Dodaj do ulubionych

PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków

IP: *.arcor-ip.net 26.06.02, 15:32
Nareszcie mam konkrety co do meliny wyjazdowej.Otóż meta gdzie można będzie się
zbaczać bez umiaru oraz ładu i składu,jest ustalona.Jeziorko nie wyschło
jeszcze.Do dyspozycji są następujące meliny:
2 czteroosobowe-podzielone na 2x2 ze wspólną łazienką/może być fajnie,hihihi/,
takie cóś kosztuje 160 zetełów,naturalnie od meliny,nie od łba
Dwuosobowa melina-95 zł za dobę,ale co za intymność!
Mnie wsiorawno,mogę się dymać ze wszystkimi na oczach wszystkich itd.Jak kto
chce,to może sobie żarcie całodzienne za 35 zł wykupić,ale to nie warunek.
Czekam więc na zgłoszenia.
UWAGA!Zwyrodnialcy,co się zgłoszą,muszą być,nawet gdyby w przeddzień wyjazdu
nastąpił koniec świata,bo trzeba będzie zaliczkie zabecalować,a ja tam na
sponsora się nie nadaję i potem będę ścigać po kres dni moje pieniądze.
Proszę więc o przemyślenie uważne sprawy.
Niedługo nadam zaktualizowaną listę,przedtem wyjaśnić dobrze byłoby status
tego,kto gdzie woli spać.To do dzieła.
Obserwuj wątek
    • Gość: Crimen Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 15:37
      Potwierdzam gotowość degeneracji totalnej:)))
      • Gość: leziox Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków IP: *.arcor-ip.net 26.06.02, 15:41
        No i gicio,teraz czekamy na nasze innopłciowe zboczki.Doczekamy siem ,czy nie?
        • Gość: randia Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków IP: 195.205.73.* 26.06.02, 15:46
          W zwiazku z powrotem do biura, po chwilowych
          rozjazdach..................zgłaszam się...............:)))
        • Gość: Crimen Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 15:47
          Menik wrócił, to co innego im w głowach.Może ochłoną na chwilę:)
          • laelia Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków 26.06.02, 15:53
            ja się zgłaszam też :)
            • motor Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków 26.06.02, 15:56
              bede
              • Gość: Crimen Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 15:58
                Motorek, odetchnąłem z ulgą:)))
              • laelia Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków 26.06.02, 15:59
                i chcę miejsce w czteroosobowym domku, jak będę odczuwać szaleńczą potrzebę
                intymności to coś wymyślę :)))
                • Gość: randia Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków IP: 195.205.73.* 26.06.02, 16:01
                  ....a ja jeszcze nie wiem jaki domek, ogólnie wszystko jedno..........:)))
                  .....jak samopoczucie.....???
    • Gość: randia Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków IP: 195.205.73.* 26.06.02, 16:05
      Spadywuje do domku.............do jutra :)))

Pzdr dla wszystkich zboczków..........:)))))
      • Gość: Crimen Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 16:08
        Nie zgub drogi do domu:)
      • Gość: leziox Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków IP: *.arcor-ip.net 26.06.02, 16:08
        Miejsc jest w zasadzie 12,z odchyleniami w dół lub w górę,ale myślę że te 12
        powinienem brać,bo siem zapowiadają zboczki z końca świata i z daleka tyż...
        • Gość: Crimen Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 16:17
          Też tak myślę.
          • Gość: leziox Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków IP: *.arcor-ip.net 26.06.02, 17:54
            Sprawa załatwiona jest więc na 95 %,rozmyślajcie,czy warto brać kostiumy
            kąpielowe i karty pływackie/haha,to był żart/.Torebki na pawie co najwyżej.
            Dojazd nie jest skomplikowany,jeśli się wyrastało w tych okolicach,dla
            debilnych utworzymy coś w rodzaju przewodnika dla psychicznych i jakoś siem tam
            trafi.
            • Gość: Crimen Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 18:14
              To mnie pocieszyłeś, bo ja ostatnio byłem w tamtych stronach gdy Polan'ski
              kręcił "Nóż w wodzie" :)))
              • Gość: leziox Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków IP: *.arcor-ip.net 26.06.02, 18:54
                Więc podaję osoby jadące na pewno/jeszcze macie czas sprostować/:
                1.Crimen
                2.Samcia-co by nie była na końcu
                3.Only-jak wyżej
                4.Ja
                5.Randia
                6.Laelia
                7.Motor
                8.Czort
                9.Sławek
                10.Szakusia
                11.Florentynka
                12.Yess
                A co z Mathildae i z Ronją?Bo nie wiem,co właściwie zamierzają te dwa
                oaobniki.Pewne-niepewne?No jak tam?
                • florentynka Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków 26.06.02, 19:10
                  Leziu, czy wiadomo, kiedy to zbaczanie ma się odbywać?
                  • Gość: leziox Re: Flo IP: 62.246.100.* 26.06.02, 19:25
                    Trąbione już jest od paru dobrych dni że zbaczanie odbywać się ma 20 LIPCA na
                    Mazurach.No i jest to oczywiście sobota.
                    • florentynka Re: Flo 26.06.02, 19:33
                      Super! Zbaczam się:)
                • Gość: Crimen Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 20:26
                  Lezio, Ronja twierdzi że w razie konieczności wejdzie komuś do łóżeczka, więc
                  nie ma problemu:)
                  • Gość: leziox Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków IP: *.arcor-ip.net 27.06.02, 00:45
                    Czy ja mogę też zaoferować dla mojej bogini łóżeczko?Mogę spać nawet na
                    podłodze i do Ronji łóżeczka nawet za często nie wchodzić w celu ogrzania się.
                    • Gość: Crimen Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 00:47
                      Nie mówiła o czyje łóżeczko jej chodzi.Być może o twoje:)))
                      • Gość: leziox Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków IP: *.arcor-ip.net 27.06.02, 01:02
                        Ehm...czuję się zakłopotany...A jutro Ronja powie że ona to woli w stajni.Spać
                        znaczy siem...To mam się niby w konia zamienić?
                        • tygrysek_ Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków 27.06.02, 08:14
                          ..tez chyba przyjade!!:)
                          • Gość: randia Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków IP: 195.205.73.* 27.06.02, 08:18
                            A co to znaczy "chyba" ??? :)
                          • motor Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków 27.06.02, 08:21
                            Co to za bezsensowna niepewność?
    • saqqara cichego miejsca na trumienke potrzebuje 27.06.02, 08:30
      bez niej sie nie ruszam!!!
      o dostep do swiezych cialek i krwi sie nie boje, tego bede miala pod
      dostatkiem;))
      • laelia Re: cichego miejsca na trumienke potrzebuje 27.06.02, 08:38
        a Mathi co?
        • saqqara Re: cichego miejsca na trumienke potrzebuje 27.06.02, 08:41
          chcesz mi powiedziec ze Mati tez przytarga trumienke ze soba?;))
          • laelia Re: cichego miejsca na trumienke potrzebuje 27.06.02, 08:46
            nie, chcę żeby wyraźnie napisała, że jedzie!!!
            • saqqara Re: cichego miejsca na trumienke potrzebuje 27.06.02, 08:53
              ode mnie to nie zalezy:))
        • tygrysek_ Re: Randia.... 27.06.02, 08:41
          ...chyba raczej napewno.......
          • Gość: leziox Re: ciotka Matylda IP: *.arcor-ip.net 27.06.02, 13:13
            Ciotka Matylda się nie zgłasza.Ronja się nie zgłasza,tak samo jak i
            Yesska.Czort się nie zgłasza ale to chyba z przyczyn obiektywnych,bo jak Czort
            obiecywał to będzie.Tygrysek-poczta wysłana do ciebie.Byłoby gicio,aby osoby z
            listy podrzuciły mi na pocztę numerki od swoich komórek,tak na wszelki
            wypadek.W razie problemów można wszystko dograć albo co.
            Jak już powiedziałem ,prawdopodobnie zajadę do wawy i zabiorę 3 osoby ze
            sobą.Reszta musi sobie poradzić.Chyba że nakryjemy pozostałych kocami i
            spiętrujemy w kombiaku,to i więcej niż 3 ludzia wlezie,a i weselej będzie już
            na początku się wstępnie poobmacywać...
            • motor Re: ciotka Matylda 27.06.02, 13:16
              na jaki adres słać?
              • tygrysek_ Re: Lezio.... 27.06.02, 13:23
                ...będę raczej na 99,9%!!!!:))
                ..to ja chce do kombiaka w kocu żeby sie wstepnie obmacywac!!!:)))

tygrys...
                PS..nr. kom. ci zaraz wyśle....:)
              • Gość: Ronja Re: ciotka Matylda IP: 212.244.252.* 27.06.02, 13:24
                Nie zgłaszam się, bo na razie nie moge podjąc decyzji:(((
                Cóż, chyba powściągnę swą chuć:) i przełkne Wasze opowieści po weekendzie na
                Mazurach:(
                Sorry...
                • randia Re: ciotka Matylda 27.06.02, 13:26
                  A Ja na Ciebie liczyłam...............że razem na konikach
                  pogalopujemy..............:))))
                  • onlyania Re: ciotka Matylda 27.06.02, 13:28
                    baba z konia, woznicy lzej????
                    • randia Re: ciotka Matylda 27.06.02, 13:33
                      Mnie o konia, nie o woźnice chodzi...............:)))
                      • onlyania Re: ciotka Matylda 27.06.02, 13:35
                        bedzie pa-daj-daj, pa-daj-daj koniku????
                        • randia Re: ciotka Matylda 27.06.02, 13:38
                          ..takie zwykłe pa-daj-daj to jak lekki kłusik................ja stanowczo wolę
                          galop.............i rzecz jasna w terenie :)))

onlyania napisał(a):

> bedzie pa-daj-daj, pa-daj-daj koniku????

• Gość: Ronja Re: ciotka Matylda IP: 212.244.252.* 27.06.02, 13:41
                            A ja wyścigi na koniach które ledwo z torów wyscigowych wróciły... Mrrrrrrrr...
                            • randia Re: ciotka Matylda 27.06.02, 13:46
                              ....takie biedne, zmęczone...........
                              • Gość: Ronja Re: ciotka Matylda IP: 212.244.252.* 27.06.02, 13:49
                                siedziałaś kiedy na takim?:) mówię ci, bywa że zatrzymujesz go dopiero na
                                jakiejś ścianie, ludzie z liną wyskakują przed Ciebie i takie inne... Nikt ich
                                na siłę nie pchał, godzinę dziennie koń musi pochodzić, a że podczas takiej
                                przejażdżki wyścig się trafi, to im w to graj:)))))
                                • randia Re: ciotka Matylda 27.06.02, 14:05
                                  Szczerze nie siedziedziałam na koniu zaraz po wyścigu :(( Chyba pora
                                  spróbować........:)))
                                  • Gość: Ronja Re: ciotka Matylda IP: 212.244.252.* 27.06.02, 14:08
                                    Ach, Tobie chodziło o konia który przed chwila skończył wyścig? Nie, mi
                                    chodziło o konie, które wróciły po sezonie wyścigów do macierzystych stadnin.:)
                                    • randia Re: ciotka Matylda 27.06.02, 14:23
                                      ...........chwilowa dezoriętacja..........:)))
                                      Te na ktorych jeżdzę, to takie m/w jak na Kanwie...............z wyścigami
                                      niewiele mam wspólnego..........:))
            • onlyania Re: ciotka Matylda 27.06.02, 13:23
              no ale towar macany nalezy do macanta, no nie????
              :)))
              • motor Re: ciotka Matylda 27.06.02, 13:25
                jedna przebaczanka w razie skuchy - to chyba uczciwy układ?
                • leziox Re: ciotka Matylda 27.06.02, 13:29
                  Dla sklerotyków mój adres pocztowy,chyba nie dziwicie się,że z racji wrodzonego
                  lenistwa nie zawsze chce mi się zalogowywać.A i flaszka w ręku przeszkadza.
                  Ronja,zawiedziony tym,że nie jedziesz,zdemolowałem mieszkanie,ciebie obciążę
                  kosztami.
                  Rezerwacja powinna być na 12 osób,a ja jeszcze nie wiem,co z innymi
                  ludźmi,np.Yess i Mathildae.No nic trza bedzie improwizować.
                  • Gość: Ronja Re: ciotka Matylda IP: 212.244.252.* 27.06.02, 13:31
                    Dobra. Niech jeszcze i to (to mieszkanie:)
                    Mogę się z żałosci upić w piatek u Laelii...
                    • motor Re: ciotka Matylda 27.06.02, 13:41
                      ale śmieszne
                      • Gość: Ronja Re: ciotka Matylda IP: 212.244.252.* 27.06.02, 13:42
                        Motorku, ale Ciebie w pijaństwo z żałosci nie wciągnę;)
                        • motor Re: ciotka Matylda 27.06.02, 13:43
                          bo ja smutny nie jestem!
                          a nałóg jeszcze większy niż Ty
                    • tygrysek_ Re: Ronja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.06.02, 13:43
                      ...nie pierdziel tylko jedź!!!!!!!
                      ..to kiedy my sie wreszcie spotkamy????
                      ..jak będziemy mieli po 60 lat!!!!!!
                      ...pakuj manatki i jedź z nami!!!!!
                      • motor Re: Ronja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.06.02, 13:45
                        Walcz ja LEW!!!!!!!
                        • leziox Re: Ronja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.06.02, 13:50
                          Ronja przyciśnięta do ściany jak zwykle się wycofuje,co nie jest u niej
                          nowe.Zupełnie jak spłoszony źrebak.A życie ucieka.Może jeszcze kiedyś
                          zrozumiesz,Rońka,co ci chciałem powiedzieć.No ale to twoja decyzja.
                          Nr.komórek powoli napływają.dzięki.nowa lista wkrótce.
                          • Gość: Ronja Re: Ronja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.252.* 27.06.02, 13:52
                            Ale mi dowaliłeś :((((((((((
    • Gość: Crimen Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 14:33
      Lezio, poszło.
      • Gość: leziox Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków IP: *.arcor-ip.net 27.06.02, 16:06
        No to brakuje mi nr oraz potwierdzeń jeszcze od Florentynki,Mathildae,Yess,no i
        to by było na tyle.Reszta startuje na wschód,brawo za podjęcie śmialej decyzji.
        • Gość: samanta Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 16:10
          yesska jedzie na pewno . Rozmawialam z nia.
          • Gość: leziox Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków IP: *.arcor-ip.net 27.06.02, 16:12
            Siemanko Samcia,a gdzież ty znikła ostatnio?dobra,dzięki za wiadomość z
            Yesską,pozdrów od Lezia,bo ona nie bardzo się udziela na forum ostatnio.
            • Gość: samanta Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 16:13
              myslalby kto ze sie steskniles. pozdrowie,oczywiscie.
          • Gość: Crimen Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 16:14
            To ilu degeneratów chce się zjechać?
            • Gość: samanta Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 16:15
              na pewno wiecej jak miejsc jest. Ale jak znam zycie to ktos po drodze odpadnie a ktos dobedzie i
              bilans wyjdzie na zero.
              • Gość: Crimen Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 16:18
                Nie o miejsca mi chodzi, tylko o zdrową równowagę.Na szczęście dzisiaj Tygrys
                podjął męską decyzję:)))
                • Gość: samanta Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 16:23
                  pieprzyc rownowage ,jak ci za malo facetow to moge ci przykukac jakiegos miejscowego Jaska.
                  • Gość: Crimen Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 16:25
                    Boisz się że Ci ziubra wypiją? :)))
                    • Gość: leziox Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków IP: *.arcor-ip.net 27.06.02, 16:31
                      Znowu dwa ćwierkadła się zeszły do kupy.
                      Lista jest na 14 osób,zapewne nie wszyscy będą więc tak liczę na osób 10-12.
                      Teraz trzeba pazury gryźć żeby pogoda dopisała.
                      • Gość: samanta Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 16:38
                        zadne kurwa cwierkadla. Z nikim nie cwierkam . Szykuje niespodzianke na imprezke ...a moze i kurwa
                        nawet dwie.,he,he,he....
                        • Gość: Crimen Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 17:03
                          Ty nie strasz.Jesteś nieprzewidywalna.Chcesz zostawić po sobie księżycowy
                          krajobraz? :)
                          • Gość: samanta Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 17:22
                            Przeciez mnie znasz i wiesz ,ze ja zyje w zgodzie z natura.
                            • Gość: Crimen Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 17:28
                              Natura może zostać trafiona rykoszetem;)
                              • Gość: samanta Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 17:49
                                spoko,wszystko pod kontrola
                                • Gość: Crimen Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 17:52
                                  Nadal Ci ufam.Nie wiem czy dobrze robię:)))
                                  • Gość: samanta Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 17:58
                                    ja nawet sama sobie nie ufam wiec...uwazaj.
                                    • Gość: Crimen Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 18:07
                                      Jak mam uważać?Sama wiesz że facet jest jak ćma.Ciągle do świecy:)))
                                      • Gość: samanta Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 18:43
                                        masochista -kamikadze? Ech Crimciu,Crimciu...
                                        • Gość: Crimen Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 20:01
                                          Co zrobisz? Ten typ tak ma;)
                                          • Gość: samanta Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 20:04
                                            ano nic nie zrobie.Psa to mozna ewentualnie uspic zeby siem nie meczyl....;)))))))))))))
                                            • Gość: Crimen Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 20:08
                                              Nawet o tym nie myśl.Z kim będziesz pić na Pipie? :)))
                                              • Gość: samanta Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 20:11
                                                aaa....z takim jednym..;)))))
                                                • Gość: Crimen Re: PIPA-wreszcie konkrety dla zboczków IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 28.06.02, 13:34
                                                  Chwała bogu że choć jeden to przeżyje,Odniosłem wrażenie że chcesz dokonać
                                                  masowej eksterminacji samców:)))
    • onlyania Re: Szanowny Panie Prezesie 27.06.02, 16:40
      w nawiazaniu do pan pisma z dnia bozej laski 26 tegoz miesiaca i roku,
      dotyczacego panskiej informacji dotyczacej ilosci i wielkosci lozek, chcialam
      sie zwrocic z prosba o mozliwosc przekazania do mojej dyspozycji piwnicy owej
      speluny gdzie towarzystwo zamierza sie zebrac, z grubymi scianami nie do
      przebicia przez zadna machine wojownicza i o dwoch ochroniarzy z kijami
      baseballowymi do dyspozycji 24 godziny na dobe.
      Prosbe swoja motywuja lekiem o swoje zycie i zdrowie.
      Dziekuje za pozytywne rozpatrzenie mojej prosby.
      only
      • Gość: leziox Re: Szanowny Panie Prezesie IP: *.arcor-ip.net 27.06.02, 17:16
        Samcia,a do tej niespodzianki mam już zacząć jakiego adwokata załatwiać,czy
        sanitariuszy z kaftanem?
        Córka,mania prześladowcza znowu dopadła cię.Nie dali marychy dzisiaj?No to
        tatko ciem chronić będzie swoim ciałem.No.
        • Gość: samanta Re: Szanowny Panie Prezesie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 17:21
          Ani jedno ani drugie ....:) A wiesz leziutek ,ze poznalam twojego klona ?Nie mowiles ze masz brata
          blizniaka w Polsce:)
          • onlyania Re: Szanowny Panie Prezesie 27.06.02, 20:57
            o cholera, ojciec mnie sie zkserowal, he he he......
            no to moze i tak sie zkseruje i........do szczecina wysle kopie.....
            • Gość: samanta Re: Szanowny Panie Prezesie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 21:12
              a coz to ci sie tam roji Only w tej nacpanej glowce ,cio?;)
              • onlyania Re: Szanowny Panie Prezesie 27.06.02, 21:14
                nie, ja tylko sie chcialam spytac czy ten klon ojca mego tez ma taka zgryzliwa
                corke Only....bo wtedy to by oznaczalo ze masz pecha.......:((((
                • Gość: samanta Re: Szanowny Panie Prezesie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 21:22
                  potomstwo posiada ,ale czy takie zgryzliwe to nie wiem .Ale na pewno mlodsze bo musialby chlop juz
                  w przedszkolu zaczac zycie seksualne.Swoja droga ten leziak to zdolna bestia ,ze w tak mlodym wieku
                  ciem splodzil.Ze o Minusi nie wspomne nawet,bo ta to chyba w zlobku juz musialaby siem
                  bzykac,hahahaha:)))))
                  • onlyania Re: Szanowny Panie Prezesie 27.06.02, 21:23
                    to dlatego mnie w dziewictwie chowaja....:)))
                    • Gość: samanta Re: Szanowny Panie Prezesie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 21:25
                      No tak ,nauczeni swoja niechlubna mlodoscia chociaz dziecie w czystosci chca zachowac;)))))
                      • onlyania Re: Szanowny Panie Prezesie 27.06.02, 21:29
                        a gdzie tam w czystosci....brudno w tej melinie jak w smietniku, kurna plsuskwy
                        lataja, butelki sie walaja....ja mam gdzies taka czystosc.....
                        • Gość: samanta Re: Szanowny Panie Prezesie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 21:30
                          nie probuj w kazdym razie sprzatac flaszek bo cie ojciec zajebie jak wroci n meline;)
                          • onlyania Re: Szanowny Panie Prezesie 27.06.02, 21:32
                            no a gdzie ja bym spala jakbym butelki posprzatala??? na podlodze????
                            • Gość: samanta Re: Szanowny Panie Prezesie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 21:37
                              no tak ,faktycznie.Przeciez te flachy izoluja cie od klepiska...;)
                              • onlyania Re: Szanowny Panie Prezesie 27.06.02, 21:38
                                i od dziurawego dachu, rzecz jasna.....
                                • Gość: samanta Re: Szanowny Panie Prezesie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 21:42
                                  to ojciec nie mogl ci gdzies ukrasc jakiegos parasola????Biedne dziecko...
                                  • onlyania Re: Szanowny Panie Prezesie 27.06.02, 21:43
                                    ukradl, ale wymienil na piwo.....
                                    • Gość: samanta Re: Szanowny Panie Prezesie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 21:46
                                      czyli parasol poszedl sie jebac (cyt.leziox) ;))))))))
                                      • Gość: leziox Re: Melinowe godzinki IP: *.arcor-ip.net 28.06.02, 15:05
                                        Jakby kogoś to jeszcze interesowało-doba hotelowa w melinie rozpoczyna się od
                                        godziny 17-ej,można sobie jeszcze zamówić obiad po przyjeździe,ale zawiadomić
                                        trzeba wcześniej.Więc czy ktoś będzie chciał coś pożreć?Taki posiłek skazańca
                                        itd.
                                        Uprzedzając pytania dalsze-ceny za pokoje to ceny za dobę,a nie za weekend.
                                        Browary i inne ciekawostki trzeba zabrać ze sobą,aby nie przepłacać.
                                        <To do siego roku.
                                        • motor Re: Melinowe godzinki 28.06.02, 15:08
                                          podrawiam serdecznie i w moim przypadku, to naprawdę do siego roku idę na
                                          pieprzony urlop i zginę na jakiś śmieszny czas więc do usłyszenia po wywczasach
                                          • Gość: leziox Re: Melinowe godzinki IP: *.arcor-ip.net 28.06.02, 15:10
                                            Tylko nie zapomnij przypadkiem,że masz się na mazurach pojawić na zbaczanie
                                            siem.
                                            • ronja Re: Melinowe godzinki 28.06.02, 15:51
                                              Leziu, ja się tylko zachwycałam w mejlu szanownymi zboczeńcami których mi tu
                                              dane było poznać (też ostatnio:), naprawde, całe życie szukam porypańców i za
                                              każdym razem mam fuksa, najpierw klub jeździecki, potem forum...:)))
                                              • Gość: leziox Re: Melinowe godzinki IP: *.arcor-ip.net 28.06.02, 15:57
                                                No i dobrze że jeszcze coś oprócz koni ci zostało do podziwiania,hehe.
                                                Na forum nie takie koniki się spotyka.
                                                • Gość: leziox Re: bando! IP: *.arcor-ip.net 03.07.02, 17:53
                                                  Siemacie bando!Zapewniono mnie dzisiaj uroczyście,że w razie tłoku zawsze da
                                                  się coś zrobić i nikt nie będzie/oprócz Samanty z własnej woli,bo naturę
                                                  lubi/nocował na molo.
                                                  Melinki przygotowane,zarezerwowane,haracz zapłacony,tylko jechać i się zbaczać.
                                                  To oficjalne potwierdzenie,że miejsca na zwyrodnialców czekają.
                                                  A tu pełna lista uczestników po raz ostatni:
                                                  1.Lezio-w końcu'm prezes,raz mogę być pierwszy
                                                  2.Crimen-podczaszy
                                                  3.Randia holandia
                                                  4.Laelia lilija
                                                  5.Motor WSK 125
                                                  6.Samcia Viceprezeska
                                                  7.Only marychopodobna
                                                  8.Czort bez komentarza
                                                  9.Sławuś czortowski
                                                  10.Saqqara blady wampir
                                                  11.Florentynka sympatyczna i śliczna
                                                  12.Ciotka Matylda,czyt.Mathildae
                                                  13.Yess-naprawdę?
                                                  14.Tygrysek arrrrrrgh!
                                                  15.Pabterka tuczona na żeberkach
                                                  16.Aroska co brzmi z włoska

I to by było na tyle,hłehłehłe!!!
                                                  Kondomy i inne artykuły sanitarne pierwszej potrzeby,jak kwachy,zabierać ze
                                                  sobą,najbliższy sklep oddalony o 12 km!
                                                  • Gość: hm Re: bando! IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 03.07.02, 18:15
                                                    ja ci dam zaraz zeberkiem!!!!!!!!:))))))
                                                  • Gość: leziox Re: bando! IP: *.arcor-ip.net 03.07.02, 23:26
                                                    Nie mów mi tylko,że ostatnio przeszłaś na wegetarianizm,bo w takie bajeczki dla
                                                    amluczkich i tak nie uwierzę.
                                                  • Gość: czort Re: bando! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 11:16
                                                    leziak, a o pom zapomniales????? ona tyz kce - a ja jom namowiem i nawet do
                                                    swego lozeczka przyjmem!!!!
                                                  • Gość: Crimen Re: bando! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 04.07.02, 13:23
                                                    Czorciku, Pomci się będziesz pytać?Jeśli pozwolisz się jej zastanowić, to powie
                                                    że nie jedzie.Huknij z góry że ma jechać i po sprawie:)))
                                                  • Gość: czort Re: bando! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 15:12
                                                    cuksik - oczywizda, ze to zrobiem - swoim wdziecznym glosikiem zreszta:)))
                                                  • Gość: Crimen Re: bando! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 04.07.02, 15:56
                                                    Jak Cię znam Czorciku, to Pom nie ma tu nic do gadania:)))
                                                  • Gość: leziox Re: bando! IP: *.arcor-ip.net 04.07.02, 16:31
                                                    Pomcia nie była pewna,ale jasne że byłoby gicio gdyby przyjechała.Czułbym się
                                                    zachwycony.To może Samcia niech Pomcię w przeddzień wyjazdu zakidnapuje,do
                                                    piwnicy wrzuci,a rano z zawiązanymi oczkami zabierze ze sobom,albo co?
                                                    No przecież pomysłowe z was ludziska,co będę wam podpowiadał.Byle nie
                                                    spłoszyć,byle nie spłoszyć zwierzynki...
                                                  • Gość: samanta Re: bando! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.07.02, 19:35
                                                    Samcia nikogo nie zakidnapuje bo bedzie jechala wprost ze stolycy.Acha,a moim lozkiem w 2 os
                                                    pokoiku tez prosze nie kupczyc,no!
                                                  • Gość: iwusia Re: bando! IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 01:30
                                                    Gość portalu: leziox napisał(a):

> Siemacie bando!Zapewniono mnie dzisiaj uroczyście,że w razie tłoku zawsze da
                                                    > się coś zrobić i nikt nie będzie/oprócz Samanty z własnej woli,bo naturę
                                                    > lubi/nocował na molo.
                                                    > Melinki przygotowane,zarezerwowane,haracz zapłacony,tylko jechać i się zbaczać.
                                                    > To oficjalne potwierdzenie,że miejsca na zwyrodnialców czekają.
                                                    > A tu pełna lista uczestników po raz ostatni:
                                                    > 1.Lezio-w końcu'm prezes,raz mogę być pierwszy
                                                    > 2.Crimen-podczaszy
                                                    > 3.Randia holandia
                                                    > 4.Laelia lilija
                                                    > 5.Motor WSK 125
                                                    > 6.Samcia Viceprezeska
                                                    > 7.Only marychopodobna
                                                    > 8.Czort bez komentarza
                                                    > 9.Sławuś czortowski
                                                    > 10.Saqqara blady wampir
                                                    > 11.Florentynka sympatyczna i śliczna
                                                    > 12.Ciotka Matylda,czyt.Mathildae
                                                    > 13.Yess-naprawdę?
                                                    > 14.Tygrysek arrrrrrgh!
                                                    > 15.Pabterka tuczona na żeberkach
                                                    > 16.Aroska co brzmi z włoska
                                                    >
                                                    > I to by było na tyle,hłehłehłe!!!
                                                    > Kondomy i inne artykuły sanitarne pierwszej potrzeby,jak kwachy,zabierać ze
                                                    > sobą,najbliższy sklep oddalony o 12 km!

po bliższym zapoznaniu się z harmonogramem jakże ciekawych zajęć plenerowych
                                                    tegoż turnusu zgłaszam swoją skromną osobę na wyjazd w arcyciekawe miejsce z
                                                    pełnym wypasem zboczków:)).....co do ekwipunku to pifka i kondomów Ci u mnie
                                                    dostatek aż mi się bagażnik nie domyka:))...to mówiłam ja: iwusia smaczna jak
                                                    poranna kawusia....he he he zabija przy większej dawce:))))...

• Gość: hm Re: bando! IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 01:32
                                                    poranna kawusia to cos dla mnie:) w razie czego spisz ze mna:)
                                                  • Gość: iwusia Re: bando! IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 01:38
                                                    a ja lubie jak mi ktoś pomruczy na dobranoc:))))))
                                                  • Gość: hm Re: bando! IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 01:44
                                                    mruczec moge:) jakem kot:), no chyba ze liczysz na jakas perwersje hihihih:)
                                                  • Gość: iwusia Re: bando! IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 01:48
                                                    kot z kawą w łóżku......toż to już perwersja......:))))))
                                                  • Gość: hm Re: bando! IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 01:51
                                                    ale ...raz sie zyje:)
                                                  • Gość: iwusia Re: bando! IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 02:04
                                                    dwie łyżeczki czy jedna?..:))
                                                  • Gość: hm Re: bando! IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 02:06
                                                    miauuu:) 2 + smietanka:)
                                                  • Gość: Crimen Re: bando! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 13:46
                                                    To powoli zaczyna zmieniać się w wizję raju wg niejakiego Mahometa:)))
                                                  • Gość: samanta Re: bando! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 13:59
                                                    tak sie oblizujesz ,ze az tu slychac twoje lubiezne mlaskanie;)))))
                                                  • Gość: Crimen Re: bando! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 14:17
                                                    Nie podsłuchuj, bo zostaniesz pierwszą ofiarą:)))
                                                  • Gość: samanta Re: bando! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 14:22
                                                    Przeciez wiesz ,ze to nierealne;)))
                                                  • Gość: Crimen Re: bando! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 14:26
                                                    Przecież wiesz że nie masz tu nic do gadania, bo mam na Ciebie Sposób:)))
                                                  • Gość: samanta Re: bando! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 14:30
                                                    Nie masz,nie masz,nie masz...i miec nie bedziesz nigdy ,o!;)))))
                                                  • kitek1 ale ja mam:))) 06.07.02, 14:33
                                                    milego bzykania:)
                                                  • Gość: Crimen Re: bando! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 14:35
                                                    Sposób to coś na co nie masz wpływu:)))
                                                  • Gość: samanta Re: bando! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 14:58
                                                    zabiore psa obronnego ,typowego Cerbera co mnie pilnowac bedzie i dupa blada z twoich
                                                    sposobow,o!:)
                                                  • Gość: Crimen Re: bando! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 15:11
                                                    Dobrze że uprzedziłaś.Znajdę jeszcze sposób na psa:)))
                                                  • onlyania Re: bando! 06.07.02, 15:16
                                                    przywiez kota.....:))))
                                                  • Gość: samanta Re: bando! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 15:24
                                                    Kota to ja juz dawno mam ...w glowie.
                                                  • Gość: samanta Re: bando! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 15:23
                                                    Cuks ..czy to warto wymordowac pol planety zeby sie ze mna bzyknac?daj se spokoj...;)))))
                                                  • onlyania Re: bando! 06.07.02, 15:26
                                                    Marsjanie atakuja??????
                                                  • Gość: samanta Re: bando! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 15:29
                                                    dzisiaj wyjatkowo nie,zabraklo mi marychy.
                                                  • Gość: Crimen Re: bando! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 15:30
                                                    Ja wiem że warto, zresztą planeta i tak jest przeludniona:)))
                                                    Only, bierz kota:)
                                                  • onlyania Re: bando! 06.07.02, 15:33
                                                    Maryche tez biore...:))))
                                                    a dla kundla jakas padline...:))))
                                                  • Gość: samanta Re: bando! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 15:40
                                                    onlyania napisał(a):

> Maryche tez biore...:))))
                                                    > a dla kundla jakas padline...:))))
                                                    O w morde jeza! Moj pies nie bedzie zarl padliny.Sam sobie cos upoluje :)

• onlyania Re: bando! 06.07.02, 15:42
                                                    no do tego wlasnie ten kotek, coby piesek mial na co polowac.....
                                                    trzeba tylko kotka przed wyjzadem uwiazac przy drzewku pod domen na sprezynie,
                                                    dojechac na mazury, kotka swobodnie puscic.....
                                                    oj, chyba piesek tak szybko nie dogoni......
                                                  • Gość: samanta Re: bando! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 15:52
                                                    No nieeee.zadnych kotow!nie zgadzam siem:)
                                                  • onlyania Re: bando! 06.07.02, 15:56
                                                    kocham kotki, beda kotki, duzo kotkow, duzooooooooooooooo.............
                                                  • Gość: samanta Re: bando! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 15:57
                                                    jasssne ,po kilku glebszych beda sie mnozyc w oczach jak kroliki;))))))
                                                  • onlyania Re: bando! 06.07.02, 16:00
                                                    nie mnozyc tylko pieprzyc...:))))
                                                  • Gość: samanta Re: bando! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 16:12
                                                    boszsz...to kotki tez Cuks..przeleci????????
                                                  • Gość: Crimen Re: bando! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 16:16
                                                    Dlaczego wszystko na mnie?Na erotyce jest jeden dymacz kotów:)))
                                                  • Gość: samanta Re: bando! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 15:38
                                                    no to kurwa widze ze bez bazooki siem nie obejdzie jednak;))))))
                                                  • Gość: Crimen Re: bando! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 15:52
                                                    Do mnie z bazooki???Samcia, jak możesz?:)))
                                                  • Gość: samanta Re: bando! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 15:56
                                                    Gość portalu: Crimen napisał(a):

> Do mnie z bazooki???Samcia, jak możesz?:))) A normalnie kurwa,normalnie Crimciu;)))

• Gość: Crimen Re: bando! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 15:59
                                                    A jak nie trafisz i zrobisz pogrom wśród degeneratów?:)))
                                                  • Gość: samanta Re: bando! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 16:01
                                                    A ch..tam ,to juz pojdzie na twoje lubiezne sumienie;)
                                                  • Gość: Crimen Re: bando! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 16:04
                                                    Jeśli nie chcesz ze mną grzeszyć, to i ja nie biorę twoich grzechów na swoje
                                                    sumienie:)))
                                                  • Gość: samanta Re: bando! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 16:09
                                                    Grzeszyc ci siem zachciewa ze mna? Nenenenenenenenene...nic z tego;)))))))
                                                  • Gość: Crimen Re: bando! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 16:10
                                                    To zostaw w domu bazookę:)))
                                                  • onlyania Re: bando! 06.07.02, 16:13
                                                    i po bozemu bedzie, he he he :))))
                                                  • Gość: Crimen Re: bando! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 16:14
                                                    Jak to po bożemu?Na Glempa?:)
                                                  • onlyania Re: bando! 06.07.02, 16:16
                                                    ja tam nie wiem jak tam to na Glempa jest...:((((
                                                  • Gość: Crimen Re: bando! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 16:18
                                                    Na Glempa to po bożemu:)))
                                                  • onlyania Re: bando! 06.07.02, 16:19
                                                    no to niech wam bedzie dobrze i po bozemu...:))))
                                                  • Gość: Crimen Re: bando! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 16:21
                                                    Tylko dalej nie jest wyjaśnione kto kogo:)))
                                                  • onlyania Re: bando! 06.07.02, 16:23
                                                    co kto kogo?????
                                                    na kogo wypadnie na tego bec!!!
                                                    zrobimy losowanie, co????
                                                  • Gość: Crimen Re: bando! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 16:25
                                                    Jakie losowanie, gdy jest pięć samczyków do podziału?:)))
                                                  • Gość: samanta Re: bando! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 16:25
                                                    a darujesz mi?:)
                                                  • Gość: Crimen Re: bando! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 16:26
                                                    Wiesz że to jest silniejsze ode mnie:)))
                                                  • onlyania Re: bando! 06.07.02, 16:28
                                                    crimen, a moze zlicytujemy samante??????
                                                    otworzmy nowy watek...:)))))
                                                  • onlyania Re: bando! 06.07.02, 16:27
                                                    samanta, ty idziesz na pierwszy ogien!!!!!!!!!!!
                                                    masz swoja 2-ka, trza ci kogos przydzielic, coby imtymnie bylo....:)))))
                                                  • Gość: Crimen Re: bando! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 16:32
                                                    To nie przejdzie.Poza mną nikt jej nie kupi.Tylka ja wytrzymuję jej
                                                    charakterek:)))
                                                  • onlyania Re: bando! 06.07.02, 16:34
                                                    jest towar, znajdzie sie i kupiec.....
                                                    nie badz taki pewny siebie poza tym, mow ile dajesz na poczatek.....
                                                  • Gość: samanta a poszli wy w buraki!:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 16:38
                                                    ja juz jestem sprzedana,o!:)
                                                  • Gość: Crimen Re: a poszli wy w buraki!:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 16:46
                                                    Za ile poszłaś? :)))
                                                  • Gość: samanta Re: a poszli wy w buraki!:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 16:48
                                                    Gość portalu: Crimen napisał(a):

> Za ile poszłaś? :)))
                                                    przeciez wiesz ze ja jak prawdziwa artystka,albo za wielki pieniadze albo....Za darmo kochanie i
                                                    dobrowolnie;)
                                                  • onlyania Re: a poszli wy w buraki!:) 06.07.02, 16:49
                                                    za hektar burakow??????
                                                  • Gość: leziox Re: a poszli wy w buraki!:) IP: *.arcor-ip.net 06.07.02, 17:23
                                                    Tylko nie w buraki,jak już to w pizdu!
                                                    Iwusia-kawusia nęci wdziękami,Samcia broni cnoty jak lwica,wymachując
                                                    materiałami wybuchotwórczymi,a biedny Crimen dostaje obłędu z pożądania.Only
                                                    wszystko jedno,byle była trawa,to i będzie wesoła córeczka nasza,inne elementy
                                                    z bezpiecznej odległości na razie się przypatrują,ale nic to nie da przy
                                                    spotkaniu bezpośrednim.Pewnie nie obejdzie bez skandalu i kurwa dobrze,nic tak
                                                    nie ożywia balangi,jak nagi szaleniec wymachujący kutasem przy dostojnych
                                                    głowach rodziny,oraz psychopaci ganiający się z obłędnym rykiem po molo.
                                                  • Gość: iwusia Re: a poszli wy w buraki!:) IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 03:10
                                                    yeahhhhhh skandal to moje drugie imie:))))))......ależ ja lubie
                                                    nęcić..mmmmmmmm kawusia poranna to tylko namiastka całości:)))))))))
                                                  • Gość: Crimen Re: a poszli wy w buraki!:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 17:17
                                                    A mówiłaś że nie ma na Ciebie sposobu:)))
                                                  • Gość: samanta Re: a poszli wy w buraki!:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 17:19
                                                    Oczywiscie ze nie! To JA wybieram ,a nie jestem wybierana.;)
                                                  • onlyania Re: a poszli wy w buraki!:) 06.07.02, 17:21
                                                    he he he
                                                    ale sobie dajesz wmowic samanta, he he he :))))
                                                  • Gość: samanta Re: a poszli wy w buraki!:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 17:25
                                                    czyzbyyyy?:)
                                                  • Gość: Crimen Re: a poszli wy w buraki!:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 17:27
                                                    Samciu, przez grzeczność nie skomentuję, ale ja wiem swoje.Lezio, kto ma machać
                                                    kutasem i czyim????
                                                  • onlyania Re: a poszli wy w buraki!:) 06.07.02, 17:29
                                                    he he he,
                                                    tego czyj zostanie zdobyty posrod walk, przez ta ktora zwyciezy....:))))
                                                  • Gość: samanta Re: a poszli wy w buraki!:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 17:31
                                                    Oddaje walkowerem..bierzcie kutasa ,hahahaha!!!!!!!!!!!!!
                                                  • Gość: samanta Re: a poszli wy w buraki!:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 17:30
                                                    Nie wiem kto ma kutasem wywijac ale to ja juz wole robic albo za te latarnie przy molo albo latac po
                                                    molo i ryja nadzierac.W tym jestem z pewnoscia dobra.
                                                  • Gość: Crimen Re: a poszli wy w buraki!:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 17:37
                                                    Samciu, czyim kutasem tak szafujesz?:)))
                                                  • onlyania Re: a poszli wy w buraki!:) 06.07.02, 17:38
                                                    psa???????
                                                  • Gość: Crimen Re: a poszli wy w buraki!:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 17:41
                                                    Ona nie ma psa!!!
                                                  • onlyania Re: a poszli wy w buraki!:) 06.07.02, 17:44
                                                    czyli ze ma.......aaaaa....tutaj sie boje zapytac.....twojego???????
                                                  • Gość: Crimen Re: a poszli wy w buraki!:) IP: *.smlw.pl 06.07.02, 17:45
                                                    Nieee...Z pewnością nie myślała o mnie:)))
                                                  • onlyania Re: a poszli wy w buraki!:) 06.07.02, 17:46
                                                    a o twoim tez nie?????
                                                  • Gość: Crimen Re: a poszli wy w buraki!:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 17:48
                                                    Mam nadzieję:)))Zostają jeszcze cztery;)
                                                  • onlyania Re: a poszli wy w buraki!:) 06.07.02, 17:50
                                                    czyj nastepny, ze tak spytam nieskromnie?????
                                                    :)))))
                                                  • Gość: leziox Re: a poszli wy w buraki!:) IP: *.arcor-ip.net 06.07.02, 18:00
                                                    Mnie proszę wyłączyć z konkurencji,władza zwierzchnia nie może ulegać naciskom
                                                    ciała i duszy,moim zadaniem jest przypilnowanie rozpusty,a nie przyłaczanie się
                                                    do niej,no chyba że po paru browarach...
                                                  • onlyania Re: a poszli wy w buraki!:) 06.07.02, 18:06
                                                    a harcerzy bedzie mozna??????
                                                  • Gość: samanta Re: a poszli wy w buraki!:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 18:17
                                                    niczyjego kutasa na mysli nie mialam . Nie mam pieska? No go sobie kurwa sprawie;) Ale jego
                                                    fiutem szafowac tez nie bede;)
                                                  • onlyania Re: a poszli wy w buraki!:) 06.07.02, 18:21
                                                    kutasa na mysli???? a moze w mysli????
                                                    a co to jest ta mysli i czemu to sie teraz tak nazywa??????
                                                    czy to oznacza ze ty samanta cnotliwa wciaz????
                                                    to tak jak ja...:)))
                                                  • Gość: samanta Re: a poszli wy w buraki!:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 18:32
                                                    no nieee...w takie kity to nikt nie uwierzy.Przeciez mam syna wiec musialoby to byc niepokalane
                                                    poczecie .Mam pretendowac na druga Matke Boska?;)
                                                  • onlyania Re: a poszli wy w buraki!:) 06.07.02, 18:36
                                                    twoj syn nazywa sie Bosek????
                                                    ale fajnie.....:))))
                                                  • Gość: samanta Re: a poszli wy w buraki!:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 18:39
                                                    Nie kurwa ,nie Bosek a Szczurek kanalowy ;)
                                                  • onlyania Re: a poszli wy w buraki!:) 06.07.02, 18:40
                                                    no ty mozesz byc w takim razie Matka Szczurka.....a ta to nie wiem czy pokalana
                                                    czy nie......
                                                  • Gość: samanta Re: a poszli wy w buraki!:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 18:45
                                                    Stocznia padla na ryj a wraz z nia poszla w cholere moja praca w dokach to teraz moge w sumie robic
                                                    za niepokalana,co mi tam.;)
                                                  • onlyania Re: a poszli wy w buraki!:) 06.07.02, 18:47
                                                    no ale przeciez wciaz organizujesz strajki tam u was, moze zapotrzebowanie tak
                                                    bardzo na cie nie spadlo.......:)))
                                                  • Gość: samanta Re: a poszli wy w buraki!:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 18:52
                                                    ja tam byle gdzie siem nie szlajam.Albo doki albo nic. Moze do zakonu wstapie? Magdalena nr2?:)
                                                  • onlyania Re: a poszli wy w buraki!:) 06.07.02, 18:54
                                                    albo otworz wlasny zakon samantanek.....:)))
                                                  • Gość: samanta Re: a poszli wy w buraki!:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 19:02
                                                    Super pomysl.To bedzie najlepszy zakon z wesolymi siostrzyczkami! Wiec prosze od dzisiaj mowic do
                                                    mnie siostro Samanto. Czuje sie nawrocona.
                                                  • onlyania Re: a poszli wy w buraki!:) 06.07.02, 19:05
                                                    i bedzie chrzest zuberkowy?????
                                                    oj, to ja nie moge wstapic do tego klasztora.....
                                                  • Gość: samanta Re: a poszli wy w buraki!:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 19:08
                                                    Nieee.Kiedys cos tam slyszalam jak ksiadz przy obrzadkach o spirycie gadal wiec spirytem chrzcic
                                                    bede.
                                                  • onlyania Re: a poszli wy w buraki!:) 06.07.02, 19:10
                                                    no,no
                                                    spirytus samantus....:))))
                                                  • Gość: samanta Re: a poszli wy w buraki!:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 19:14
                                                    widac ze do kosciolka chodzilas dziecko .No prosze,starzy niby tacy meliniarze a o dusze dziecka
                                                    zadbali jednak;)))
                                                  • onlyania Re: a poszli wy w buraki!:) 06.07.02, 19:24
                                                    no ojce ksiendzu spirita sprzedawali to mnie wysylali......a zem nie zawsze
                                                    ksiendzu wszystko doniosla bom po drodze podpijala, to nie raz ja pod
                                                    krzcielnicom pospala......
                                                  • Gość: samanta Re: a poszli wy w buraki!:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 21:24
                                                    To i nauki przy okazji pobralas dziecko odpowiednie .Ja tam nie wiem jak u mnie bedzie z tymi
                                                    chrztami bo ostatnio pomylilam modlitwe z inwokacja do sztana .
                                                  • Gość: hm Re: a poszli wy w buraki!:) IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 07.07.02, 10:27
                                                    podobno najciemniej pod latarnia:) jak mnie porazi swiatlosc, chowam sie w
                                                    twoim cieniu:)
                                                  • Gość: samanta Re: a poszli wy w buraki!:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 10:30
                                                    No prosze i mam kolezanke spad latarni;)...Ale ja teraz zakonnica zostalam...od wczoraj wlasnie;)))
                                                  • Gość: hm Re: a poszli wy w buraki!:) IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 07.07.02, 10:43
                                                    a to taki kamuflaz ? ;) chyba nikt sie nie da nabrac:)
                                                  • Gość: Crimen Re: a poszli wy w buraki!:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 07.07.02, 11:06
                                                    Samcia nigdy nie żartuje:)))
                                                  • Gość: samanta Re: a poszli wy w buraki!:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 16:49
                                                    tak jezd Cuksik!teraz jezdem siostra Samanta z zakonu Zubrzanek ,no! ;) Idem siem pomodlic terozki
                                                    ...do flaszki
                                                  • Gość: hm Re: a poszli wy w buraki!:) IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 07.07.02, 17:04
                                                    siostry sa bardzo pobozne:)
                                                  • Gość: samanta Re: a poszli wy w buraki!:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 17:09
                                                    Tak jezd...hip....hip....bardzo pobozne.Nic tylko sie kuwa modle...hip!....hip!
                                                  • Gość: hm Re: a poszli wy w buraki!:) IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 07.07.02, 17:12
                                                    ale chyba ukrzyzowania w planach nie masz???!!!!!!
                                                  • Gość: Crimen Re: a poszli wy w buraki!:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 07.07.02, 17:51
                                                    No to ja też wypiję za siostrę Żubrzankę i Siostrę2 :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka