laelia 10.07.02, 10:58 nie została uznana za część społeczeństwa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
randia Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 11:02 Bo to napewno wymysli jakis kretyn!!!!!! .........mam rację ?.............:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi dlatego ze tak naprawde najwiekszymi 10.07.02, 11:09 wrogami kobiet sa kobiety. Istnieje duze prawdopodobienstwo, ze autorem, a raczej autorka tego zdania jest wlasnie kobieta. Kobiety sa glupie po przyzwyczaily sie przez wieki do tego, ze zawsze ktos im przyniesie i podstawi pod dziob - jest to na tyle wygodne, ze juz naprawde nie moge sie doczekac tego wymarzonego prezesa banku!!!! :)) jesli chcesz byc uznawana za czesc spoleczenstwa to musisz: - sama sie za taka uznac - nie tylko o tym myslec, ale rowniez czuc - nie sluchac glupiego gadania feministek ktore sa wstanie wmowic gore nieszczescia kazdemu, kto stanie na ich drodze - walic w morde kazdego, kto Ci powie, ze jestes gorsza od faceta i tak trzymac!!!! jasmine :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Jezuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!:)) 10.07.02, 11:17 "I kto to mówi" :)) jasmina_tdi napisał(a): > wrogami kobiet sa kobiety. Istnieje duze prawdopodobienstwo, ze autorem, a racz > ej autorka tego zdania jest wlasnie kobieta. > Kobiety sa glupie po przyzwyczaily sie przez wieki do tego, ze zawsze ktos im p > rzyniesie i podstawi pod dziob - jest to na tyle > wygodne, ze juz naprawde nie moge sie doczekac tego wymarzonego prezesa banku!! > !! :)) > > jesli chcesz byc uznawana za czesc spoleczenstwa to musisz: > - sama sie za taka uznac > - nie tylko o tym myslec, ale rowniez czuc > - nie sluchac glupiego gadania feministek ktore sa wstanie wmowic gore nieszcze > scia kazdemu, kto stanie na ich drodze > - walic w morde kazdego, kto Ci powie, ze jestes gorsza od faceta > > i tak trzymac!!!! > jasmine :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Jezuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!:)) 10.07.02, 11:46 Nie lubie konkurencji hahahahahaha!!! Choc musz przyznac ze nasze Foremki sa pierwsza klasa mniam mniam mniam :))) men_ napisał(a): > "I kto to mówi" :)) > > > jasmina_tdi napisał(a): > > > wrogami kobiet sa kobiety. Istnieje duze prawdopodobienstwo, ze autorem, a > racz > > ej autorka tego zdania jest wlasnie kobieta. > > Kobiety sa glupie po przyzwyczaily sie przez wieki do tego, ze zawsze ktos > im p > > rzyniesie i podstawi pod dziob - jest to na tyle > > wygodne, ze juz naprawde nie moge sie doczekac tego wymarzonego prezesa ba > nku!! > > !! :)) > > > > jesli chcesz byc uznawana za czesc spoleczenstwa to musisz: > > - sama sie za taka uznac > > - nie tylko o tym myslec, ale rowniez czuc > > - nie sluchac glupiego gadania feministek ktore sa wstanie wmowic gore nie > szcze > > scia kazdemu, kto stanie na ich drodze > > - walic w morde kazdego, kto Ci powie, ze jestes gorsza od faceta > > > > i tak trzymac!!!! > > jasmine :) > Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 11:10 a mnie to pasuje... nie chce nalezec do spoleczenstwa, chce nalezec do siebie i juz! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi saqqara 10.07.02, 11:13 Twoje pragnienia fachowo nazywa sie socjopatia :))) ja tez nie lubie pracy w grupie i wcale sie tego nie wstydze, ale z drugiej strony nie wyobrazam sobie funkcjonowania na obrzezach spoleczenstwa! Nawet najwieksi indywidualisci musza czasami spasowac :) saqqara napisał(a): > a mnie to pasuje... nie chce nalezec do spoleczenstwa, chce nalezec do siebie i > > juz! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara jasmina 10.07.02, 11:25 moje pragnienia fachowo nazywaja sie "sny niespelnione":))a im bardziej ja sie socjopatjuje tym bardziej spoleczenstwo sie do mnie przyznaje, nawet z najwiekszymi indywudualistami tak bywa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 11:19 twórcy nowego forum uważają zapewne, że taki podział jest bardziej klarowny, ale ja nic nie mogę znaleźć w dodatku jestem częścią społeczeństwa i już :) a należę sama do siebie niezależnie od wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: 212.33.74.* 10.07.02, 11:44 to sie gazeta popisala nie ma co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.07.02, 11:53 Tylko narzekać potraficie.Kobieta została zrównana ze społeczenstwem, a mężczyzna tylko zaliczony w jego poczet i jeszcze wam źle:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 10.07.02, 12:01 cholera, a gdzie jest forum psycho-, socjo- i charakteropaci??? jebal pies kobiete, NAS zignorowali!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.07.02, 12:04 Jebał ich pies, Minusia.Niech nas spróbują stąd ruszyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 10.07.02, 12:06 to my ich... prosze bardzo! i dziekuje bardzo! tak im powiemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.07.02, 12:12 I ani nas dreszcze.Już im napisałem że pierdolę ich kubek, chcę stare forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troche_kultury_do_cholery!!! Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.07.02, 12:16 z mieskiem na erotice lub psychologie Psychole -:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 12:17 Ni chuja.Nigdzie nie pójdę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w_kaftanik_i_po_krzyku ! Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.07.02, 12:20 i zaniesiemy na dowolne forum - gdzie bedzie duzo kubkow !-:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 12:23 Kurwa, nawet nie próbuj!!!Tu chcę zdechnąć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantera_bedzie_tam_cie_ Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.07.02, 12:25 odwiedzać co tydzień -:) crimen napisał: > Kurwa, nawet nie próbuj!!!Tu chcę zdechnąć! Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 12:27 Tylko bez piwa się nie pokazuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwo_w_kubku?_to_grzech_jak Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.07.02, 12:32 cholera !-:) pojdziesz, pojdziesz tam !-:) crimen napisał: > Tylko bez piwa się nie pokazuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 12:37 Czyżby nadchodził czas Poeny??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bedziemy_odwiedzac_ciebie_ Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.07.02, 12:44 razem z twoimi ulubionymi foremkami !-:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 12:47 Tylko nie wszystkie na raz.Niech przychodzą po cztery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po_co_?_jedna_to_za_duzo, Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.07.02, 13:03 juz -:) crimen napisał: > Tylko nie wszystkie na raz.Niech przychodzą po cztery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.07.02, 12:10 Jebał ich pies, Minusia.Niech nas spróbują stąd ruszyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 12:03 hej Cuksik, jest mi gorąco, muszę pracować, do piątku daleko, daj mi troszkę ponarzekać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.07.02, 12:14 A co faceci mają mowić?Wiesz że z poniżenia mężczyzny bierze się impotencja? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 12:18 straszne! nMogę Cię jakoś dowartościować? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 12:22 Niemożliwe.Przyniesiesz mi piwo? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko_bo-nic_innego_nie_pomoze Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.07.02, 12:24 , chyba !-:) laelia napisała: > straszne! nMogę Cię jakoś dowartościować? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 13:06 nawet dwa o napiwku pomówimy później :) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 12:21 straszne! Mogę Cię jakoś dowartościować? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moje_szczere_kondolencje !!! Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.07.02, 12:23 dla Pantery też -:) Gość portalu: Crimen napisał(a): > A co faceci mają mowić?Wiesz że z poniżenia mężczyzny bierze się impotencja? :) > )) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 12:24 Co dla Pantery???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no_z_powodu_tej_impo... Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.07.02, 12:26 itd. -:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 12:29 Dalej nie dociera.Co może mieć wspólnego impotencja z Panterką??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawe_na_lawe_nie_wyloze, Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.07.02, 12:33 reszta to rebus -:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 12:38 Tu nie ma co wykładać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tym_bardziej_!!!! Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.07.02, 12:43 jesli nawet wykladac nie masz co !-:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 12:49 I niech tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amen_jeszcze_raz_kondolencje Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.07.02, 13:07 -:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 12:52 Bo jest leniwa, glupia, nieproduktywna i zazwyczaj zadaje takie pytania jak w temacie :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Mario ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 13:03 To mowienie prawdy jest karalne? :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 13:13 Gość portalu: mario2 napisał(a): > Bo jest leniwa, glupia, nieproduktywna i zazwyczaj zadaje takie pytania jak w > temacie :o)) aha, i pewnie dlatego umiescili ja miedzy gospodarka a komputerami a mezczyzna jest miedzy Dzieckiem a Niepelnosprawnymi ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 13:15 Cześć Saq, Dziabągu;)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 13:19 ja jestem wredna suka, ale Ty dzisiaj bijesz rekordy:)) ja juz nie chce tam wracac i robic rozroby;))) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 13:26 nooooo, bo ty w ogóle jesteś święta...na ołtarze z Tobą;)) Jak się zobaczymy nastepnym razem, to dasz sie dotknąć?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Fuego!!! 10.07.02, 13:29 czep sie tramwaju!!! a na oltarzu ladnie bym wygladala, z tym kielichem w lapce;)) nie daje sie dotykac obcym:))) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: Fuego!!! 10.07.02, 13:32 No,...tyle że cały czas pusty by był;)...i zaraz miejsce leżące na tym ołtarzu by Ci musieli wygospodarować;)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Fuego!!! 10.07.02, 13:38 pusty czy nie, nikt by o tym nie wiedzial:) lezace i z poduszka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: Fuego!!! 10.07.02, 13:43 jeszcze ktoś pomysli, że Ty do chrztu i co wtedy?wypaliliby ci dziurę na czole od świeconej wody... Ja muszem lecieć...obiecuje Ci, że jak się zobaczymy to wystąpie w mojej nowej różowej koszuli...i będziesz musiała plastycznej operacji się poddać, co zresztą tylko na dobre Ci wyjdzie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Fuego!!! 10.07.02, 13:50 hehehe, nie mieliby co chrzcic, ucieklabym szybciej niz oni by mnie zobaczyli;)) nie moge sie doczekac tych rozowych doznan, dlatego zamowilam juz maske hutnika;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego!!! IP: *.man.lodz.pl 10.07.02, 13:54 nic to nie pomoże...to jest róż w stylu lalki barbi;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Fuego!!! 10.07.02, 13:55 uwazaj... uwazaj..... pawik sie zbiera:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego!!! IP: *.man.lodz.pl 10.07.02, 14:08 tylko skieruj się w odpowiednią stronę...anielską na przykład;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Fuego!!! 10.07.02, 14:16 hahaha, dla Ciebie to zrobie, bedzie stylowo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 13:18 Tak miedzy dziecmi a niepelnosprawnymi.... umyslowo kobietami... :o) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 13:21 hehehe, nie patrzysz tam gdzie trzeba, dalej jest polonia i PSYCHOLOGIA!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 13:48 Nie mowiac o forum "Warszawa" :o) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 14:26 hahaha, nie da sie ukryc, tez jest:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 14:28 wiez sie wstydz Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 14:36 wiesz ze tam to ja w jednym celu bywam, reszta to dla mnie swiat nieodkryty;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośnica Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.02, 23:36 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! łoś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apollo Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: 63.94.131.* 11.07.02, 04:27 Ja mysle ze GORZALKE I KOBITKE wymyslil ten sam zlosliwy ;czesc chlopaki; Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś