Dodaj do ulubionych

Dwa słowa

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 06:33
Dzień dobry!
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Coś skowronki dziś rano małomówne, IP: *.dialup.supermedia.pl 02.07.02, 06:55
      dzień dobry
      • Gość: maryjo2 Re: Coś skowronki dziś rano małomówne, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 07:08
        bo poleciały się pindrzyć. A wiesz, ile taka toaletka trwa :)
        • Gość: gość Re: Coś skowronki dziś rano małomówne, IP: *.dialup.supermedia.pl 02.07.02, 07:11
          cholerka, nie wiem, albo wiem - każda dłuższa od poprzedniej :)
          • Gość: maryjo2 Re: Coś skowronki dziś rano małomówne, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 07:17
            O? To chyba dobra oznaka :)
            • Gość: gość Re: Coś skowronki dziś rano małomówne, IP: *.dialup.supermedia.pl 02.07.02, 07:21
              Nooo, ale dobrze, że sówki późno wstają, bo bym musiał się golić w firmie,
              O !:))

• Gość: maryjo2 Re: Coś skowronki dziś rano małomówne, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 07:23
                No chociażby! Czyli jednak sówki mają jakies zalety. Np. nie plączą się rano
                pod nogami:)
                • Gość: gość Re: Coś skowronki dziś rano małomówne, IP: *.dialup.supermedia.pl 02.07.02, 07:27
                  No mają mają dużo zalet :)
                  TYlko moje biedne kosmetyki są zpychane z półeczek coraz dalej, głębiej -
                  jeszcze się rano pomylę i co to będzie ?:(
                  :)
                  • Gość: maryjo2 Re: Coś skowronki dziś rano małomówne, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 07:34
                    To zrób rozdział majatkowy i zainstaluj drugą półeczkę. Zyskasz plusa :)
                    • Gość: gość Re: Coś skowronki dziś rano małomówne, IP: *.dialup.supermedia.pl 02.07.02, 07:36
                      kurna, jest druga - ale w tym tempie też będzie zaraz okupowana przez sówkowe
                      kosmetyki :(
                      • Gość: maryjo2 Re: Coś skowronki dziś rano małomówne, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 07:39
                        O rety! Jak ekspansja terytorialna w tym tempie pójdzie- to mieszkanie
                        przyjdzie zmienić na większe !
                        Swoja drogą - ależ te sówki są zachłanne :)
                        • Gość: gość Re: Coś skowronki dziś rano małomówne, IP: *.dialup.supermedia.pl 02.07.02, 07:41
                          Nooo, w temacie tej ekspansji - kosmetyki to małe piwo !:(
                          • Gość: maryjo2 Re: Coś skowronki dziś rano małomówne, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 07:41
                            A w temacie dużego piwa? Hę?
                            • Gość: gość Re: Coś skowronki dziś rano małomówne, IP: *.dialup.supermedia.pl 02.07.02, 07:43
                              hę ?????:)

dobra, lecę do firmy poznęcać się nad spóźnialskimi !

miłego dnia:)
                              • Gość: maryjo2 Re: Coś skowronki dziś rano małomówne, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 07:49
                                Dyplomatyczne hę, no, no!
                                Też za chwilkę uciekam, żeby mnie szef za spóźnialstwo nie op.
    • Gość: hm Re: Dwa słowa IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 02.07.02, 07:36
      czesc maryjo:) wlasnie wybieram sie do pracy, oczy mam jak zapalki- mow mi
      slicznota hihihi
      • Gość: maryjo2 Re: Dwa słowa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 07:37
        Cześć, ślicznota! W statki znów grałaś do rana ?
        • Gość: hm Re: Dwa słowa IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 02.07.02, 07:39
          nie:( iksik sie opierdala hahaha ale nadrabialam zaleglosci tygodniowe, tydzien
          bez kompa (jak ja to wytrzymalam?:)
          • Gość: maryjo2 Re: Dwa słowa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 07:40
            Stara nałogowiczko! Jak się cieszę,że Cię widzę :)
            • Gość: hm Re: Dwa słowa IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 02.07.02, 07:45
              dzieki za ciple slowa:) kawa wypita, wybieram kierunek przystanek autobusowy,
              bede sie chyba kierowac wechem, nic nie widze:) hihihihi cmok wpadne za jakias
              godzinke:)
      • Gość: gość Re: Dzień dobry Hymenko IP: *.dialup.supermedia.pl 02.07.02, 07:39
        muszelkowa :)
        • Gość: hm Re: Dzień dobry Hymenko IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 02.07.02, 07:42
          menem mi zapachnialo:) hmmm?
          • Gość: gość Re: Dzień dobry Hymenko IP: *.dialup.supermedia.pl 02.07.02, 07:44
            No, ja od urodzenia men-żczyzna :)))
            • Gość: maryjo2 Re: Dzień dobry Hymenko IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 07:47
              Skowronek chyba :)
            • Gość: hm Re: Dzień dobry Hymenko IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 02.07.02, 07:49
              kurna teraz to mam watpliwosci czy men hmmm?:)
              • men_ Re: Dzień dobry Hymenko 02.07.02, 08:10
                To dobrze ! Zawsze chcielibyście Panie być pewne na 100% chłopa, hę ?:)
                • Gość: hm Re: Dzień dobry Hymenko IP: *.pozn.gazeta.pl 02.07.02, 08:49
                  chyba tak, choc ta nutka niepewnosci jest tez mila:)
                  • kitek1 a czym sie rozni, chlop od mena................. 02.07.02, 08:51
                    hę:)
                    witam,
                    • Gość: hm Re: a czym sie rozni, chlop od mena................. IP: *.pozn.gazeta.pl 02.07.02, 08:57
                      czesc kitek:) hm co mi mowi multimedia? hmmmm
                      • kitek1 Re: a czym sie rozni, chlop od mena................. 02.07.02, 09:00
                        czyli men to taki multimedialny chlop, hę:)
                        • men_ Re: za to Kituś ma ostatnio problemy z 02.07.02, 09:02
                          wyborem nowej osobowości, hę ?:)
                          Może czas, żeby jakaś nowa siostrzyczka lub kuzyneczka za oceanu przyjechała ?:)
                          • kitek1 wiem, ze ciebie najbardziej kubanki............... 02.07.02, 09:04
                            interesuja,
                            ucz sie hiszpanskiego,
                            pofil-trujesz sobie:)))
                            • czarna_pantera2 Re: wiem, ze ciebie najbardziej kubanki............... 02.07.02, 09:07
                              wy musicie sie bardzo kochac:) takie slodkosci od rana:)
                            • men_ Re: No nie, Kitek !!!!!!!!!!!! 02.07.02, 09:37
                              znowu trujesz od rana ???:)
                              Co ci się dzisiaj rano nie udało znowu, hę ?:)

kitek1 napisał(a):

> interesuja,
                              > ucz sie hiszpanskiego,
                              > pofil-trujesz sobie:)))

• men_ Re: Dzień dobry Hymenko 02.07.02, 08:51
                    nutka niepewności pod względem wierności, hę ?:)
                    • Gość: hm Re: Dzień dobry Hymenko IP: *.pozn.gazeta.pl 02.07.02, 08:56
                      moze nie wiernosci, co tajemniczosci:)
                      • men_ Re: Dzień dobry Hymenko 02.07.02, 09:03
                        Ależ Ty jesteś toleracyjna pod względem tej wierności: "może" - fiu, fiu :)
                        • czarna_pantera2 Re: Dzień dobry Hymenko 02.07.02, 09:05
                          nie wiem czy jestem:) ale tolerancje cenie wysoko:)
                          • men_ Re: Dzień dobry Hymenko 02.07.02, 09:35
                            u siebie czy u niego, hę ?:)
                            • czarna_pantera2 Re: Dzień dobry Hymenko 02.07.02, 09:43
                              tu i tu:) rownowaga musi byc w przyrodzie:)
                • czarna_pantera2 Re: Dzień dobry Hymenko 02.07.02, 09:13
                  a jednak dobrze czulam:)
                  • men_ Re: Dzień dobry Hymenko 02.07.02, 09:39
                    to te moje menskie .., działaja na kobiety , cholerka, znowu ?:)))
                    • czarna_pantera2 Re: Dzień dobry Hymenko 02.07.02, 09:44
                      hahaha masz na mysli nisko latajace feromony?:)
                      • Gość: xp Re: Dzień dobry Hymenko IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 11:20
                        jedenasta minęła
                        • czarna_pantera2 Re: Dzień dobry Hymenko 02.07.02, 12:17
                          zegarynka?:) hihihi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka