fjufju1 10.06.05, 15:50 Mam takie pytanko raczej do panów . Jestem zaopatrzona w aparat metalowy na ząbkach czy to odstrasza facetów????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
askakinga Re: aparacik na zabkach 10.06.05, 15:56 Nie jestem facetem ale Ci odpowiem co myślę. Też nosiłam aparat prawie rok czasu i właśnie wtedy miałam najwięcej chłopaków :-)więc chyba ich to nie odstrasza bo oni patrzą raczej na co innego u dziewczyn :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fjufju1 Re: aparacik na zabkach 10.06.05, 16:04 ale jaki mialas ceramiczny czy metalowy??? Mi sie caly czas wydaje, że każda osoba z która rozmawiam na nic innego nie zwraca uwagi tylko patrzy mi sie prosto w zeby.. ,kurcze peszy mnie to hmmm ciekawa jestem co im po glowie wtedy chodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
kawapapieros Re: aparacik na zabkach 10.06.05, 17:41 Świństwa im na pewno same po głowie chodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
marla_glen Re: aparacik na zabkach 10.06.05, 18:43 no co ty.. nie odstrasza.... ja nosiłam rok i przynajmnieni nie odczułam ze odstraszał :)) warto było bo teraz mam piękniutkie i równiutkie ząbki.... nosiłam to paskudne żelastwo, ale to już było dawno więc nie było chyba jeszcze innych...tak mi sie wydaje :))) Nie odstrasza... Odpowiedz Link Zgłoś
askakinga Re: aparacik na zabkach 10.06.05, 20:19 Ja nosiłam metalowy ale tez nie żałuję bo mogę sie teraz swobodnie uśmiechać i mam o jeden kompleks mniej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
murowany Re: aparacik na zabkach 10.06.05, 21:01 no wlasnie, ze nie! nie odstrasza. przeciez to swiadczy o tym, ze dbasz o swoje zdrowie i wyglad a to pozytywne cechy. Odpowiedz Link Zgłoś
kawapapieros Re: aparacik na zabkach 10.06.05, 21:24 Szaleńczo ciekawa jest ta debata. Ja się chyba nigdy nie zastanawiałem, czy odstrasza mnie aparat ortodontyczny. Się więc teraz zastanowię. Odpowiedz Link Zgłoś
pasztet204 Re: aparacik na zabkach 12.06.05, 23:31 to ja odpowiem... miałem koleżankę, która z******* mi się podobała, powiem szczerze apart mi w ogóle nie przeszkadzał, przyzanm że nawet apart dodawał jej "czegoś" (po prostu wyglądała zabawniej:) ale jej kompleks na ten temat był chyba wielkości słonia:) na koniec i tak została tylko koleżanką. Tak zrobic ze mnie wała! :D Odpowiedz Link Zgłoś
robert8888 Re: aparacik na zabkach 13.06.05, 00:02 czy ja wiem - w sumie to ciekawe calowac sie z osoba ktora ma aparat no i nie tylko calowac sie. Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
fjufju1 Re: aparacik na zabkach 14.06.05, 10:27 dz wszystkim za opinie, co dziwne wszystkie sa pozytywne? Chyba zacznę się szczezyc hehe . pozdrowionka i milego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
ochmis Re: aparacik na zabkach 14.06.05, 11:39 Nie zapomnij się szczerzyć przez rz. Będziesz miała większe powodzenie! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
widka Re: aparacik na zabkach 14.06.05, 10:50 Gdy nosiłam aparat na zebach, poznalam aktualnego męza... jakoś mu to nie przeszkadzało.... Odpowiedz Link Zgłoś