Dodaj do ulubionych

SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY

IP: *.abo.wanadoo.fr 04.11.01, 20:19
Wybacz, nic oryginalnego nie wpadlo mi do mego durnego, trzesacego sie lba...
Piszac o "przyjaciolach" chcialem powiedziec, ze jest tu miejsce dla ochlapusa
Crimena, Mag_nolii w czerwonej sukni z rozporkiem i innnych, o ktorych moja
skleroza kazala mi zapomniec...
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: 213.76.59.* 04.11.01, 20:20
      Obawiam sie ,ze nie bedzie tu tak przytulnie jak w poprzednim mieszkanku.
      • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: 213.76.59.* 04.11.01, 20:23
        Przed chwila ryknelam smiechem sama do siebie!!!Cha,cha ,cha!! Ale towarzystwo:
        dziwka portowa,pijus i stetryczale zwierze! Oj,bo
        skonam!!!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • Gość: Bizon Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.abo.wanadoo.fr 04.11.01, 20:26
        Nie martw sie, jeszcze ladnie je urzadzimy, rzucimy paroma kurwami miedzy
        jednym a drugim limerykiem, dokopiemy komu trzeba, potem przeslemy sobie
        buziaczki i bedzie jak u Pana Boga za piecem. A przed chwila pomylil mi sie
        nicek, nie chcialem tego niceka a wylazl, glupek jeden...
    • Gość: Bjhjmot Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.abo.wanadoo.fr 04.11.01, 20:22
      Twoje pochlebstwa sa rowniez lechtajace-jedno nie przeszkadza drugiemu. Gdybyz
      tak jeszcze doszlo do tego drapanie.... Swoja droga smutno mi troche porzucac
      tak mily watek... To przeciez nasze
      dziecko..Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
      uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Hyc
      • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: 213.76.59.* 04.11.01, 20:25
        Drapanie ciut pozniej .Dlaczego zaciskasz usta,co to za Bij...tfu!
        Mi tez szkoda tamtego katka.Buuuuuuuuuuuuuuuu:(((((
        • Gość: Bizon Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.abo.wanadoo.fr 04.11.01, 20:29
          Wypadla mi sztuczna szczeka i to dlatego. A u mnie na Muranowie mowilo sie:
          towarzystwo doborowe-cztery kurwy, dwie sklepowe...
          • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: 213.76.59.* 04.11.01, 20:35
            Patrza na mnie wdomu jak na czubka .Siedze przy komputerze i wyje ze smiechu z
            Twoich postow Bizonku!!! Dajcie mi pampersaaaaaaaaaa!!!!! cha,cha,cha!!!!:))))
    • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 04.11.01, 20:33
      Już jestem.Tylko żubrówkę zostawiłem w poprzednim wątku:)))
      • Gość: Bizon Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.abo.wanadoo.fr 04.11.01, 20:35
        Dla mnie to juz za pozno, bo mecz i deska do prasowania czeka (Samanta Ci
        wyjasni). Zmykam na razie, Samancie buziaczki czule a Tobie meski uscisk dloni
        (jednej, bo w drugiej butelczyna...)
        • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: 213.76.59.* 04.11.01, 20:37
          Ino sie nie nerwuj jak Twoi przerabia!!:))))
        • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 04.11.01, 20:41
          Do zobaczenia Bizonie.Na mnie też czeka deska do prasowania bo o północy
          wybywam.Ale jeszcze trochę poszczebiotam do Samanty:)))
          • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: 213.76.59.* 04.11.01, 20:48
            To moze poprasuj teraz a pozniej zrobimy grupen sex??;))))
            • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 04.11.01, 21:00
              Grupen sex mogę robić nawet w trakcie prasowanie.To stwarza nowe możliwości:)))
              • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE -crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 21:18
                Na desce do prasowania???? zarwie sie pod Bizonem!;)
                • Gość: crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE -crimen IP: 10.1.2.* 04.11.01, 21:32
                  Nie, bo deskę wzmocni się przęslem:)))))
                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE -crimen IP: 213.76.59.* 04.11.01, 21:47
                    Cha,cha,cha! Twoim czy Bizona????;))))
                    • Gość: crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE -crimen IP: 10.1.2.* 04.11.01, 22:11
                      Z dwoma przęsłami bezpieczniej.Nie sądzisz?I dostawimy jeszcze drugą deskę do
                      prasowania:)))))
                      • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE -crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 22:26
                        Hmmm.. a po co ta druga deska?Dla wygody??? :)))
                        • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE -crimen 04.11.01, 22:37
                          Druga deska dla bezpieczenstwa.A nowy most?Czy ma być dwuprzęsłowy:)))
                      • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE -crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 22:27
                        Juz wiem! Zbudujemy nowy most,jeszcze jeden nowy most...;))))
      • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: 213.76.59.* 04.11.01, 20:36
        No to mamy trojkat! jutro jakis Apollo powie ze to burdel !:)))
        • Gość: Bizon Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.abo.wanadoo.fr 04.11.01, 20:41
          Ja nie potrzebuje jakiegos mentalnego debila, zeby to stwierdzic: to JUZ jest
          burdel. A moi (Lens i PS-G) juz grali. Ide sobie, wiedzac, ze zostawiam watek w
          dobrych, choc trzesacych sie rekach....
        • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 04.11.01, 20:48
          Samantko, wspominanie nieobecnego wywołuje u niego czkawkę.Chcesz doprowadzić
          aby ten śmieć wyrzygał wykwintną kolację? :)))
          • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: 213.76.59.* 04.11.01, 20:50
            Zawsze moze zjesc ja jeszcze raz! ooo!Panu tez sie cofnelo???(pamietasz kawal o
            cofce?;)))
            • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 04.11.01, 20:55
              Kawał znam.A o śmieciach więcej nie mówmy, nie są tego warci:)
              • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 21:18
                czyli zostala nam wodka i dupa!;))))
                • Gość: crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: 10.1.2.* 04.11.01, 21:36
                  No i Ty.Przecież to najwdzięczniejszy temat na forum:)))))
                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: 213.76.59.* 04.11.01, 21:49
                    Nie podrzucaj sepom zeru!!!;)))
                    • Gość: crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: 10.1.2.* 04.11.01, 22:14
                      Przecież wiesz Kochanie że nie oddam Cię głupim dupkom na żer:)
                      • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 22:28
                        Alez skad!Tylko za przeproszeniem zabierzesz dupe w trok( jak mawia moja matka)
                        i pojedziesz!;(
                        • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 04.11.01, 22:39
                          Ale sprowadzę na nich Talibów:)))
                          • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 22:42
                            Talibow? Chyba mafie ukrainska!!!;)))
                            • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 04.11.01, 23:07
                              To sam skrzyknę jakąś watachę i jak wpadnę tutaj to naszatkuję trochę
                              kapuścianych łbów:)
                              • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 23:22
                                Nie zapomnij kalacha zabrac!!!;)
                                • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 05.11.01, 00:06
                                  Kochanie, na te śmiecie wystarczy mi obcas.Muszę go tylko potem umyć:)))
                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.01, 16:06
                                    ..i zdezynfekowac!!!;)))
                  • Gość: samanta1 Pora na limeryczek ! IP: 213.76.59.* 04.11.01, 21:51
                    Inauguracja w nowym domku! Kichowaty ale zawsze to cos!
                    raz ekipa mala
                    zubrowka sie zalala
                    gdy wypili resztki
                    do prasowania sie rozeszli
                    ot i bajka cala!
                    • Gość: crimen Re: Pora na limeryczek ! IP: 10.1.2.* 04.11.01, 22:17
                      :))))))))))))))))))
                      • Gość: samanta1 Re: Pora na limeryczek ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 22:29
                        Ty sie nie usmiechaj tylko probuj limeryk napisac! :)
                        • crimen Re: Pora na limeryczek ! 04.11.01, 22:45
                          No nie żartuj.Technokratę do takich rzeczy zmuszać:)Mog Ci kiedyś zaśpiewać
                          jakiś limeryk, ale od razu pisać:)))
                          • Gość: samanta1 Re: Pora na limeryczek ! IP: 213.76.59.* 04.11.01, 22:59
                            Nie od razu!Mozesz najpierw na brudno!;)))
                            • Gość: Bizon Re: Pora na limeryczek ! IP: *.abo.wanadoo.fr 04.11.01, 23:06
                              Mili moi, widze,ze zabawiacie sie po bozemu, chwala Wam za to. Ja tylko wpadlem
                              by zyczyc Wam milej nocki, Samancie buziaczkow moc i zapewnienie, ze czekam z
                              utesknieniem na akcje kolderkowa z tym zastrzezeniem, ze nie lubie samotnosci w
                              ogole a pod kolderka w szczegole. Crimenie, zrozumialem, ze gdzies wybywasz,
                              szerokiej drogi wiec dokadkolwiek bys sie udawal. Do zobaczenia, Bizon (Wasz)
                              • Gość: samanta1 Re: Pora na limeryczek ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 23:24
                                Ciekawe gdzie ja mam zrobic te akcje kolderkowa,he??;)))
                                • Gość: Bizon Re: Pora na limeryczek ! IP: *.abo.wanadoo.fr 04.11.01, 23:26
                                  Zapomnialem wylaczyc komputer, wiec jeszcze jestem na ostatnie przedsenne
                                  slowko. Odpowiedz jest prosta :w chwilach przerwy w akcji intensywnego plucia
                                  do pewnej rzeki na "S". Buziaczki, Kochanie Ty Moje....
                                  • Gość: samanta1 Re: Pora na limeryczek ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 23:30
                                    To nie jest latwe dopasc Cie w przerwach miedzy jednym pluciem a drugim ,tym
                                    bardzeij ze zostawiles mnie niezaspokojona na trawniku!!!;))))
                            • crimen Re: Pora na limeryczek ! 04.11.01, 23:10
                              Może tego jeszcze nie wiesz ale samczyki są bardzo niecierpliwe.Albo coś im się
                              udaje od początku, albo wcale:)))
                              • Gość: samanta1 Re: Pora na limeryczek ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 23:27
                                Eeee...podobno mozna nad tym popracowac!;)))
                                Wiesz....ten dziad w drzwi kolacze...spac ludziom nie daje!
                                Co mowi sie kochankowi na dowidzenia..?? Acha! Daswidania moj drug i
                                tawariszcz! Buziaki przesiakniete czosnkiem,cebula i zubrowka! Pa Crimenku!
                                Szerokiej drogi ..a moze stepow?! S.
                                • crimen Re: Pora na limeryczek ! 04.11.01, 23:52
                                  Wpuściłem go.Moze jeszcze zdązę go odesłąć.Pa Kochanie.Daj dziubka:)
                                  Do zobaczenia Bizonie.Miło było poznać kogoś kto nie schodzi poniżej pewnego
                                  poziomu:)
                                  • ja_nek Re: Pora na limeryczek ! 05.11.01, 00:36
                                    Kobiety nie zostawia się samej, do tego na trawniku i niezaspokojonej.
                                    Karygodne!

Pozdrowienia
                                    Janek
                                    • crimen Re: Pora na limeryczek ! 07.11.01, 20:05
                                      Janku, mam nadzieje ze okazales sie godnym nastepca:)Pozdrawiam rowniez.
                                      • Gość: samanta1 Re: Pora na limeryczek ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 20:17
                                        Crimen!czys Ty oszalal???? chyba nie wiesz co piszesz!!!;)
                                        • crimen Re: Pora na limeryczek ! 07.11.01, 20:20
                                          Chcialem pomoc mackowi w polucjach nocnych;)
                                          • Gość: samanta1 Re: Pora na limeryczek ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 20:22
                                            Przestan sie bawic w seksuologa!!!;)))
                                            • crimen Re: Pora na limeryczek ! 07.11.01, 20:25
                                              Chyba swirologa;)
                                              • Gość: samanta1 Re: Pora na limeryczek ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 20:27
                                                tego akurat nie musisz udawac!;)))
                                                • crimen Re: Pora na limeryczek ! 07.11.01, 20:32
                                                  Ciiiicho, nie zdradzaj tajemnic alkowy Kochanie;)Pa, do jutra.Czas mi sie
                                                  konczy.Buziaczki w sliczny nosek.
                                                  • Gość: samanta1 Re: Pora na limeryczek ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 20:34
                                                    Pa Kochanie a za to ostatnie dostaniesz po glowie!!!Przy okazji!;))))
                                                  • crimen Re: Pora na limeryczek ! 08.11.01, 20:38
                                                    Nie moge sie docekac;)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Pora na limeryczek ! IP: 213.76.59.* 08.11.01, 20:41
                                                    Dlaczego przyslales mi pusta "kartke"??????????? na co za pozno??????? Chcesz
                                                    zebym walnela na serce przed 27-ym????????
                                                  • crimen Re: Pora na limeryczek ! 08.11.01, 20:50
                                                    Kochanie, nie byla pusta.Wylogowalo i zjadlo.Za pozno na rozwazania.Po
                                                    herbacie, Skarbie;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Pora na limeryczek ! IP: 213.76.59.* 08.11.01, 20:54
                                                    Doszlo drugie,pelne.Nie jestes dzis zbyt mily.Pa!
                                                  • crimen Re: Pora na limeryczek ! 08.11.01, 20:57
                                                    Juz.Szkoda.Przepraszam, nie chcialem Cie urazic.
                                                  • Gość: samanta1 Re: Pora na limeryczek ! IP: 213.76.59.* 08.11.01, 21:02
                                                    Nie wiem co w Ciebie dzisiaj wlazlo ...jest mi smutno.:(((((
                                                  • crimen Re: Pora na limeryczek ! 08.11.01, 21:07
                                                    Przepraszam.Chcialem sterescic list.Nie wyszlo.Nie gniewaj sie:(
                                                  • Gość: samanta1 Re: Pora na limeryczek ! IP: 213.76.59.* 08.11.01, 21:10
                                                    czy na Ciebie mozna sie gniewac? Wszystko jest oki.
                                                  • crimen Re: Pora na limeryczek ! 08.11.01, 21:12
                                                    Kamien z serca Kochanie;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Pora na limeryczek ! IP: 213.76.59.* 08.11.01, 21:16
                                                    chyba serce z kamienia!;))))))))))))))
                                                  • crimen Re: Pora na limeryczek ! 09.11.01, 18:14
                                                    Ale za to na dloni;)Witaj Kochanie:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Pora na limeryczek ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 18:16
                                                    Witaj Skarbie!Wlasnie zalozylam watek gdzie czule mowie o Tobie!:)))
                                                  • crimen Re: Pora na limeryczek ! 09.11.01, 18:21
                                                    Nie mow.Ide poczytac:)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Pora na limeryczek ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 18:24
                                                    To co,mam zaspiewac ,jesli nie kazesz mi mowic??;)))
                                                  • crimen Re: Pora na limeryczek ! 09.11.01, 18:27
                                                    Moze cos o drugim skrzydle;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Pora na limeryczek ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 18:29
                                                    A cicho Ty byc ,paskudo jedna!!!;))))))))
                                                  • crimen Re: Pora na limeryczek ! 09.11.01, 18:34
                                                    Przy Tobie nigdy, Aniolku:)))))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Pora na limeryczek ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 18:36
                                                    No to mam przechlapane!zagada mnie na smierc!!;))))))))
                                                  • crimen Re: Pora na limeryczek ! 10.11.01, 16:19
                                                    Wsadz stopery do uszu i kiwaj madrze glowka:)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Pora na limeryczek ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 16:28
                                                    Jeszcze bede musiala zamknac oczy zeby nie wyzierala z nich glupota!;)
                                                  • crimen Re: Pora na limeryczek ! 10.11.01, 16:32
                                                    Nie dlaczego.Szeroko otwarte bezrozumne damskie oczy nakrecaja kazdego
                                                    prelegenta;)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Pora na limeryczek ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 16:42
                                                    tak Kotku,ale Ty nie jestes prelegentem!!:)))
                                                  • crimen Re: Pora na limeryczek ! 10.11.01, 16:45
                                                    Nie.Ja jestem psycholog-amator i znam wasze sztuczki:))))))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Pora na limeryczek ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 16:55
                                                    Nasze? Kochenie ja jestem wyjatkowa,nie zapominaj o tym .Takiej drugiej nie
                                                    ma!:)
                                                  • crimen Re: Pora na limeryczek ! 11.11.01, 18:08
                                                    Kto moze o tym wiedziec lepiej ode mnie? ;) Czasami jednak uzywasz
                                                    typowych "babskich" sztuczek:)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Pora na limeryczek ! IP: 213.76.59.* 11.11.01, 18:10
                                                    Cooooooooo?????????Wymien chociaz jedna!!!!!!!!!:)
                                                  • crimen Re: Pora na limeryczek ! 11.11.01, 18:22
                                                    Szpila;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Pora na limeryczek ! IP: 213.76.59.* 11.11.01, 18:24
                                                    Przeciez Ty tez szpleczki wbijasz ,wiec co ?jestes baba??;))
                                                  • crimen Re: Pora na limeryczek ! 11.11.01, 18:27
                                                    Cos nie moge sobie przypomniec.Jakie szpileczki? ;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Pora na limeryczek ! IP: 213.76.59.* 11.11.01, 18:30
                                                    Eeeeeeeeeeee..takie z kolorowymi lebkami!;)))))))
                                                  • crimen Re: Pora na limeryczek ! 11.11.01, 18:34
                                                    Zabij... nie pamietam;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Pora na limeryczek ! IP: 213.76.59.* 11.11.01, 18:37
                                                    Zabic? Przeciez nie bede sie pozniej pastwic nad zwlokami!;)
                                                  • crimen Re: Pora na limeryczek ! 12.11.01, 19:56
                                                    Zawsze wiedzialem ze w kazdej kobiecie siedzi
                                                    sadystka;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Pora na limeryczek ! IP: 213.76.59.* 12.11.01, 19:59
                                                    No ladnie!To ja Ci calusy sle po przewodach,takie prawdziwie elektryzujace a Ty
                                                    mnie od sadystek wyzywasz!:((((((((((((((
                                                  • crimen Re: Pora na limeryczek ! 12.11.01, 20:11
                                                    Caluski Kochanie.Najslodsze jakie tylko moga byc:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Pora na limeryczek ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 20:15
                                                    Nie kladz sie pozno ,sprobuje ale nie obiecuje!!! :))))
                                                  • crimen Re: Pora na limeryczek ! 12.11.01, 20:24
                                                    Trzymam za slowo;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Pora na limeryczek ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 20:26
                                                    No prosze jaki szybki!!;))))))
                                                  • crimen Re: Pora na limeryczek ! 13.11.01, 19:17
                                                    Wiesz ze jestem konsekwentny;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Pora na limeryczek ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 19:23
                                                    Nadal nie wiem co Ci sie snilo??:)
                                                  • crimen Re: Pora na limeryczek ! 13.11.01, 19:35
                                                    Buziaczki, mam nadzieje ze Twoje;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Pora na limeryczek ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 19:43
                                                    Ty zmyslaczu!!!!;))))
    • Gość: magnolia Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.11.01, 09:47
      Witajcie!
      Widzę, że impreza się przeciągnęła...a ja bawiłam się w wekendowe pochłanianie
      książki.
      Nie włożyłam dziś czerwonej sukni z rozcięciem i mam nadzieję, że fakt ten -
      Biziu - nie wpłynie negatynie na naszą więź przyjaźni.
      słodko-uśmiechnięte pozdrowienia
      PA!
      • ja_nek Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 05.11.01, 11:26
        Rozcięcie zawsze mozna zrobić, jeśli jest za małe i Ci przeszkadza.....

Pozdrowienia z usmiechem
        Janek
        • mag_nolia Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 05.11.01, 11:33
          Chcesz mi robić rozcięcia w spodniach?
          Nie pozwolę ich pociąć!
          Za dużo mnie kosztowały.
          W żakiecie też nie - lubię go, a zrozięciami nie będzie się tak dobrze
          prezentował.
          Chyba możesz poczekać do jutra?
          Włożę długą spódnicę z rozcięciem, jeśli już koniecznie chcesz tych rozcieć.
          PA!
          • Gość: Janek Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.ipartners.pl 05.11.01, 14:27
            Jeśli jest na co czekać, to będę czekał, choćby do jutra.

Pozdrowienia
            Janek
            • mag_nolia Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 05.11.01, 14:32
              dobrze Janku!
              Gdyby to było takie proste, to nawet kazałabym się sfotografować w tej
              spódnicy, eksponyjąc rozcięcie- aparatem cyfrowym, i posłałbym Ci.
              A tak, mogę tylko narysować, jak wygląda ta spódnica z rozcięciem.
              pozdr...
              PA!
    • mag_nolia Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 05.11.01, 14:24
      Imprezowicze!
      I kto teraz posprząta po Was to mieszkanie?!
      • Gość: Janek Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.ipartners.pl 05.11.01, 14:45
        Narysuj, chętnie popatrzę, choćby rysunek miałby być tylko podany z Twojej
        wyobraźni.

Pozdrowienia
        Janek
        • Gość: magnolia Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.11.01, 14:59
          OK
          jest długa, widać tylko moje drobne kostki, wąska, ciemnobrązowa, taki
          garniturek,razem z małym, dopasowanym żakietem, a z tyłu rozcięcie, od troszkę
          powyżej kolan - w dół.
          Pozdr...
          PA!
          PS>
          I co podoba Ci się?
          • ja_nek Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 05.11.01, 15:47
            Im więcej zakryto, tym widać więcej wyobraźnią.
            Ej! Biel nóżki widziałem, kawałeczek uda.....
            Co widziałem, to moje.....

Pozdrowienia
            Janek
            • Gość: magnolia Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.01, 08:32
              Janku!
              Nie mogłeś zobaczyć bieli - bo opalenizna letnia całkiem jeszcze nie zeszła, a
              poza tym noszę ciemne pończoszki!
              PA!
          • Gość: samanta1 Janek i Magnolia IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.01, 15:54
            Witam,witam i o zdrowie pytam!!!;))) To nie byla imprezka tylko stypa przed
            Crimena wyjazdemkazdy pretekst jest do bry nie? Przy okazji parapetowa bo mamy
            nowe mieszkanko(watek) jak widzicie. Tyyyyy....Magnolia ..a ja sobie kiecke
            kupilam .Dluuuga i ...z rozporkami.Slowo! sama siebie siebie zadziwilam bo
            nawet nie myslalam ze moge TAK wygladac .No,no...;)))
            • mag_nolia Re: Samanta! 05.11.01, 15:58
              • Gość: samanta1 Re: Samanta! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.01, 16:07
                Bardzo tresciwe ,oj jak bardzo!!!;))))))
                • mag_nolia Re: Samanta! 05.11.01, 16:10
                  cholera tyle się napisałam, a tu pusto!
                  a niech to, jutro się odezwęPA!
                  PS dobrze zrobiłaś z tą suknią, dokup jeszcze koronki ,,pod"
                  pozdr...
                  PA!
                  • Gość: samanta1 Re: Samanta! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.01, 16:18
                    Oooo,nie!!! to zbyt duze poswiecenie!!!;))) Pa!
            • Gość: samanta1 zalobna piesn po Crmenie ..... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.01, 15:59
              Ach ,Crimenie,taka po Tobie pustka
              zniknales Ty a z Toba zubrowka
              Puste butelki po katach sie walaja
              o Twej bytnosci przypominaja
              Deska do prasowania swieci pustkami
              rozpacz w niej krzyczy nagimi przeslami
              Opusciles nas druhu pijackich libacji
              nie bedzie wiecej zakrapianych kolacji
              Choc mam jeszcze jedna w zapasie"polowke"
              bez Ciebi brachu...ide na odwykowke!!!!
              • Gość: samanta1 BIZOOOONKU !!!!! GDZIE JESTES ??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.01, 16:05
                szur,szur,szur,......brodzi wsrod lisci samanta i za Bizonem sie
                rozglada.he,hej!!!jestes tu???Nigdzie nie slychac patataj....:((((

Zbudowal Bizon nowy watek
                by zaprowadzic lad i porzadek
                Lecz gdy z Samanta do domku wkroczyli
                za starym katem wnet zatesknili
                jak trudny jest kazdy poczatek....

Znowu kicha! czas na emeryture chyba....
                Mam nadzieje ,ze nie przeziebiles sie w nocy ,kolderka opatulilam Cie
                mocno.troche charczales ..moze za mocno przejelam sie i poddusialm Cie??;)))
                Buziaki ,buziaki,buziaki,buziaki...........
                • Gość: Sam Re: BIZOOOONKU !!!!! GDZIE JESTES ??? IP: 204.174.215.* 05.11.01, 16:47
                  Widzisz jak to czasami jest - szukasz, szukasz i znajdujesz nie to co szukalas.
                  Witaj Samanto! Wpisuje sie przelotem tutaj, bowiem nie chcialem, ktorys raz z
                  rzedu wyciagac do gory watku o tym jaka jestes urocza, zeby nie byc posadzonym
                  o nieszczerosc albo 'kadzenie'. Poza tym jestem jednym z Twoich ciekawskich
                  przyjaciol albo przyjaznym ciekawskim (jak wolisz).
                  Moj 'mechanik' mial wyjatkowo ciezki weekend i odlozyl moja sprawe do jutra.
                  Tak ze pokrece sie dzisiaj po okolicy z ciekawosci.
                  pozdrawiam
                  Sam
                  PS. Mam nadzieje, ze Cie nie wystraszylem.
                  O! Nie moglem sie oprzec zeby nie 'dokopac' Apollo/Maciek/Lary? (#).
                  Wybacz prosze.
                  • Gość: samanta1 Sam IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.01, 17:40
                    Witaj Cyborgu!!!;)))) Jak widac wyzej jest to watek rowniez dla przyjaciol a
                    takimi chyba jestesmy? Wiem ,ze to Ty pisales ,sprawdzilam wczesniej.Adres byl
                    mi znajomy,chcialam sie tylko upewnic.;)) wiesz,mysle,ze juz kazdy ma dosyc
                    tych pretensji i zarzutow.ja bynajmniej postanowilam wiecej sie w takie
                    dyskusjue nie pchac .bede udawac glucha i slepa .W ogloe chyba nosa stad nie
                    wysciubie,zeby nie draznic gawiedzi swoim widokiem;))) Tu jest moj(no,nie
                    tylko) domek,tu jest cieplo i bezpiecznie. mam nadzieje,ze sami mili ludzie
                    beda nas odwiedzac .Z reszta mam tu dwoch ochroniarzy a moze juz trzech?;))))
                    mechanik pewnie kaca leczyl po weekendzie i wolal nie dotykac sie tak
                    delikatnej aparatury.;)))) pozdrowionka!!S.
                    • Gość: Sam Re: Sam/anta IP: 204.174.215.* 05.11.01, 19:23
                      Juz Ci mowilem, ze mozesz na mnie liczyc kiedy bedziesz w potrzebie.
                      Ciesze sie, ze i dla mnie wyskubalas troche miejsca w jakims cieplym tutaj
                      kaciku. Milo czasami odetchnac po cybernetycznych bujatykach. Wlasnie
                      pozwolilem sobie jeszcze raz wdac sie w beznadziejna wymiane postu. Chyba bede
                      mmusial go 'ztlerancjowac' (uzywajac jego wlasnej ekspresjii) na dobre. Tak,
                      jestem niepoprawny. Mam poza tym dziwna wlasciwaosc sciagania klopotow. Wcale
                      bym sie nie zdziwil gdy ktos tu za mna nie przylazl. Juz koncze.
                      Trzech budrysow powinno Ci wystarczyc Samanto. Moze sobie spokojnie buszowac
                      tutaj po swoich szuwarkach.
                      pozdrawiam
                      Sam
                      PS.
                      U nas lalo jak z cebra z piatku na sobote. Na jednym z mostow zdarzyl sie
                      wielki karambol. Moj 'mechanik' musial byc wyjatkowo zajety. Usprawiedliwiony!
                      • Gość: samanta1 Re: Sam IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.01, 20:04
                        Sam! Nie nokautuj wrewa!!! to moly czlowiek ale uparty!:))) Po trzch godzinach
                        Ci przytaknie a w piatej godzinie powtorzy to co mowil na poczatku!!!:))) Nie
                        denerwuj sie bo to na zdrowie szkodzi!!!;)))) Mechanik usprawiedliwiony!:)) I
                        co?Jutro???
                        • Gość: Sam Re: Sam/anta IP: 204.174.215.* 05.11.01, 20:19
                          Ja sie nie denerwuje. Jezeli juz, to tylko na siebie, ze wdaje sie w tego
                          rodzaju beznadziejne rozmowy.
                          Masz racje co do tego faceta(?). Przypomina mi sie jak, przy okazji 'blondynki'
                          staralas mu sie cierpliwie tlumaczyc nasze motywy 'konwersacji' z tym kims,
                          ktory sie za nia podawal, cos co wielu zrozumialo natychmiast, a Tobie zabralo
                          dwa dni zeby mu to uzmyslowic (ale 'kobyla' stylistyczna!!! wow!). juz sie
                          skracam. Teraz tylko musze zlapac oddech...Juz lepiej. Dzieki za rade Samamnto.
                          Tak, wyglada na to, ze jutro zobacze sie 'mechanikiem'. Jestem troche wkurzony
                          na to wszystko bo nie tak mialo byc. Ciagnie sie to troche za dlugo.
                          ...'cierpliwosci Sam, cierpliwosci'...., slyszalas ten glosik Samamnto?
                          Ostatnio ciagle go slysze.
                          posdrawiam, pa
                          Sam
                          • Gość: samanta1 Re: Sam/anta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.01, 20:40
                            Po dwoch dniach przyznal racje a po chwili bylo to samo co na poczatku.Daj
                            spokoj Sam ,nie przekonasz..odpusc! czy Ty sie nie boisz swojego mechanika?Tak
                            spokojnie o tym mowisz.... Hmmm..czy moglbys troche wolniej jezdzic? Jak teraz
                            zamilkniesz to bede nekrologow szukala.G.. nawet nie wiedzialabym czyjego
                            nekrologu szukac!!;)))
                            • Gość: Sam Re: Sam/anta IP: 204.174.215.* 05.11.01, 21:01
                              Widzisz teraz co nas/mnie tutaj trzyma przy Tobie. Fajna jestes.
                              Przyzekam, ze gdyby nie daj Boze cos sie mialo stac, to miom ostatnimi slowami
                              beda: po..daj..cie mi kom.........pu....ter... Bez pozegnania nie dam sie
                              zdnuchnac z tego padolu.
                              'Mechanik' nie jest grozny. Znalazl cos tam we mnie co chcialby naprawic.
                              Podobno drobiazg.
                              Ten moj ostatni, piatkowy mandat byl typowym chmskim wybrykiem naszej policji
                              egzekwujacej zupelnie idiotyczne przepisy. Ja nie pedzilem, chciaz lubie szybko
                              jezdzic. Wyobrazasz sobie ograniczenie szybkosci na dwupasmowej drodze
                              szybkiego ruchu przy zjezdzie z autostrady do 50km/h!?! To jest rabunek w bialy
                              dzien! Glupi radia nie sluchalem. U nas, nie wiem czy wiesz, jest pare stacji
                              radiowych, ktore na biezaco podaja gdzie stoi policja z radarem. Fajnie, co?
                              Mnie sie zachcialo muzyczki.
                              pa,
                              Sam
                              • Gość: samanta1 Re: Sam/anta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.01, 21:10

> Przyzekam, ze gdyby nie daj Boze cos sie mialo stac, to miom ostatnimi slowami
                                > beda: po..daj..cie mi kom.........pu....ter... Bez pozegnania nie dam sie
                                > zdnuchnac z tego padolu.
                                ***tfu,tfu!Na psa urok!!!! lepiej nie,ale w razie czego trzymam za slowo!! jako
                                duch lepiej sie nie pokazuj bo moglabym do Ciebie wtedy dolaczyc:)
                                > 'Mechanik' nie jest grozny. Znalazl cos tam we mnie co chcialby naprawic.
                                > Podobno drobiazg.
                                ****Czy ten drobiazg bedzie bolal???:(((
                                U nas, nie wiem czy wiesz, jest pare stacji
                                > radiowych, ktore na biezaco podaja gdzie stoi policja z radarem. Fajnie, co?
                                **Widzisz,to u nas jest skuteczniej! Mozesz sluchac muzyczki bo kierowca jadacy
                                naprzeciwko da Ci sygnal,ze chlopcy-radarowcy sa w poblizu!!!;))))
                                To sie nazywa splidarnosc lamaczy przepisow!!!;))))
                                Wiesz co? zmieniles sie bardzo po powrocie z kraju..Gdyby nie to ,ze opowiadales
                                o piaskownicy to zwatpilabym ze to ten sam czlowiek.Jakiegos luzu
                                nabrales ,oczywiscie na Twoja korzysc!:))) Pozdrowiles "ludziki" ode mnie???;))))

• Gość: Sam Re: Sam/anta IP: 204.174.215.* 05.11.01, 21:30
                                  Rano byla mgla. Juz przestalo padac. Ludzikow nie bylo widac. Jak bede jechal
                                  po pracy to ich pozdrowie.
                                  Czy bedzie bolalo? Mam nadzieje ze nie. Tutaj robia wszystko zeby Cie nie
                                  bolalo. Czasami nafaszeroja cie takim roznym swinstwem, ze trzy dni gadasz do
                                  swoich skarpetek i smiejesz sie z ich glupich dowcipow. 'Mechanik' mi
                                  powiedzial, ze moze obejsc sie bez krojenia. Jestem wiec dobrej mysli.
                                  Pamietam jak to fajnie bylo kiedys w Polsce z tymi migajacymi swiatlami na
                                  drogach. Tutaj zupelna ciemnota (doslownie). Ostatnio jak bylem w Polsce
                                  nuczylem sie czegos czego tutaj nikt jakos nie chce zaadoptowac - jazdy na
                                  trzeciego na dwukierunkoej, jednopasmowej drodze. To taki sympatyczny sarkazm
                                  Samanto. Polske kocham jak ojczyzne. Chce mi sie tam znow wybrac.
                                  pozdrawiam. pa,
                                  Sam
                                  • Gość: samanta1 Re: Sam/anta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.01, 21:55
                                    Kurde!I tego to Ci zazdroszcze! mechanikow mam na mysli!!!:))) Ja mam
                                    makabryczne wspomnienia jesli chodzi o sluzbe zdrowia.Brrr..... gdy chorowalam
                                    kiedys na zatoki punkcje(mam nadzieje ze wiesz co to jest?) robil mi student.
                                    Za mloda bylam i nie wiedzialam ,ze moge zabronic tego. To bylo przezycie!
                                    Sciegali mnie pozniej z sufitu bo z bolu tam wyladowalam.Wklul sie debil
                                    parchaty nie tam gdzie trzeba.ja mysle ze ta igla o mozg zahaczyla i stad teraz
                                    ten moj swir:))) . Nowelke moglabym napisac tez o operacji mojej szanownej
                                    tarczycy.... Wyobraz sobie chirurga ,ktory stoi na Toba wymachujac
                                    skalpelem ,rzucajacego miechem na zepsute lozko operacyjne.Wtedy bylam
                                    pewna ,ze juz nigdy nie obudze sie po narkozie! Tyy...moze ja pamietnik zaczne
                                    pisac? ;))))
                                    Ciebie Sam to nie tyle do Ojczyzny ciagnie co chyba serce Cie wzywa....
                                    • Gość: Sam Re: Sam/anta IP: 204.174.215.* 05.11.01, 22:22
                                      Ja mialem to szczescie, ze nigdy nie bylem w szpitalu w Polsce. Dosc dobre
                                      uklady ze sluzba zdrowia, lub tzw. znajomosci, uchronily mnie przed tego
                                      rodzaju przezyciami, o ktorych piszesz. Zylem jednak troche na kredyt i teraz
                                      od czasu do czasu musze splacac moj 'kredyt'.
                                      Musze konczyc bo jakos nie moge posunac sie dalej. Pisze cos i zaraz wymazuje.
                                      juz tak tu siedze pietnascie minut. To sygnal zeby dac na dzisiaj spokoj.
                                      pozdrawiam
                                      Sam
                                      PS. Co do pamietnika, to moze to co tutaj powstaje byloby niezlym poczatkiem.
                                      Zebrac to wszystko razem i juz masz pare rozdzialow.
                                      • Gość: samanta1 Re: Sam IP: 213.76.59.* 05.11.01, 23:02
                                        Ho,ho! A jak zbiore tworczosc Bizona to wydam tomik limerykow.Chociaz ostatnio
                                        sie cos bizio opiernicza!;))) Pozdrawiam ,buziaczki z szuwarkow! S.
    • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 05.11.01, 19:27
      Wyktorzytuflirtujecie badzcie pozdrowieni i pamietajcie o mnie, bo ja o Was nie
      zapomnialem:)
      • Gość: samanta1 Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.01, 20:01
        To ja piesn dla ciebie napisalam a Ty tylko paluszkiem grozisz??? Ladnie to
        tak???;)))) My..no dobra ,ja tez pamietam o Tobie!;)))
        • Gość: Bizon Re: Crimen IP: *.abo.wanadoo.fr 05.11.01, 20:07
          Patatajpatatajpatatapatataj..... Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... Stop.
          Brrrrrrrrrrrrrrrr........
          To ja.
          Witaj Najdrozsza ! Witajcie mili Wszyscy .
          Na chwilke wpadam, by pozdrowic niektorych, a innych baaaaaaaaaaaardzo slodko
          ucalowac ( mam oczywiscie na mysli butelczyne Crimena he he he!).
          Czy jestes tam, o czarodziejko, o nimfo z dorzecza vice-krolowej polskich rzek ?
          • Gość: Bizon Re: Crimen IP: *.abo.wanadoo.fr 05.11.01, 20:08
            A w radio "Pogoda" znow ta wspaniala, przepyszna "dziewczyna o perlowych
            wlosach".......
            • Gość: Bizon Re: Crimen a przede wszystkim SAMANTA............. IP: *.abo.wanadoo.fr 05.11.01, 20:11
              A teraz te glupie reklamy :-(((((((((((((((((((
              • Gość: Bizon Bardzo prosze nie zmieniac imienia mojemu dziecku IP: *.abo.wanadoo.fr 05.11.01, 20:16
                Samanto, jesli Cie tam nie ma, a pojawisz sie kiedy mnie nie bedzie, to: po
                pierwsze powiedz motorniczemu, ze dupek jest najzoledniejszy, po drugie zas lap
                co masz pod reka i trzaskaj, Najdrozsza, trzaskaj ile sil w tej szczuplej,
                niezwykle zmyslowej kobiecej dloni....
                • Gość: samanta1 Re: Bardzo prosze nie zmieniac imienia mojemu dziecku IP: 213.76.59.* 05.11.01, 20:29
                  Co oznacza ten tytul???? Odtrzasnij jesli tam jestes!:)))
                  Napislam pieeekny wiersz ale mam obawy czy wydac go drukiem..Jak
                  myslisz ,druknac???:))
          • Gość: samanta1 BIZON IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.01, 20:34
            crimena tytulujesz "Najdrozsza",calujesz flache...Wlasciwie od kogo oczekujesz
            Skrbie odpowiedzi??? Twoja najdrozsza Crimena jest daleeeeko,buteleczka
            osuszona..tylko ja Co zostalam biedaku..
            Ps.Hurrra!jest patataj..!!!!!

• Gość: Bizon Re: BIZON IP: *.abo.wanadoo.fr 05.11.01, 22:22
              Samanto ! Bylas w skrzynce ! Jestes ! Bedziesz! Zimno ! Wole marznac w Polsce
              pod metrowa warstwa sniegu niz tu pod metrowa warswa nienawisci (wiesz czyjej).
              Odpisze W., bo dalem slowo, a
              SLOWO.BIZONA.JEST.JAK.SKALA.LUB.SMAK.PIWA.CZYLI.NIEZNISZCZALNE. (powinien chyba
              byc inny przymiotnik, ale pieprze to serdecznie)
              Witaj Sam, milo mi poznac kolejnego wielbiciela mojej Idolki i Ukochanej. A
              skad Ty nadajesz, Sam ?
              Znow te posty pierdola sie jak kroliki na strychu-ja juz nic nie rozumiem... Ja
              chyba jednak glupi jestem, a moze to radio "Pogoda" tak oglupia ? A przeciez
              umiem wkrecic zarowke i napuscic cieplej wody do wanny ! No to jak to jest do
              kurwy nedzy z ta moja inteligencja, o ktorej mowi mi moja Mamusia, ze jest,
              panie dzieju, prosze ja kogo, kurcze pieczone w pysk !
              • Gość: Sam Re: BIZON IP: 204.174.215.* 05.11.01, 22:45
                Jak tam Bizon, wszystko OK?
                Mnie tez milo.
                Nadaje...Powiedzmy, ze gdybym tak jeszcze dalej jechal na zachod
                to bylbym juz na wschodzie. To sie nazywa prawdziwy zachod.

juz za chwile znikam
                do nastepnego m i l e g o milego
                Sam
                • Gość: samanta1 HYMN TROJCY SWIETEJ ! IP: 213.76.59.* 05.11.01, 22:53
                  sama sobie pozwole,a co??? Ten watek to tylko przykrywka
                  bo mieszka tu pijak,francuski slimak i portowa dziwka.

W zaciszu forum sie ukrywaja
                  i o pierdolach rozprawiaja.

Crimen po pijaku rosyjska piesn spiewa
                  a wiatr spod mostu grzywke mu rozwiewa.

Bizon od wczoraj czyms wkurzony
                  kurwami rzuca na wszystkie strony.

A Samanta z kiecka zadarta od rana
                  tanczy chlopakom na stole kan-kana.

Gosc ktory czasem do nich zachodzi
                  jak szybko wszedl tak szybciej jeszcze wychodzi.

I choc nagonka na nich sie zaczyna
                  to w dupie ma to ta zgrana druzyna!

Reszta Bizonie bedzie za chwile!
              • Gość: samanta1 Re: BIZON IP: 213.76.59.* 05.11.01, 22:59
                Biziu!Klniesz jak ulan po pieciu glebszysz!;)) Pewnie,ze bylam w
                skrzynce..cholernie ciasna!! Twoje odzywki zwalaja mnie z krzesla!(te
                kroliczki!):))) Myslalby kto,ze z Alaski nadajesz.....;))) Zeby nie zawiesc
                naszych wielbicieli (maciusia,apolla etc.) informuje,ze ide Cie nakryc kolderka!!!

• Gość: Bizon Re: BIZON IP: *.abo.wanadoo.fr 06.11.01, 00:10
                  Samanto Najukochansza z Samant ! Wlasnie powysylalem moja korespondencje,
                  wypyszczylem sie na innym watku i wracam tu, ale moze jest zbyt pozno !!! :-
                  (((((((((((((( Pieeeeeeeeeeeeeeeeeeeekny wierszyk, Kochanie, mam nadzieje, ze
                  to ja odkrylem dla Cioebie czar prawdziwej Poezji i ze Muza, ta sama co u mnie,
                  w arcy-szerokim rozkroku ogarnia rowniez i Twoj umysl, fakt, ze rozpuszczony w
                  lysol'u wypitym z Crimenem, niemniej jednak umysl WIELKI...
                  Sam, a nosisz Stetsona ?
                  • Gość: Bizon Re: BIZON IP: *.abo.wanadoo.fr 06.11.01, 09:38
                    NO prosze, Samanta zniknela, ale pojawila sie za to Mag_nolia w ciemnych
                    ponczoszkach. Ciezko bylo dokopac sie do tego milego detalu, Kochanie. Musisz
                    tak walic z grubej rury, we wtorek niemalze w srodku nocy ? Przeciez czytaja
                    Cie zywi mezczyzni ! Ty doprowadzisz do masowych samobojstw piszac o Twej sukni
                    z rozcieciem, szczuplych kostkach i opinajacych je ponczoszkach ! Ale skoro juz
                    poruszylas ten wdzieczny temat, to rozwin go, Dziecko, podczas kiedy ja bede
                    bral zimny prysznic aby ochlonac...
                    • Gość: magnolia Re: BIZON IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.01, 09:43
                      Gdy Ty siedzisz pod prysznicem, to nie będę rozwijać tematu, bo nie lubię
                      monologów, nie jestem w tym dobra.
                      Pedź więc Biziu pod ten prysznic, a później do pracy, czy też po żeberka, ale
                      nie zaniedbuj pracy poczciwy mężczyzno, by nie pominęli Cię przy tej trzynastce.
                      PA!
                      • Gość: Bizon Re: BIZON IP: *.abo.wanadoo.fr 06.11.01, 09:49
                        Odcieli mi wode na 5 minut, jestem wiec i czytam i maze.... Taki poczciwy to ja
                        moze nie jestem, ale wiesz ile ponczoszek mozna nabyc droga lupna za 13-ke ?
                        • Gość: magnolia Re: BIZON IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.01, 09:52
                          Bizonku
                          5 minut - to za mało na stworzenie dzieła, które łęchtałoby Twoją męską duszę.
                          Proponujesz mi sprezentowanie pończoszek za całą swoją 13-kę?
                          • Gość: Bizon Re: Ponczoszki Mag_olii IP: *.abo.wanadoo.fr 06.11.01, 09:57
                            Za cala moze nie, bo cos musi zostac na piwo i zeberka, poza tym taki altruista
                            to ja nie jestem, Kwiecie Przeuroczy. Nigdy, dokonujac tego typu zakupow dla
                            Damy, nie zapominalem, ze ten preznent jest rowniez troche, a moze wiecej niz
                            troche, dla mnie.....
                            • Gość: magnolia Re: Ponczoszki Mag_olii IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.01, 10:02
                              I wniosek nasuwa się sam!
                              Panowie - róbcie prezenty swoim damom, bo to jest też trochę dla was!
                              A teraz Biziu biegnij pod ten zimny prysznic prysznic i do pracy!
                              Całuski!
                              PA!
                              • Gość: Bizon Re: Ponczoszki Mag_nolii IP: *.abo.wanadoo.fr 06.11.01, 10:05
                                Widze, ze chcesz pozbyc sie mnie. Narzucanie sie nielezy w moim charakterze,
                                odchodze wiec.... PA !
                                • Gość: magnolia Re: Ponczoszki Mag_nolii IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.01, 10:08
                                  Biziu uważam Cię za miłe towarzystwo, lecz jeśli już obiecałeś mi prezenty za
                                  tę 13-kę, to muszę dbać, by Twój pracodawca nadal uważał, iż jesteś wzorowym
                                  Bizonkiem
                                  PA!
                                  • Gość: samanta1 Re: Ponczoszki Mag_nolii IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 16:54
                                    A co? Skladamy zamowienia na prezenty u Bizona na poczet jego 13-ki??? Niezly
                                    pomysl!;))))
                                    • jasmina_tdi Re: Ponczoszki Mag_nolii 06.11.01, 16:56
                                      Samanta ja mam złotą rybkę na zbyciu :-))) na co Ci trzynastka!

Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> A co? Skladamy zamowienia na prezenty u Bizona na poczet jego 13-ki??? Niezly
                                      > pomysl!;))))

• Gość: samanta1 Re: jasmina IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 17:39
                                        Znajac Cie kochanie nie pozyczysz jej nawet na minute!;)))))To tak jak Z
                                        enancjem ,w szafie go chowalas ale nikomu tez nie oddalas;))))))))
                                      • Gość: samanta1 Wesole Miasteczko z Bizonem IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 17:41
                                        Bizonku...ale mi jazde karuzela zafundowales.kto mnie pozniej z ziemi zeskrobie
                                        jak spadne? Rzuc czymkolwiek w skrzynke a cos wypadnie z niej.
          • crimen Re: Crimen 06.11.01, 19:27
            Witajcie.Bizonie z radosci ze mnie nie pocalowales i szacunku do Ciebie sciskam
            Ci prawa racice.Dla Samantki oczywiscie buziaczki:)))))
            • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 19:33
              Samantka naturalnie dziob w oczekiwaniu wyciagnela!;))))
              • crimen Re: Crimen 06.11.01, 19:45
                No to masz jeszcze raz Kochanie:-*
                • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 20:05
                  Nie mogles powiedziec ze jeszcze bedziesz nalaczach?Nie wychodzilabym!
                  • crimen Re: Crimen 07.11.01, 20:03
                    Nigdy nie moge Cie dogonic, Kochanie:)
                    • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 20:05
                      Jestem zrozpaczona..chyba przestane uciekac!!!;)))
                      • crimen Re: Crimen 07.11.01, 20:09
                        Uciekaj tylko wtedy gdy juz odpoczne:))))
                        • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 20:15
                          Nie wiedzialam ze wolisz zebym uciekala!?;)))
                          • crimen Re: Crimen 07.11.01, 20:18
                            Ale tylko w granicach rozsadku;)
                            • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 20:20
                              Juz nie mam sily uciekac ale jak trzeba to pouciekam jeszcze troszeczke;))
                              • crimen Re: Crimen 07.11.01, 20:24
                                Juz nie trzeba.Teraz przytul sie i daj dziubka Skarbie:)
                                • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 20:26
                                  Nigdy Ci nie odmawiam przeciez!;))))))))
                                  • crimen Re: Crimen 07.11.01, 20:29
                                    Wiem Kochanie i chwala Ci za to:)))))
                                    • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 20:31
                                      Taki wyposzczony????;))))))))))))))
                                      • crimen Re: Crimen 08.11.01, 20:41
                                        Hmmm...;)
                                        • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: 213.76.59.* 08.11.01, 20:44
                                          Hmmm..zabire zbroje na wszelki wypadek bo hmmm ...brzmi dwuznacznie;))
                                          • crimen Re: Crimen 08.11.01, 20:53
                                            O ile pamietam, to mnie sie nie boisz:)))
                                            • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: 213.76.59.* 08.11.01, 20:58
                                              Czytajac to co wyzej tam napisales to w ogole zaczynam sie bac.Chyba popelniam
                                              jakies glupstwo moj Crimenku.Trzeba mi bylo uwazac na bezpieczenstwo wczesniej .
                                              • crimen Re: Crimen 08.11.01, 21:00
                                                Dla Ciebie jestem niegrozny:)
                                                • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: 213.76.59.* 08.11.01, 21:05
                                                  A jestes jeszcze dla mnie czy juz po herbacie?
                                                  • crimen Re: Crimen 08.11.01, 21:09
                                                    Kochanie, tylko dla Ciebie.
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: 213.76.59.* 08.11.01, 21:21
                                                    H...chyba go nie zabije tym razem..-mruknela z usmiechem.;)))
                                                  • crimen Re: Crimen 09.11.01, 18:16
                                                    ...mimowolnie rozglodajac sie za nowa ofiara;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 18:19
                                                    Hmmm... za nikim sie nie rozgladam,nawet za ofiara Kotku!!!;)))Przeciez mam
                                                    Ciebie!!;)))
                                                  • crimen Re: Crimen 09.11.01, 18:28
                                                    Tak, ale odlozylas egzekucje;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 18:31
                                                    Ale zbliza sie nieublaganie!!!;)))
                                                  • crimen Re: Crimen 09.11.01, 18:38
                                                    Z Twoich raczek wszystko zniose;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 18:40
                                                    Ha!To sie okaze !pomysle nad wykwintnymi torturami !;))))
                                                  • crimen Re: Crimen 10.11.01, 16:23
                                                    Znowu sie wyrwalem;)Ale zgoda, byleby byly mile:)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 16:29
                                                    Hmmmm...jak to mam zrobic???;)))))))))))))
                                                  • crimen Re: Crimen 10.11.01, 16:35
                                                    Kobieto.... Ty sie o takie rzeczy pytasz? ;))))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 16:43
                                                    Moze czegos nowego sie dowiem???;))))))))
                                                  • crimen Re: Crimen 10.11.01, 16:49
                                                    O Tobie, czy o mnie? :))))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 16:57
                                                    O metodach..milych tortur;)
                                                  • crimen Re: Crimen 11.11.01, 18:18
                                                    Tylko prosze oszczedz moja urode;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: 213.76.59.* 11.11.01, 18:26
                                                    No przeciez nie bede psuc tego co mi sie podoba!!!!!!!!;)))))
                                                  • crimen Re: Crimen 11.11.01, 18:32
                                                    Ach jaka ulga;)))))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: 213.76.59.* 11.11.01, 18:34
                                                    No wiesz..???? tak przy kompie??? Co ludzie tam obecni powiedza???;))))))
                                                  • crimen Re: Crimen 12.11.01, 19:59
                                                    Mic mie powiedza.Ludzie tu juz nie takie rzeczy
                                                    ogladali:)))))))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: 213.76.59.* 12.11.01, 20:02
                                                    Oooooooo!!!Opowiesz przy okazji??????????;)))))))
                                                  • crimen Re: Crimen 12.11.01, 20:16
                                                    Bedziemy sie wzajemnie przesluchiwac? ;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 20:19
                                                    Mhmmmmmmm.........to moze byc przyjemne...;)))))))))))))
                                                  • crimen Re: Crimen 12.11.01, 20:28
                                                    Powiedzialbym nawet, pasjonujace:)Pa Kochanie.Daj
                                                    dziubka.Pora na mnie, ale w weekemd powinienem byc przy
                                                    swoim kompie;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 20:31
                                                    Dobranoc Ksiaze! Milych snow......... Buziaczki!!!:-*~~
                                                  • crimen Re: Crimen 13.11.01, 19:19
                                                    Witaj Skarbie.Wrocilem:-*
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 19:25
                                                    drugi raz mnie dzisiaj witasz ..chyba ze to jest pretekst do buziaka???:-*
                                                  • crimen Re: Crimen 13.11.01, 19:37
                                                    Przeciez wiesz jaki jestem przebiegly;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 19:45
                                                    Ciagle powtarzasz mi:przeciez mnie znasz,przeciez wiesz...jak stare dobre
                                                    malzenstwo;)))) czy Ty mnie z kims nie mylisz Kotku?;))))))
    • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 06.11.01, 19:23
      Samantko, wygralas.Limeryk dla Ciebie.Nie moj, ale na temat:)
      Byl Polak patriota co przy wodki skrzynce
      Zawieral przyjazni pakt z Ukraincem
      Od slowa do slowa
      Dotarli do Lwowa
      Scierajac sie jak dwa odynce

Gdy bic sie skonczyli, trafili za kraty
      Podarlszy po drodze doniosle traktaty
      Bo gdy przyjdzie czas
      My was a wy nas
      Po brzuchach i budemo rizaty
      Podobno glowa nie smietnik, ale co w niej mozna znalezc;)
      • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 19:32
        Extra!!! Mimo wszystko bede czekala cierpliwie na Twoj limeryk!tak latwo sie
        ulanie nie wywiniesz!!;))))
        • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 06.11.01, 19:44
          Czy ja sie kiedykolwiek przed Toba wywijalem? :)
          • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 20:06
            Fakt..nigdy! nawet przciwnie!!!;))))
            • Gość: Bizon Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.abo.wanadoo.fr 06.11.01, 21:03
              ...A ja chetnie bym czyms przed Samanta powywijal...
              Witajcie, Mili ! Sciskam Cie, Kochanie (to do Samanty, nie podniecaj sie
              niezdrowo, Crimen !) i zapewniam, ze nie byla moim celem Twoja przeprowadzka na
              sufit... Jak Ci tam na zyrandolu, Najdrozsza ? Crimen, chlopie ! Ile Ty sie tam
              na wschodzie dobrych rzeczy napijesz !!! Brawo za limeryki, choc nie bylbym
              soba gdybym nie nadmienil, ze historia musi zawrzec sie w JEDNOTOMOWYM dziele.
              Jednak, jako ze moja forma znizkuje, mowie to polgebkiem i wlasciwie do siebie..
              Sprobuje jednak tez cos od siebie...
              Raz Crimen pojechal do Lwowa
              i do Samanty napisal dwa slowa,
              nie wiedzac, ze ona z zyrandola
              spadla i bardzo bola-
              la ja pare dni glowa.
              A swoja droga widzieliscie niejaka Niunie ? Dziewczyna ma takie odzywki, ze
              prosze siadac ! Przeczytajcie co odpowiedziala poszukiwaczom seksu z Dolnego
              Slaska - mozna sie posikac ! Ostra baba !
              • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: 213.76.59.* 06.11.01, 21:11
                A od kiedy to ja na zyrandolu siedze? witaj Bizonku,witaj ..Po Crimenie nawet
                juz zapaszek siwuchy nie zostal.On teraz jak spiryt odparowuje.... Ja Ci tea
                Buziaki ..Cmok,cmok..
                • Gość: Bizon Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.abo.wanadoo.fr 06.11.01, 21:36
                  Samanto jestes ! Moje serce zabilo szybciej, ale musze wyznac, ze kiedy pisalas
                  zdradzalem Cie z Laura na sasiednim watku. Bije sie w piers ze skrucha...
                  Jak minal dzionek, Najdrozsza ? Szczurek nakarmiony ? Zeszyty sprawdzone ?
                  Czytalem Twoj mail... Ooooooooooooooooooooooooooh, Samanto !!!!!!!!!!!!!!!
                  Znow wymiekaja mi kopyta...
                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: 213.76.59.* 06.11.01, 21:48
                    Zdradzasz mnie? alez Kochany ,nie widze problemu .Przeciez wiesz ze ja wyznaje
                    zasade zab za zab,oko za oko.;))))) Zemsta jest rozkosza bogow !;))))
                    • Gość: Bizon Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.abo.wanadoo.fr 06.11.01, 22:09
                      Samanto, musze jeszcze cos Ci wyznac ! Kiedy pisalas ostatni post, zdradzalem
                      Cie z firma, ktora przyslala mi nie zamowiona ksiazke o jakis pierdolach.
                      Musialem wyslac im mail, zeby powiedziec, ze sa dupki zoledne i ze dzielo to
                      moga wsadzic sobie gleboko... Swoja droga wiesz, ze odkad mam komputer 3
                      ksiazki zaczete leza na polce i placza ? Zupelnie zaniedbalem moja ukochana
                      lekture dla mojej Ukochanej Samanty....
                      • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 22:11
                        Stwarzasz problemy! Gdzie ja teraz znajde o tej godzinie firme zeby Cie z nia
                        zdradzic????Myslisz ,ze to takie proste? ;)))) Hmmmm...kto mnie dla odmiany
                        przykryje kolderka?;))))
                        • Gość: Bizon Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.abo.wanadoo.fr 06.11.01, 22:20
                          Przeciez wiesz, ze jestem... A nikt tak jak ja kolderka przykrywac nie
                          potrafi...
                          • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 22:24
                            Bizon zarozumialec...?????;))))) Jak sie rozbestwisz trzeba Cie bedzie
                            zastrzelic! ;))))
                            • Gość: Bizon Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.abo.wanadoo.fr 06.11.01, 22:31
                              Po tym co wypadlo ze skrzynki, a bylo tak OGROMNE, ze wypadlo samo, bez
                              trzaskania, mozesz do mnie strzelac, mozesz mnie wieszac obok Crimena, mnie juz
                              nic nie zaszkodzi- ja UMARLEM.... Nic nie odpisze bo TAK nie potrafie...
                              Chyba pojde spac... i niech przysni mi sie cos.......ktos....
                              • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 22:48
                                Hmmm...musialo Cie mocno przy otwieraniu uderzyc w glowe z tego co widze;))))
                                Cholera ,zimno bez koldry ...Ty to chociaz ogonkiem mozesz sie nakryc a
                                ja???;)))
                                • Gość: Bizon Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.abo.wanadoo.fr 06.11.01, 23:00
                                  Marzniesz Ty, marzne ja, a pamietaj gdzie bedzie cieplo i kolderki od 1
                                  grudnia. Ide spac, Samanto, ale daj mi 5 minut a potem trzasnij. Do zobaczenia
                                  jutro. Buziaczkow tona od Bizona i niech przysnia Ci sie te same co zawsze
                                  pluszowe misie....
                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: 213.76.59.* 06.11.01, 23:04
                                    Dobranoc Bizonku! jeszcze chwilke pokrece sie a pozniej trzasne. 1 grudnia????
                                    Mikolaj chodzi chyba 6-go?????;))))) To teraz kolderki daje dzieciom a nie
                                    zabawki???? Co to sie Panie dzieje na tym swiecie...???;)))))))))))
                                    Pa!Do jutra!Acha! Buziaczki zeby Ci sie dobrze snilo!!! ;)
              • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 07.11.01, 20:01
                Witajcie;)Co to za porzadki.Osma godzina, wieczor, a tu nikt nic jeszcze nie
                wpisal.Karygodne.Nagana przed frontem i dwie warty poza kolejka:)Limeryki to
                nie moja specjalnosc, ale trunki czemu nie.Tylko nie ma z kim gadac:(
                • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 20:04
                  A ja to co?Pies?;)))Witaj kochanie!:)
                  • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 07.11.01, 20:07
                    Witaj Kochanie moje:)Przeciez nie zapominam o Tobie.Zapytaj dziada;)
                    • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 20:14
                      dziad "telegram";))przekazal! jak Ci tam???
                      • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 07.11.01, 20:17
                        Bez Ciebie Skarbie nawet w niebie jest do d...;)
                        • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 20:18
                          jestes w niebie???? Przeciez mowil Ci Mario,ze tam cholernie nudno!!!! Wracaj
                          do..piekla!!!;)))
                          • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 07.11.01, 20:22
                            Ja, w niebie?Co Ty ze mnie zartujesz.Chcesz abym sobie swoja diabla skore
                            poparzyl? :)
                            • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 20:24
                              Nie,nie podoba mi sie cialko z bliznami;)))
                              • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 07.11.01, 20:28
                                Za pozno.Pare juz mam.Co robic?
                                • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 20:30
                                  Zostawic,bede liczyc;))))Ps.A gdzie sa????;)))))
                                  • Gość: samanta1 Przyjacielowi .... IP: 213.76.59.* 07.11.01, 20:47
                                    "Czasem zapada noc,glucha,upiorna...
                                    Noc beznadziejna,sina i groza potworna...
                                    Swiat odretwialy ciszy bezdusznej milczeniem
                                    Spi pod snow olowianym tloczacym brzemieniem..."

Myslami jestem przy Tobie .S.
                                  • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 08.11.01, 20:44
                                    Na lewym przedramieniu i jeszcze w paru miejscach.A co, chcesz rozpoznac zwloki
                                    jakby co ? :)))
                                    • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: 213.76.59.* 08.11.01, 20:46
                                      jakby co to nie.A ...,w jakich to miejscach?;)))))))))
                                      • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 08.11.01, 20:54
                                        Zobaczysz;))))
                                        • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: 213.76.59.* 08.11.01, 20:59
                                          Pod warunkiem ,ze sie dzisiaj nie poklocimy Kotku!
                                          • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 08.11.01, 21:05
                                            Nie poklocimy sie.Zle mnie zrozumialas.Przepraszam, nie wiem czy zdaze
                                            wytlumaczyc.
                                            • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: 213.76.59.* 08.11.01, 21:07
                                              Mam wybaczyc profilaktycznie?;)
                                              • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 08.11.01, 21:10
                                                Prooosze;))))
                                                • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: 213.76.59.* 08.11.01, 21:13
                                                  Zeby mi to bylo ostatni raz!!!;)))))))))))
                                                  • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 08.11.01, 21:16
                                                    Musze znikac.Wierz mi Skarbie, z mojej strony nic zlego Cie nie spotka:-*
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: 213.76.59.* 08.11.01, 21:18
                                                    Znikaj Ksiaze i lapy z daleka od flachy!!:-*
                                                  • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 09.11.01, 18:18
                                                    DO JUTRA ANI KROPLI.SLOWO;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 18:20
                                                    Wiesz ..to ja tez zaczne chlac! ciekawe co na to powiesz??;))
                                                  • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 09.11.01, 18:30
                                                    Tobie nie wolno.Przeciez Ci szkodzi;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 18:32
                                                    Chetnie sie poswiece!!!;)))
                                                  • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 09.11.01, 18:41
                                                    No dobrze.Ogranicze przyjmowanie trunkow.Co Ty na to;)Moja osobowosc duzo wtedy
                                                    traci;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 18:44
                                                    Biore Cie ze strata osobowosci !!!;)))))
                                                  • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 10.11.01, 16:26
                                                    Bierz, jestem Twoj.Tylko popracuj troche nad regeneracja mojej osobowosci;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 16:31
                                                    Mysle ze bez dodatkow rowniez jestes slodki wiec nie bede miala co
                                                    regenerowac!;)))
                                                  • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 10.11.01, 16:37
                                                    No ale taki niekompletny? ;)))))
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 16:46
                                                    Hmmm..to czego bedzie Ci brakowalo??;)
                                                  • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 10.11.01, 16:51
                                                    Moge byc mniej zabawny;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 17:00
                                                    cZY JA MOWILAM ZE MAM ZAPOTRZEBOWANIE NA CLOWNA???;)))))
                                                  • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 11.11.01, 18:17
                                                    Nie mowilas.Szukasz czy cwiczysz? :)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: 213.76.59.* 11.11.01, 18:22
                                                    Ani jedno ,ani drugie!Popierdulkalo Ci sie i starciles watek o co chodzilo z
                                                    clownem!!
                                                  • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 11.11.01, 18:29
                                                    Fakt, ale dzisiaj tego nie sprawdze;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: 213.76.59.* 11.11.01, 18:32
                                                    Chodzilo o zmiane Twojej osobowosci spowodowanej abstynencja!!!;))))
                                                  • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 12.11.01, 20:02
                                                    Ah tak.Wyjasnienia poslalem przez dziada;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: 213.76.59.* 12.11.01, 20:05
                                                    bardzo polubilam dziada.Chyba zyc bym bez niego nie mogla!;)
                                                  • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 12.11.01, 20:13
                                                    Na szczescie zdrowie mu dopisuje i kursuje
                                                    regularnie:)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 20:17
                                                    Oby zyl w zdrowiu 100 lat!!!:)))
                                                  • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 13.11.01, 19:21
                                                    A ja GO ZNOWU DO ROBOTY ZAGONILEM;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 19:30
                                                    Wiem ,byl juz u mnie!;)))
                                                  • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 13.11.01, 19:39
                                                    Taki stary a niezawodny:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 19:49
                                                    szkoda ze taki oslabiony i tak niewiele moze udzwignac:(
    • mag_nolia Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 08.11.01, 14:17
      A gdzie zaginął Przyjaciel Biziu??
      Może się pogniewał??
      Biziuuu!!!
      Mogę Cię poczęstować kiłbaską jałowcową...
      Nie obrażaj się...na tak długo!!!
      Samanta pewno też łeżki za Tobą wypłakuje.
      PA!
      PS
      Pozdrowienia dla wszystkich!
      • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 08.11.01, 20:46
        Witaj Magnolio.Ciuchutko przypominam o swoim istnieniu;)
        • mag_nolia Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 09.11.01, 07:55
          Witaj Crimenku, wcale o Tobie nie zapomniałam.
          • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 09.11.01, 18:20
            Witaj Magnolio.Od razu poweselalem:))))))))))
            • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 18:22
              To ja juz Ci padalcu nie poprawiam humoru??? zebys tak ostatnia butelke
              denaturatu potlukl!!!
              • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 09.11.01, 18:32
                Kochanie, Ty zawsze;)Gdy jeszcze Magnolia pomaga to juz mam humor stereo:))))
                • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 18:35
                  Pies z Toba tancowal!!!! Zrobie sobie kwadro!!!! O!!!;)))
                  • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 09.11.01, 18:43
                    Ty to mi zawsze szpile wbijesz;)
                    • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 18:46
                      Alez Kochanie ,przeciez ja Cie w niczym nie ograniczam!!!!!!!!!!;)))))))))))))
                      • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 10.11.01, 16:29
                        Mowilem o szpili, a nie o ograniczeniach;)))
                        • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 16:32
                          Nie bedzie skokow w bok ,nie bedzie szpili!!;)))))))))))
                          • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 10.11.01, 16:39
                            Nie ma zadnych skokow w bok Kochanie.Wiesz ze tylko Ty... ;))))
                            • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 16:45
                              Pierdu,pierdu!!!-rzucila inteligentnie;))))))))
                              • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 10.11.01, 16:53
                                Sluchal jej z zainteresowaniem, nie odrywajac wzroku od ekranu telewizora;)))
                                • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 16:58
                                  na to ona zlapala tluczek i zdzielila go nim miedzy oczy jak karpia!;))))))
                                  • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 11.11.01, 18:14
                                    ...lezac na dywanie z poczuciem blogosci, poruszal ustami jak karp ;))))
                                    • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: 213.76.59.* 11.11.01, 18:19
                                      wykorzystujac moment ,kedy mial otwarty pyszczek wetknela mu kawalek
                                      marchewki ,ot,tak dla ozdoby;)))
                                      • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 11.11.01, 18:24
                                        ...i natarla uszek dla uzyskania intensywnie buraczanej barwy;)))
                                        • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: 213.76.59.* 11.11.01, 18:28
                                          nastepnie zadarla ogonek by nadac mu filuternego wygladu;))
                                          • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 11.11.01, 18:36
                                            ????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ;)
                                            • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: 213.76.59.* 11.11.01, 18:39
                                              Taaaaaaaaak??? -zapytala przeciagle.czego nie rozumiesz karpiku???;)))))))
                                              • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 12.11.01, 20:05
                                                Wiedzial, ze juz niczego nie rozumie, ale bal sie
                                                przyznac.Wiedzial ze czeka go kolejna bezsenna noc;)
                                                • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: 213.76.59.* 12.11.01, 20:08
                                                  Ciekawe skad u niego ta bezsennosc?-zastanawiala sie . Czyzby przystrojony karp
                                                  wzbudzal w nim taki niepokoj ?
                                                  • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 12.11.01, 20:20
                                                    Ta ciagla niepewnosc jutra- dramatyzowal, nie
                                                    przestajac poeruszac bezglosnie ustami;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 20:21
                                                    No co Ty?Przeciez masz marchewke w pyszczku!Nie oszukuj!!!;))))))))
                                                  • jasmina_tdi crimen 13.11.01, 19:21
                                                    Crimen masz numer 8! w piątek losowanie!
                                                    jasmine nr 5
                                                  • crimen Re: crimen 13.11.01, 19:42
                                                    Dziekuje Jasminko.Moge Ci za to dziecko do chrztu trzymac;)
                                                  • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 13.11.01, 19:28
                                                    Tamujac palcem wyciek mozgu przez dziure w czaszce, energicznym ruchem dziasel
                                                    zgryzl marchewke i odzyskal oddech:)))
            • mag_nolia Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 13.11.01, 08:16
              Crimenku!
              Problem jednak polega na tym , że ,,pracujemy" tu na dwóch zmianach, ja na
              porannej, a Ty na wieczornej.
              Ale Twoja strona w kajeciku jest jeszcze aktualna.
              PA!
              • mario2 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 13.11.01, 08:28
                Polecam rozpoczac prace na 2 zmianie, lub uskutecznic troche nadgodzin :0)))
                • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 13.11.01, 19:25
                  Magnolio, wracasz mi wiare w ludzi;)Witam Prezesa po dlugiej nieobecnosci:)))
                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 19:28
                    Od dzisiaj Crimen mow mi prezesie!!mario nie wraca na forum wiec jako
                    najbardziej zasluzona awansowalam! teraz to masz przechlapane !;)
                    • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 13.11.01, 19:44
                      Dobrze, ale ja tez chyba skoczylem o szczebelek, co? ;)
                      • Gość: samanta1 Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 19:47
                        Coz...nie wiemjak Ci to powiedziec ale nadal jestes wice!:)))
                        • crimen Re: SAMANTA, BIZON; PRZYJACIELE I CIEKAWSCY 14.11.01, 19:53
                          Znowuuuuu.Buuuuuuuuu ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka