urszulka_ma 01.06.05, 07:36 dla wszystkich Słoneczek:) dużo radości i uśmiechów:) cukrowej waty i z piernika chaty:) ..lubicie czasem być dzieckiem?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quarantina Re: świat dziecka 01.06.05, 08:48 Poczucie bycia dzieckiem, to chyba jedna z fajniejszych rzeczy jaka może się zdarzyć dorosłemu człowiekowi:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: świat dziecka 01.06.05, 09:28 zanim przejdzie w zdziecinnienie ;0) Dzieci każdego wieku, łączcie się! ;0) Dzięki życzliwości znalezionej w necie, mam dla moich dzieciakó bardzo udany prezent. To również dla mnie prezent niemały. Pozdrawiam świętujących po obu stronach prezentów. OLDDZIEĆ ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
kocibrzuch Re: świat dziecka 01.06.05, 09:32 Małe jest pienkne! Dzidzie rzondzom! Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: świat dziecka 02.06.05, 09:48 kocibrzuch napisał: > Małe jest pienkne! nie mam czasu lecieć teraz na zieloną.. ale.. kciuki trzymam mocno.. za malutki taki.. jeden dokument:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: świat dziecka 02.06.05, 09:39 .."Dzieci, póki są dziećmi, do siódmego roku życia na przykład, okropnie różnią się od innych ludzi, to jak gdyby zupełnie inne istoty, odmiennej natury..." - pisał Dostojewski. "Dziecko to nie człowiek" - przyświadczał mu Pascal, a Johann Van Den Berg dodawał: "Dziecko nie istniało, po czym zjawiło się - myśmy je stworzyli"..." tygodnik.onet.pl/1231061,1,artykul.html Odpowiedz Link Zgłoś