pep-per 13.06.05, 12:31 Do roboty a nie umierać im się zachciewa... Wybory się zbliżają, na dworze coraz cieplej a tutaj - jakieś głupoty w głowie... Zoh chyba dawno nie dostał kopa w d... Noo na poczatek wystarczy Pep-per reanimator :] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ejno No i .... 13.06.05, 15:24 ... dostaliśmy, przepraszam za wyrażenie, zjeby :):) Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: No i .... 13.06.05, 15:59 Hehehe. I w ten sposób chyba delikatnie mówiąć (żeby nie zapeszyć) reanimowaliśmy forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: No i .... 13.06.05, 19:19 Nie sztuka reanimować - sztuka utrzymać przy życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: No i .... 13.06.05, 23:30 to która z pięknych pań zaoferuje się dla dobra sprawy "usta-usta" ???? ja mogę conajwyżej masaż piersi :-P Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: No i .... 14.06.05, 08:07 Kurcze jedbang, ale co denatowi po masażu piersi, przecież to on ... facet bez wybujałej i fantazyjnej piersi ... zwykły moherowy męski tors? Żebyś jeszcze był kobietą to mógłbyś zaoferować masaż piersią :P. Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Ja wam K...a dam... 14.06.05, 19:46 Nie am to jak parę bluzgów dla uruchomienia dyskusji :) Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Ja wam K...a dam... 14.06.05, 20:41 A pepper to zawsze wygląda na takiego spokojnego człowieka ... a tu prosze jakie bluzgające oblicze. Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: Ja wam K...a dam... 14.06.05, 21:35 Ale jakie bluzgi? Czytacie chyba między wierszami :] Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Ja wam K...a dam... 14.06.05, 23:00 Ale nas zjebal ,a tak niewinnie wyglada ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Ja wam K...a dam... 15.06.05, 05:24 Wygląd nie stanowi. Liczy się męskość. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Ja wam K...a dam... 15.06.05, 09:25 Zaraz was powycinam za brzydkie wyrazy :D Raz w życiu mam okazję kogoś ocenzurować. Ach jak pięknie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: Ja wam K...a dam... 15.06.05, 12:53 Nie no do czego w tym kraju dochodzi... Ludzie, którzy kiedyś walczyli o wolność słowa, wolność wyrażania swoich poglądów, wolność zgomacdzeń itd... Dzisiaj znów chcą wprowadzać cenzurę, zakazują zgromadzeń itd itp ;) Świat na głowie stoi :] ryza_malpa1 napisała: > Zaraz was powycinam za brzydkie wyrazy :D > Raz w życiu mam okazję kogoś ocenzurować. > Ach jak pięknie ;] > Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Ja wam K...a dam... 16.06.05, 12:16 Małpa cenzor.. Dziwny jest ten swiaaaaaat. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Ja wam K...a dam... 16.06.05, 13:17 Oj to chyba oczywiste, bo czyż każdy cenzor nie jest małpą ... i to wredną i podstępną, ale jakże miła wtedy gdy sytuacja tego wymaga :D. Zaskakującą małpą, której zachowania być pewnym, nie można ... . Ale to wszystko nie jest o naszej małpie ... bo mydlana Ryża Małpa to całkiem inna bajka :d. Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Ja wam K...a dam... 16.06.05, 16:29 - Fiu, Fiu, ale Zoh jej kadzi. - raczyl wydac z siebie glos Ćwirek pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś