reniferek1 29.04.05, 13:56 a ja dopiero teraz się dowiedziałam. www.vipnews.pl/!__octopus_front/article.php?category=4&article=1414&fpage=2 Widać, że wciąż ma problemy z wagą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reniferek1 Re: Hanni był w Polsce 29.04.05, 14:07 Broń Boże, nie podoba mi się, tylko wzbudza moje współczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Hanni był w Polsce 29.04.05, 14:08 eeee tam nie ma foty Hanniego - coś nie wierzę... i w 'co za tydzień' też go nie pokazali. Odpowiedz Link Zgłoś
reniferek1 Re: Hanni był w Polsce 29.04.05, 14:17 piąte zdjęcie w górnym rzędzie Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Hanni był w Polsce 29.04.05, 14:19 Jak nie ma foty?? jest!! Ale jeśli z czymś ma problem to chyba z oczami, nawet Filarska przy nim wysiada. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Hanni był w Polsce 29.04.05, 14:24 no to może niech zagra Filarską w naszej alternatywnej produkcji? Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Hanni był w Polsce 29.04.05, 15:26 tw_muza napisała: > no to może niech zagra Filarską w naszej alternatywnej produkcji? moglby spokojnie wcielic sie w Filarska i Filarskiego ze wzgledu na pociag do latania, widzialam wczesniej to zdjecie i doszlam do wniosku, ze Hanni nie powinien wychodzic z chalupy bez kasku na glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Hanni był w Polsce 29.04.05, 15:32 w ogole to odkrylam, ze cale to towarzystwo ze skoczni lepiej sie jednak prezentuje w strojach roboczych (glownie chodzi mi o nakrycia glowy) niz w cywilnych ciuchach, te kaski im bardzo przystojnosci dodaja;) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c a ja znalazłam odtwórczynię Papugi 29.04.05, 15:44 wczoraj się przyjrzałam uważniej pani Olejnikowej -ona bez przerwy sobie memla te swoje nowe usta! czy jej za mało wpompowali i chce żeby jej spuchły że tak je ciągle zaciska, oblizuje, gimnastykę uprawia - czy jej drętwieją może - no nie mam pojęcia ale co ją pokazywali to po każdym pytaniu i podczas słuchania odpowiedzi ona te usta miętosi... Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Hanni był w Polsce 29.04.05, 14:25 móóóóóóóóóój boszeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś