Dodaj do ulubionych

tu oka tu oka.......

IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 24.07.02, 21:33
rudy daj znak gdzie jestes....:)
Obserwuj wątek
    • norma_jean Re: tu oka tu oka....... 24.07.02, 21:34
      A blondi może być???
      • Gość: lidka Re: tu oka tu oka....... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 24.07.02, 21:37
        jasne norma:)jak tam twoj dywan perski?:)
        • norma_jean Re: tu oka tu oka....... 24.07.02, 21:39
          hi hi hi!!! Wolę mietłe ;-))))

A kto się dzsiaj ze mną napije?? Bo na seks bym nie liczyła na Toma jakaś tam
          na ero czeka a jego niet!! Tchórz!!

Pozdr
          • Gość: lidka Re: tu oka tu oka....... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 24.07.02, 21:41
            :) pewnie w jakis krzakach siedzi:) nalac ci rżnietego (pifffka)
    • Gość: lidka Re: tu oka tu oka....... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 24.07.02, 21:43
      stwierdzam ze szybciej zmieniam foruma od ciebie hihihihi
      • norma_jean Re: tu oka tu oka....... 24.07.02, 21:45
        Bo ja mam trzy forumy pod soba ;-))))

Pyffka? A poproszę.

A co będziemy robiły jak już sie ścioramy??

:-))
        • Gość: lidka Re: tu oka tu oka....... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 24.07.02, 21:47
          scioramy kojarzy mi sie ze scieraniem:) hihihi w tym momencie trzeba by ustalic
          kto robi za papier scierny:)
          • norma_jean Re: tu oka tu oka....... 24.07.02, 21:49
            papieru nam nie trza chyba że w charakterze torebki na rz...
            Schlamy sie Lidziunia, schlamy!!!!
            • Gość: lidka Re: tu oka tu oka....... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 24.07.02, 21:52
              tia rzygniemy sobie, a co tam:) masz balkon? bo jakis pawik przez balkon mozna
              by walnac:) hehehe
              • norma_jean Re: tu oka tu oka....... 24.07.02, 21:54
                Stara ma balkon wielkości niejednego pokoju tzw. goscinnego i ogódek. mozemy
                całą noc rzygać i rady nie damy!!!
                A potem idziemy śpiewac na pienkny krakowski rynek co powiesz???
                • Gość: lidka Re: tu oka tu oka....... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 24.07.02, 22:01
                  wow jasne:)moj maz jedzie w przyszlym tygoniu do krakowa:) kumpel byl i mowi ze
                  zaliczyl fajna zydowska knajpke, barmanka go zauroczyla:)
                  • kitek1 w sprawie balkonowego rzyganka............. 24.07.02, 22:03
                    wpadnijcie do mnie,
                    redakcja miejscowej gazetki oglosil konkurs na najladniejszy balkon,
                    a moj pusciutki:)
                    • Gość: lidka Re: w sprawie balkonowego rzyganka............. IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 24.07.02, 22:05
                      ja mam dusze artysty:) obiecuje ze walniemy niezle grafiti, tylko kwestia
                      kolorow, trzeba by cos zjesc o ciekawej kolorystyce:)
                    • norma_jean Re: w sprawie balkonowego rzyganka............. 24.07.02, 22:06
                      Kitek!!!!
                      Ile razy mam powtarzać - nie u Ciebie tylko w sierpniu u mnie :-)) Balkon sam
                      se musisz ustroić :-))
                  • norma_jean Re: tu oka tu oka....... 24.07.02, 22:05
                    Ha! Jak żydowska to na Kazimerzu of corz. Spodobałoby Ci się. Ale jedzenie bee
                    a na barmanki jakos nie zwracam uwagi :-))
                    Ale tam dziś nie pojdziemy, my na Rynku hejnał zagłuszymy :-)))

Daj no jeszcze tego pyffka. Cus za trzeźwa jestem (na śpiewanie szczególnie :-))
                    • Gość: lidka Re: tu oka tu oka....... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 24.07.02, 22:08
                      a ja myslalam ze w sierpniu u mnie:) konkurencje chces mi zrobic:)!!!
                    • kitek1 a ja lubie uwalic sie na kazimierzu............ 24.07.02, 22:09
                      mrozona wodeczka pod sledzika na wiklinkach latem,
                      i wszystkie kazimierzowskie koty kolo mnie:)))
                      • Gość: lidka Re: a ja lubie uwalic sie na kazimierzu.......... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 24.07.02, 22:12
                        koty powiadasz?:)))))) koty oczywiscie na sledzika bedziesz lowil:)?
                        • norma_jean Re: a ja lubie uwalic sie na kazimierzu.......... 24.07.02, 22:20
                          Przepraszam za absencje, koleżanke na kobiecie z deptresji ratuję!!

Zaraz wracam
                          • norma_jean Re: a ja lubie uwalic sie na kazimierzu.......... 24.07.02, 22:27
                            No dobra chwile czasu mam bo ona jeszcze pewnie czyta co jej wysmarowałam.
                            Pijemy????
                            • kitek1 zdrowie czeko................. 24.07.02, 22:34
                              bylem na kobiecie,
                              faktycznie jestes super,
                              noremko:)))
                              • norma_jean Re: zdrowie czeko................. 24.07.02, 22:36
                                Dzięki Kituś :-)))

Ty sie na tym znasz - było ok?
                                I na marginesie - to prawda.
                                • kitek1 Re: zdrowie czeko................. 24.07.02, 22:39
                                  naukowa psychoterapia,
                                  zabrania wykorzystywania przykladow wlasnych,
                                  ale ci naukowi sa pojebani:)
                                  bylo bardzo OK:)
                                  • Gość: lidka Re: zdrowie czeko................. IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 24.07.02, 22:44
                                    jestescie niemozliwi:))))
                                    • norma_jean Re: zdrowie czeko................. 24.07.02, 22:53
                                      Lidzia plizzzz!!!!!
                                      Idź na kobietę i wpisz sie na watek "wszyscy kochają CZEKO"

Plizzz!!!
                                      • Gość: lidka Re: zdrowie czeko................. IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 24.07.02, 23:00
                                        ok ale nie jestem pewna czy to bedzie cos madrego hihihi ale szczere napewno:)
                                        • norma_jean Re: zdrowie czeko................. 24.07.02, 23:02
                                          To moja żona !!!!!!!
                                          • Gość: lidka Re: zdrowie czeko................. IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 24.07.02, 23:06
                                            hmmm:)))) moze mi to kiedys na gadule wyjasnisz?:)
                                            • norma_jean Re: zdrowie czeko................. 24.07.02, 23:13
                                              Hmmm...to długa i zawiła historia, zaczęło sie od watku na którym czeko
                                              pocieszała mnie bo jakis dupek do mnie nie dzwonil a ja walczyłam z soba żeby
                                              rego nie zrobic. Otworzyłyśmy w ten sposób Klub Dumnych (jestem kierowniczką
                                              oddziału terenowego w Krakowie :-))
                                              Potem otworzyłysmy wspolnie koncern Soków marchowiowych (bo czeko kocha karotkę)
                                              A dzisiaj sie pobrałysmy!! Niestety żona moja droga wyjeżża na rok do Stanów
                                              kończyc high school (młoda mam żonkę :-)) i ja się zatęsknię na śmierć :-))

Buziaki
                                              • Gość: hm Re: zdrowie czeko................. IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 24.07.02, 23:24
                                                hihihi a ja zdobylam meza na mazurach:) tylko maz ma urlop do poniedzialku i
                                                dlatego tak tu cicho hehehe
                                  • norma_jean Re: zdrowie czeko................. 24.07.02, 22:44
                                    Buuuuuźka :-)))))))))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka