Dodaj do ulubionych

Horror w salonie piękności

IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 22:09
Pięknym popołudniem, wracając od przesympatycznej Pani dentystki i zachwycona
faktem, że nie wyrządzono mi tam krzywdy, postanowiłam uczcić ten fakt
wyjątkowy i zajrzeć do fryzjera...
Nic to, myślę, że wszyscy na urlopie... zajrzę tam, wprawdze pierwszy raz
ale cóż mi szkodzi spróbować, tak ładnie wygląda na zewnątrz to miejsce...
Wchodzę........ w środku samotna platynowa blondynka w wieku balzakowskiem
zaawansowanym, zaczesana na madame Pompadur... zaprasza uśmiechcem do środka
lokalu z lat 80-tych... Lekko zadrżałam. Co robić co robić?? Ratunku....
Myślę, no cóż, przecież nie chcę jakiejś rewolucji na głowie! Powinna sobie
poradzić (ajjj!!!).

Łup! Platynowa zaczyna myć mi głowę. Raz dwa trzy! Szury buru, szast prast i
jeszcze raz! Łup! Chlust! Umyte. Czuję wciąż jej paznokcie w mózgu ale
żyję... głowa na miejscu. Co za ulga.
Wyciąga nożyczki - sekator. Proszę mi siąć na centymetr. Dobrze - pełen
uśmiech... chlast! Jeden, prosiłam!! No dobrze już, dobrze... tnie mniej
jakos ale ja za każdym razem z drżeniem serca patrze jej na ręce.
Suszenie. Jak to sie robi, że suszarka obija się o głowę w trakcie suszenia??
Kto mi to wytłumaczy??

Szarpana, obita, obolała, z bólem głowy zeszłam z fotela. Powinnam tą babę
naprać za doznane krzywdy. Ale byłam szczesliwa, że już wychodzę od niej bez
większego uszczerbku.

Morał tej bajki taki: jak za dobrze Ci u dentyski - nie martw się! U fryzjera
można to wyrównać!

Obserwuj wątek
    • crimen Re: Horror w salonie piękności 06.08.02, 22:12
      Zawsze mnie to zastanawia, w imię czego wy to znosicie:)))
      • onlyania Re: Horror w salonie piękności 06.08.02, 22:22
        Pom, czy moge ci juz mowic ciociu?????
        no ale z tym nowym uzebieniem i tak pewno flakow na Rozyckim sprzedawac nie
        bedziesz.......:((((
        • kitek1 wpadnij jeszcze do ginekologa............... 06.08.02, 22:24
          jak takie natchnienie masz dzisiaj,
          pompuszko mila:)
          • Gość: Pom Re: wpadnij jeszcze do ginekologa............... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 22:31
            Ale już na psychiatrę odwagi mi nie stanie, Kituś:)

Crimen!! To był horror i nigdy więcej!! Only - mów mi po uważaniu.:)
            • kitek1 Re: wpadnij jeszcze do ginekologa............... 06.08.02, 22:33
              ale juz nie opowiadaj,
              jak bylo:)
            • 0nly Re: wpadnij jeszcze do ginekologa............... 06.08.02, 22:34
              Pom,
              bede uwazac.....
              twoich flakow i pyzow nigdy nie omine......

:)

ps jak bigosu nagotujesz to jeszcze kitka sciagniesz, a wiec uwazaj...
              :))))
            • crimen Re: wpadnij jeszcze do ginekologa............... 06.08.02, 22:34
              Pom, czy chciałaś się rozgrzać po tym, jak Lezio nazwał Cię lodówką? :)))
              • Gość: Pom Re: wpadnij jeszcze do ginekologa............... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 22:43
                Lodówa to ja jeszcze trochę pobędę. Na nic Leziaka napiętnowania!
                • crimen Re: wpadnij jeszcze do ginekologa............... 06.08.02, 22:51
                  Ale chyba urzekła go Twoja konsekwencja:)))
                  • Gość: Pom Re: wpadnij jeszcze do ginekologa............... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 22:58
                    To ostatnio jedyne, co może zachwycić.:)
                    • crimen Re: wpadnij jeszcze do ginekologa............... 06.08.02, 23:03
                      Pom, nie dołuj się tak, bo mnie za sobą wciągasz:)
                      • Gość: Pom Re: wpadnij jeszcze do ginekologa............... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 23:11
                        Po takiej przygodzie w saloonie, innego mieć nie mogę.:)
                        • crimen Re: wpadnij jeszcze do ginekologa............... 06.08.02, 23:25
                          Przygoda w saloonie:)))Już brzmi nieźle, a Ty jeszcze zostałaś obsłużona.
                          Kobiety, wy tylko narzekać umiecie:)))
                          • Gość: Pom Re: wpadnij jeszcze do ginekologa............... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 23:35
                            W razie Twej wizyty nad morzem - atrakcje u mnie masz zapewnione:))
                            • crimen Re: wpadnij jeszcze do ginekologa............... 06.08.02, 23:39
                              Otwierasz saloon dla facetów??? :)))
                              P.S. Nigdy nie byłem w Koszalinie:)
                              • Gość: Pom Re: wpadnij jeszcze do ginekologa............... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 23:51
                                A ja nigdy nie byłam w Rzeszowie.:)
                                • crimen Re: wpadnij jeszcze do ginekologa............... 06.08.02, 23:56
                                  Ale mieliśmy już wyznaczony środek drogi.Kompromis? ;)
                                  • Gość: Pom Re: wpadnij jeszcze do ginekologa............... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.02, 00:40
                                    W bliżej nieokreślonej przyszłości.... :)
                                    • Gość: crimen Re: wpadnij jeszcze do ginekologa............... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 07.08.02, 13:46
                                      Na szczęście matka głupców ciągle nad nami czuwa:)))
    • lena8 dlatego trzeba mieć... 06.08.02, 22:46
      zaufanego fryzjera:) i masażyste:))
      • Gość: Pom Re: dlatego trzeba mieć... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 22:53
        Mam zaufanego fryzjera. Ale na urlopie!
      • Gość: leziox Re: dlatego trzeba mieć... IP: *.arcor-ip.net 06.08.02, 22:54
        Ja tam nikogo nie zamierzam piętnować.Ale jak widzę,rzeczywistość przyznała mi
        wreszcie rację/no i Pomcia przy okazji/.Golenie na łyso przy pomocy 2-ch
        lusterek we własnym domu zaoszczędza czas,pieniądze,stress i konieczność
        patrzenia na muzealne fryzjerki.Pomcia,a ty nie byłaś przypadkiem-właśnie-w
        muzeum,a myślałaś na haju żeś w salonie fryzjerskim?
        • Gość: Pom Re: dlatego trzeba mieć... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 23:04
          Leziak, muzeum to pewnie było razem z kustoszką. Ale ona uzywała tych
          eksponatów! Więc...?
        • lena8 masz rację 06.08.02, 23:06
          nie ma to jak domowa maszynka, ja już niestety zapuszczam włoski i nie moge
          już strzyc się sama :)))
      • ulalka Re: dlatego trzeba mieć... 06.08.02, 22:57
        lena8 napisała:

> zaufanego fryzjera:) i masażyste:))

Boze masazyste??????!!!! no chiba ze mnie skurcz zlapie.. w moim mlodym wieku
        nic innego mi sie nie ima, choc pewnie masaz karku mily bylby po dosc stresowym
        (choc wakacyjnym...) dniu :-)))))))
    • ulalka Re: Horror w salonie piękności 06.08.02, 22:54
      jak mi przykro pom.. :-(((( serio, bo ja to w ogole lubie chodzic do fryzjera,
      jeszcze chiba nie mialam takiej wizyty, zeby az tak ubolewac, no nie liczac
      efektu.. ;-))))
      za to dentysty boje sie, boje, jak Danuska ;-))))) a powinnam pojsc tez, a tu
      nawet zadzwonic sie boje ;-))))) okrrrropne!.. na Twoja czesc jutro zadzwonie ;-
      )))
      • 0nly Re: Horror w salonie piękności 06.08.02, 22:59
        jak sa zabki to i latwiej dzwonic....
        • ulalka Re: Horror w salonie piękności 06.08.02, 23:07
          mhmm.. dzwonie lepiej wlasnie zabkami, niz telefonem, a jeszcze lepiej, bo dzis
          oddalam wlasny do naprawy i... zegnajcie sms-y.. ;-(((((
          • Gość: leziox Re: Horror w salonie piękności IP: *.arcor-ip.net 06.08.02, 23:18
            Ulalka,nie denerwuj się,ty to tylko wystawisz jedną ze swoich osławionych nóżek
            spod mini-spódniczki i już masażyści zlecą się w podskokach i będziesz mogła
            sobie ze swołoczy wybrać tego jedynego i najlepszego na jakiś tydzień.Potem
            znowu nóżka -hyc -spod ubrania-fryzjer-dentysta-policjant-prokurator-etc-
            w razie potrzeby wszystko załatwi zgrabna nóżka,prawda?
            • Gość: leziox Re: Horror w salonie piękności IP: *.arcor-ip.net 06.08.02, 23:42
              Już zawsze wkurwiało mnie na tym forum takie pojebane wpisywanie się nie po
              kolei,ale gdzieś tam w środku wątku i potem trzeba szukać-bałaganiarze pojebani.
            • ulalka Re: Horror w salonie piękności 07.08.02, 13:16
              leziox, wczoraj juz poszlam spac, ale chcialam podziekowac za komplimenta i
              docenienie moich "oslawionych nozek" ;-)))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka