Dodaj do ulubionych

przepraszam Czesię,

25.05.05, 18:09
...napisałam do niej, ale wypada publicznie wyjaśnić.
Choroba w rodzinie wszystko tłumaczy.
Wcześniej nie miałam tej wiedzy, myślałam że to konflikt 'obustronny'ze
Zgredkiem. Kilka osób pytało, gdzie Czesia, ja też.
Myślałam, że znika na dobre.
Przepraszam, głupio wyszło, zwłaszcza, że trochę przez przypadek.

Sorry, Czesia.
Nie chowaj urazy.
Jak znajdę chwile czasu i przytomnościu umysłu, zrobię linkownie u góry z
tymi nowymi forami dziś założonymi i z Twoim forum, jeśli zechcesz.

Ale skoro już dorwałam się do głosu.....
Ja nie mam natury kastrującego cenzora.
Nie widzę sensu w kasowaniu postów, w banowaniu kogokolwiek, chyba że będzie
po prostu wulgarny. Wychodzę z założenia, że lepiej się pokłócić i wyjaśnić
nieporozumienia, niż usuwac wpisy i ludzi. Niech sobie będą i stanowią
ewentualne smutne memento.

A, i napisałam do Mirosławy, może przyjdzie.
Obserwuj wątek
    • dzidzia_bojowa Re: przepraszam Czesię, 25.05.05, 18:16
      Romy, jeszcze raz powtórzę: strasznie się cieszę,że można dalej tu pisać i nie
      zniknie to forum z dniem pierwszym czerwca, jak tu nas straszono. Powodzenia i
      cierpliwości życzę. Oferuje pomoc w razie potrzeby.
      I oby nam się wiodło...
      • romy_sznajder Re: przepraszam Czesię, 25.05.05, 18:29
        Ooo.O. O to, to, to. Dziękuję:))))
        • czesia-z-butiku Re: przepraszam Czesię, 26.05.05, 00:23
          Nie chce mi się juz gadac na ten temat,ale zeby nie bylo,ze wladza mi
          odbila,odpowiem.
          1.Kiedy zrobil się pierwszy kwas,nie bylo chętnego na przejęcie adminowania.
          Zglosilam się ja,zostalam zaakceptowana.
          Dodam,ze drugą osobą posiadającą uprawnienia admina mial Dzejms,ale po jakims
          czasie zostaly mu zabrane.Nie przeze mnie.
          2.Przyjęlam pewne reguly,wymyslilam dzien i godzinę od kiedy forum nie powinno
          byc jedynie miejscem porownan i narzekan (dot.nafciastwa itd.)
          3.Banowalam,jak i Zgredek, osoby niegrzeczne i piszące wyjątkowe pierdoly.
          Takie rady uzyskalam od Zgredka.Na tej liście nie bylo wielu osob.
          4.Miroslawa moze wrocic,ciekawe tylko po ktorym nickiem.Miala ich wiele,w
          szczegolności,gdy nikt jej nie zauważal,a mnie wyzywala od chamic.
          Nie mam 13 lat i nie prowadzę pyskowek z gówniarzerią.
          5.W jednej chwili Zgredek,zadecydowal o zmianie swoich planow co do Forum i
          mojej osoby.Jego wola.

"Niech sobie czesia założy swoje forum... to znika.....
          POzdrawiam i już nie będe tu pisał ani komentował.."

Uważalam jednak,ze milo byloby ,gdyby napisal choć jedno slowo w mailu,ze
          wracam do szeregu.Nie zrobil tego jednak,a pani romy przyklasnela temu
          pomyslowi.
          A dlaczego akurat romy a nie invicta1,na ten przyklad.Nie wspominając dzejmsa.

wypowiedz m_jak_marudy w 100% pokrywa się z moją opinią na temat calego tego
          burdelu zgredkowego:
          "Zgredek. Ojejku. Wydawać by się mogło, że nie ma bardziej żałosnego megalomana
          niż gwiazda Bigbrawera. A jednak... "FIRMOWAĆ MOIM NICKIEM". To już doprawdy
          trzeba mieć nieprawdopodobnie nasrane we łbie. A tak w ogóle, to czemu akurat
          do TEGO nicka taki przywiązany jesteś"....

Nie chce mi się tu już być,bo co jakiś czas takie sytuację będą się
          powtarzaly.Po co mi to?
          Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i przepraszam za wszystkie moje
          forumowe grzechy.Poprawy nie obiecuję,bo znikam.
          • blubelle Re: przepraszam Czesię, 26.05.05, 00:54
            Qurwa mać czy ktoś może mnie oświecić, o co tu chodzi, kto jest adminem? Qrwa
            co za burdel!!! Sory, ale mnie poniosło. Czesia a Ty gdzie kobieto się
            wybierasz na Hawaje? Wracaj tu, nie ma mowy o znikaniu...!!!
            Ktoś tu miesz szyki, cholera jasna, trzeba nająć Sherlocka Holmesa. Niech mnie
            ktoś wyjaśni na kitosć bosską!!!
          • romy_sznajder Re: przepraszam Czesię, 26.05.05, 01:07
            Czesia, jakie przyklasnęła. Zgredek napisał obwieszczenie, że 'z dniem 1
            czerwca zamyka forum...' Wołaliśmy Cię. Ludzie pozakładali inne fora. Okazało
            się, że zgredkowi przeszkadza jego nick w opisie forum, więc przekazałam
            informację, że jest opcja przekazania forum. Tobie. Ciebie nie było.

> A dlaczego akurat romy a nie invicta1,na ten przyklad.Nie wspominając dzejmsa.

Nie wiem. Skąd mam wiedzieć. A chcieli?
            Powtarzam, kliknęłam w ten link testowo, i sie zamieniło.
            Pytałam, czy ktos sobie nie życzy.

Czesia, jeżeli - jako admin - znikasz, a w czasie Twojej nieobecności pojawia
            sie komunikat Zgredka, którego nick widniał, jako załozyciela, że forum będzie
            zamknięte, to ja zrozumiałam, ze sie dogadaliscie.
            Wiem już, ze nie.
          • scoutek Re: przepraszam Czesię, 27.05.05, 09:35
            wracam do tego tekstu, bo cos mnie zaniepokoilo.... Romy, przepraszam, ale
            musze wyjasnic kilka rzeczy....

czesia-z-butiku napisała:
            > 1.Kiedy zrobil się pierwszy kwas,nie bylo chętnego na przejęcie adminowania.
            > Zglosilam się ja,zostalam zaakceptowana.

i gut, wszyscy byli zadowoleni....

> Dodam,ze drugą osobą posiadającą uprawnienia admina mial Dzejms,ale po jakims
            > czasie zostaly mu zabrane.Nie przeze mnie.

aaaaa to tak w ogole to bylo wiecej adminow niz wszyscy wiedzieli, bo i Ty i
            Zgredek... teraz sie dowiadujemy ze 007... a skadinad wiem, ze jeszcze ktos
            mogl tu mieszac... bardzo baaaardzo pieknie.... potraktowaliscie ludzi
            piszacych na forum jak bande....

> 2.Przyjęlam pewne reguly,wymyslilam dzien i godzinę od kiedy forum nie
            powinno
            > byc jedynie miejscem porownan i narzekan (dot.nafciastwa itd.)

znaczy krotko: cenzorka....

> 3.Banowalam,jak i Zgredek, osoby niegrzeczne i piszące wyjątkowe pierdoly.
            > Takie rady uzyskalam od Zgredka.Na tej liście nie bylo wielu osob.

fajnie... dobrze wiedziec, ze byla jakas lista....

> Nie mam 13 lat i nie prowadzę pyskowek z gówniarzerią.

jasne.... lepiej po prostu ciac...

> 5.W jednej chwili Zgredek,zadecydowal o zmianie swoich planow co do Forum i
            > mojej osoby.Jego wola.

nie pomoglo, ze stosowalas sie do jego rad... potraktowal Cie jak wszystkich...

> Uważalam jednak,ze milo byloby ,gdyby napisal choć jedno slowo w mailu,ze
            > wracam do szeregu.Nie zrobil tego jednak,a pani romy przyklasnela temu
            > pomyslowi.

i tu swoje pretensje do Zgredka przenosisz NIESPRAWIEDLIWIE na Romy... coz...

> A dlaczego akurat romy a nie invicta1,na ten przyklad.

bo jest dobrze wychowana, proste...

a teraz do Romy:
            mam nadzieje, ze Ty przynajmniej rzadzisz sama i nie prowadzisz jakichkolwiek
            zakulisowych gier... i ze Tobie bedzie szlo lepiej...
            zeby byla jasnosc: jest mi tu dobrze, lubie was i nigdzie nie odchodze... nie
            bede zagladac do Czeski, nie mam czasu na pisanie prosb o pozwolenie na
            logowanie, jestem na to za stara...
            a chwilowo, dzisiaj po poludniu ze wzgledow sluzbowych znikam na pewnien
            czas....
            ale wroce... i mam nadzieje, ze nadal mi bedzie tu milo...
            pozdrawiam...
            • scoutek Re: przepraszam Czesię, 27.05.05, 09:37
              aaa jeszcze jedno: pisze tutaj a nie na maila bo ja naprawde nie mam nic do
              ukrycia...
              pozdrawiam i zycze powodzenia... naprawde, to nie przekas...
              :))))
              • miroslawa_potrzeba Re: przepraszam Czesię, 27.05.05, 11:00
                jezus mario a to jest jeszcze 4 te forum tv? czesiowate? a gdziez ono jest?
                • romy_sznajder Re: przepraszam Czesię, 27.05.05, 12:26
                  > jezus mario a to jest jeszcze 4 te forum tv? czesiowate? a gdziez ono jest?

Czesi jest zamknięte. u góry jest link.
            • around_the_sun Re: przepraszam Czesię, 27.05.05, 11:14
              scoutek, chciałaś powiedzieć, że invicta, dżejms i inni są źle wychowani?
              Nic nie mam do Romy, ale co do innych nieciekawie to zabrzmiało, a nie
              zauważyłam tu oznak złego wychowania we wpisach tych osób, więc pytam skąd
              takie wnioski?
              • scoutek Re: przepraszam Czesię, 27.05.05, 11:26
                nie, Around, nie chcialam powiedziec nic poza tym co powiedzialam....
                • scoutek przepraszam 27.05.05, 11:29
                  wszystkich jesli to co napisalam zabrzmialo tak jak nie powinno....
                  (to tak na wszelki wypadek)
                  • romy_sznajder Re: przepraszam 27.05.05, 12:02
                    Scoutek, cze:)

lista - to głównie trolle: przeinaczone nicki, nie będę wymieniać, bo od razu
                    stworzą następne. I jedna osoba, do której napisałam, o ktorej pisała czesia, i
                    która już się odezwała.

Tzw. wiceadmin, czy jak to zwał, jest raczej na większości forów, bo nie da
                    rady non-stop czytać i uważać czy ktoś nie bluzga, czy w jakiś rażący sposób
                    nie łamie prawa.
                    Szczerze mówiąc - przydałby się ktoś taki i teraz, bo to forum przyciąga
                    niewyżyte, wulgarne trolle.
                    [Ja nie mam nic przeciewko wielu nickom jednej osoby, dopókli nie obraża, czy
                    jak to określa GW "nie łamie prawa". Nie rozumiem tego fenomenu, cały czas
                    piszę pod jednym nickiem, ale wiem, że ludzie zabawiają się w taki sposób. I
                    git, dopóki są to neutralne wpisy. A ci z listy robili odwrotnie - nie celowo
                    udawali kogoś innego, tylko upodabniali się brzmieniem nicka do istniejących]
                    • scoutek Romcia, dzieki 27.05.05, 12:21
                      kumam to wszystko, ale wiesz o co mi chodzi....
                      no, a teraz znikam na jakis czas, mam nadzieje wrocic... na wiesz kiedy...;)))
                      • romy_sznajder Re: Romcia, dzieki 27.05.05, 12:24
                        hehe, czekam, czekam:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka