quarantina 23.04.05, 09:42 Niezły tytuł, prawdaż? Sama go wymyśliłam wysiłkiem swojej woli. Intelygencji nie używałam. Nie wiem jeszcze co w nim bendzie. Może o karolaku. quar. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miltonia Re: wontek intymny 23.04.05, 10:24 O Karolaku juz duzo bylo. Moze teraz o Tobie? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: wontek intymny 23.04.05, 11:05 Od Karolaka łapy z dala proszę /na razie proszę/ trzymaj Quarantina. Możesz w swoim wątku intymnym poopowiadać nam o swoich intymnych związkach. Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: wontek intymny 23.04.05, 12:15 Tak czułam, że ten wontek nie wystrzeli, wypali. Pal zatem sześć karolaka i moją osobistą yntymność. Mogę się ale wtrancać gdzie indziej? Miltonio założycielko? quar. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: wontek intymny 23.04.05, 13:25 Rob co chcesz. Tutaj nie ma dyktatury. Tylko Zarlaczka se uzurpuje prawa do Karolaka ale tym sie nie przejmuj. Karolak lubi przechodzic pzrez wiele, hmmm, rak. Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: wontek intymny 23.04.05, 13:34 Nie chce Cie martwić, ale zarłaczka już chyba wchłonęła karolaka, że nie powiem zeżarła. Tak mi na to wskazuje absencja karolaka. quar. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: wontek intymny 23.04.05, 20:11 Nic nie wchłonęłam, choć lubię, polazł niecnota na baby. Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: wontek intymny 23.04.05, 20:12 Nic mnię to nie obchodzi. Ale dlaczego nikt nie pilnuje karolaka? quar. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: wontek intymny 23.04.05, 20:14 Jak to nie pilnuje. Nogi mam do krwi schodzone tak za nim latam. Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: wontek intymny 23.04.05, 20:16 O.K. Już spokojniejsza jezdem. quar. p.s. chodzi mię wyłącznie o ten pasztet. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: wontek intymny 23.04.05, 20:26 Pasztet z Karolaka w końcu zostanie zjedzon, a Karolak niepasztetowy, jeszcze przez lata widokiem swym cudnym oczy nasze napawać będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: wontek intymny 23.04.05, 20:27 To cudne, co powiedziałaś. Takie lyryczne. Ale co to niby ma oznaczać? Miltonia mię stąd wywali za IQ, co nie? quar. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: wontek intymny 23.04.05, 21:35 Skoro mnie nie wywaliła, mimo, że jej Karolaka, sprzątnęłam, to Ciebie też nie wywali. Za leniwa. Odpowiedz Link Zgłoś