judyta32 02.07.05, 21:00 Jesli ktos zna niech da znac. Chodzi mi o biura podozy, ktore nie pobieraja dodatkowych oplat od osob, ktore chca wyjechac samotnie. Kierunek: Grecja lub Wlochy, transport:samolot. Pomozcie bo strace nadzieje na urlop :-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
judyta32 Re: KTO ZNA BIURA PODRÓŻY PRZYJAZNE SINGLOM.. 02.07.05, 21:07 staraaga napisała: mam rozumiesz, ze nie wiesz ? > ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
staraaga Re: KTO ZNA BIURA PODRÓŻY PRZYJAZNE SINGLOM.. 02.07.05, 21:10 Dokladnie. Nie wiesz, co chcilas powiedziec.Znaczy samotny placi wiecej?Przepraszam, ale nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
judyta32 Re: KTO ZNA BIURA PODRÓŻY PRZYJAZNE SINGLOM.. 02.07.05, 21:16 staraaga napisała: Niestety tak. Biura podrozy oferuja pokoje dwuosobowe (lub wieksze oczywiscie). A jesli chcesz pojechac sama to musisz pokryc czesciowo niewykorzystane miejsce. Oto cala prawda. > Dokladnie. Nie wiesz, co chcilas powiedziec.Znaczy samotny placi > wiecej?Przepraszam, ale nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
staraaga Re: KTO ZNA BIURA PODRÓŻY PRZYJAZNE SINGLOM.. 02.07.05, 21:29 Przepraszam, zyje w normalnym swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
judyta32 Re: KTO ZNA BIURA PODRÓŻY PRZYJAZNE SINGLOM.. 02.07.05, 21:30 staraaga napisała: W takim razie zazdroszcze > Przepraszam, zyje w normalnym swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: KTO ZNA BIURA PODRÓŻY PRZYJAZNE SINGLOM.. 02.07.05, 22:32 poszukaj (zanim zalozysz nowy watek) na forum turystyka na gazecie lub na www.wakacje.pl o ile sie nie myle, chyba Rainbow Tours swego czasu reklamowal sie , ze nie ma doplat do jedynek. Odpowiedz Link Zgłoś
judyta32 Re: KTO ZNA BIURA PODRÓŻY PRZYJAZNE SINGLOM.. 03.07.05, 10:50 iberia29 napisała: troszke juz szukalam, ale tylko troszke. Prosciej zapytac. Dzieki za podpowiedz z Rainbow Tours!! > poszukaj (zanim zalozysz nowy watek) na forum turystyka na gazecie lub na > www.wakacje.pl > o ile sie nie myle, chyba Rainbow Tours swego czasu reklamowal sie , ze nie ma > doplat do jedynek. Odpowiedz Link Zgłoś
frustro mam skojarzenie: potrzeba drugiego singla 03.07.05, 00:30 Spróbujmy dobrać drugiego singla, bo szkoda urlopu. Jeśli nie potrzebujesz towarzysza podróży do pięknych Włoch i malowniczej Grecji lepiej to powiedzieć od razu. Normalnym jest,że ludzie szukają optymalnych rozwiązań. Skoro jest to rozsądna decyzja trzeba ją podjąć szybko, bo czas ucieka. To czy powiesz tak, czy nie powiesz tak zależy wyłącznie od Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
judyta32 Re: mam skojarzenie: potrzeba drugiego singla 03.07.05, 10:49 frustro napisał: Oczywiscie ze chetnie pojechalabym z kims. Ale to nie moze byc ktos przypadkowy. Skazywanie sie na bycie w jednym pokoju z nieznanym osobnikiem moze byc ryzykowne. Dlatego narazie szukam oferty dla singli co sie wydarzy do sierpnia, kiedy to wlasnie bede miala urlop, zobaczymy. Ale dzieki za podpowiedz :-)) > Spróbujmy dobrać drugiego singla, bo szkoda urlopu. Jeśli nie potrzebujesz > towarzysza podróży do pięknych Włoch i malowniczej Grecji lepiej to powiedzieć > od razu. Normalnym jest,że ludzie szukają optymalnych rozwiązań. Skoro jest to > rozsądna decyzja trzeba ją podjąć szybko, bo czas ucieka. To czy powiesz tak, > czy nie powiesz tak zależy wyłącznie od Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
frustro Re: mam skojarzenie: potrzeba drugiego singla 03.07.05, 14:28 Włochy i Grecja to ciekawe kraje. Pogoda,wypoczynek,przygoda. Jestem zainteresowany czy gwarancja bezpieczeństwa wystarczy? Chcę poświęcić całą uwagę argumentom ,które podasz, dlatego pozwól ,że najpierw wyjaśnimy jakie masz inne oczekiwania? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: KTO ZNA BIURA PODRÓŻY PRZYJAZNE SINGLOM.. 03.07.05, 00:40 jezeli masz czas to w poniedzialek, najpozniej we wtorek moze sie dowiedziec?? Odpowiedz Link Zgłoś
judyta32 Re: KTO ZNA BIURA PODRÓŻY PRZYJAZNE SINGLOM.. 03.07.05, 10:50 konrado80 napisał: Czasu mam az caly lipiec:-) > jezeli masz czas to w poniedzialek, najpozniej we wtorek moze sie dowiedziec?? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: KTO ZNA BIURA PODRÓŻY PRZYJAZNE SINGLOM.. 03.07.05, 10:52 ok, to jak bede cos wiedzial to dam znac ;) oczywiscie nie jest wazne z jakiego bedzie to miasta?? Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: KTO ZNA BIURA PODRÓŻY PRZYJAZNE SINGLOM.. 03.07.05, 10:53 to zamiast szukac biura szukaj chlopa i po sprawie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: KTO ZNA BIURA PODRÓŻY PRZYJAZNE SINGLOM.. 03.07.05, 18:14 powiedzial co wiedzial....chyba Ci Albercik kobiety brakuje...bo gadasz jak frustrat. Odpowiedz Link Zgłoś
samotna73 Re: KTO ZNA BIURA PODRÓŻY PRZYJAZNE SINGLOM.. 03.07.05, 14:04 muszę Cię zmartwić, nie ma takiego biura co nie pobiera opłat dodatkowych od singli. Nawet reklamowane tutaj Rainbous Tours też to robi, lae reklam dźwignią handlu. I dla singli mają najbardziej nieciekawe autokarowe kierunki.Przykre. Na forum wakacje, turystyka czy kontakty za bardzo nieicz - od pół roku poszukiwałam tam drugiej osoby do pokoju by uniknąć dopłaty - kierunek egipt. Niestety. Odnoszę raczej wrażenie że ludzie mają tam raczej dobrą zabawę. W końcu sierpnia wylatuję sama do Egiptu, jestem wściekła bo to oc dopłacam mogłabym spokojnie przeznaczyć na coś innego. Pozdrawiam do albercika7 - dzięki za dobrą radę, ale takiego idioty jak Ty raczej nie szukam wolę już być sama Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: KTO ZNA BIURA PODRÓŻY PRZYJAZNE SINGLOM.. 03.07.05, 14:09 bardzo chetnie bym przejechal sie, ale nie mam w tym roku urlopu Odpowiedz Link Zgłoś
samotna73 Re: KTO ZNA BIURA PODRÓŻY PRZYJAZNE SINGLOM.. 03.07.05, 14:48 konrado80 napisał: > bardzo chetnie bym przejechal sie, ale nie mam w tym roku urlopu > chcesz trochę mojego???? mam oprócz tegorocznego ok 75 dni jeszcze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: KTO ZNA BIURA PODRÓŻY PRZYJAZNE SINGLOM.. 03.07.05, 14:55 to ladnie :)) cos robila w poprzednie lata, zamiast wypoczywac ;) chyba ze masz taka malo meczeca prace ;) Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: KTO ZNA BIURA PODRÓŻY PRZYJAZNE SINGLOM.. 03.07.05, 14:59 pewnie lezaca:-))) i malo ruchliwa praca ... Odpowiedz Link Zgłoś
samotna73 Re: KTO ZNA BIURA PODRÓŻY PRZYJAZNE SINGLOM.. 03.07.05, 16:06 konrado80 napisał: > to ladnie :)) > cos robila w poprzednie lata, zamiast wypoczywac ;) > chyba ze masz taka malo meczeca prace ;) pracowałam by zagłuszyć samotność, zresztą dużo podróżuję służbowo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: KTO ZNA BIURA PODRÓŻY PRZYJAZNE SINGLOM.. 03.07.05, 16:08 to fajnie masz z tymi podrozami ja jestem w trakcie zmiany pracy i dlatego nie mam urlopu Odpowiedz Link Zgłoś
ivis Re: KTO ZNA BIURA PODRÓŻY PRZYJAZNE SINGLOM.. 03.07.05, 16:57 konrado80 napisał: > to fajnie masz z tymi podrozami > ja jestem w trakcie zmiany pracy i dlatego nie mam urlopu zmiany pracy też są fajne, przynajmniej coś się dzieje, zawsze można mieć nadzieję, że będzie lepiej ;))), tez zmianę mam w planach, przeglądam rynek a następny wyjazd w tamte rejony już planuję na styczeń/luty - chcę ponurkować oraz myknąć się do Jerozolimy - ale tym razem znów na własną rękę. Teraz zamierzam pławić się w "luksusie" ;)) - szkoda, że sama Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: KTO ZNA BIURA PODRÓŻY PRZYJAZNE SINGLOM.. 03.07.05, 17:03 na pewno bedzie lepiej, w koncu bede pracowal w normalnych godzinach i w normalne dni, ale bedzie mi brakowalo tego wolnego w tygodniu a mozna zapytac, dlaczego jestescie same?? bo zawsze jest jakis powod jedni sa sami bo tak chca, inni bo nie moga spotkac tej drugiej osoby (ale moze dlatego ze za duze wymagania) sa i tacy co po prostu zle trafiali (czyli np. na takich co nie chcieli stalego zwiazku) lub tacy jak ja co boja sie podejsc i zagadac Odpowiedz Link Zgłoś
samotna73 Re: KTO ZNA BIURA PODRÓŻY PRZYJAZNE SINGLOM.. 03.07.05, 17:33 wolne w tygodniu - tylko pozazdrościć.:))) ja uciekłam w pracę.... czego same?? dobre pytanie moze dlatego , że ktoś zakpił i oszukał zabierając wszystko, stąd strach przed kolejnym związkiem, może brak czasu i możłiwości może chęć posiadania partnera, osoby na której mozna polegać - a to chyba już jak dinozaury - a nie utrzymanka lenia patrzącego na konto z chęcią do zabawy. Boję sie zagadać by znow nie dostać po tyłku, nie chcę pracować na kogoś, chcę szacunku do mojej osoby - czy to naprawdę tak dużo??? Okzauje sie, że tak. I nie patrzę nikomu w portfel, a raczej w serce i głowę :))) pozdrawiam ps, może się spotkamy kiedyś nad ciepłym morzem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: KTO ZNA BIURA PODRÓŻY PRZYJAZNE SINGLOM.. 03.07.05, 18:02 sprawdz @ Odpowiedz Link Zgłoś
samotna73 Re: KTO ZNA BIURA PODRÓŻY PRZYJAZNE SINGLOM.. 03.07.05, 18:40 konrado80 napisał: > sprawdz @ > vice-versa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
samotna73 Re: KTO ZNA BIURA PODRÓŻY PRZYJAZNE SINGLOM.. 03.07.05, 19:32 konrado80 napisał: > @ ;) > usw Odpowiedz Link Zgłoś
judyta32 Re: KTO ZNA BIURA PODRÓŻY PRZYJAZNE SINGLOM.. 04.07.05, 08:48 KOCHANI! ZADALAM KONKRETNE PYTANIE O BIURA PODROZY A TU ROZGORZALA JAKAS WALKA NA SLÓWKA I SŁOWA. OCZEKIWAŁAM PODPOIEDZI GDZIE ZNALEZC COS FAJNEGO NA WAKACJA DLA SINGLA A WY MI TU W TEN SPOSOB. JAKIES @@@, JAKIES ZŁOSLIWOSCI. OJ LUDZISKA LUDZISKA. CZY TO OZNACZA, ZE NIE POJADE W TYM ROKU NA GORĄCĄ PLAŻE? Odpowiedz Link Zgłoś
samotna73 Re: KTO ZNA BIURA PODRÓŻY PRZYJAZNE SINGLOM.. 04.07.05, 12:19 Kochana, wydaje mi sie, że dokładnie Ci odpisałam na zadane pytanie - post z 03.07.2005 ok godz 14. Problemy ze zrozumieniem czytanego tekstu?? Mam ten sam problem - dla Ciebie info - lecę po prostu sama. Jest to jakieś wyjście. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
judyta32 Re: KTO ZNA BIURA PODRÓŻY PRZYJAZNE SINGLOM.. 04.07.05, 08:45 konrado80 napisał: Ja jestem sama bo... bo nie wiem jak poznac ta druga polowe, gdzie pojsc, co robic. Nie mam na to pomyslu. Ktos kiedys powiedzial, ze nie mozna szukac milosci bo ona i tak Cie znajdzie jesli tego zechce. Pozostaje mi wiec czekac i rozgladac sie bacznie w okolo, zeby nie przegapic tej chwili, w ktorej milosc sie pojawi:-)). > na pewno bedzie lepiej, w koncu bede pracowal w normalnych godzinach i w normal > ne dni, ale bedzie mi brakowalo tego wolnego w tygodniu > > a mozna zapytac, dlaczego jestescie same?? > bo zawsze jest jakis powod > jedni sa sami bo tak chca, inni bo nie moga spotkac tej drugiej osoby (ale moze > dlatego ze za duze wymagania) sa i tacy co po prostu zle trafiali (czyli np. n > a takich co nie chcieli stalego zwiazku) lub tacy jak ja co boja sie podejsc i > zagadac Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: KTO ZNA BIURA PODRÓŻY PRZYJAZNE SINGLOM.. 04.07.05, 19:18 tylko nie mozesz siedziec na tylku i nic nie robic trzeba wychodzic do ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: KTO ZNA BIURA PODRÓŻY PRZYJAZNE SINGLOM.. 03.07.05, 14:54 i cale szczescie bo takiej zolzy jak Ty to dawno nie widzialem no i znow sama zawsze bedziesz sama :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
samotna73 Re: KTO ZNA BIURA PODRÓŻY PRZYJAZNE SINGLOM.. 03.07.05, 16:06 albercik7 napisał: > i cale szczescie bo takiej zolzy jak Ty to dawno nie widzialem no i znow sama > zawsze bedziesz sama :-))) Jesteś błyskotliwy jak erka na sygnale Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: KTO ZNA BIURA PODRÓŻY PRZYJAZNE SINGLOM.. 03.07.05, 17:05 raczej jak straz :-)))oj te samotne zdesperowane kobiety lata leca a one same same biedactwo:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: KTO ZNA BIURA PODRÓŻY PRZYJAZNE SINGLOM.. 03.07.05, 18:17 jak masz pisac takie brednie to moze nie pisz wogole??To, ze kobieta nie ma faceta to widze jest jakis problem panow na forum,tak trudno zrozumiec, ze ktos nie chce byc z byle kim ? (bez aluzji osobistych). Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: KTO ZNA BIURA PODRÓŻY PRZYJAZNE SINGLOM.. 03.07.05, 18:16 daruj sobie taki teksty-odezwal sie "szczesliwy" w malzenstwie.... Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: KTO ZNA BIURA PODRÓŻY PRZYJAZNE SINGLOM.. 04.07.05, 19:30 kurde zartowalem z tym chlopem a tu o maly wlos i zostane powieszony dajcie na luz cos nerwowe jestescie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
judyta32 Re: KTO ZNA BIURA PODRÓŻY PRZYJAZNE SINGLOM.. 05.07.05, 14:03 albercik7 napisał: Caly czas jestem na luzie luzie luzie ... > kurde zartowalem z tym chlopem a tu o maly wlos i zostane powieszony dajcie na > luz cos nerwowe jestescie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: KTO ZNA BIURA PODRÓŻY PRZYJAZNE SINGLOM.. 03.07.05, 17:37 www.kakofoniks.friko.pl/karal/odpowiedz_na_reklamacje.jpg Odpowiedz Link Zgłoś