Dodaj do ulubionych

No i się................

30.07.02, 13:24
..........karwa doczekaliście !!!!!!!
Jestem tak wkurwiona, że lepiej bez kija nie podchodzić!!!!
A Tygrys i Crimem za momencik wpier..ol dostanę taki, że będą trzy dni dupami
o ziemie tarli O!!!!!
Obserwuj wątek
    • czarna_pantera2 Re: No i się................ 30.07.02, 13:26
      czy ziemia bedzie tu zastepowac papier toaletowy???????????:)
      • randia Re: No i się................ 30.07.02, 13:28
        Nie, tak ich dupy rozbolą, że tarcie będzie na złagodzenie bólu!!!!!!
        • tygrysek_ Re: hahaha!!! 30.07.02, 13:33
          ...aleś pyskata babo!!!!:)hehe...nic nam po twej gadaninie!:)
          • randia Re: tylko nie hahaha!!! 30.07.02, 13:35
            Niech no Cię dorwą w swoje ręcę.........to rozszarpię!!!
            I z futerka nic nie zostanie!!!!!!!!
        • czarna_pantera2 Re: No i się................ 30.07.02, 13:34
          ale im wieksze tarcie to i opor wiekszy beda stawiac:(
        • Gość: laelia Re: No i się................ IP: 212.244.106.* 30.07.02, 13:34
          Randia, co Ci zrobili???
          • tygrysek_ Re: No i się................ 30.07.02, 13:38
            ...haha nie dorwiesz!!!,..a zresztą jestem silniejszy!
            ,.nie masz szans babo paskudna!!!:)))))
          • randia Re: No i się................ 30.07.02, 13:40
            Oni akurat niewiele, jakoś tak sami się o to prosili.
            Inny zły człowiek Mi coś zrobił, a że jemu nie mogę nic zrobić to.............
    • Gość: crimen Re: No i się................ IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 30.07.02, 13:37
      Wkurwione kobitki bardzo mnie kręcą:)))
      • Gość: leziox Re: No i się................ IP: *.arcor-ip.net 30.07.02, 13:38
        HAHAHA,nowa afera się kręci,kurwa,zaraz poweselało tutaj najwyraźniej,hehe!
        • randia Re: No i się................ 30.07.02, 13:44
          Paskudną to sobie, cholero nagła, poszukaj u siebie !!!!!!
          I radzę zacząć się bać, bo nie znasz dnia ani godziny kiedy się na Mnie
          napatoczysz!!!!!!
          A spierdzielać będziesz, aż się kurzyć będzie!!!!!!!!!!

To i do Ciebie Crimuś, nie myśl,że o Tobie zapomniałam!!!!!!!!!
        • tygrysek_ Re: a co!!!... 30.07.02, 13:44
          ...haja bedzie jak nic!!!
          ..więc powtażam po raz 2 (primo ultimo)!: precz z paskudnymi babami!!:))
          ...hehe...
        • crimen Re: No i się................ 30.07.02, 13:46
          Też uważam że nudno bez "baboli":)))
          • randia Re: No i się................ 30.07.02, 13:48
            Babole to w nosie!!!!!!!!!!!

A jak szukacie paskud, to przed lustra Panowie, tam na pewno znajdziecie!!!!!!!!
            • crimen Re: No i się................ 30.07.02, 13:54
              Babole, kochanie, to termin naukowy używany przez doktora Kitusia:)))
          • tygrysek_ Re: chopy co wy...??? 30.07.02, 13:49
            ...wymiękacie????,...zapomnieliście juz co rozwścieczony babol potrafi!!??
            ...w końcu coś tam z ziemi bedzie wystawać!!!:)
            • czarna_pantera2 Re: chopy co wy...??? 30.07.02, 13:50
              igrasz z ogniem tygrys!!!:) skonczy sie na tym ze to wam cos bedzie wystawac:)
              hahahaha
              • crimen Re: chopy co wy...??? 30.07.02, 13:52
                Nic nam nie będzie wystawać.To nie uchwyt w metrze:)))
              • tygrysek_ Re: chopy co wy...??? 30.07.02, 13:53
                ..a prosze cie kurwa jego mać bardzo!!!!!:))
                ..ja sie tam nie dygam!!!!:))
                ..groźby baboli po mnie spływają!!!:))hehehe..
                • czarna_pantera2 Re: chopy co wy...??? 30.07.02, 13:56
                  tiruriru przyjedz ty tylko do poznania:)))))))))
                  crimek szkoda ze to nie uchwyt w metrze bylaby niezly pretekst zeby sie
                  przytrzymac hihihihi
                  • crimen Re: chopy co wy...??? 30.07.02, 14:04
                    A od kiedy to pretekstu szukasz???:)))
                    • czarna_pantera2 Re: chopy co wy...??? 30.07.02, 14:07
                      ja tu dbam o pozory a ty mnie wkopujesz!!!!!
                      hahahaha
                      • crimen Re: chopy co wy...??? 30.07.02, 14:18
                        To Ty mnie chcesz wkopać i to w ziemię:)))
                • randia Re: chopy co wy...??? 30.07.02, 13:56
                  Tygrysie jak Cię kurwa zakopię, to zostawię to na czym nam tak najbardziej
                  zależy!!!!!
                  I gwarant, masz gówno do powiedzenia w tej sprawie, czy będzie czy nie będzie
                  na wierzchu!!!!!!!!!
    • saqqara zastanawia mnie jedno... 30.07.02, 13:55
      czy jak wymienie pewna mala kielbaske na SSSSSSS to sie Randia wscieknie czy
      odwrotnie:)))
      • tygrysek_ Re: zastanawia mnie jedno... 30.07.02, 13:59
        ...a gówno mnie tam zakopiesz babo!!!!:))
        ..to ja cie zakopie!!,..bez kiecy i majtek!!!,..

..ludzie pomyślą że to pietrucha rośnie!:)hehehe...
        • randia Re: zastanawia mnie jedno... 30.07.02, 14:10
          A niby jak to zrobisz skoro po uszy w bagnie siedzisz, a rączki do tyłu
          związane............marzyciel czy jak??????
      • crimen Re: zastanawia mnie jedno... 30.07.02, 14:02
        Szaki, Skarbie, zauważyłem że od wczoraj jesteś bardzo wojownicza:)))
        • saqqara Crimen 30.07.02, 14:22
          ja spokojna jestem, do rany mnie mozna przylozyc:))) jak zawsze!
          • Gość: crimen Re: Crimen IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 30.07.02, 14:37
            Wierzyłem w to...do wczoraj:)))
      • randia Re: zastanawia mnie jedno... 30.07.02, 14:06
        SSSSSSSSSSS a kto to????
        Bo nie wiem czy siem wściekać czy nie!!!!!
        • crimen Re: zastanawia mnie jedno... 30.07.02, 14:10
          Wściekaj się, bo Twój wizerunek cierpi:)))
          • tygrysek_ Re: zastanawia mnie jedno... 30.07.02, 14:14
            ..ale Tygrys nawet po błocie pociągnie!!!:))))hehe...
            • crimen Re: zastanawia mnie jedno... 30.07.02, 14:18
              Tygrys, nie przeginaj.Nie wygrałeś go na loterii:)))
              • tygrysek_ Re: zastanawia mnie jedno... 30.07.02, 14:34
                spoko Crimen,...spoko!!:))
                • Gość: crimen Re: zastanawia mnie jedno... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 30.07.02, 14:38
                  Ja tylko z dobrego serca ostrzegam, bo ONE nie mają umiaru.Gdy już dopadną, to
                  eksploatują do spodu:)))
                  • tygrysek_ Re: zastanawia mnie jedno... 30.07.02, 14:42
                    wie Crimen!:)),..tak to jest z babolami!)))
                    ..ale grunt to sie nie dać!!:))
                  • tygrysek_ Re: zastanawia mnie jedno... 30.07.02, 14:42
                    wie Crimen!:)),..tak to jest z babolami!)))
                    ..ale grunt to sie nie dać!!:))
                    • Gość: crimen Re: zastanawia mnie jedno... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 30.07.02, 14:46
                      O, to na pewno.One tylko udają twarde, ale każda się da, za przeproszeniem,
                      udobruchać:)))
                      • saqqara Re: zastanawia mnie jedno... 30.07.02, 14:46
                        nie kazda, ja sie nie daje;)
                        • Gość: crimen Re: zastanawia mnie jedno... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 30.07.02, 14:50
                          Czy to wyzwanie??:)))
                      • tygrysek_ Re: zastanawia mnie jedno... 30.07.02, 14:48
                        no jasne że tak! a co myslałeś!! ino trza mieć podejście!!:))
                        • Gość: crimen Re: zastanawia mnie jedno... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 30.07.02, 14:51
                          I spojrzeć głęboko w oczy:)))
                          • Gość: randia Re: zastanawia mnie jedno... IP: 195.205.73.* 30.07.02, 14:57
                            Wykrzyczałam się troszkę i już wracam do siebie............choć nadal nie radzę
                            wkurzać!!!!

A tak na marginesie, to wy nas chcecie udobruchać ?????
                            A niby w jaki sposób??? Jeszcze się taki nie narodził, co by to potrafił !!!!
                            • Gość: crimen Re: zastanawia mnie jedno... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 30.07.02, 15:00
                              Jeśli zdradzimy Ci ten sposób, to przestanie on być sposobem.Ale bądź pewna,
                              jeszcze się taka nie narodziła, która by się mu oparła:)))
                              • randia Re: zastanawia mnie jedno... 30.07.02, 15:04
                                Tak sobie to Panowie tłumaczcie! :)))))
                                Na szczęście pozwalamy Wam tak myśleć :)))))
                                • Gość: crimen Re: zastanawia mnie jedno... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 30.07.02, 15:09
                                  Sposób nie polega na konfrontacji.Każdą można nauczyć jeść z ręki:)))
                                  • randia Re: zastanawia mnie jedno... 30.07.02, 15:13
                                    Masz szczęście, żem już łagodna :))))
                                    Inaczej mogłabym Cię ciut sponiewierać :))))
                                    • Gość: crimen Re: zastanawia mnie jedno... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 30.07.02, 15:21
                                      Nie boję się.Znam parę chwytów, po których kobieta mięknie:)))
                                      • ja_nek Re: zastanawia mnie jedno... 30.07.02, 15:28
                                        Crimen byś mi jako młodszemu coś zdradził!
                                        • Gość: crimen Re: zastanawia mnie jedno... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 30.07.02, 15:36
                                          Ale tylko na priv.One nie mogą się o tym dowiedzieć:)))
                                          • tygrysek_ Re: Randia babolu !!!!!!:) 31.07.02, 07:06
                                            ..jesteś już!!??,...hehe...
                                            więc profilaktycznie: Precz z babami!!!!!:)

tygrysek...
                                            PS..Crimen dobra robota!:)
                                            • randia Re: Randia babolu !!!!!!:) 31.07.02, 08:50
                                              Dziś już jestem spokojna i rozluźniona :))))
                                              Więc nie zaczynać !!!!!
                                              • tygrysek_ Re: Randia babolu !!!!!!:) 31.07.02, 08:57
                                                a co cie tak rozluzniło???,..uszczelki ci popuściły!!??:))))))hehe...
                                                • randia Re: Randia babolu !!!!!!:) 31.07.02, 09:10
                                                  Tygrysiątko nie próbuj Mnie nawet denerwować nie uda Ci się :)))))))
                                                  Jedyna osoba, która robi GENIALNIE to moja Dyrekcja :)))))

A co to spowodowało to rozlużnienie ?????............zgadnij !!!!
                                                  • tygrysek_ Re: Randia babolu !!!!!!:) 31.07.02, 09:13
                                                    masz okres?????:))))

tygrysek...
                                                    PS..a oprócz tego maila...:)
                                                  • randia Re: Randia babolu !!!!!!:) 31.07.02, 11:10
                                                    Oczywiście !!!!
                                                    Okres przejściowy............:)))
                                                  • tygrysek_ Re: Randia babolu !!!!!!:) 31.07.02, 11:36
                                                    no ta! za pare dni przejdzie!!!:))
                                                    ..ino nie zachlap kompa!!!!:)))
                                                  • randia Re: Randia babolu !!!!!!:) 31.07.02, 11:38
                                                    Oczywiście Tato !!!!!
                                                    Nie bendem siem brzytko bawić i nic nie pobrudzę !!!
                                                  • tygrysek_ Re: Randia babolu !!!!!!:) 31.07.02, 11:41
                                                    grzeczna dziewczynka!!!:)),..(i niedobry kotek:)
                                                  • randia Re: Randia babolu !!!!!!:) 31.07.02, 11:57
                                                    Przecież Ja zawsze jestem grzeczna :)))

Dobrzy, że Ci łańcuch nie spadł :))))No i nie rób tego w domu !!!!
                                                  • tygrysek_ Re: Randia babolu !!!!!!:) 31.07.02, 12:10
                                                    ta!,..jak spisz i jeśc nie wołasz!!:)))
                                                    ..nie robie tego w domu!!!:)))
                                                  • randia Re: Randia babolu !!!!!!:) 31.07.02, 12:21
                                                    ..........ani w miejscach przez ludzi uważanych za cywilizowane :)))........
                                                    To akurat już wiem :))))

I nie tylko jak spiem, ale zawsze !!!!
                                                  • tygrysek_ Re: Randia babolu !!!!!!:) 31.07.02, 12:25
                                                    niestety,..przykro mi to przyznać,....ale tylko jak śpisz!!!!!:))))
                                                  • randia Re: Randia babolu !!!!!!:) 31.07.02, 13:10
                                                    No ale powiedz, że Ci się to nie podoba, to się zdziwię :)))
                                                  • tygrysek_ Re: Randia babolu !!!!!!:) 31.07.02, 13:16
                                                    ...no chyba lubie....
                                                  • randia Re: Randia babolu !!!!!!:) 31.07.02, 13:19
                                                    .........CHYBA ?????.................
                                                    I jak Ja mam to rozumieć ????
                                                  • Gość: leziox Re: Randia skarbeńku IP: *.arcor-ip.net 31.07.02, 13:48
                                                    Jak to mówili starzy recydywiści:"chyba-to się wsza na jajach,kuwa' fa!".
                                                    A co wy tu tak dziwnie nawijacie,nie poznaję was,jakiś taki kurwa wymyślony
                                                    styl.Zacznijcie znowu o dupci maryni gadać,albo o innej cipce...
                                                    Wypraszam zresztą sobie pomawianie Kitka o babole,babole to akurat lezioxowy
                                                    wymysł,szkoda,że na czas nie opatentowałem,to teraz byście kopsali mi parę
                                                    groszy za każdorazowe tego słowa użycie.
                                                    Randia się uspokoiła,znaczy hwd jej dyrekcji.No.TCK.
                                                  • tygrysek_ Re: Randia babolu !!!!!!:) 31.07.02, 13:50
                                                    no bo ja nie wiem........:)))
                                                  • randia Re: Randia babolu !!!!!!:) 31.07.02, 14:14
                                                    Tygrys, Tygrys a o czym ja niby mówię, Tobie to tylko jedno w głowie :)))))

Leksik Skabeczku, wiesz przecież, że Ja muzyk jestem............tak sobie
                                                    pierd.lę palcami po stole (klawiaturce) !!!!!! :))))
                                                    Nio, dziś już troszkę lepiej, przynajmniej takMi siem wydaje :)))))
                                                  • tygrysek_ Re: Randia babolu !!!!!!:) 31.07.02, 14:16
                                                    ..no mi to tylko w głowie malowanie!!!!:))))
                                                  • randia Re: Randia babolu !!!!!!:) 31.07.02, 14:21
                                                    JJaaaasssneeeeeee!!!!!!!!
                                                    W takim razie Ty, od dziś mów do mnie Matko Tereso :))))))
                                                  • tygrysek_ Re: Randia babolu !!!!!!:) 31.07.02, 14:25
                                                    no co jest!!! nie wierzysz torbo!!!!!:)))
                                                    ..babo paskudna!!!!:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka