kira_koslin 21.04.05, 10:09 ten taniec Iwana normalnie mi jackosona przypominał wczoraj na maksa i te obrocik8i te kroczki wypracowane wielki dance show!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocie_oczko Re: IVAN moonwalker 21.04.05, 10:12 dokładnie tak!! istny śmiech na sali, te szurania nóżkami, górna połowa Ivana zastyga, a nóżki chodzą, a że do tego nogi długie to wrażenie jakby miał się zaplątać.....straszne...to ja już wolę wywijające Chochoły i calineczkę owadzią ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: IVAN moonwalker 21.04.05, 10:13 Jackson normalny nie jest i z opercayjkami przesadził, ale jedno trzeba mu oddać: tańczyć to on potrafił!!!!! a to co sazsza robił wczoraj i kiedys jak go widziałam to taka żałosna namiastka. Ale tez z Jacko miałam skojarzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kira_koslin Re: IVAN moonwalker 21.04.05, 10:19 no ale dobre i nieodosobnione skojarzenia z Jacko miałam, może to przez tę białą koszule i czarne waskie spodnie spodnie:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: IVAN moonwalker 21.04.05, 10:20 Boże, Eurowizja za miesiąc a tu nie widać postępów!!! On ma Polskę reprezentować... A myśmy narzekali na Okupnikową - na niej mozna bylo jeszcze oko zawiesić, a on to nie wiem - śmiać się czy płakać?! Odpowiedz Link Zgłoś
gryfb Re: IVAN moonwalker 21.04.05, 10:35 Zachować spokój. Poprzednie konkursy Eurowizji pokazały, że wygrywa folklor. "Wieś tańczy i śpiewa" - naczelna dewiza tego festiwalu. Iwan jest trejdi. Ma szanse wygrać :) Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: IVAN moonwalker 21.04.05, 10:38 Ładny mi folklor... Zaczną nas w Europie kojarzyc z Rosjanami i Cyganami... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: IVAN moonwalker 21.04.05, 10:56 doktor_kidler napisał: > Ładny mi folklor... Zaczną nas w Europie kojarzyc z Rosjanami i Cyganami... zawsze nas tak kojarzyli z Ruskimi wiec nic sie nie zmieni... a Gorniak zajela 2 miejsce kiedys, wiec ci cyganie tez nie od czapy.... Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: IVAN moonwalker 21.04.05, 10:57 w tamtym roku, jak Tatianka wyskoczyła w tej czarnej firanie a'la bułgarska przydrożna to było mi słabo, ale w tym roku spodziewam sie już omdlenia:-) Ivan chyba bedzie musiał w eliminacjach startować, ciekawe czy TVP pokaże, pewnie tak.. Odpowiedz Link Zgłoś