Gość: lidka IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 24.07.02, 21:33 rudy daj znak gdzie jestes....:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lidka Re: tu oka tu oka....... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 24.07.02, 21:37 jasne norma:)jak tam twoj dywan perski?:) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: tu oka tu oka....... 24.07.02, 21:39 hi hi hi!!! Wolę mietłe ;-)))) A kto się dzsiaj ze mną napije?? Bo na seks bym nie liczyła na Toma jakaś tam na ero czeka a jego niet!! Tchórz!! Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: tu oka tu oka....... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 24.07.02, 21:41 :) pewnie w jakis krzakach siedzi:) nalac ci rżnietego (pifffka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: tu oka tu oka....... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 24.07.02, 21:43 stwierdzam ze szybciej zmieniam foruma od ciebie hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: tu oka tu oka....... 24.07.02, 21:45 Bo ja mam trzy forumy pod soba ;-)))) Pyffka? A poproszę. A co będziemy robiły jak już sie ścioramy?? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: tu oka tu oka....... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 24.07.02, 21:47 scioramy kojarzy mi sie ze scieraniem:) hihihi w tym momencie trzeba by ustalic kto robi za papier scierny:) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: tu oka tu oka....... 24.07.02, 21:49 papieru nam nie trza chyba że w charakterze torebki na rz... Schlamy sie Lidziunia, schlamy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: tu oka tu oka....... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 24.07.02, 21:52 tia rzygniemy sobie, a co tam:) masz balkon? bo jakis pawik przez balkon mozna by walnac:) hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: tu oka tu oka....... 24.07.02, 21:54 Stara ma balkon wielkości niejednego pokoju tzw. goscinnego i ogódek. mozemy całą noc rzygać i rady nie damy!!! A potem idziemy śpiewac na pienkny krakowski rynek co powiesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: tu oka tu oka....... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 24.07.02, 22:01 wow jasne:)moj maz jedzie w przyszlym tygoniu do krakowa:) kumpel byl i mowi ze zaliczyl fajna zydowska knajpke, barmanka go zauroczyla:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 w sprawie balkonowego rzyganka............. 24.07.02, 22:03 wpadnijcie do mnie, redakcja miejscowej gazetki oglosil konkurs na najladniejszy balkon, a moj pusciutki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: w sprawie balkonowego rzyganka............. IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 24.07.02, 22:05 ja mam dusze artysty:) obiecuje ze walniemy niezle grafiti, tylko kwestia kolorow, trzeba by cos zjesc o ciekawej kolorystyce:) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: w sprawie balkonowego rzyganka............. 24.07.02, 22:06 Kitek!!!! Ile razy mam powtarzać - nie u Ciebie tylko w sierpniu u mnie :-)) Balkon sam se musisz ustroić :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: tu oka tu oka....... 24.07.02, 22:05 Ha! Jak żydowska to na Kazimerzu of corz. Spodobałoby Ci się. Ale jedzenie bee a na barmanki jakos nie zwracam uwagi :-)) Ale tam dziś nie pojdziemy, my na Rynku hejnał zagłuszymy :-))) Daj no jeszcze tego pyffka. Cus za trzeźwa jestem (na śpiewanie szczególnie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: tu oka tu oka....... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 24.07.02, 22:08 a ja myslalam ze w sierpniu u mnie:) konkurencje chces mi zrobic:)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a ja lubie uwalic sie na kazimierzu............ 24.07.02, 22:09 mrozona wodeczka pod sledzika na wiklinkach latem, i wszystkie kazimierzowskie koty kolo mnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: a ja lubie uwalic sie na kazimierzu.......... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 24.07.02, 22:12 koty powiadasz?:)))))) koty oczywiscie na sledzika bedziesz lowil:)? Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: a ja lubie uwalic sie na kazimierzu.......... 24.07.02, 22:20 Przepraszam za absencje, koleżanke na kobiecie z deptresji ratuję!! Zaraz wracam Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: a ja lubie uwalic sie na kazimierzu.......... 24.07.02, 22:27 No dobra chwile czasu mam bo ona jeszcze pewnie czyta co jej wysmarowałam. Pijemy???? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 zdrowie czeko................. 24.07.02, 22:34 bylem na kobiecie, faktycznie jestes super, noremko:))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: zdrowie czeko................. 24.07.02, 22:36 Dzięki Kituś :-))) Ty sie na tym znasz - było ok? I na marginesie - to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: zdrowie czeko................. 24.07.02, 22:39 naukowa psychoterapia, zabrania wykorzystywania przykladow wlasnych, ale ci naukowi sa pojebani:) bylo bardzo OK:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: zdrowie czeko................. IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 24.07.02, 22:44 jestescie niemozliwi:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: zdrowie czeko................. 24.07.02, 22:53 Lidzia plizzzz!!!!! Idź na kobietę i wpisz sie na watek "wszyscy kochają CZEKO" Plizzz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: zdrowie czeko................. IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 24.07.02, 23:00 ok ale nie jestem pewna czy to bedzie cos madrego hihihi ale szczere napewno:) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: zdrowie czeko................. 24.07.02, 23:02 To moja żona !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: zdrowie czeko................. IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 24.07.02, 23:06 hmmm:)))) moze mi to kiedys na gadule wyjasnisz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: zdrowie czeko................. 24.07.02, 23:13 Hmmm...to długa i zawiła historia, zaczęło sie od watku na którym czeko pocieszała mnie bo jakis dupek do mnie nie dzwonil a ja walczyłam z soba żeby rego nie zrobic. Otworzyłyśmy w ten sposób Klub Dumnych (jestem kierowniczką oddziału terenowego w Krakowie :-)) Potem otworzyłysmy wspolnie koncern Soków marchowiowych (bo czeko kocha karotkę) A dzisiaj sie pobrałysmy!! Niestety żona moja droga wyjeżża na rok do Stanów kończyc high school (młoda mam żonkę :-)) i ja się zatęsknię na śmierć :-)) Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: zdrowie czeko................. IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 24.07.02, 23:24 hihihi a ja zdobylam meza na mazurach:) tylko maz ma urlop do poniedzialku i dlatego tak tu cicho hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: zdrowie czeko................. 24.07.02, 22:44 Buuuuuźka :-))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś