Gość: iwaszka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.02, 19:48 do romowy do knajpy i innych rzeczy tez i znalezc nie moge bo wszyscy fajni siedza na forum zamiast chodzic na randki, moze sie ktorys oderwie od komputera na godzinke? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: szukam faceta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 19:53 Wszyscy fajni moja droga to albo zgineli w czasie wojny,albo sa zonaci albo sie nie narodzili( tudziez do przedszkola jeszcze z workiem z kapciami posuwaja) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Wypraszam sobie to ciociu, IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 19:56 a jaka ja dla ciebie ciocia,he? Mam dziadku do ciebie mowic,cio?:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No dobra, niech będzie "Koleżanko" !!! 27.06.02, 19:58 zadowolona, cio ? tfu, miało być hę ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Protestuje! 27.06.02, 20:00 Jakby sie tak uprzec, to kilku fajnych by sie znalazlo :))))) i trzezwa jestem, dodam :o Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Protestuje! 27.06.02, 20:03 Nie mowilam o tobie, men :))))) men_ napisał(a): > k(a) mać - święta racja !:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Protestuje! 27.06.02, 20:13 Ja juz sie przyzwyczaiłem do komplementów !:) K(a) mać - nie mówiłem tym razem o sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi co za serce! 27.06.02, 20:14 Ja tez nie mowilam o Tobie, ale az mi sie z tego egoizmu glupio zrobilo :)))) men_ napisał(a): > Ja juz sie przyzwyczaiłem do komplementów !:) > > K(a) mać - nie mówiłem tym razem o sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Protestuje! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 20:02 trzezwa? A moze Only ciem marycha uraczyla,przyznaj siem!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Protestuje! 27.06.02, 20:04 Samanto przeciez ja nie pale. No a po tym, czego nie trzeba palic, to nawet nie trzeba by sie mocno upierac przy tym znajdowaniu :))) hihihi.... kooooooooooooooooooocham was wszystkich hahahahaha!! Gość portalu: samanta napisał(a): > trzezwa? A moze Only ciem marycha uraczyla,przyznaj siem!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Protestuje! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 20:05 Znaczy sie grzybkow halucynogennych siem nazarla!:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Protestuje! 27.06.02, 20:07 Na wieczor? Toz to ciezko strawne :)))) Nie, ja tak na trzezwo calkiem:D Gość portalu: samanta napisał(a): > Znaczy sie grzybkow halucynogennych siem nazarla!:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Protestuje! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 20:08 w takim razie wyjscie jest jedno...Kitek!Masz pacjentke!!!!!!:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Protestuje! 27.06.02, 20:15 Tak ale jestem przypadkiem ze zmiennymi objawami. Zrodla mojego zakazenia zmieniaja sie tak czesto, ze nie wiem, czy pan doktor, da rade ustalic przyczyne :))) powiem wiecej - tu nie ma nawet mowy o profilaktyce :)))) hihi... Gość portalu: samanta napisał(a): > w takim razie wyjscie jest jedno...Kitek!Masz pacjentke!!!!!!:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Cholera ! To w końcu Kitka czy lekarza trza 27.06.02, 20:19 dla Jasminy, hę ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Cholera ! To w końcu Kitka czy lekarza trza 27.06.02, 20:20 Lekarza z kitka :))) odpowiedz jak zwykle byla banalnie prosta :) men_ napisał(a): > dla Jasminy, hę ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Cholera ! To w końcu Kitka czy lekarza trza 27.06.02, 20:23 z Kitka czy z z kitką , hę ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Cholera ! To w końcu Kitka czy lekarza trza 27.06.02, 20:24 Wolalabym takiego z z z z z z kitka jak juz moge wybierac :)))) men_ napisał(a): > z Kitka czy z z kitką , hę ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Cholera ! To w końcu Kitka czy lekarza trza 27.06.02, 20:26 To Kitek nie ma kitki ???????? Cholera, skąd wiesz ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Cholera ! To w końcu Kitka czy lekarza trza 27.06.02, 20:33 Nie pamietasz? Powiedziales mi w sekrecie! Tylko skad Ty to wiesz, cio? ;) men_ napisał(a): > To Kitek nie ma kitki ???????? > Cholera, skąd wiesz ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Cholera ! To w końcu Kitka czy lekarza trza 27.06.02, 20:26 włącz ogonki jasminko:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Protestuje! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 20:26 A to jednak zauwazam tu zdrowe jakies objawy!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Protestuje! 27.06.02, 20:34 no a taka chcialam kurka wodna - MILA! wszystko mi posuli - banda! Czytalas ten test, ktory Ci wyslalam? :) niezly :) Gość portalu: samanta napisał(a): > A to jednak zauwazam tu zdrowe jakies objawy!:)) Odpowiedz Link Zgłoś