romy_sznajder 26.04.05, 11:21 Drzejms? Bo ja mam zapytanie. Czy dziś jest zły biomet, czy spadnięte ciśnienie? Piję czwartą kawę i zasypiam siedząc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quarantina Re: kto jest w końcu bezottkowym synoptykiem? 26.04.05, 11:23 Oczywiście, że Drzejms, a niby kto? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: kto jest w końcu bezottkowym synoptykiem? 26.04.05, 11:26 a Ty, Quarantina, mialas sie trzymac TAMTEGO tematu... gdzie sie wloczysz, he? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: kto jest w końcu bezottkowym synoptykiem? 26.04.05, 11:27 ta jest..i w morrrrrrrrrrde ją..bęc, bęc... :-D )))) co do pogody to chwileczkie..ide się skonsultować..i wszystko opowiem jak na spowiedzi...czyli..kłamliwie Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: kto jest w końcu bezottkowym synoptykiem? 26.04.05, 11:29 ze świstakiem? ze świstakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: kto jest w końcu bezottkowym synoptykiem? 26.04.05, 11:33 Dżejms, pijesz gdzieś na boku?? Beze mnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond przepraszam za "mordę" 26.04.05, 11:35 zzzchamiałem jakoś po DNIU ŚWIRA... Odpowiedz Link Zgłoś
nayk_xbat Drzejms - pytanie 26.04.05, 11:49 Drzejms, jak Ty jesteś takim specem od pogody to może masz znajomości tam u góry?? ja bym chciała słoneczko na długi majowy weekend. da się załatwić?? Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: kto jest w końcu bezottkowym synoptykiem? 26.04.05, 11:52 zrobił sobie osobny wątek! pacz pan, jaki chitrus! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: kto jest w końcu bezottkowym synoptykiem? 26.04.05, 11:54 o społeczeństwo trzeba dbać!!!! jak sie społeczeństwo domagało.... emjotyzm w telewizji też jest nie bez powodu!!! Odpowiedz Link Zgłoś