dziabaa 17.05.05, 12:02 :((( chusteczki poproszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario2 Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 13:17 Bedziesz plakac, czy nos wycierac? Odpowiedz Link Zgłoś
emka_cafe Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 13:19 Przy placzu wyciera sie nos. zazwyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 13:22 czyli placz = katar? :) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_cafe Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 13:24 mi leci z nosa jak nic;) Ale ale - czy to dziewcze nie wymaga pocieszenia??;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ cześc Mario ;) 17.05.05, 13:26 co tam stary u ciebie słychac ?? zyjesz to jako jeszcze krajanie??:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: cześc Mario ;) 17.05.05, 13:33 Zyje, ale co to za zycie. Ciagle mnie do pracy gonia :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 13:32 Nie wiem, czy dziewcze potrzebuje pocieszenia. Z drugiej strony nie wiem, czy nadaje sie na pocieszyciela ( jestem na to za stary). Natomiast na katar polecam saune. Ostatnio tak sie wlasnie wyleczylem :) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_cafe Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 13:35 :))))) 1. Czy pocieszanie ma jakis zwiazek z wiekiem?:))) 2. Nie mam kataru:))) 3. Leci mi z nosa jak rycze:) Zwlaszcza na filmach;))) 4. Do sauny chodze co drugi dzien. Obowiazkowo. Nie opuszczam jak babcie kocham;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 13:37 Sadze ze dla pocieszajacego wazna cecha jest cierpliwosc, a mnie jej z wiekiem ciagle ubywa. Po co chodzisz na filmy na ktorych musisz ryczec? Z ta sauna to Ci sie chwali :) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_cafe Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 13:52 Zartujesz, prawda??? :)) Przeciez jak sie idzie na film, to zazwyczaj nie wie sie jaki on jest i czy bedzie wzruszajacy czy nie, wiec pytanie nie ma sensu;) Poza tym czy ja GDZIEKOLWIEK powiedzialam, ze ryczenie jest zle;)) Niby chlop, a z logika klopoty;))) A jaka saune wolisz? Sucha czy parowa?;) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 14:01 saune lubie parowa. Wiesz taka ruska banie. Po niej czlowiek czuje sie jak nowonarodzony! Co do filmow, to wybieram zazwyczaj w/g recenzji w prasie. Nie lubie romansidel. Odpowiedz Link Zgłoś
emka_cafe Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 14:06 :)) No nie... Nie wytrzymam. Ja tez nie lubie. ;) Plakac moza zwlaszcza nie na romansidlach;) Recenzje czytam, ale zwykle mam tam, gdzie slonce nie dochodzi;) Ja tez wole parowa.;) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 14:14 Ostatnio nadzialem sie na gniota "drzwi w podlodze" wiec coraz czesciej bede czytal recenzje, by omijac takie filmowe bohomazy. Natomiast "Dzienniki motocyklowe " byly niezle. Dlaczego nie wytrzymasz? Chcesz popuscic? :) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_cafe Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 14:29 a dlaczego by nie? Myslisz ze ktos zauwazy?? Tu na forum?? Tu by mozna wpuscic slonia i zadnej reakcji...;) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 14:37 Zamontowalem sobie w kompie detektor zapachow, wiec uwazaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_cafe Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 14:38 Taaa... ok, umowmy sie, jak smierdzi to ja;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 14:39 na razie nie uruchomilem jeszcze tej aplikacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_cafe Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 14:40 Patrzcie.. No caly facet;) Jeszcze nie ma, ale juz sie zdazyl pochwalic;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 14:55 Ja tylko ostrzegalem :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziabaa Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 13:50 kataru nie mam ale potrzebuje męskiego ramienia albo kogoś kto mnie kopnie w dupsko i nie da mi sie złamać Odpowiedz Link Zgłoś
emka_cafe Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 13:55 meskiego ramienia nie posiadam, chociaz oprocz sauny chodze na silownie... To co? Kopnac? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 14:03 Ona tez ma klopot z logika. Jak mozna kopnac, chocby nawet meskim ramieniem? Zreszta za duzo tu uogolnien. Dalej nie wiem o co chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
dziabaa Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 14:29 jak mozesz??:( bylabym wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
emka_cafe Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 14:35 No to UWAGA!!! Łuuuuuuuuuup! A masz Ty , masz!!! Teraz sluchaj, bo nie bede powtarzac!!! Wez sie w garsc!!! co Ty sobie myslisz!!! Wszyscy mamy jakies problemy, ale i tak - wszystko w naszych rekach! Mozesz gory przenosic tylko trza w to uwierzyc!!! Kur...a! czy ty widzialas jeszcze jedna Dziabee na swiecie???? I to z powtorzona samogloska na koncu! Zaloze sie ze nie. To to skoro juz jestes taka unikatowa i Pan Bozia Cie stworzyl, to nie masz wyboru. Musisz przestac narzekac, plakac w chusteczki i w ogole sie mazgaic. Koniec z tym. Normalnie, wytzyj teraz oczy i sie usmiechnij. Ze co? Ze pada? Deszcz jest zajebisty! Swiat niesie z soba tysiac niespodzianek. Jest jak kalejdoskop, obraca sie. To co sie wydaje zlem, obroci sie w dobre, to co smutne w radosne. To tylko kwestia czasu. Kapewu??? Masz tu kopa na szczescie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziabaa Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 17:00 ałaa no dość mocnie kopiesz Thx Odpowiedz Link Zgłoś
emka_cafe Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 13:26 A czego konkretnie masz dosc? Bo podobno wlasnie co za duzo to niezdrowo;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziabaa Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 13:49 :( konkretnie chcę by było z górki a narazie mam jak cholra pod górkę :( FAK wali się sypie sie wszytko:( Odpowiedz Link Zgłoś
emka_cafe Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 13:56 Wali sie ... no czasem to przejemne, choc ja wole okreslenie "kochac sie";)) Przestan marudzic mala! Na latwizne chcesz isc?;) Nie chrzan;) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 14:04 Znam takie stany. Tez mi sie niedawno wszystko walilo na leb. Powoli jednak dochodze do siebie. Wlasna praca! Odpowiedz Link Zgłoś
dziabaa Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 14:31 no tak a motywuje Cie coś do zycia?? bo ja nie mam motywacji:( Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 14:39 Mam corke i to jest motywacja. Szkoda tylko ze mieszkam 1500 km od niej... Nie martw sie, tez mialem takiego dola, ale jak juz pisalem potrafilem sie otrzasnac. Poza tym wierze, ze to jedno o czym marze stanie sie rzeczywistoscia. Mocno wierze. Odpowiedz Link Zgłoś
dziabaa Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 14:30 no tak sexu to ja od 11 miesiecy nie mialam , jestem zmeczona ciagła nudną praca a w domu tez sie nie uklada wrzaski i ciągłe szantaze.paskudnie sie czuje Odpowiedz Link Zgłoś
emka_cafe Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 14:37 Tez problem, wrzaski, szantaze, praca...;) Nie wiem czy wiesz ale sa gorsze nieszczescia w zyciu. Np. brak pracy i domu? Co Ty na to? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 14:40 tak. Cwiczylem to przez 4 miesiace... Odpowiedz Link Zgłoś
dziabaa Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 14:42 wiem ze są , i boje sie zeby sie nie przypałetało to co mówisz Odpowiedz Link Zgłoś
emka_cafe Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 14:45 hmm... No daj spokoj, baniem sie nic nie zdzialasz!;))) Glowa up! Odpowiedz Link Zgłoś
emka_cafe Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 15:38 Dobra, dupa nie pocieszyciel ze mnie. Spadam Odpowiedz Link Zgłoś
qba181 Re: ehhhh mam dość : (((((((((((((((((((( 17.05.05, 16:08 Tez mialem spory problem. Najlepszy w takim wypadku jest szczery przyjaciel, ktoremu wszystko mozna powiedziec co Cie boli. Sprobuj ! Mi bardzo pomogla moja przyjaciolka w tych trudnych chwilach, sam bym nie dal rady... Odpowiedz Link Zgłoś