didi83 17.04.05, 12:55 Zakochalam sie w mezczyznie co sie puszcza bardziej niz Ja... Cierpie ;/ zwlaszcza, ze juz sie nie puszczam ;[ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avventura Re: Echhhhhhhh 17.04.05, 13:09 Didi zle z Toba! serce nie sluga:) pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
fak.ow Re: Echhhhhhhh 17.04.05, 14:50 o BOSHE... no comment pograżam się razem z Tobą w smutku i bólu... 3maj sie i już się nie puszczaj! widocznie był większą dziwką niż Ty. Jak widać są gorsi od Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
maja_21 Re: Echhhhhhhh 17.04.05, 15:22 ostatnio moja koleżanka powiedziała mi coś dokładnie takiego, też poznała kogoś takiego i ma podobny problem.. Ja tak nigdy nie miałam,choć znam więcej puszczających się facetów niż kobiet:) Ale nie zapominajmy, że faceci się nie "puszczają", to jest ich zdaniem normalne zachowanie, na szczęście nie wszytkich!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: Echhhhhhhh 17.04.05, 20:50 No nieeeeeeeeeeeeee już się nie puszczasz?!?!?!?!?!? Koorva match! :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Echhhhhhhh 17.04.05, 22:21 Na to jest tylko jedna rada : powinniście się puszczać tylko ze sobą. :) Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 CIERPIE 18.04.05, 18:07 ale jest plus :] jestem modna mam BRZYDKIE SLOWO fucking friend'a -nowa moda nie wiem czy wiecie :D za miesiac mi pewnie z Nim przejdzie :] P.S. Tak prosze Panstwa przestalam sie puszczac... straszne :[ Odpowiedz Link Zgłoś