enancjo 30.07.02, 11:50 .. kto co pije ... ? .. ja lekuchne campari z szczypta soku pomranczowego + woda gazowana, zefirek na tarasie + troche cienia + troche slonca ... .. jest niezle .. tortille juz zamowione .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crimen Re: .. a moze ... SIESTA ..? 30.07.02, 11:52 A może dysponujesz chłodną mroczną piwniczką? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: .. a moze ... SIESTA ..? IP: 2.4.STABLE* 30.07.02, 11:54 A czy w święty spokój jesteś Enancjuszu zaopatrzony? Jeśli tak - przybywam... Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: .. a moze ... SIESTA ..? 30.07.02, 11:56 Przybywaj Pom.Ubijemy każdego kto ośmieli się zakłócić Twój spokój:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: .. a moze ... SIESTA ..? IP: 2.4.STABLE* 30.07.02, 11:57 ... po czym sam mi go zakłócisz.:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: .. a moze ... SIESTA ..? 30.07.02, 12:02 Pom, to moje niezbywalne prawo.Jesteś przecież moim przeznaczeniem;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: .. a moze ... SIESTA ..? IP: 2.4.STABLE* 30.07.02, 12:04 Oooo, co ja czytam. O niezbywalnych prawach jakiś do zakłocania. Zaczynam sie niespokojnie wiercić...:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: .. a moze ... SIESTA ..? 30.07.02, 12:08 A czego się spodziewałaś, przecież Czorcia łapka w tym mieszała:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: .. a moze ... SIESTA ..? IP: 2.4.STABLE* 30.07.02, 12:10 Ale o niezbywalnych prawach mowy nie było...! :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: .. a moze ... SIESTA ..? 30.07.02, 12:12 Jak to nie???Była mowa o wieczności.Możemy zaraz Lukrecję przesłuchać.Ona też w tym mieszała:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: .. a moze ... SIESTA ..? IP: 2.4.STABLE* 30.07.02, 12:15 Uf, uf, uf! Przypisanie wieczne do niezidentyfikowanej istoty... tak Ci ono miłe?:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: .. a moze ... SIESTA ..? 30.07.02, 12:19 Pewnie że miłe.Jesteś jak koło ratunkowe;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: .. a moze ... SIESTA ..? IP: 2.4.STABLE* 30.07.02, 12:21 Chiałes powiedzieć - ostatni gwóźdź do trumny.:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: .. a moze ... SIESTA ..? 30.07.02, 12:23 Nie chcę.Siebie to my nie dobijamy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: .. a moze ... SIESTA ..? IP: 2.4.STABLE* 30.07.02, 12:31 A kogoś w ogóle dobijamy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: .. a moze ... SIESTA ..? 30.07.02, 12:38 Nie wiem jak Ty, ale ja czasem lubię kogoś dobić:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: .. a moze ... SIESTA ..? IP: 2.4.STABLE* 30.07.02, 12:41 Ja nie lubię. Ale czasem po prostu inaczej się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: .. a moze ... SIESTA ..? 30.07.02, 12:49 Wolność to uświadomiona konieczność, jak mawiał tow. Lenin:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: .. a moze ... SIESTA ..? IP: 2.4.STABLE* 30.07.02, 12:51 Jesteśmy skazani na wolność wyboru, jak mawiał Sartre:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: .. a moze ... SIESTA ..? 30.07.02, 12:54 Opowiadałaś mi kiedy,ś że dyskutując o folozofii, żywo gestykulujesz całym ciałem;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: .. a moze ... SIESTA ..? IP: 2.4.STABLE* 30.07.02, 12:57 Nieprawda.:) Ale wiem, o czym myślisz.:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: .. a moze ... SIESTA ..? 30.07.02, 13:01 No dobrze, nie uogólniam, bo słyszałem tylko o jednym takim przypadku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: .. a moze ... SIESTA ..? IP: 2.4.STABLE* 30.07.02, 13:05 Idę coś zjeść. A zatem bywaj Przeznaczenie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: .. a moze ... SIESTA ..? 30.07.02, 13:09 Smacznego, Przeznaczenie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. a moze ... SIESTA ..? 30.07.02, 11:58 .. no taki nie spod gruszy ale spod parasola tak ... .. jest blogo i spokojnie .. wiekszosc klientow sie obzera na lunchach .. a ja sobie postanowilem dogodzic ... .. przybywaj :)) Enancjo Gość portalu: Pom napisał(a): > A czy w święty spokój jesteś Enancjuszu zaopatrzony? Jeśli tak - przybywam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: .. a moze ... SIESTA ..? IP: 2.4.STABLE* 30.07.02, 12:03 Tarasik, a na nim dobra kawa i koniaczek... W tle subtelny jazzik i świadomość, że nie trzeba nigdzie pędzić. Ratunku ,pomocy, niech ktoś mi to da, choć na godzinkę. Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. a moze ... SIESTA ..? 30.07.02, 12:06 .. konaczek .. to sugestywne .. proponuje REMy z na lodzie i z tonikiem ... pieknie orzezwia :)) Enancjo Gość portalu: Pom napisał(a): > Tarasik, a na nim dobra kawa i koniaczek... W tle subtelny jazzik i świadomość, > > że nie trzeba nigdzie pędzić. > > Ratunku ,pomocy, niech ktoś mi to da, choć na godzinkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: .. a moze ... SIESTA ..? IP: 2.4.STABLE* 30.07.02, 12:08 Uważaj... mam do Ciebie tylko dwie godziny.:) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. a moze ... SIESTA ..? 30.07.02, 12:10 .. ostrzezenie czy obietnica ? Enancjo Gość portalu: Pom napisał(a): > Uważaj... mam do Ciebie tylko dwie godziny.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: .. a moze ... SIESTA ..? IP: 2.4.STABLE* 30.07.02, 12:12 Ostrzeżenie zdecydowanie. Nie zwykłam obiecywać, jeśli już, to mówię i działam.:) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. a moze ... SIESTA ..? 30.07.02, 12:15 .. nie boje sie :)) .. moze cos na druga nozke .. Enancjo Gość portalu: Pom napisał(a): > Ostrzeżenie zdecydowanie. Nie zwykłam obiecywać, jeśli już, to mówię i > działam.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: om Re: .. a moze ... SIESTA ..? IP: 2.4.STABLE* 30.07.02, 12:18 Jakiś Ty odważny Enancjuszu.:) Ale tego właśnie sie po tobie spodziewałam. Co mam jeszcze do wyboru z koniaków, żebym równo stała (albo lepiej leżała na szezlagu w pozycji siestowej)?:) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. a moze ... SIESTA ..? 30.07.02, 12:37 .. a moze cos po grecku .. np wrzuci do dlugiej szklaneczki kilka kostek lodu .. wlac ca 40 ml metaxy ale minimum 5 gwiazdek, sluchajac jak pekaja kostki z lodem dodac soku pomaranczowego i szczypte syropku grenadine ... .. to sie nazywa 'M .. Sunset' .. daje ochlode i posmak greckiego morza Enancjo Gość portalu: om napisał(a): > Jakiś Ty odważny Enancjuszu.:) Ale tego właśnie sie po tobie spodziewałam. > Co mam jeszcze do wyboru z koniaków, żebym równo stała (albo lepiej leżała na > szezlagu w pozycji siestowej)?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: .. a moze ... SIESTA ..? IP: 2.4.STABLE* 30.07.02, 12:44 A zatem na ostrzeżeniu się to nie skończy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. a moze ... SIESTA ..? 30.07.02, 13:00 .. ok ide robic zapasy :))) .. milego Enancjo Gość portalu: Pom napisał(a): > A zatem na ostrzeżeniu się to nie skończy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: .. a moze ... SIESTA ..? IP: 2.4.STABLE* 30.07.02, 13:11 Do miłego... zapasy nie musza być wielkie. Oby wyborne były.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xpfffffff ! Re: .. a moze ... SIESTA ..? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 11:58 Polecam nie wszystkim film nieosiągalny pt "Siesta" tudzież soundtrack: "music from siesta" (Marcus Miller & Miles Davis) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: .. a moze ... SIESTA ..? IP: 2.4.STABLE* 30.07.02, 12:06 Poprszę do koniaczku. Nie za głośno. Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. a moze ... SIESTA ..? 30.07.02, 11:56 .. a Ty od razu chcesz se dobrac do zapasow .. nic z tego :)) Enancjo crimen napisał: > A może dysponujesz chłodną mroczną piwniczką? :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: .. a moze ... SIESTA ..? 30.07.02, 12:01 Budzisz apetyty, a tu taka MAŁA PIWNICZKA:))) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. a moze ... SIESTA ..? 30.07.02, 12:03 .. nie licytuj sie .. bo przy tym upale latwo wlesc komus na ambit .. .. choc najstarszen z trunkow to rocznik 59 .. letko schlodzony Tokaj ( oryginal ) .. hmmm mozna rzec .. pelna radosc podniebienia ... Enancjo crimen napisał: > Budzisz apetyty, a tu taka MAŁA PIWNICZKA:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: .. a moze ... SIESTA ..? 30.07.02, 12:10 Moje gusta nie są aż tak wysublimowane.Wystarczy mi Twoja piwniczka i zimna piana:))) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. a moze ... SIESTA ..? 30.07.02, 12:13 .. proponuje beczuleczke .. zimnego gestego, ciemnego pifka takie tracajace letko slodycza karmelu ... Enancjo crimen napisał: > Moje gusta nie są aż tak wysublimowane.Wystarczy mi Twoja piwniczka i zimna > piana:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: .. a moze ... SIESTA ..? 30.07.02, 12:21 Przekonałeś mnie, choć wolę naturalną gorycz chmielu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. a moze ... SIESTA ..? 30.07.02, 12:40 . wbrew pozorom w upal najlepiej pic chmiele slodzone .. ktore pije sie szybko np meksykanskie lub inne egzotyczne .. zawsze musza byc mocno schlodzone, zimne wypite i bezkarnie mozna dodawac limonki ( tylko nie uzywaj cytryn ..bo to oszustwo ). Enancjo crimen napisał: > Przekonałeś mnie, choć wolę naturalną gorycz chmielu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: .. a moze ... SIESTA ..? 30.07.02, 12:52 Gdy piję w Twojej piwniczce, to nie ma mowy o upale.Dlatego wolę jasnego Żywczyka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. a moze ... SIESTA ..? 30.07.02, 12:59 .. Zywczyk jest tym do czego zawsze wracam ... to jest TO:)) .. milego / Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: .. a moze ... SIESTA ..? 30.07.02, 13:02 No i chłodna piwniczka, dlatego od niej zacząłem:))) Odpowiedz Link Zgłoś