Dodaj do ulubionych

Czy kogoś takiego można nazwać dziennikarzem??

28.04.05, 18:04
Niejaka M.Bednarska w wywiadzie z Mołek i Urbańskim dla Gali:
"GALA: Nadal potrafisz zrobić śniadanie dla dwóch córek i żony za 20 złotych?"
Nie wiem,może tylko mnie coś takiego drażni ? :/

Obserwuj wątek
    • shatmach Re: Czy kogoś takiego można nazwać dziennikarzem? 28.04.05, 18:21
      Mnie w ogóle :]
    • invicta1 Re: Czy kogoś takiego można nazwać dziennikarzem? 28.04.05, 18:56
      kluczowe pytanie wywiadu
      ps
      mam ten numer, bo fajne filmy dołączyli, ale nie moge tego czytać-nudzi mnie po
      3 wersach-jestem chora?:)
    • wogrodrycha Re: Czy kogoś takiego można nazwać dziennikarzem? 28.04.05, 19:40
      Ja bym to nazwał "syndromem warszawki"
      • romy_sznajder Re: Czy kogoś takiego można nazwać dziennikarzem? 28.04.05, 20:09
        a o co bys spytała takie osoby?
        w dodatku Gala to grzeczniutkie pismo...
        sorry, ale tam już nie chodzi o wywiady, tylko o foty, tak jak gazeta nie jest
        dla zawartości, a dla dołączonych filmów.
        • invicta1 Re: Czy kogoś takiego można nazwać dziennikarzem? 28.04.05, 20:14
          albo dla stringów -jakas gazeta lub czasopismo swojego czasu dorzucało majty:)
          • romy_sznajder Re: Czy kogoś takiego można nazwać dziennikarzem? 28.04.05, 20:18
            gifty rządzą.
            ale gala była pierwsza.
            oni to wyklakulowali w rywalizacji z vivą.
            Wygrali na tym potężnie, przez długi czas nie robili w ogóle numerów bez płyt,
            a sprzedaż mieli kosmiczną.
            przez ten czas zmienił sie profil nabywcy, który kupuje płytę a śmieci [gazetę]
            wyrzuca.

BTW, w któejs gazecie miała byc minisuszarka. wiecie może, w której?
            ja chce takie cudo!
            • invicta1 Re: Czy kogoś takiego można nazwać dziennikarzem? 28.04.05, 20:20
              tina? claudia?
              cos z tego sortu-mójM się kulał przed telewizorem, jak to reklamowali, bo ponoć
              razem z tą suszara kosztyje 2,50:)
              chyba najwyższy model Brauna dają:)
              • romy_sznajder Re: Czy kogoś takiego można nazwać dziennikarzem? 28.04.05, 20:21
                oj, to ciężko będzie, to znaczy, że kioskarze pochowają dla znajomych. jak było
                radio chowali:)
                • invicta1 Re: Czy kogoś takiego można nazwać dziennikarzem? 28.04.05, 20:22
                  :)
                  to przestepczość zorganizowana!
                  powinni wydawać po sztuce na osobę!
                  • aankaa Re: Czy kogoś takiego można nazwać dziennikarzem? 28.04.05, 20:34

a ja - poproszę - gazetę taką zwykłą, bez foliowej powłoczki, bez prezentu, bez
                    namawiania mnie "może żółte, może różowe, może ..."
                    pfuj !!

a co do tematu tego wątku - czy śniadanie za 20 zł na trzy (?) osoby to
                    _naprawdę_ powód do oburzenia ?

może to jedyny (jak w moim np przypadku) posiłek w ciągu dnia ...

---
                    aankaamałpagazetakropkapeel
                    matka-maturalna-siwiejąca-po-nocach-nie-śpiąca
                    • taskussani Re: Czy kogoś takiego można nazwać dziennikarzem? 28.04.05, 20:50
                      właśnie, abstrahując od idiotyczności samego pytania, zaczęłam się zastanawiać czy 20 zeta to dużo na śniadanie rodzinne czy mało? (wg warszawskich norm powiedzmy tzw. klasy średniej'?)
                      • romy_sznajder Re: Czy kogoś takiego można nazwać dziennikarzem? 28.04.05, 21:56
                        i co kupisz za 20 złotych? serwetki? może nie starczyć...
                        • taskussani Re: Czy kogoś takiego można nazwać dziennikarzem? 28.04.05, 22:09
                          właśnie. można powiedzieć, że żyją jak nędzarze...
                    • invicta1 Re: Czy kogoś takiego można nazwać dziennikarzem? 29.04.05, 09:17
                      aankaa Ty zmień dietę-jeden posiłek, to extremum-rozregulujesz sobie organizm i tyle
              • miszkamyki Re: Czy kogoś takiego można nazwać dziennikarzem? 28.04.05, 23:45
                Z suszarką 11,90 zł.
                Ale za Chiny nie pamiętam do jakiego tytułu ją dołączyli, bo moknąć na przystanku zwróciłam tylko uwagę na suszarkę a cena przypadkiem rzuciła mi się w oczy ;)
                • romy_sznajder Re: Czy kogoś takiego można nazwać dziennikarzem? 29.04.05, 01:41
                  sprawdź! prrrroszę!
                  • monia515 Re: Czy kogoś takiego można nazwać dziennikarzem? 29.04.05, 07:44
                    'Pani domu' - 11,90 zł. Suszarka jest składana 9taka turystyczna), ale jak
                    twierdzi koleżanka z pracy, tylko do krótkich włosków się nadaje, bo wiew ma
                    lichy...

• romy_sznajder Re: Czy kogoś takiego można nazwać dziennikarzem? 29.04.05, 13:05
                      dzięki!
                      zaraz lecę. szkoda, że do krótkich, ale może specjalnie obetnę, żeby suszarki z
                      pani domu użyć?
                      • paula245 Re: Czy kogoś takiego można nazwać dziennikarzem? 29.04.05, 15:12
                        Co można kupić za 20 zeta na śniadanie? (pomijając fakt że pare milionów ludzi
                        nie ma tyle nawet na cały dzień,ale oni przecież Gali nie kupują)
                        bułka jakieś 65 groszy za sztuke,masło,powiedzmy jakieś lepsze,bez dodatków
                        oleju :D 4zeta,ser,jaki kto tam lubi np kozi za 7,no to chyba powinno im
                        wystarczyć bo chyba całej kostki masła nie zeżrą od razu.

A,jeszcze w tym wywiadzie Mołek powiedziała że się oburza jak ma w markecie
                        rachunek na 100 zeta i wtedy pani jej mówi że tu wzięła ser za 19 zł to ona
                        wtedy ten ser oddaje.No to po co go wogóle brała?
                        • invicta1 Re: Czy kogoś takiego można nazwać dziennikarzem? 29.04.05, 15:18
                          niech się nie oburza tylko niech qr.a płaci za wybrany towar-nie chcę
                          wymiedolonego sera odrzuconego z koszyka Mołka
                    • romy_sznajder Nabyłam!!!!!!!! 29.04.05, 23:24
                      Jest śliczna. Jak dla barbie, kwintesencja kiczu.
                      Trzy kolory do wyboru: biało zielona, różowa lub niebieska.
                      Nie moge nie napatrzeć.
                      Jaki wiew ocenię jutro, na oko zdaje się całkiem, całkiem.
                      • romy_sznajder wrażenia konsumenckie 30.04.05, 17:31
                        Zachowuje sie jak stara radziecka suszarka.
                        Przegrzewa się, po wyłaczeniu nie może przestac wirowac, jest głośna.
                        Fajnie śmierdzi.
                        Bardzo mały wylot, więc kiepsko suszy, zwłaszcza przy włosach typowych dla
                        naszej rasy - cienkich i prostych.
                        Suszyłam siedem minut i były wysuszone w 50%.
                        Dokończyłam inną, ale nie będe ustawac w testach.
                        Może nawet nabęde drugą, w biało - różowyn kolorze?
                        -----------------
                        Produkcja: Chiny.
                        Pobór mocy: nie wiem.
                        dB: < odkurzacz, > depilator
                        Zawartość "Pani domu": pomyłka
    • frygija Re: Czy kogoś takiego można nazwać dziennikarzem? 01.05.05, 04:25
      >Czy kogoś takiego można nazwać dziennikarzem?>>
      > Niejaka M.Bednarska...:>>

Alez oczywiscie, ze mozna! Ale ja nie jestem obiektywna, bo mam z ta M
      Bednarska wspolna Babcie ;)

A ze z Molek trzeba o czyms innym rozmawiac niz z Wujem Niomy to juz taka
      praca ;)