Dodaj do ulubionych

ehhhh mam dość : ((((((((((((((((((((

17.05.05, 12:02
:((( chusteczki poproszę

Obserwuj wątek
    • mario2 Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 13:17
      Bedziesz plakac, czy nos wycierac?
      • emka_cafe Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 13:19
        Przy placzu wyciera sie nos. zazwyczaj.
        • mario2 Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 13:22
          czyli placz = katar? :)
          • emka_cafe Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 13:24
            mi leci z nosa jak nic;) Ale ale - czy to dziewcze nie wymaga pocieszenia??;)
            • tygrysek_ cześc Mario ;) 17.05.05, 13:26
              co tam stary u ciebie słychac ?? zyjesz to jako jeszcze krajanie??:)
              • mario2 Re: cześc Mario ;) 17.05.05, 13:33
                Zyje, ale co to za zycie. Ciagle mnie do pracy gonia :)
            • mario2 Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 13:32
              Nie wiem, czy dziewcze potrzebuje pocieszenia. Z drugiej strony nie wiem, czy
              nadaje sie na pocieszyciela ( jestem na to za stary).
              Natomiast na katar polecam saune. Ostatnio tak sie wlasnie wyleczylem :)
              • emka_cafe Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 13:35
                :)))))
                1. Czy pocieszanie ma jakis zwiazek z wiekiem?:)))
                2. Nie mam kataru:)))
                3. Leci mi z nosa jak rycze:) Zwlaszcza na filmach;)))
                4. Do sauny chodze co drugi dzien. Obowiazkowo. Nie opuszczam jak babcie
                kocham;))
                • mario2 Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 13:37
                  Sadze ze dla pocieszajacego wazna cecha jest cierpliwosc, a mnie jej z wiekiem
                  ciagle ubywa.
                  Po co chodzisz na filmy na ktorych musisz ryczec?
                  Z ta sauna to Ci sie chwali :)
                  • emka_cafe Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 13:52
                    Zartujesz, prawda??? :))
                    Przeciez jak sie idzie na film, to zazwyczaj nie wie sie jaki on jest i czy
                    bedzie wzruszajacy czy nie, wiec pytanie nie ma sensu;) Poza tym czy ja
                    GDZIEKOLWIEK powiedzialam, ze ryczenie jest zle;)) Niby chlop, a z logika
                    klopoty;)))
                    A jaka saune wolisz? Sucha czy parowa?;)
                    • mario2 Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 14:01
                      saune lubie parowa. Wiesz taka ruska banie. Po niej czlowiek czuje sie jak
                      nowonarodzony!

Co do filmow, to wybieram zazwyczaj w/g recenzji w prasie. Nie lubie romansidel.
                      • emka_cafe Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 14:06
                        :)) No nie... Nie wytrzymam. Ja tez nie lubie. ;) Plakac moza zwlaszcza nie na
                        romansidlach;) Recenzje czytam, ale zwykle mam tam, gdzie slonce nie dochodzi;)
                        Ja tez wole parowa.;)
                        • mario2 Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 14:14
                          Ostatnio nadzialem sie na gniota "drzwi w podlodze" wiec coraz czesciej bede
                          czytal recenzje, by omijac takie filmowe bohomazy. Natomiast "Dzienniki
                          motocyklowe " byly niezle.

Dlaczego nie wytrzymasz? Chcesz popuscic? :)
                          • emka_cafe Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 14:29
                            a dlaczego by nie?
                            Myslisz ze ktos zauwazy?? Tu na forum?? Tu by mozna wpuscic slonia i zadnej
                            reakcji...;)
                            • mario2 Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 14:37
                              Zamontowalem sobie w kompie detektor zapachow, wiec uwazaj :)
                              • emka_cafe Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 14:38
                                Taaa... ok, umowmy sie, jak smierdzi to ja;)))
                                • mario2 Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 14:39
                                  na razie nie uruchomilem jeszcze tej aplikacji :)
                                  • emka_cafe Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 14:40
                                    Patrzcie.. No caly facet;) Jeszcze nie ma, ale juz sie zdazyl pochwalic;)))
                                    • mario2 Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 14:55
                                      Ja tylko ostrzegalem :)
      • dziabaa Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 13:50
        kataru nie mam ale potrzebuje męskiego ramienia albo kogoś kto mnie kopnie w
        dupsko i nie da mi sie złamać
        • emka_cafe Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 13:55
          meskiego ramienia nie posiadam, chociaz oprocz sauny chodze na silownie...
          To co? Kopnac?
          • mario2 Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 14:03
            Ona tez ma klopot z logika. Jak mozna kopnac, chocby nawet meskim ramieniem?
            Zreszta za duzo tu uogolnien. Dalej nie wiem o co chodzi...
          • dziabaa Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 14:29
            jak mozesz??:( bylabym wdzięczna
            • emka_cafe Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 14:35
              No to UWAGA!!! Łuuuuuuuuuup! A masz Ty , masz!!!
              Teraz sluchaj, bo nie bede powtarzac!!!
              Wez sie w garsc!!!
              co Ty sobie myslisz!!! Wszyscy mamy jakies problemy, ale i tak - wszystko w
              naszych rekach! Mozesz gory przenosic tylko trza w to uwierzyc!!! Kur...a! czy
              ty widzialas jeszcze jedna Dziabee na swiecie???? I to z powtorzona samogloska
              na koncu! Zaloze sie ze nie. To to skoro juz jestes taka unikatowa i Pan Bozia
              Cie stworzyl, to nie masz wyboru. Musisz przestac narzekac, plakac w chusteczki
              i w ogole sie mazgaic. Koniec z tym. Normalnie, wytzyj teraz oczy i sie
              usmiechnij. Ze co? Ze pada? Deszcz jest zajebisty! Swiat niesie z soba tysiac
              niespodzianek. Jest jak kalejdoskop, obraca sie. To co sie wydaje zlem, obroci
              sie w dobre, to co smutne w radosne. To tylko kwestia czasu. Kapewu???
              Masz tu kopa na szczescie!!!
              • dziabaa Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 17:00
                ałaa

no dość mocnie kopiesz

Thx
    • emka_cafe Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 13:26
      A czego konkretnie masz dosc? Bo podobno wlasnie co za duzo to niezdrowo;)
      • dziabaa Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 13:49
        :( konkretnie chcę by było z górki a narazie mam jak cholra pod górkę :( FAK
        wali się sypie sie wszytko:(
        • emka_cafe Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 13:56
          Wali sie ... no czasem to przejemne, choc ja wole okreslenie "kochac sie";))
          Przestan marudzic mala! Na latwizne chcesz isc?;) Nie chrzan;)
          • mario2 Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 14:04
            Znam takie stany. Tez mi sie niedawno wszystko walilo na leb. Powoli jednak
            dochodze do siebie. Wlasna praca!
            • dziabaa Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 14:31
              no tak a motywuje Cie coś do zycia?? bo ja nie mam motywacji:(
              • mario2 Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 14:39
                Mam corke i to jest motywacja. Szkoda tylko ze mieszkam 1500 km od niej...
                Nie martw sie, tez mialem takiego dola, ale jak juz pisalem potrafilem sie
                otrzasnac. Poza tym wierze, ze to jedno o czym marze stanie sie
                rzeczywistoscia. Mocno wierze.
          • dziabaa Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 14:30
            no tak sexu to ja od 11 miesiecy nie mialam , jestem zmeczona ciagła nudną
            praca a w domu tez sie nie uklada wrzaski i ciągłe szantaze.paskudnie sie czuje
            • emka_cafe Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 14:37
              Tez problem, wrzaski, szantaze, praca...;)
              Nie wiem czy wiesz ale sa gorsze nieszczescia w zyciu.
              Np. brak pracy i domu? Co Ty na to? ;)
              • mario2 Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 14:40
                tak. Cwiczylem to przez 4 miesiace...
              • dziabaa Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 14:42
                wiem ze są , i boje sie zeby sie nie przypałetało to co mówisz
                • emka_cafe Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 14:45
                  hmm... No daj spokoj, baniem sie nic nie zdzialasz!;))) Glowa up!
    • emka_cafe Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 15:38
      Dobra, dupa nie pocieszyciel ze mnie.
      Spadam
    • qba181 Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 16:08
      Tez mialem spory problem. Najlepszy w takim wypadku jest szczery przyjaciel,
      ktoremu wszystko mozna powiedziec co Cie boli. Sprobuj ! Mi bardzo pomogla moja
      przyjaciolka w tych trudnych chwilach, sam bym nie dal rady...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka