Dodaj do ulubionych

uff, odkopałam stanowisko pracy

13.05.05, 12:32
wreszcie udało mi się wygrzebać spod tony papierzysk i nieśmiało się witam.
Wczoraj zjeżyłam się lekko ale dziś już spokój. No jak, co ciekawego w
szerokim świecie słychać?
Obserwuj wątek
    • scoutek Re: uff, odkopałam stanowisko pracy 13.05.05, 12:38
      spokoj na froncie....
    • around_the_sun Re: uff, odkopałam stanowisko pracy 13.05.05, 12:40
      Gratulacje, ja do pracy dopiero pójdę, mam nadzieję, że takiego tłumu w
      poczekalni jak wczoraj nie będzie.
      • humprey_bogart Re: uff, odkopałam stanowisko pracy 13.05.05, 12:43
        w razie czego weź gitarę i coś im zaśpiewaj. Zrobi się tak rodzinnie ;))
        • mojave Re: uff, odkopałam stanowisko pracy 13.05.05, 12:51
          tylko koniecznie zgaś;) świało, będzie tak bardziej nastrojowo
          • humprey_bogart Re: uff, odkopałam stanowisko pracy 13.05.05, 12:54
            i pamiętaj o ognisku ze starych recept. :)
            • scoutek Re: uff, odkopałam stanowisko pracy 13.05.05, 12:55
              i te stare gazety, ktore sie tam zwykle wyklada wymien na nowsze... moga byc
              juz zeszloroczne VIVY...
    • tw_muza Re: uff, odkopałam stanowisko pracy 13.05.05, 13:01
      Dobrze że jesteś, Humprey. Od rana Cie nie było, już się bałam że poszłaś TAM
      (Sama_Wiesz_Gdzie)
      • humprey_bogart Re: uff, odkopałam stanowisko pracy 13.05.05, 13:02
        przeca mnie nie wzieli.....po za tym musiałam chwilkę ostygnąć.
        • tw_muza Re: uff, odkopałam stanowisko pracy 13.05.05, 13:04
          przeca wiem... ale bałam się że może dokładasz starań... porzuciłaś mohairowy
          beret i degustujesz tanie piwo gdzies po dyskontach...
      • scoutek Re: uff, odkopałam stanowisko pracy 13.05.05, 13:02
        tez sie ciesze, ze jestescie...
        • paprotka-gd Re: uff, odkopałam stanowisko pracy 13.05.05, 13:09
          he , tylko bardzo nieliczni zrobili skok w bok ;)
          • scoutek Re: uff, odkopałam stanowisko pracy 13.05.05, 13:12
            pewnie czesc czyta, przyczaili sie....
            • around_the_sun Re: uff, odkopałam stanowisko pracy 13.05.05, 13:14
              Też się cieszę, że tu jesteście.
              Z instrukcji obsługi przychodni chętnie skorzystam. Tylko dajcie mi Santanę !!
              • humprey_bogart Re: uff, odkopałam stanowisko pracy 13.05.05, 13:17
                dysponuję wyłącznie beretem i różańcem, :)
                • tw_muza Re: uff, odkopałam stanowisko pracy 13.05.05, 13:20
                  To dobrze. Połączona moc beretu i różańca niech będzie z Tobą :)) (i z nami)
            • paprotka-gd Re: uff, odkopałam stanowisko pracy 13.05.05, 13:17
              pewnie tak ,
              ja też innych czytam , czasem zajrzę na forum telewizja , rzadziej na seriale ,
              najważniejsz by tu nie bylo trolli czy siakiś klonów
              • around_the_sun Re: uff, odkopałam stanowisko pracy 13.05.05, 13:20
                Ja najczęściej zaglądam na forum muzyka, ale tam już nie to co drzewiej bywało.
                • paprotka-gd Re: uff, odkopałam stanowisko pracy 13.05.05, 13:22
                  bywam też na forum kuchnia iczasem coś tam skrobnę , sporadycznie na
                  trójmieście
                  • scoutek Re: uff, odkopałam stanowisko pracy 13.05.05, 13:23
                    bywam na ksiazkach, kuchnie czytuje..... czasem zagladam na kino....
                    • paprotka-gd Re: uff, odkopałam stanowisko pracy 13.05.05, 13:26
                      a i tak to forum jest n_a_j_l_e_p_s_z_e ! :P
                    • around_the_sun Re: uff, odkopałam stanowisko pracy 13.05.05, 13:27
                      To może ja juz pójdę bo mnie z roboty wykopią za spóźnianie, nie mam za szefa
                      Kotowicza chociaż na swojego też narzekać nie mogę.
                      A w pracy- zaraz się do kompka dorwę i na forum jazda:)
                  • invicta1 Re: uff, odkopałam stanowisko pracy 13.05.05, 13:27
                    my się z Paprotkom widujem na kuchni:)
                    • paprotka-gd Re: uff, odkopałam stanowisko pracy 13.05.05, 13:31
                      no a jakże widujem się od dawien :)
                      ale w kuchni teraz całe tlumy nowych ludziów doszło
                      • invicta1 Re: uff, odkopałam stanowisko pracy 13.05.05, 13:35
                        no i twoje sledzie ze śliwką robiłam:)
                        wszedzie reorganizacja co jakis czas
                        a własnie co z tym gościem co prowadził swoją książkę z przepisami w internecie?
                        wszyscy jeździli po nim jak po baranie-on był chyba z gdyni-kurde nicka zapomniałam
                        • paprotka-gd Re: uff, odkopałam stanowisko pracy 13.05.05, 13:43
                          hehe ,Dispell z gdyni , wzioł sie obraził i poszedł sobie ,
                          mnie on nie przeszkadzał ,chociaż czasem przeginał z tymi swoimi postami , no
                          ale bekę z niego miałam przynajmniej
                          • invicta1 Re: uff, odkopałam stanowisko pracy 13.05.05, 13:45
                            a ja już zaczęłam kopać w archiwum:)bo mnie dręczyło jak się "nazywał":)
                            trochę się wymądrzał i fotografował sledzie w słoiku, ale mi też nie przeszkadzał:)
                            • scoutek Re: uff, odkopałam stanowisko pracy 13.05.05, 13:49
                              ale wiecie co, zastanawiam sie czemu sie dzieja takie rozne rozlamy na
                              forach... bo przeciez podzialy na tych "lepszych" i "gorszych" sa bez sensu...
                              nigdy nie jest tak, ze sie wszystkich bez wyjatku i bezwarunkowo lubi...
                              przeciez fora sluza do wymiany pogladow a nie do wzajemnego obrzucania sie
                              blotem, czy zglaszania pretensji jakowchs...
                              albo sie myle....
                              • invicta1 Re: uff, odkopałam stanowisko pracy 13.05.05, 13:52
                                jest owczy pęd i tyle
                                ktoś napisze byle bzdurę i na to pokaże sie jedna odpowiedź na nie, to za nią
                                kolejnych 138, za chwilę, ktoż zaczyna bronić i znowu kolejnych 96 obron się
                                pojawia z bluzgami na atakujących wcześniej gratis
                                a nowe forum +obgadywanie, to jakaś nowa moda
                                • around_the_sun Re: uff, odkopałam stanowisko pracy 13.05.05, 15:14
                                  a ja sobie kliknęłam na fasolka pommy i od razu humor mi się poprawił taki
                                  słodki jest :)

Beretka i różaniec pomogły, bardzo dziękuję, w przychodni puchy, mogę dzisiaj
                                  odetchnąć.
                    • scoutek Re: uff, odkopałam stanowisko pracy 13.05.05, 13:36
                      a ja Ciebie tez oczywiscie widuje:))))
                      przy kuchennym stole tez;)
                      • invicta1 Re: uff, odkopałam stanowisko pracy 13.05.05, 13:39
                        rozłamy rozłamy:)
                        • dzidzia_bojowa Re: uff, odkopałam stanowisko pracy 13.05.05, 13:49
                          ja jestem, jakby się kto pytał(ale chyba się nie pytał...)ale i tak
                          jestem.Patrzę: no spokojnie dzisiaj. Forum nie padło...Gites!
                        • pomme Re: uff, odkopałam stanowisko pracy 13.05.05, 13:50
                          jak sie spowiadamy to prosze
                          bywałam na forum humorum - dawno na winach - jakis czas temu ale okazało sie
                          że tam za duzo takich laików jak ja, na ksiązkach bywam, telewizja serialei
                          fora mamowe czytuje rzadko pisze, na urządzaniu domu, kuchni i takich tam bywam
                          i czytuje bo sama chate se musze urzadzic i nijak mi nie wychodzi
                          a teraz lece do mięsnego
                          • czesia-z-butiku Re: uff, odkopałam stanowisko pracy 13.05.05, 15:17
                            no i ja się pojawiam
                            bylam tylko rano na chwilkę ,potem mialam balagan w moim butiku
                            ale się nobrobilam i jestem
                            nie ukrywam,że czytam sobie nasze "konkurencyjne"forum i jestem porażona:-))))
                            • around_the_sun Re: uff, odkopałam stanowisko pracy 13.05.05, 15:21
                              jętelektem? trafnościom sformułowań, klasom? Bo tam poziom, że hoho!
                              • aga_ata Re: uff, odkopałam stanowisko pracy 13.05.05, 19:59
                                aż strach spojrzeć na nas :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka