oldpiernik 27.06.05, 08:31 przepraszam kiedyś przystanę ;0) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urszulka_ma Re: nadal w biegu 27.06.05, 23:01 "A dokąd? A dokąd? A dokąd? Na wprost! Po torze, po torze, po torze, przez most, Przez góry, przez tunel, przez pola, przez las, I spieszy się, spieszy, by zdążyć na czas,.." www2.filmweb.no/multimedia/archive/00028/Tom_Hanks_i_Forrest__28478a.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: nadal w biegu 29.06.05, 11:29 "Już ledwo sapie. Już ledwo zipie..." ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: nadal w biegu 01.07.05, 09:21 a termin bliski wszak jest już lipiec ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
kocibrzuch Re: nadal w biegu 01.07.05, 15:12 Paradoksalnie, ja w biegu przystanę dopiero na urlopie. Gdy w ramach wakacjonowania do kafeiki internetowej w Cieszynie zawitam. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: nadal w biegu 04.07.05, 06:52 na anons czekam byc może sierpień i mnie do Cieszyna przyciągnie ;0) kocibrzuchu, Twój numer telefonu przepadł mi z moją starą komóreczką :( daj znać koniecznie kiedy w sierpniu OLD :0) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: nadal w biegu 07.07.05, 09:45 U mnie, ależ gdzieżby... konieczność, stoja z kijem nad głową. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: halo, halo... 09.07.05, 23:27 W zasadzie to już jest na mecie, a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: halo, halo... 11.07.05, 13:10 już poniedziałek.. jeszcze niedzelki by się przydało.. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: nadal w biegu 11.07.05, 20:05 nie mogę na karuzeli.. bo zabawę byście mieli:) ale lekko w koło.. ..może być wesoło:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: nadal w biegu 12.07.05, 09:09 raz ,dwa, trzy gimnastyka poranna..! jest taka muzyczka specjalna do gimnastykowego tańca.. chyba jednak nie zacytuję..jej treści..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: nadal w biegu 12.07.05, 19:28 ranki wymagają czułości nie należy dręczyć swego ciała tylko z powodu jakichś tam systemów czy innych fanaberii budzenie ma być łagodne kiedy już wiadomo, że "zwłoki" są wytarczająco ożywione, można wstać co później zronbicie z sobą, to już Wasza sprawa budzenie jednakże, to rytuał ;0) nawet z taktem 3/4 w tle OLD :0) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma nadal w biegu..czy..? 12.07.05, 23:22 łagodnie powitać świt i.. krokiem lekkim w takt na 3/4 "przetańczyć" nowy dzień... ciemny.pl/walls/DSC08916-800.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: nadal w biegu 13.07.05, 10:36 Wciąż biegnę i biegnę, dobrze mi z tym Nic co biegnące nie jest mi obce Biegnę więc jestem, lecz nie wiem kim Biegnę, choć czasem brakuje mi sił Dokąd biegnę, dokąd biegnę? Nie wie nikt, nie wie nikt Dokąd gnam?! Przed nikim nie uciekam, po prostu gnam Nikogo nie gonię, biegnę więc nie stoję W tym swoim biegu mam własny styl Kto biegnie nie grzeszy, uwierzcie mi Dokąd biegnę, dokąd biegnę Nie wie nikt, nie wie nikt Dokąd gnam?! Dokąd tak ciągle biegniesz? Biegnę! Dokąd tak ciągle biegniesz? Biegnę! sl. J. Rzehak Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: nadal w biegu 14.07.05, 09:38 "Dokąd uciekasz, dokąd biegniesz drogo nigdy ci siebie.. dosyć... to rwiesz jak rzeka, to noga za nogą obutych niesiesz i bosych.. Dokąd uciekasz, dokąd biegniesz drogo nigdy ci siebie dosyć... to rwiesz jak rzeka to noga za nogą obutych niesiesz i bosych.. Widzę jak biegniesz przez moje mieszkanie.. skręcasz się.. gubisz, skradasz.. uderzasz w sufit w podłogę lub ścianę wybijasz okno ..wypadasz... przez chwilę krążysz pomiędzy domami w górę się wzbijasz lekko aniołom plączesz się pod stopami .. i skośnie spadasz w piekło Dokąd uciekasz, dokąd biegniesz drogo nigdy ci siebie.. dosyć... to rwiesz jak rzeka to noga za nogą obutych niesiesz i bosych.. Kto Cię położył na powierzchni wody i zmierzył każdą milę.. kto z farb ułożył wysokie schody ułożył tak ..zawile.. przecinasz miasto i wbiegasz do portu pod ostatecznym kątem i o samolot w momencie startu zaczepiasz horyzontem Dokąd uciekasz, dokąd biegniesz drogo nigdy ci siebie.. dosyć... to rwiesz jak rzeka to noga za nogą obutych niesiesz i bosych.. Dokąd uciekasz dokąd biegniesz drogo W mojej przepastnej głowie Kto cię wydeptał, kto cię tam wdeptał.. Kto pierwszy znał.... słowo odejść..." Odpowiedz Link Zgłoś