31.05.05, 00:15
Sę myślę, iż będzie burza nad Warszawą. Będzie ci ona, czy jej nie będzie ? Lepiej, żeby się pojawiła bo przewietrzy atmosferę. Więc wszyscy warszawiacy kciuki za burzę trzymamy.
Obserwuj wątek
    • zosia.samoosia Re: BURZA 31.05.05, 00:19
      idzie od Gory Kalwarii ale juz 2 godziny idzie i dojsc nie moze, ale wiaterek
      przyjemny wieje ;))
      • trzpiot_1 Re: BURZA 31.05.05, 06:37
        Była burza? Przyznam się, że nic w nocy nie słyszałam, zasnęłam kamiennym snem.
        Wstałam niedawno i patrzę, a tu zupełnie inna pogoda :)
        • caruzzo Re: BURZA 31.05.05, 06:45
          Jak wstałas i widzsz, tzn. ze żyjesz.;))
          Miłego dnia.;))
          • trzpiot_1 Re: BURZA 31.05.05, 07:44
            Myślisz, że to takie pewne? ;)
            • grey56 Re: BURZA 31.05.05, 07:50
              Jak wytrzymalas falę upałow,to jestes
              na wygranej pozycji.;))
              • trzpiot_1 Re: BURZA 31.05.05, 07:54
                Tak, przeszłam na środkowego napastnika i zaraz zaatakuję wejście do autobusu ;)
                • grey56 Re: BURZA 31.05.05, 07:57
                  udanego szturmu zycze.;))
                  • trzpiot_1 Re: BURZA 31.05.05, 08:07
                    Eee, żartowałam, nie lubie sie rozpychac łokciami, a jeszcze bardziej być
                    rozpychana.
    • kashmir42 Re: BURZA 31.05.05, 08:00
      Dzień dobry. Poczekajcie na jakiś kolejny zlot antyglobalistów w Warszawie-
      burza murowana :-)
      • trzpiot_1 Re: BURZA 31.05.05, 08:06
        Myślisz, ze oni ściągają pioruny?
        • kashmir42 Re: BURZA 31.05.05, 08:06
          Sieją wiatr i zbieraja burze. Przeto okna dyktą zasłaniacie :-)
          • trzpiot_1 Re: BURZA 31.05.05, 08:10
            Oj, żebyś wiedział! W zeszłym roku centrum Wa-wy wyglądało z tego powodu
            tragicznie, zupełnie, jakby miał nastąpić koniec świata. Jednak nic się nie
            wydarzyło, więc w tym roku odpuszczono sobie prawie zupełnie i bałagan na
            mieście był nie do opisania :)
            • kashmir42 Re: BURZA 31.05.05, 08:12
              Wiem jak wtedy w Warszawie wyglądało, bo było mi dane tam przebywać.
              Zastanawiam się dlaczego takich spotkań nie robi sie gdzieś na uboczu? Tam
              gdzie koncentracja policji i demonstrantów nie zakłóci zbyt mocno życia ludzi.
              • trzpiot_1 Re: BURZA 31.05.05, 08:19
                Nie wiem, ale tez się nad tym zastanawiałam, bo naprawdę Wa-wa nie jest
                przystosowana do takich najazdów. Pewnie uznali, że jest za to w miarę
                bezpieczna i będą nas nawiedzać co roku. W sumie nie ma co narzekać, bo trwa to
                średnio dwa dni no i dodaje jakby nie było nieco prestiżu. Przy tym są też
                atrakcje w postaci objeżdżania całego miasta, żeby dostać się do miejsca
                przeznaczenia położonego 2 przystanki dalej.
                • kashmir42 Re: BURZA 31.05.05, 08:22
                  Więc jest to akcja "poznaj swoje miasto" :-0
                  Ja znikam do pracy. Miłego dnia Trzpiocie, może odezwę sie w czasie dnia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka