zo_h 15.06.05, 18:09 ... ależ to ciekawe. Właśnie takie zagadnienia pozostały mi jako ostatni egzamin w tym semestrze. Jutro generalny spradzian wiedzy z tej tematyki :) ... zobaczymy jak popiszę się z tego :). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokolores Re: Prawo pracy ... 16.06.05, 14:19 zo_h napisał: > ... zobaczymy jak popiszę się z tego :). I jak bylo ??? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Przyjdź.... 16.06.05, 18:55 ... do mnie do roboty hehehe tam się często to prawo łamie:) będziesz miał na przykładach :) Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Przyjdź.... 16.06.05, 20:18 No niestety tak jest ... kodeks sobie ... praca sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: Przyjdź.... 18.06.05, 13:45 Mam nadzieję, że nie powiedziałęś tak jak kiedyś na zaliczeniu z pp moja koleżanka: "Kodeks praco stanowi (...bla bla bla), ale w rzeczywistości nie zawsze idzie to w parze z praktyką." Zaliczyła :) Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Przyjdź.... 18.06.05, 13:53 Eeeeee nie ja tak nie mogłem powiedzieć, test miałem więc jedyne co mogłem rzec to: "A", "B" lub "C" ... tyle inwencji ;). Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Genialne 19.06.05, 05:20 Zawsze to jakaś wiedza. Rozróżnić A od B czy C i na dodatek nauczyć się pisać te trzy litery... Ileż to czasu potrzebowała ludzkość z epoki lodowcowej żeby opanować choćby zbliżoną pismu formę porozumiewania się. A Ty tylko cyk! I zaliczasz. Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Genialne 19.06.05, 11:37 Eeeeee nie do końca można zastosować aż tak wielkie uproszczenie, bo proces odpowiedzi należy poprzedzić odczytaniem pytania, proponowanych odpowiedzi no i na końcu wsakazania tej jednej jedynej prawidłowej. Czyli mimo tego, że ostatecznie wynikiem jest jedna z trzech pierwszych liter alfabetu to w gruncie rzeczy jest ona reprezentacja pełnej odpowidzi na zadane pytanie. No .... Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Prawo pracy ... 02.07.05, 13:20 No właśnie z głowy. Już nie mam prawa wykonywania dotychczasowej... "Full wakacje". Odpowiedz Link Zgłoś