kawapapieros 31.05.05, 00:15 Sę myślę, iż będzie burza nad Warszawą. Będzie ci ona, czy jej nie będzie ? Lepiej, żeby się pojawiła bo przewietrzy atmosferę. Więc wszyscy warszawiacy kciuki za burzę trzymamy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zosia.samoosia Re: BURZA 31.05.05, 00:19 idzie od Gory Kalwarii ale juz 2 godziny idzie i dojsc nie moze, ale wiaterek przyjemny wieje ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: BURZA 31.05.05, 06:37 Była burza? Przyznam się, że nic w nocy nie słyszałam, zasnęłam kamiennym snem. Wstałam niedawno i patrzę, a tu zupełnie inna pogoda :) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: BURZA 31.05.05, 06:45 Jak wstałas i widzsz, tzn. ze żyjesz.;)) Miłego dnia.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
grey56 Re: BURZA 31.05.05, 07:50 Jak wytrzymalas falę upałow,to jestes na wygranej pozycji.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: BURZA 31.05.05, 07:54 Tak, przeszłam na środkowego napastnika i zaraz zaatakuję wejście do autobusu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: BURZA 31.05.05, 08:07 Eee, żartowałam, nie lubie sie rozpychac łokciami, a jeszcze bardziej być rozpychana. Odpowiedz Link Zgłoś
kashmir42 Re: BURZA 31.05.05, 08:00 Dzień dobry. Poczekajcie na jakiś kolejny zlot antyglobalistów w Warszawie- burza murowana :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kashmir42 Re: BURZA 31.05.05, 08:06 Sieją wiatr i zbieraja burze. Przeto okna dyktą zasłaniacie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: BURZA 31.05.05, 08:10 Oj, żebyś wiedział! W zeszłym roku centrum Wa-wy wyglądało z tego powodu tragicznie, zupełnie, jakby miał nastąpić koniec świata. Jednak nic się nie wydarzyło, więc w tym roku odpuszczono sobie prawie zupełnie i bałagan na mieście był nie do opisania :) Odpowiedz Link Zgłoś
kashmir42 Re: BURZA 31.05.05, 08:12 Wiem jak wtedy w Warszawie wyglądało, bo było mi dane tam przebywać. Zastanawiam się dlaczego takich spotkań nie robi sie gdzieś na uboczu? Tam gdzie koncentracja policji i demonstrantów nie zakłóci zbyt mocno życia ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: BURZA 31.05.05, 08:19 Nie wiem, ale tez się nad tym zastanawiałam, bo naprawdę Wa-wa nie jest przystosowana do takich najazdów. Pewnie uznali, że jest za to w miarę bezpieczna i będą nas nawiedzać co roku. W sumie nie ma co narzekać, bo trwa to średnio dwa dni no i dodaje jakby nie było nieco prestiżu. Przy tym są też atrakcje w postaci objeżdżania całego miasta, żeby dostać się do miejsca przeznaczenia położonego 2 przystanki dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
kashmir42 Re: BURZA 31.05.05, 08:22 Więc jest to akcja "poznaj swoje miasto" :-0 Ja znikam do pracy. Miłego dnia Trzpiocie, może odezwę sie w czasie dnia. Odpowiedz Link Zgłoś