pomme 13.05.05, 13:52 Nie wiem czy ktos tu ogląda. Zanim pójde do mięsnego... lubie ten serialik i w ogóle i powiem wam,że od poczatku myslałam ze Iwa będzie z Ksawerym ( chyba sie na to zanosi) ciekawe co Alicja opowie na procesie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
invicta1 Re: Pensjonat pod Różą 13.05.05, 13:56 co to jest i gdzie to leci? powiem Ci Pomme, ze ja już nie mogę wytrzymać na żadnym serialu do końca odcinka, gdzie tam do końca dłuższej chwili niezdzierżę-jakaś miękka jestem:) wykańczają mnie po 4 min z MjMem włącznie i na czele Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Pensjonat pod Różą 13.05.05, 14:27 Invicta, na polsacie i powiem,że to jedyny serial jaki oglądam MJM nie mogę po prostu nie daje rady Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Pensjonat pod Różą 13.05.05, 13:57 ogladam lubie Iwe i Ksawerego lubie Poldzia (zawsze lubilam tego aktora) lubie Marzene Trybale bardzo.... i w ogole atmosfera mi odpowiada i to powolne tempo.... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Pensjonat pod Różą 13.05.05, 13:59 a ja nie oglądam ale was lubię, to i się dopisałam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ni3zapominajka Re: Pensjonat pod Różą 13.05.05, 14:02 ja też bardzo lubie ten serial za to ze tak ladnie "plynie" troszke denerwuje mnie to ze wszystko "i tak dobrze sie konczy" ale to wlasnie chyba jest ten taki bajkowy smaczek - tak ja to widze :):) PS. denerwuje mnie tylko emisja w czwartki - zazwyczaj nie ogladam gdyz sie szkole :( Odpowiedz Link Zgłoś
laurra Re: Pensjonat pod Różą 13.05.05, 14:11 ja tam lubie bajki:P i Trybala jak najbardziej na tak;DD Odpowiedz Link Zgłoś
cellka Re: Pensjonat pod Różą 13.05.05, 14:21 kurza twarz, też wsiąkłam w serialik i też głównie niedzielnie, bo zwyczajnie zapominam w czwartki. lubie smaczki jakie tam czasem przemycają, była taka scena kiedy mąż Dusi przedstawiał jakiemuś facetowi zestawienie materiałów na wykończenie domu, w tym jedno wyższe o 8 tysiaków i na pytanie dlaczego akurat tam jest drożej, powiedział że pewnie dlatego że kupują tam "sławni ludzie" i wymienił Trybałę, siebie (podał swoje, czyli nazwisko aktora) i nazwisko aktora z którym rozmawiał. Odpowiedz Link Zgłoś
ni3zapominajka Re: Pensjonat pod Różą 13.05.05, 14:41 no popatrz cellka ale jestes kumata, oglądałam tę scenę ale tego nie zajarzyłam, jak będziesz miała więcej takich smaczków - dziel sie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Pensjonat pod Różą 13.05.05, 15:37 ja też na to nie zwróciłam uwagi, kurcze jakoś nie umiem oglądać. Ostatnio odcinek to był z ta aktorką z labiryntu - ona sie nic nie zmieniła, nawet fryz ten sam Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Pensjonat pod Różą 13.05.05, 17:13 z tą Trybałą też przyuważyłam :) Pilitowski tez powiedział , czyli nazwisko Kukusia :) poza tym ta facetka Labiryntu nawet fajna. Sympatyczny był ten serialik :) Odpowiedz Link Zgłoś
dark.raven Re: Pensjonat pod Różą 13.05.05, 17:55 invicta1: to chyba ogladasz nie te seriale co trzeba:))) chociaz masz racje na nich ledwie mozna wytrzymac:) obejrzalabys kiedys Aliasa , zareczam Ci ze wytrzymalabys do konca. Z nim jest tak, albo go wylaczysz od razu, albo bedziesz go ogladac do konca. Kiedys w jeden dzien obejrzalam cala serie bo nie moglam sie oderwac:) Co do pensjonatu....niezla akcja szykuje sie w czwartek 19.05:))) poczytajcie na wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: Pensjonat pod Różą 13.05.05, 19:52 No i tekst Ksawerego na pytanko mamusi,czy mu się Iwa podoba: Jak jasna cholera!!!:) -------- Odpowiedz Link Zgłoś
dark.raven Re: Pensjonat pod Różą 15.05.05, 21:42 no i jak? bylo dzis cos ciekawego? Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Pensjonat pod Różą 16.05.05, 09:09 Opowiadać to ja nie umiem, ale balbina z Poldkiem i Iwą zeznawali w sądzie i jakoś kiepsko poszło mam Kukusia wróciła do paki. Ksawery przyznał mamie że myslał poważnie o Iwie Bończyk przywiozal syna, który jak twierdziła ma odstające uszy i na komunie w prezencie postanowiła mu te uszy zoperować, Mąż oponował. lekarz powiedział,że nie przeprowdzi operacji za to zalecił rodzince poradnie rodzinna. bończyk wyzwała go od idiotów ( jak wyszła ) i zażądała rozwodu z meżem. Mikołaj zaimprezował na wolnej chacie. Efektem było zniknięcie obrazu nowosielskiego z domu... swoja droga zaczął wkurzać mnie ten mikołaj Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: Pensjonat pod Różą 16.05.05, 10:16 Świetny był tekst Balbiny siedzącej na ławce na korytarzu sądowym . Balbina z różańcem w rękach , cała spięta , oświadcza Poldkowi : " W sądzie jesteśmy a nie na spowiedzi - tu nie zawsze prawda wygrywa " Jeszcze lepszy był text policjanta , który przyjmował zgłoszenie o zaginięciu obrazu spod pędzla Nowosielskiego . Policjant rzuca pytanie do Mikołaja : " To w końcu czyj to był obraz ? pana czy Nowosielskiego ? " Odpowiedz Link Zgłoś
czesia-z-butiku Re: Pensjonat pod Różą 15.05.05, 22:01 mnie się podoba ten serial nie podoba za bardzo przeciągane są niektore sceny poza tym,Polsat ma 25 aktorów, ktorzy grają w każdym serialu-dla mnie taka postać kojarzy się wtedy z inną,odgrywaną w innym serialu Odpowiedz Link Zgłoś
ikarr Re: Pensjonat pod Różą 16.05.05, 09:14 Ja ten serial lubię. Wczorajszy odcinek potwierdził, że Bończyk nadaje się tylko do grania ról żmij.Zresztą ja w niej jako w aktorce w ogóle nic nie znajduję, nawet urody. Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Pensjonat pod Różą 16.05.05, 09:17 I komiczne było to,że sama z tak odstającymi uszami prowadziła syna na operację. poza tym nic do niej nie mam. denerwuje mnie tylko jak spiewa "naprawde jaki jesteś", tak piekna piosenka a ona tak ja obrzydza Odpowiedz Link Zgłoś
dark.raven Re: Pensjonat pod Różą 16.05.05, 10:11 a czytal moze ktos Swiat seriali dzis? pisze cos ciekawego co sie bedzie dzialo w pensjonacie? Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: Pensjonat pod Różą 16.05.05, 10:19 na tej stronce znajdziesz streszczenia odcinków , tych co były i tych co będą pensjonat.polsat.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
laurra Re: Pensjonat pod Różą 16.05.05, 17:37 Odcinek 56 "USZY" - część II Gościnnie wystąpią: Olga Bończyk - Kasia Jacek Rozenek - Mariusz Operacja plastyczna małego Marcela i różnice opinii na temat jej niezbędności, jeszcze pogłębiają konflikt małżeński Kasi i Mariusza, którzy postanawiają się rozwieść. Marcel, czując, że małżeństwo rodziców może się rozpaść, samodzielnie wraca do kliniki i żąda przeprowadzenia operacji uszu. Dopiero desperacja ich syna zmusza zaślepionych małżonków do refleksji... Jacek przysyła Iwie powiadomienie o swym ślubie. Na szczęście Iwa może liczyć na pomoc Ksawerego. Jednak wspólne odreagowanie stresu przy lampce wina w apartamencie Iwy kończy się czymś dużo poważniejszym... Maryla zaskakuje przyjaciółki mało entuzjastycznym e-mailem. Kolorowa i egzotyczna rzeczywistość Meksyku, a także zabiegi rozkochanego w niej Olka, wcale nie sprawiają jej radości... Podczas, gdy Maryla tęskni za domem, Jaś i Bożena coraz mocniej zacieśniają swe relacje. Wspólna praca, lektury i kolacje budują nową więź... Kalina bardzo rozczarowuje się postawą Mikołaja, dla którego najważniejsza sprawą jest odzyskanie ulubionego obrazu Maryli. Na dokładkę Gabi oferuje Mikołajowi pomoc... Odpowiedz Link Zgłoś
laurra i jeszcze:P 16.05.05, 17:42 Właściwie nic się nie wydarzyło, ale po nocy spędzonej w ramionach Ksawerego Iwa nie potrafi sobie poradzić, ze swoimi uczuciami. Bardzo jej na nim zależy, ale boi się kolejnego rozczarowania. Woli na razie nocować u matki. Ksawery zaś nie chce zrobić nic, co by mogło ją spłoszyć. Tymczasem odbywa się kolejna rozprawa o prawo do pensjonatu. Tym razem świadkiem jest Alicja, a po jej zeznaniach można spodziewać się tylko jednego. Iwa przypomina sobie Zyzia, byłego pensjonariusza "Doliny Tęczy", przyjaciela ciotki Ireny, który w pensjonacie spędzał z kolegami sylwestra... I to jest strzał w dziesiątkę! Zeznania starszego pana całkowicie zmieniają sytuację. Sąd uznaje, że jedynymi prawowitymi właścicielami pensjonatu Pod Różą są Iwa Mroczkowska i Ksawery Krajeński! Powrót Maryli z Meksyku Mikołajowi udaje się tuż przed powrotem matki odzyskać ukradziony obraz. Tylko za jaką cenę? A Maryla wraca z pełną świadomością, że jej miejsce jest tutaj. Nie potrafiłaby zostać z Olkiem, z dala od tego co jest jej światem. Odpowiedz Link Zgłoś
tamara23 oj będzie się działo 19.05.05, 13:39 hej wszyscy zapominalscy o czwarkowych odcinkach! zdaje się, że to dzisiaj będzie się działo... choc jak to rozumieć: > Właściwie nic się nie wydarzyło, ale po nocy spędzonej w ramionach Ksawerego > Iwa nie potrafi sobie poradzić, ze swoimi uczuciami to wydarzyło się czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
laurra Re: oj będzie się działo 19.05.05, 14:06 to sie dopiero dzisiaj wydarzy:d cza odlądać;p Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: oj będzie się działo 19.05.05, 20:14 strasznie ciekawam jak to zostanie ujęte / pokazne , Iwa taka skromniusia dyskretka a Ksawero taki powściągliwy no , ale kiedys to musi nastąpić Odpowiedz Link Zgłoś
groha Re: Pensjonat pod Różą 19.05.05, 21:55 No, tośmy się naoglądali :)) Kukuś, nieporadny i nieśmiały, jak dziecko, nawet koszuliny nie zdjął:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dark.raven Re: Pensjonat pod Różą 19.05.05, 23:10 no wlasnie...co oni tam robili skoro on sie obudzil w koszuli..fakt ze troche porozpinany byl. I ta desperacja i rozpacz w Iwy glosie "spedzilam noc z Ksawerym" , ja chce zobaczyc mine Dusi:)) a rozwala mamusia z textem "ja sie oczywiscie ciesze ze cie widze, ale przez kogo???" Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Pensjonat pod Różą 20.05.05, 09:59 pytanko za 100 punktów....oglądam od niedawna... za co mamuśka siedzi w kiciu????????? Odpowiedz Link Zgłoś
dark.raven Re: Pensjonat pod Różą 20.05.05, 10:35 mamusia poszla do kicia za oszstwa finansowe. Jakis lobuz ja zbalamucil i falszowala dla niego rachunki, a jak sie to wykrylo, to on zwalil wszystko na nia, a ona glupia sie nawet nie bronila... Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Pensjonat pod Różą 20.05.05, 10:52 Ja aż męża obudziłam krzycząć bedzie bzykanko, a tu kurcze tak dyskretnie... Odpowiedz Link Zgłoś
dark.raven Re: Pensjonat pod Różą 20.05.05, 15:47 pytanie tygodnia : co sie dzialo za zamknietymi drzwiami sypialni?? bo ze do czegos doszlo to watpie, ale to co oni w takim razie robili? Odpowiedz Link Zgłoś
groha Re: Pensjonat pod Różą 20.05.05, 18:10 Jedno jest pewne - za zamkniętymi drzwiami sypialni raczej nie doszło do namiętnej rozbieranki, z rzucaniem ciuchów, gdzie popadnie i takimi tam... Szał zmysłów to nie był. Myślę, że Kukusia zatknęło z onieśmielenia, a Iwa rozpaczliwie wyganiała obraz Jacka spod powiek. Oboje potem wyglądali na mocno roczarowanych tą nocą, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
dark.raven Re: Pensjonat pod Różą 20.05.05, 19:05 hmmm... ja tam jednak stawiam na to ze sobie rozmawiali, ona sie wyplakiwala, a on ja przytulal....tylko w takim razie o co takie halo, ze spedzila noc z Ksawerym??? No po czym s takim na jego miejscu to bym tez byla rozczarowana :P chyb az eja w koncu pocalal i biedaczka ma teraz metlik w glowie i sie wyniosla do mamusi Odpowiedz Link Zgłoś