jo jestem furmon, furmon, no i dobra jest! " Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: bo jo jestem... 25.06.02, 14:41 coz za przesympatyczny wontek...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: Chińczyk 25.06.02, 14:45 czy chciałaby pani Chińczyka? Chińczyka, ach nie. Bo Chińczyk to zdrajca i żółte ma jajca.... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: bo jo jestem... 25.06.02, 14:45 jestem sobie warszawianka hopsasa hopsasa mam wianuszek i kochanka hopsasa hopsasa..... eeeee...nie no wianuszka juz nie mam......eeeee.....pseprasam...znikam...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_ Re: bo jo jestem... 25.06.02, 14:54 " czy normalno zdrowo rybka, moze zgwalcic wielorybka, alez owszem czemu nie, rybce tyz nalezy sie! czy normalny zdrowy byk, moze z krowkom cyk, cyk, cyk, alez owszem czemu nie, jemu tyz nalezy sie!" Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: bo jo jestem... 25.06.02, 14:59 pojawiam sie i znikam i znikam.....mam na tym punkcie bzika....mam bzika.......:))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: bo jo jestem... 25.06.02, 21:02 iwusia napisał(a): > pojawiam sie i znikam i znikam.....mam na tym punkcie bzika....mam > bzika.......:))) Józek, nie daruję ci tej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_ Re: bo jo jestem... 25.06.02, 15:02 " krakowiaczek jeden, mial konikow siedem, pojechal na woje, ostal mu sie jeden, siedem lat wojowal, szabli nie zdejmowal, szabla zardzewiala, wojny nie widziala!" iwusia napisał(a): > jestem sobie warszawianka > hopsasa hopsasa > mam wianuszek i kochanka > hopsasa hopsasa..... > eeeee...nie no wianuszka juz nie mam......eeeee.....pseprasam...znikam...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_ " ooo Maryjanno.... 25.06.02, 15:08 .. gdybys byla zakochano, nie spala bys w te noc, w te jednom noooc! " Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: bo jo jestem... 25.06.02, 15:26 jam wojenki nie doznała ale wojak rzecz mi znana jak szabelką raz zadziałał tom gdzie jestem nie wiedziała Hej!!!!! rychu_ napisał(a): > " krakowiaczek jeden, > mial konikow siedem, > pojechal na woje, > ostal mu sie jeden, > > siedem lat wojowal, > szabli nie zdejmowal, > szabla zardzewiala, > wojny nie widziala!" > > > > > iwusia napisał(a): > > > jestem sobie warszawianka > > hopsasa hopsasa > > mam wianuszek i kochanka > > hopsasa hopsasa..... > > eeeee...nie no wianuszka juz nie mam......eeeee.....pseprasam...znikam...: > ))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: bo jo jestem... 25.06.02, 15:32 rychu_ napisał(a): > skond to znosz? a to było w 45 pod studziankami....:)))))))...heh.. Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_ Re: bo jo jestem... 25.06.02, 15:34 gdzieee? chyba w 50 u mnie pod stodolom jak zem sie z Jagnom zenil! Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: bo jo jestem... 25.06.02, 15:40 w 50 to ja żem sie ze Zdzichem swatała.....i to było u mnie pod stodolom:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: bo jo jestem... 25.06.02, 21:08 kiedy patrzę hen za siebie w tamte lata co minęły kiedy myslę co przegrałem ile diabli wzięli.... Odpowiedz Link Zgłoś