Dodaj do ulubionych

MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET

26.06.05, 18:03
Czy w ogole istnieje cos takiego? Ktos mi powiedzial przez internet nie
widzac mnie ze mnie kocha. Czy to ma sens? Co o tym sadzicie? Przetrwa taki
zwiazek? Bardzo sie przywiazalismy do siebie. Ja mieszkam w Gdansku, on we
wroclawiu. Nie widzielismy sie.co to znaczy?
Obserwuj wątek
    • konrado80 Re: MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET 26.06.05, 18:08
      to jest zauroczenie, a zdjeciami sie wymieniliscie? pewnie tak
      ale nie bralbym tego az tak do slownie co on powiedzial
      bo w realu moze okazac sie ze bedzie calkiem innaczej
      a zeby cos dalej z tego bylo, to powinniscie sie spotkac
      i radzilbym jak najszybciej
      • katarinaaaaaaaaaa Re: MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET 26.06.05, 18:14
        dzieki, ale to niestety nie jest takie proste.....poprostu sprawdzam reakcje
        ludzi ;]
    • jula09 Re: MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET 26.06.05, 18:32
      Mnie nie chciałoby się nawet rozmawiać z osobą, ktorej nigdy w życiu nie
      widziałam, co dopiero mowić o uczyciu.
      Spotkajcie się, sprawa się wyjaśni.
    • gaabriell Re: NA PEWNO - nie miłość 27.06.05, 11:14
      z mojego dośwaidczenia wynika że to zwykłe "czarowanie". internet sprawia, że
      zakochujemy sie (jesli już) w cudzych słowach, w wyobrażeniach, ajkie na ich
      podstawie sobie budujemy (i tu zdjęcia niczego nie zmieniaja, chyba że trafi
      się juz całkiem nie twój typ). z każdą olejna rozmową wzmaga sie przekonanie,
      ze ten któs po drugiej stronie jest fantastyczny, ze o kimś takimwłaśnie się
      marzyło.
      cóż...
    • t-800 Re: MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET 27.06.05, 13:15
      Mój kolega poznał żonę przez GG i nie jest to odosobniony przypadek. A
      zauroczenia to nic szczególnego, zdarzają się również w realu.
      • anecik3 Re: MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET 01.07.05, 16:57
        ja poznalam zupelnie przypadkowo na czacie sympatycznego,bardzo wartosciowego
        mezczyzne,poczatkowo przez trzy miesiace w kazdy wieczor ze soba rozmawialismy
        najpierw na gg ,pozniej wymienilismy sie numermi telefonow i kiedy pierwszy raz
        uslyszalam jego cieply ,mily glos w sluchawce ,cos we mnie drgnelo...,wlasnie
        po 3 miesiacach naszej znajomosci zdecydowalismy sie na spotkanie i... i juz
        minal rok jak jestesmy ze soba razem ,zwykla znajomosc internetowa przerodzila
        sie w uczucie,mamy wiele wspolnych planow na przyszlosc,ktore mam nadzieje
        zrealiujemy, wiec jestem najlepszym przykladem na to ze jednak i przez internet
        mozna poznac swoja druga polowe,,
        • zgaga78 Re: MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET 01.07.05, 19:50
          wiesz,ja miałam przypadek ze facet po kilku rozmowach na gg powiedział mi ze
          chce zebysmy byli para, co mnie bardzo zaskoczyło.
          potem okazało sie ze chyba nie tylko mi to mówił,a na pewno rozmawiał i
          flirtował na gg nie tylko ze mna. więc sdałam sobie siana z taka znajmoscia.
          teraz niedawno poznałam fajnego faceta,wymienilismy sie kilkoma fotkami,duzo
          romzmawiamy,podoba mi sie,tez mamay jakies tam plany,zeby sie
          spotkac,poznac...itp,ale jestem ostrozna i nie daje sie poniesc emocjom. i to
          jest chyba w tym wszystkim najwazniejsze.
          poznawajmy ludzi przez internet,ale podchodzmy z rezerwa do tego co ktos inny pisze.
          wiem ze łatwo tak pisac,ale mysle ze tak jest chyba najlepiej. potem nie ma
          przykrego rozczatrowania.
          pozdrawiam serdecznie,M.
          • kobietabezserca Re: MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET 01.07.05, 19:58
            Może to racja.Ja :) też na gg - i tez mi wyznał miłość... tez jest z
            wrocławia!!!! może ten sam? co Twój... a może biedaczek samotny jest,a może
            nigdy w realu nie powiedzial dziewczynie, że ja kocha :)))) żadna z nas tego
            tak do konca nie wie!!!! tak jak nie wiemy, co naprawdę "drzemie" w ludziach ,
            co ich "znamy" z netu!
            • mamba30 Re: MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET 01.07.05, 20:07
              dopóki się nie spotka, nie przekona nie będzie wiedziała i basta. Są różne
              zboki w necie, ale też są i Ci wartościowi ludzie. Ja przez totalny przypadek (
              o którym teraz za dużo by pisać ) poznałam mojego przez gg. Wysłałam plik
              muzyczny nie do tej osoby, co trzeba. Zaczęlismy rozmawiać, jak maniacy do 3, 4
              a czasami 5 nad ranem. Od samego początku coś iskrzyło i to maksymalnie. Teraz
              miewszkamy razem od prawie 8 m-cy, a we wtorek się zaręczyliśmy. Wiem, że jest
              to właśnie to. To, na co czekałam przez tyle lat, a dodam, że nie jestem
              łatwowierną panienką, a dojrzałą kobietą po trwającym kilkanaście lat
              małżeństwie. Wg mnie, jeżeli coś jest między Wami, sprawdź to, sama się
              przekonaj, może warto tak, jak w moim przypadku???
              • kashmir42 Re: MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET 01.07.05, 20:08
                Potwierdzam. Moja wielka milosc tez poznalem przez neta. To taka sama droga jak
                inne. Co z tego pozniej wynika, zalezy juz tylko od dwojga ludzi. :)
                • caprissa Re: MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET 02.07.05, 21:39
                  kashmir42 napisała:

> Potwierdzam. Moja wielka milosc tez poznalem przez neta. To taka sama droga
                  jak
                  >
                  > inne. Co z tego pozniej wynika, zalezy juz tylko od dwojga ludzi. :)
                  I nic nie prysnie:) Zalezy od nas:)
    • busho Re: MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET 01.07.05, 23:23
      to złudzenie, nie traktuj tego serio !!!
      szybkie przejście do realu to czego Wam potrzeba
      • delfina.25 Re: MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET 02.07.05, 11:12
        ...Poznałam faceta przez neta, aż z Mexico.Wiem totalnie szalone.Przyleciał po
        3 miesiącach do Pl od momentu spotkania na necie.Wrócił do siebie po miesiącu
        pobytu.We wrześniu lecę do niego, pod koniec roku ślub...chyba już nic nie będe
        dodawać...
        Jestem najszczęśliwsza osoba na świecie :):) Niesamowite, do tej pory nie mogę
        uwierzyć.Jest to jak najbardziej możliwe :miłość przez internet", z tym że
        jeśli nie ma warunków na wspólną przyszłość i brak chęci to nic z tego.
        po prostu uważam, że jest lepiej kogoś poznać przez sieć.BO tam wiadomo kto
        kogo szuka...
        • petit_ka Re: MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET 02.07.05, 21:59
          fantastycznie!!!:-)
          3+1=4 miesiące znajomości,podziwiam odwagę;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka