Dodaj do ulubionych

a teraz jest o macho....

21.06.05, 18:57
w TVN sa rozmowy w toku o facetach- macho, i wiecie, co? jak my mamy w Polsce
takich macho jak w tym programie to ja już nie wiem.... poddaje się.
Obserwuj wątek
    • kobietabezserca Re: a teraz jest o macho.... 21.06.05, 19:00
      jak to poddajesz sie? komu..., czemu sie poddajesz?
      • esterka8 Re: a teraz jest o macho.... 21.06.05, 19:08
        poddaję sie w swoich poglądach i chyba przestanę je wygłaszać czasem, bo
        myślałam, ze mach coś ciekawego sobą reprezentują a ci pokazani w programie
        byli po prostu zenujący... rece opadają i już
        • kawapapieros Re: a teraz jest o macho.... 21.06.05, 19:33
          Prawdziwy macho o tej porze pije piwo zagryzając je parówkami z musztardą i chrzanem. Więc ci prawdziwi nie mogli uczestniczyć w programie. Macho z programu to były kobiety przebrane za kobiety, które mają przypominać facetów. A Ewa Drzyzga była przebrana za Władysława Frasyniuka.
          • esterka8 Re: a teraz jest o macho.... 21.06.05, 19:37
            Ty chyba też masz jakiś problem albo kompleksy dziś? jeżeli już to chyba
            powinni chociaż zagryzać czymś porządniejszym, chociaż ja do parówek nic nie
            mam, ale chyba sa lepsze kiełbaski? ;))
            • kawapapieros Re: a teraz jest o macho.... 21.06.05, 19:40
              Ja mam ten kompleks od dawna. Ale kiełbaski do piwa raczej nie pasują. Chyba, że takie malutkie serowe. Inne odpadają.
              • sweet_as_chocolate Re: a teraz jest o macho.... 21.06.05, 19:55
                To Ty na chudych paróweczkach chowany....? no, no, faktycznie, prawdziwy
                macho.. Do piwa najlepsza toruńska (koniecznie z grilla), polecam.
                • juras999 Re: a teraz jest o macho.... 21.06.05, 20:07
                  Kielbaski do piwa nie pasuja ? Teraz to juz przesadziles ; ) Wczoraj wlasnie
                  zmontowalem sobie taka "uczte" - kielbaski z grilla (fakt, ze eletryczny, ale
                  zawsze to cos) pokryte rozlanym, zoltym serem + duzy, zimny Zywiec = niebo w
                  gebie ; ) Zdrowe to moze nie bylo, dietetyczne tez raczej nie, ale za to
                  piekielnie smaczne ; )
                  • kawapapieros Re: a teraz jest o macho.... 21.06.05, 20:25
                    Kiełbaski+Grill+Piwo to się zgadzam.Ale Kiełbaski(bez grilla)+Piwo to się nie zgodzę.
                    • esterka8 Re: a teraz jest o macho.... 21.06.05, 22:23
                      no to mi smaka narobiliście na tego grilla, nie ma co;)) ale aktualnie tylko
                      piwko możliwe...;))) ale to też nieźle;))
                      • juras999 Re: a teraz jest o macho.... 21.06.05, 23:41
                        No ja robie w piatek jakby co. Mozna wpadac ; ) Tylko kielbaski kazdy zalatwia
                        we wlasnym zakresie, ja stawiam wodke ; )
                        • esterka8 Re: a teraz jest o macho.... 21.06.05, 23:44
                          o jak przyjemnie;)) ale w ogródku, czy na balkonie??
                          • juras999 Re: a teraz jest o macho.... 21.06.05, 23:55
                            Nie no, bez przesady, balkon i grill ? Przeciez mozna sie zabic ; )
                            Zdecydowanie ogrodkowe klimaty polaczone z nocna rzeznia na swiezym
                            powietrzu ; )
                            • esterka8 Re: a teraz jest o macho.... 22.06.05, 00:25
                              a to dość przyjemnie;)) w piątek powiadasz? no całkiem przyjemnie;))
                              • juras999 Re: a teraz jest o macho.... 22.06.05, 11:51
                                Dlatego nie ociagaj sie Esterka, taka szansa jest 1/100 (a poza tym w 2012 ma
                                byc koniec swiata ; ) Bedzie troche ludzi, ktorych nie znam (tzn. poznalem
                                przez "kabel") - mozesz byc i Ty ; )
          • mmmal Re: a teraz jest o macho.... 22.06.05, 10:52
            > A Ewa Drzyzga była przebrana za Władysława Frasyniuka.

Bo prowadząc poprzedni program o modzie (w którym przebrana była za namiot),
            dowiedziała się, że politique style jest trendy.
            Przepraszam: jazzy ;)
        • redroose Re: a teraz jest o macho.... 22.06.05, 14:28
          Bo Ci faceci mieli o sobie wygurowane zdanie. Jak trafili do TV to myślą, że
          już są gwiazdami Polskiej estrady...faktycznie, ale chyba tej kabaretowej. Bo
          jakoś swoimi wypowiedziami nie wykazywali swojego wizerunku macho, może
          dlatego, że w ich głowach pustka:P
    • esterka8 Re: a teraz jest o macho.... 22.06.05, 17:36
      no Juras jest nadzieja ze w piątek na tym grilliku będzie fajosko, dużo osób w
      dodatku, takich, co się nie znają, to faktycznie niezła atrakcja;)))
      pozdrawiam serdecznie;))
      • juras999 Re: a teraz jest o macho.... 22.06.05, 18:21
        Maja byc tylko dwie, ktorych nie znam (tzn. mam nadzieje, ze przyjada ; ), a
        reszta to stare pijaki i ochlaptusy, ktore przychodza na darmowa wyzerke ; )
        PS. U mnie na imprezach szybko sie ludzie poznaja, wiec z tym chyba nie bedzie
        problemu ; )
        • esterka8 Re: a teraz jest o macho.... 22.06.05, 19:45
          no raczej problemu faktycznie nie powinno być;))) takie imprezy są
          najfajniejsze, gdzie mało osób się zna- bywa bardzo ciekawie;))
          • albercik7 Re: a teraz jest o macho.... 22.06.05, 21:12
            dobra daj namiar to wpadne z kielbaska piwkiem i woda mineralna jak by sie co
            mialo zapalic :-)))
            • juras999 Re: a teraz jest o macho.... 22.06.05, 21:14
              Eee tam, szkoda tej wody...lepiej na rano zostawic ; )
              • albercik7 Re: a teraz jest o macho.... 22.06.05, 21:17
                woda bedziemy polewac gorace panienki co by nam nie splonely jak nas zobacza
                haha:-))) a na kaca to piwko z rana jak smietana
                • juras999 Re: a teraz jest o macho.... 22.06.05, 21:24
                  "Piwko z rana jak smietana" - przeciez juz sw. Tomasz z Akwinu propagowal ta
                  teze ; ) Poza tym 2KC - sprawdzalem - dziala (chociaz lekkie "zmeczenie"
                  pozostaje ; ) Dobra, bo sie niezly OT zrobil. (jak wpadniesz z tymi panienkami
                  to pogadamy ; )
                  • albercik7 Re: a teraz jest o macho.... 22.06.05, 21:29
                    to po ile naglowe panienek oczywiscie bo piwka to wiadomo ile sie postawi tyle
                    sie wypije:-)))
                    • juras999 Re: a teraz jest o macho.... 22.06.05, 21:33
                      Albercik - jak na zonatego to dosc rozrywkowy z Ciebie chlopina ; ) - a bierz
                      ile tam zdolasz uniesc, najwyzej sie wyburzy jakas sciane jakby nie bylo
                      miejsca ; )
                      • albercik7 Re: a teraz jest o macho.... 22.06.05, 21:39
                        a co se bede zalowal jak sie bawic to na maxa piwo kobiety i spiew tak sie
                        bawil moj dziadek haha :-)))
                        • esterka8 Re: a teraz jest o macho.... 22.06.05, 21:46
                          o Wy dranie! tylko panienki w głowach?? a mężatki to co niby gorsze???;))
                        • juras999 Re: a teraz jest o macho.... 22.06.05, 21:48
                          Poznalem kiedys takiego dziadka na ognisku...Stasiu mu bylo...na poczatku
                          zachowywal sie spokojnie...a pozniej skakal do ognia ; ) Moze to On byl ? ; )
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka