sokowirufka ou jea!!! :D :D 18.04.05, 20:05 KOOOOCHAM WAS!!!!! I SIEBIE TEZ KOCHAM!!!! 20/20 - coz tu mozna wiecej rzec :] Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: ou jea!!! :D :D 18.04.05, 20:13 No to moje gratujacje!!! A narzeczonemu jak poszło?? Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka Re: ou jea!!! :D :D 18.04.05, 20:20 narzeczony 12 punktow uzyskal ale usatysfakcjonowany jest :) zreszta i tak nie nalezalo mu sie wiecej ;) - obijal sie strasznie i tak naprawde dopiero kilka dni temu wzial sie od roboty. hehe pisze jakbym ja sie nie obijala... :] Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: ou jea!!! :D :D 18.04.05, 20:30 Ja też się w przed maturą obijałam:) Czyli jedna rzecz do przodu;) Jeszcze raz gratulacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
mmk9 Re: ou jea!!! :D :D 18.04.05, 21:00 Brawo młode pokolenie ! /wiedzialam, że tak bedzie/ A dalej co ? Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka co dalej :) 18.04.05, 21:18 otoz dalej - jesli chodzi o mature - to zamawiam kciuki na środę kolo poludnia (francuski) oraz na przyszly poniedzialek (angielski) :] co do pisemnych to jeszcze sie upomne potem, ok? :) a jesli chodzi o dalsza moja kariere szkolna, to wybieram sie (ohoho - jak to brzmi! - powiedzmy: bede sie ubiegac o miejsce) na lingwistyke stosowana angielsko-francuska na UW. plus na turystyke i rekreacje na SGGW. bede sie tez pewnie starac o miejsce na romanistyce, anglistyce, moze jeszcze jakiejs filologii... ale generalnie chodzi mi glownie i przede wszystkim o lingwistyke :) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: co dalej :) 18.04.05, 21:28 no pieknie!! jestem dumna z Ciebie i Lowerboja :) o nastepnej akcji przypomnij tuz przed cobysmy sie zmobilizowac znowu mogli :) Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: co dalej :) 18.04.05, 21:33 dużo tej twojej matury, kciuki mi odpadną :) 20/20? następną razą postaraj się o 19/20,bo to wstyd byc taką prymuską ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Zuch Dzieweczka !!! 18.04.05, 21:33 znaczy się _maxa_ dostałaś --- aankaamałpagazetakropkapeel Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Zuch Dzieweczka !!! 18.04.05, 21:33 znaczy się _maxa_ dostałaś --- aankaamałpagazetakropkapeel Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Zuch Dzieweczka !!! 18.04.05, 21:35 z wrażenia 2 x enter mi się wcisł --- aankaamałpagazetakropkapeel Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Zuch Dzieweczka !!! 18.04.05, 21:37 qrka,na maturze jednej małej sokowirufki chyba z 1000 postów wyrobimy Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: Zuch Dzieweczka !!! 18.04.05, 21:38 mała ale za to jaka zdolna i inteligentna! to forum tak działa :) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Zuch Dzieweczka !!! 18.04.05, 21:39 pomyslcie jaki zdolny i madry bedzie Fasolek Pomme od forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Zuch Dzieweczka !!! 18.04.05, 21:41 feber napisała: > pomyslcie jaki zdolny i madry bedzie Fasolek Pomme od forum :) ba, mature trzepnie w 10 roku życia:) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Zuch Dzieweczka !!! 18.04.05, 21:56 ministrem edukacji zostanie i porządek (wreszcie) zrobi :P --- aankaamałpagazetakropkapeel Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Zuch Dzieweczka !!! 18.04.05, 21:58 a w wieku 22 lat zostanie najmłodszym w historii prezesem TVP Odpowiedz Link Zgłoś
piga79 Re: Zuch Dzieweczka !!! 18.04.05, 22:05 I zarządzi MjM 7 razy w tygodniu! Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Zuch Dzieweczka !!! 18.04.05, 22:08 po trzy odcinki na raz --- aankaamałpagazetakropkapeel Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Zuch Dzieweczka !!! 19.04.05, 16:21 chyab Wam go oddam na wychowanie:-) coby sie te przepowiednie ziściły:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka tak tak tak!! 18.04.05, 23:19 romana_polka napisala: qrka,na maturze jednej małej sokowirufki chyba z 1000 postów wyrobimy i to jest bardzo dobry pomysl :D w ogole taka jestem szczesliwa ze o rety :] Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka ach który to już raz Was kocham? :) 18.04.05, 23:22 jestescie niesamowici. po prostu boscy. najlepsi. najmilsi. w ogole naj. i tyle. DZIEKUJE :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka o oł - teraz to dopiero jest stres :/ 19.04.05, 15:32 qrcze :( siedze w domu i "przygotowuje sie" do jutrzejszej rozszerzonej matury ustnej z francuskiego... i - no jak bum-cyk-cyk - nie zdam!!! w ogole te przykladowe tematy to jakies sa z kosmosu i... o rety rety RATUNQ!! :( Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek zadnych takich 19.04.05, 15:38 ze nie zdasz... nie ma takich slow w Twoim slowniku, przyszla lingwistko!!!!! no! ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: o oł - teraz to dopiero jest stres :/ 19.04.05, 15:40 takie rozwiazanie w ogole nie wchodzi w gre - pamietaj, ze cale forum na Ciebie patrzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: o oł - teraz to dopiero jest stres :/ 19.04.05, 16:06 sokowirufka napisała: > qrcze :( siedze w domu i "przygotowuje sie" do jutrzejszej rozszerzonej matury > ustnej z francuskiego... i - no jak bum-cyk-cyk - nie zdam!!! w ogole te > przykladowe tematy to jakies sa z kosmosu i... o rety rety RATUNQ!! :( nie zapomnij zakończyć wypowiedzi zaangażowanym i szczerym "vive la republique! vive la france!":) to powinno komisje chwycić za jaja, i bedzie ok:) a i jeszcze króciuteńko jakiś przyładzik mały tych zagadnień, zobaczymy czym młodzież jest teraz katowana Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: o oł - teraz to dopiero jest stres :/ 19.04.05, 16:22 z francuza? ja mogę helpnąć jestem po filologii:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka Re: o oł - teraz to dopiero jest stres :/ 19.04.05, 16:49 dzieki :) ale obawiam sie ze to jedankowoz troszke za pozno na douczki... trzy lata na to mialam ;) zreszta to nawet nie chodzi o to ze ja konkretnie czegostam nie umiem - tylko przeraza mnie ogrom tego wszystkiego - bo co innego jak sie po kolei naucze wszystkich czasow i takich tam, a co innego jak sie okazuje ze ja to wszystko musze umiec... NA RAZ!! o rety Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka Re: o oł - teraz to dopiero jest stres :/ 19.04.05, 16:45 hmm - dzięki za wsparcie ale... jakos i tak sie boje :( a to ze "cale forum patrzy" wcale mi nie ulatwia hehe - tylko jeszcze bardziej sie stresuje... jak to dobrze ze to tylko internet - jak nie zdam to po prostu zmienie nicka i po krzyku - hanba sokowirufki nigdy nie wyjdzie na jaff ;] a temacik przykladowy? prosze bardzo: ... o! :) chcialam sieknac jakis hipersupertrudny (co by wzbudzic wasza litosc ;), zajrzalam do spisu tych tematow... i co widze? banal za banalem! :D :D ha! cos mi sie wydaje, ze jednak jakos to bedzie :) hm - czyzby to znowu Wasz zbawienny wplyw? niesamowici jestescie :] Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: o oł - teraz to dopiero jest stres :/ 19.04.05, 17:59 ale forum patrzy z nadzieja i duma :, a nie jakos, zeby Cie przyszpilic :) pamietaj, daj jutro cynk o ktorej :) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa to co ? jutro znowu trzymamy ??? 19.04.05, 22:15 (hmmm, w _moim_wieku_ grozi to poważnymi komplikacjami stawowymi :P) ale - co tam - dla BezOttkowej warto :) Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka Re: to co ? jutro znowu trzymamy ??? 19.04.05, 23:30 tak tak - 3majcie koniecznie!! :) gdzies tak od 12 do 13 poprosze :] tym razem Wasze kciuki sa mi jeszcze bardziej potrzebne... no troszke sie boje szczerze mowiac... mimo ze lawerboj napisal mi w smsie "parlujesz tym frenczem jak rodowity czarnuch z Marsylii" :D hehe oby sie nie mylil... Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: to co ? jutro znowu trzymamy ??? 20.04.05, 16:41 no i jak tam?? opowiadaj!! Odpowiedz Link Zgłoś
mmk9 Re: lubię Was :D pomożecie? 20.04.05, 16:20 Halo, halo ! Czy mogę juz przestać trzymać kciuki za francuski ??? Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka uff :) 20.04.05, 19:50 juz jestem :) wybaczcie zwloke ale musialam po maturce zrelaksowac sie w ramionach ukochanego i troche to trwalo zanim dorwalam sie do komputera ;) no i tak: albo oszukiwaliscie i kciuki 3maliscie jakos tak licho (w co nie wierze), albo jednak nie parluje tym frenczem jak rodowity czarnuch z Marsylii hihi... ciezko bylo i balam sie strasznie a jak juz wyszlam z egazminu to bylam przerazona i w ogole... no dobra juz pisze -> 17/20 :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: uff :) 20.04.05, 19:54 Vive la Sokowirufka!:))) Wyciskasz ostatnie soki z tych belfrów co to w komisjach siedzą;) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: uff :) 20.04.05, 19:54 E, no to ładnie, co narzekasz? Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Małpa z Ciebie - i ... tyle ... 20.04.05, 19:56 jak nas tak przetrzymasz przy kolejnych podejściach to na zawał wykitujemy (jako żywo) eh, ta _dzisiejsza_ młódź ... ps. kolejne _gratulacje_ Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa (do Sokowirufki) 20.04.05, 19:59 w piątek, od 13.30 do 14.30 ... (już siwieję) Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka dzięki :) 20.04.05, 20:08 dziekuje bardzo za gratulacje :) no biorac pod uwage to jak dukalam i sie jakalam i balam, to nawet jestem zadowolona z tego wyniku :] o piatku pamietam - dwa kciuki - po jednym na syna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka ach jak uroczo :] 20.04.05, 20:11 nareszcie pierwsze od dawna niezmącone wyrzutami sumienia typu "nie uczysz sie!!" M JAK MILOSC :D hurrrrra - zmykam przed telewizor! Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka Re: ach jak uroczo :] 20.04.05, 20:59 a no rzeczywiscie - toz to dzisiaj nie standardowe MjM, tylko "Poznajmy sie" ;) hehe no zabawne calkiem - zwlaszcza fryzura prowadzacego i taniec Saszy :P Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: dzięki :) 20.04.05, 20:11 gratuluje!! osiwieje przez Twoja mature chyba :) Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka aankaa!! i jak?? :) 22.04.05, 17:39 3malam dzielnie! tak jak sie umawialysmy -> po jednym kciuku na blizniaka ;] pochwal sie wynikami synuff bom ciekawa! Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa do przodu :))) dzięki :* 22.04.05, 18:47 11 i 17 wczoraj, wieczorem, prace były jeszcze w obróbce (skracaniu/poprawianiu) Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka Re: do przodu :))) dzięki :* 22.04.05, 18:53 no to bomba :] a oni juz wszystkie ustne maja z glowy czy jeszcze na glowie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: do przodu :))) dzięki :* 22.04.05, 20:48 został język - ale to "wciągną nosem" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka hę? 23.04.05, 00:12 co znaczy ta mina? ciekawa jestem po prostu - co ona (ta mina) tu robi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk2 Re: hę? 23.04.05, 00:20 zaciśnięte ze złości zęby dym wydobywający się z nozdrzy bielmo w oczach a to wszystko mnie ślubny WKURZYŁ !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka Re: hę? 23.04.05, 00:21 ooooo :( a to niedobrze akurat :( to wspolczuje bardzo i dobrej nocy zycze mimo wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: hę? 23.04.05, 00:28 o zgadłam. a teraz jej dym pójdzie otworem gębowym, nie nozdrzami. nozdrzami to koniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk2 Re: hę? 23.04.05, 00:32 No to dobranoc babeczki . Miłych i kolorowych Wam życzę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka Re: hę? 23.04.05, 00:35 dobrej nocki :) i zeby jutro bylo cieplej niz dzisiaj!! Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka Re: hę? 23.04.05, 00:20 no ale że niby co?? ;) naprawde niezmiernie mnie to ciekawi - kasikk2, odezwij sie i wytlumacz swa zacietosc i bojowosc czy cokolwiek co chcialas nam (mi?) przekazac!! Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka sekunde za pozno ;) 23.04.05, 00:23 moj post powyzej jest oczywiscie bez sensu bo wyslalam go jakos chwilke po tym jak kasikk2 mi na niego odpisala ;) hmm Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: sekunde za pozno ;) 23.04.05, 01:30 tak czy inaczej forumce Soko zawirowanych snów zyczę i nabrania sił przed następnymi egzaminami maturalnymi :) Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka Re: sekunde za pozno ;) 23.04.05, 09:46 dzieki :) poki co mam totalne wakacje i obijam sie az milo :] Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka ekhm... przepraszam bardzo... :) 24.04.05, 22:33 przepraszam ze to znowu ja i co wiecej znowu o tym samym... ale jutro o 9.10 - rozszerzony angielski ustny... wiem ze to nudne ale osmielam sie prosic Szanowne Towarzystwo o chociaz jednego kciuka :) bede baaardzo wdzieczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
blubelle Re: ekhm... przepraszam bardzo... :) 24.04.05, 23:06 Jako ze ja jutro mam wolne ręce to potrzymam za Ciebie kciuki, muszę trenowac, bo za rok mój braciszek zdaje... Good luck young lady!!! Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: ekhm... przepraszam bardzo... :) 25.04.05, 08:24 da rade! pochwal sie po poludniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka hehe no aż mi głupio ;) 25.04.05, 17:47 hmm - 20/20 :D :D bardzo bylo przyjemnie i w ogole zero stresu tylko czysta radosc ;] dzieki za kciuki :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Zuch Dziewczynka :) 25.04.05, 18:35 No pięęęknie, gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blubelle Re: Zuch Dziewczynka :) 25.04.05, 21:12 Congratulation! I byle do przodu! Odpowiedz Link Zgłoś