quarantina 24.05.05, 10:00 ma na imię Joanna? Bo jeśli tak, to składam jej życzenia imieninowe. A jeśli nie, to nic nie szkodzi:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oldpiernik Re: czy yoanna 24.05.05, 10:33 życzenia imieninowe to dobry pomysł Quar zaczęła, ja dokładam swoje :0))))))))))) OLD :0) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: czy yoanna 24.05.05, 11:18 Oświadczam oficjalnie,że Yoanna ma na imię Joanna...;))) tak jakoś wyszło... prosto i bez kombinacji alpejskich ;) Dziękuję Wam bardzo za życzenia ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Sto lat !..dla... 19.04.06, 08:37 -------<--@ @-->------ :************* NAJlepsiejszego osiemnastko :)))))))))) :*** Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Sto lat !..dla... 19.04.06, 10:19 Szampan? Kobieto, w pracy jestem!!!! Ale nic, do Qbaska dokawowego polej, może nie zauważą ;) <cmok> Odpowiedz Link Zgłoś
hrunio Sto lat!...dla... baranka ;) 19.04.06, 11:42 Baran, dzielny i wytrwały, Bywa łasy na pochwały I bez przerwy, z każdej strony, Bardzo lubi być chwalony. Lecz czasami sam się łaje, Gdy coś mu się nie udaje I ze złością szczęką kłapie, Że sto srok za ogon łapie! /z sieci/ Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Sto lat!...dla... baranka ;) 19.04.06, 13:18 i jeszcze dłużej i jeszcze raz! stooo laaaat stoooo laaaat Niech żyje nam!:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: czy yoanna 19.04.06, 13:48 kawą wznoszę toast cichy by nie spłoszyć rozświergolonego ptactwa :0) pogodnie :0) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: czy yoanna 19.04.06, 19:03 dołączę się ze swoją kawą:) Zdrowie Jubilatki!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna No więc... 19.04.06, 19:14 Teraz po pracy rozlewam oficjalnie szampana;) Kawę ? Herbatę? Torcika? ------------------------------- i Jubilatka w kuchni znika...;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: No więc... 19.04.06, 19:32 nie znikaj w kuchni.. tylko sobie z nami Jubilatko ucupni:) samoobsługa tutaj panuje, każdy sam się w napój zaopatruje:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: No więc... 20.04.06, 02:34 Napoje rozlane, impreza samotna... baran się włóczył teraz powrócił;) ____________________ :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: No więc... 20.04.06, 03:03 A tak poważnie... co to za maniery, przychodzić na imprezę..o drugiejtrzydzieścicztery...? Ech.... Przesyłam Wam ogromny uśmiech;) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: No więc... 20.04.06, 07:36 wybaczamy baranku Twoje maniery, pewnie miałeś pracy od ....... rym mi tu "małoelegancki" pasuje, więc go sobie tylko wykropkuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Imieninowo.. jeszcze dłużej i... 24.05.06, 20:04 ...jeszcze raz!:) STO LAT..STO LAAAAAT!!! szampan otwarty?..nie? no to w górę! Solenizantkę!!!:) img214.imageshack.us/my.php?image=sz8mc.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: Imieninowo.. jeszcze dłużej i... 26.05.06, 22:50 Dziś dopiję szampana i zjemy resztę torta, okazja jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Imieninowo.. jeszcze dłużej i... 28.05.06, 20:45 okazji było przez trzy dni dużo do świętowania:) jutro nadchodzi czas pracowania!:) Odpowiedz Link Zgłoś