Dodaj do ulubionych

Kobiety-przyczyną alkoholizmu

IP: *.arcor-ip.net 07.08.02, 23:36
Kobiety,jakie są,każdy widzi.Najbardziej seksowne bywają te,których my samce
nie mamy,te które przejściowo,jak każdy mebel w domu,posiadamy,to z reguły
też ładne damy,albo przynajmniej usiłujemy to sobie wmówić.Tak to już z
samiczkami jest.
Ale taka domowa i oswojona,to pół biedy.Najgorzej,jak jesteśmy aktualnie na
głodzie,żadnej szparki do wbicia nie ma w okolicy-normalne.
I nagle-poznajemy wystrzałową babkę.Wszystko na swoim miejscu,wykształcone
jak należy,chociaż akurat szkolne wykształcenie obiektu to mamy gdzieś.I ona
też jest nami zainteresowana.
Pierwsza randka,no,może jeszcze druga,pogaduszki,potem kwasiborek,albo
browarek. Zabieramy ją do chaty,śliniąc się już lubieżnie na samą myśl o
ciekawostkach,nas czekających.
A kobita owa naobiecuje,nagada się,nateoretyzuje,uda gorącą i teoretycznie w
gadce aż marzy o dzikim seksie,trzęsąc się z radochy podczas gadania o tych
rzeczach.
W chwili,kiedy facetowi lacha zaczyna stać do sufitu,zdrapując tynk,a dziki
seks może zostać w każdej sekundzie zrealizowany,one,słodziutko się
uśmiechając,z paniką w oczach i lekko zmieszane,spieprzają,gdzie pieprz
rośnie,a ty,człowieku,zostajesz sam,wkurwiony do tego stopnia,że cały świat
mógłbyś wysadziś razem z sobą,ale przede wszystkim z największą ilością
kobiet.Dopiero po ręcznych robótkach jako tako mózg się ci uspokaja.Po
czym,klnąc nadal kobiety,na czym świat stoi,oraz w żywy kamień, umawiasz się
z kumplem i pijesz,wkurwiony nadal,całą noc do obucha.
Kobiety-przyczyną alkoholizmu.
Obserwuj wątek
    • crimen Re: Kobiety-przyczyną alkoholizmu 07.08.02, 23:45
      Lezio, czy zostałeś dzisiaj sam ze swoim problemem? :)))
      • mhard277 Re: Kobiety-przyczyną alkoholizmu 24.07.13, 12:02
        Czemu pijesz , bo się wstydzę , czego ? tego że piję "
        przyczyny spożywania alkoholu i głupich zachowań , choroby psychicznej , nerwowej i degeneracji życia:
        korzenie ( pamiątka po przodkach)
        słaba psychika , duża wrażliwość
        brak akceptacji w dzieciństwie , wyszydzanie i wyśmiewanie się szczególnie przez najbliższe osoby
        źli nauczyciele w szkołach , szczególnie podstawówka i gimnazjum
        traumatyczne przeżycia w dzieciństwie
        zbyt duża nerwowość rodziców w stosunku do dziecka
        za duże wymagania ze strony rodziców
        złe towarzystwo w okresie dojrzewania , przebywanie w patologicznym otoczeniu kolegów z takich rodzin (jeśli wejdziesz między wrony zaczniesz krakać tak jak one)
        eksperymenty z innymi substancjami
        niepowodzenia u płci przeciwnej
        wpływ złych treści z tv i internetu (muzyka,filmy,moda, pranie mózgu).
        Człowiek po takich przeżyciach staje się gorszy od przysłowiowych "wron" , wiadomo nie każdy , wszystko zależy od psychiki i wrażliwości.
    • vacoo Re: Kobiety-przyczyną alkoholizmu 07.08.02, 23:59
      ...no to po browarku, Lezio ;))
      • Gość: leziox Re: Kobiety-przyczyną alkoholizmu IP: *.arcor-ip.net 08.08.02, 00:04
        A skąd tam miałem zostać sam,ja wiem na czas kiedy mam się wytrzepać,a kiedy
        odczekać,właściwy timing się liczy.
        Tylko podobny przypadek dzisiaj gdzieś nawet na forum spotkałem,nie pamiętam
        już gdzie no i mnie się takie powyższe wnioski nasunęli na...no,na głowę.
        • Gość: samanta Re: Kobiety-przyczyną alkoholizmu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 00:06
          i dobrze,najwyzszy czas zeby faceci zaczli czesciej glowa myslec,hahahahahaha!:)
          • crimen Re: Kobiety-przyczyną alkoholizmu 08.08.02, 00:09
            Samciu, czy Ty aby feministką się nie stajesz? :)))
            • Gość: samanta Re: Kobiety-przyczyną alkoholizmu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 00:10
              Alez skad..przeciez ja kocham facetow.Sa tak blisko ..natury,he,he,he..;))))
              • crimen Re: Kobiety-przyczyną alkoholizmu 08.08.02, 00:13
                Jeśli ich kochasz, to po jaką cholerę chcesz żeby myśleli? :)))
                • Gość: leziox Re: Kobiety-przyczyną alkoholizmu IP: *.arcor-ip.net 08.08.02, 00:18
                  To może jednak rzeczywiście otwórzmy sobie piwko i pogadajmy o babolach,
                  zwłaszcza że i Samcia dzisiaj zmieniła okazyjnie płeć na czas pobytu na forum...
                  To już 3-ch nas chłopów do flaszki.
                  • crimen Re: Kobiety-przyczyną alkoholizmu 08.08.02, 00:22
                    Z piwem dzisiaj mam problem, ale gdy mogę wypić z Samcią-facetem to pójdę do
                    nocnego:)))
                    • Gość: samanta Re: Kobiety-przyczyną alkoholizmu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 00:28
                      zaraz zaraz...a niby dlaczego to ja zmienilam plec cio?
                      • crimen Re: Kobiety-przyczyną alkoholizmu 08.08.02, 00:30
                        Nie wiem, ale skoro Lezio tak mówi...;)
                        • Gość: samanta czy lezio IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 00:34
                          jest twoim guru? lezio powiedzial a ty przyjales to jako pewnik.No coz
                          pozazdroscic leziowi autorytetu:)
                          • crimen Re: czy lezio 08.08.02, 00:37
                            Lezio powiedział, a ja się zainteresowałem.Przyznasz że ciekawa koncepcja:)))
                            • Gość: samek Re: czy lezio IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 00:42
                              No dobra,to co kolego moze walniemy jakiego browara?:)
                              • crimen Re: czy lezio 08.08.02, 00:56
                                Bynajmniej nie jest mi to obojętne, albowiem też bym pierdolnął browarka:)))
                                • Gość: Samek Re: czy lezio IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 01:00
                                  To co kurwa,koles ...moze do nocnego skoczym i rozpijemy jakas flaszkie.?
                                  • crimen Re: czy lezio 08.08.02, 01:07
                                    Do sklepu?:(Weź zorganizuj jakąś jagodziankę na kościach, to hejnał zagramy;)
                                    • Gość: Samek Re: czy lezio IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 01:08
                                      wal sie stary ,mam tylko autovidol...
                                      • crimen Re: czy lezio 08.08.02, 01:12
                                        No to walimy.Mam Borygo na zapitkę:)
                                        • Gość: Samek Re: czy lezio IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 01:14
                                          Wiedzialem kurwa ,ze moge stary na ciebie liczyc.Patrz,podpierdolilem sledzie w
                                          GS ie!Mamy zagryche.
                                          • 0nly Re: czy lezio 08.08.02, 01:16
                                            a ja tam tylko herbatka......
                                            • Gość: samek Re: czy lezio IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 01:17
                                              O kutwa,Crim,patrz jakas laska przylazla.Mozna ja wydymac nie?
                                              • crimen Re: czy lezio 08.08.02, 01:27
                                                Dymać można, tylko worek na łeb.Niech się nie drze:)))
                                          • crimen Re: czy lezio 08.08.02, 01:16
                                            To kopsnij szluga i kiramy:)
                                            • 0nly Re: czy lezio 08.08.02, 01:18
                                              panowie, spokojnie, ja niepelnoletnia......
                                              :)
                                              • Gość: samek aaaa... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 01:19
                                                chuj z tym ...tos jeszcze lepszy kasek.Mlode miesko,he,he....
                                            • Gość: samek Re: czy lezio IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 01:18
                                              Ja pierdole ale ciezko byc w tych czasach facetem .Ryj mnie boli od tych
                                              bluzgow ,ale nic..polewaj stary!
                                              • Gość: leziox Re: czy lezio IP: *.arcor-ip.net 08.08.02, 01:21
                                                Znowu rozpętano wpisy w środku materii,kuwa.No ale nic,jak kopsniecie
                                                działkie,to może nawet i przeklinać nie bede za bardzo,to jakby tam Samek
                                                było,co?A córa grzeje z wami,jak widzem,co?
                                                • 0nly Re: czy lezio 08.08.02, 01:22
                                                  to oni chca mnie wygrzac.....:)
                                                  • Gość: samek Re: czy lezio IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 01:26
                                                    juz sie gowniaro ojcu skarzysz?Spierdalaj do lozeczka,siusiu ,paciorek i
                                                    spaciu... Ot smarkata jaka wyszczekana,no!
                                                • Gość: samek cholera! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 01:25
                                                  Licho ojca tej malej przynioslo ,nici z dymanka beda a tak dobrze zabawa sie
                                                  zapowiadala.masz leziak,chlapnij.Co pijesz borygo,autovidol..czym chata bogata
                                                  tym goscie rzygaja....
                                                  • crimen Re: cholera! 08.08.02, 01:30
                                                    Lej stakana staremu, to może numer buta pokaże.Wtedy obrócimy lalkę:)
                                                  • Gość: Samek Re: cholera! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 01:33
                                                    ty jednak masz kurwa leb na karku !To moze i smarkata troche podlac,bedzie
                                                    chetniejsza?
                                                  • Gość: leziox Re: cholera! IP: *.dialo.tiscali.de 08.08.02, 01:33
                                                    Zara zara,to może skoczta po kwachy to ja mogie na stronę patrzeć i trochę
                                                    wzrok mi się zamgli,mogę nie zobaczyć gdzie córa polazła i co robi,młode
                                                    to,ruchliwe,ja stary nie nadążę,jak mi gdzie w krzaki ucieknie...
                                                  • Gość: samek Re: cholera! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 01:36
                                                    No toz mowilem ,ze z leziaka swoj chlop.Crimek skoczyl po kwachy a poki co masz
                                                    tu lyka jagodziany .twoje zdrowie chlopie,no!
                                                  • Gość: leziox Re: cholera! IP: *.dialo.tiscali.de 08.08.02, 01:40
                                                    No zdrówko Samek,gicio facio z ciebie,wiesz,o tej porze to koty,kurwa też
                                                    czarne,a ty córa morda w kubeł,czego drzesz ryja,jakby cię ze skóry obdzierał
                                                    kto,toż ci krzywdy nikt tu nie zrobi przecie,nie?Czekaj,zaraz koleś Crimek
                                                    wróci,to ci opowie,jak tam z tym czerwonym kapturkiem naprawdę było,nie?!
                                                  • crimen Re: cholera! 08.08.02, 01:39
                                                    I niedźwiedzia można nauczyć fokstrota.Stary czuje bluesa, ale małej nie lej.
                                                    Nie będę rżnął zarzyganej smarkatki:)
                                                  • 0nly Re: cholera! 08.08.02, 01:40
                                                    a zasmarkana byc moze?????
                                                  • crimen Re: cholera! 08.08.02, 01:42
                                                    Może, klipsa się na kinol założy:)))
                                                  • 0nly Re: cholera! 08.08.02, 01:45
                                                    taaaaa, a ty pij, pij, nie bedziesz mogl......
                                                  • crimen Re: cholera! 08.08.02, 01:46
                                                    Cicho mała, bo w kącie w pólprzysiadzie przelecę:)
                                                  • 0nly Re: cholera! 08.08.02, 01:49
                                                    he he he
                                                    ja tam slyszalam ze ty i na trzezwo tez nie mozesz......
                                                  • Gość: samek Re: cholera! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 01:43
                                                    Chuj ,ja tam dymam wszystko co sie rusza,nawet jak zasmarkane... To ty jej
                                                    crimek opowiedz bajeczke co by ryja jej troche zamknac a pozniej ja
                                                    ja ..zabawie. Leziak ,kurwa mac,sam jestes? oderwij ryja troche bo obciagniesz
                                                    cala flaszkie!!!!!
                                                  • Gość: leziox Re: cholera! IP: *.dialo.tiscali.de 08.08.02, 01:43
                                                    Jaka zarzygana,jaka zarzygana,ona ciebie jeszcze przepije,młode to,wątroba na
                                                    miejscu,wiesz,gdzie ta wątroba,do końca i na lewo,sam możesz sprawdzić,toż to
                                                    naturalne i wytrzyma jeszcze parę metanoli,a ty tu narzekasz.Jak nie,to won do
                                                    agencji,jak ci życie niemiłe,no...I polej,bo sie jakoś tak ściemnia jakby
                                                    szybko!
                                                  • Gość: samek Re: cholera! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 01:46
                                                    ocho .leziak nam slepnie w morde jeza!!!!!!!!!!!!
                                                  • crimen Re: cholera! 08.08.02, 01:49
                                                    Samek, oni faktycznie dna nie mają.Małą lepiej dymać, niż poić:)
                                                  • Gość: samek a mowilem! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 01:50
                                                    to cala taka pojebana rodzinka!maja gorzelnie w piwnicy a tu ryje nadstawiaja
                                                    liczac na drapanego!
                                                  • crimen Re: a mowilem! 08.08.02, 01:51
                                                    Na rodzinkę nie wygaduj, bo może do niej wejdę.Ta gorzelnia mnie przekonuje:)
                                                  • 0nly Re: a mowilem! 08.08.02, 01:53
                                                    ty crimen dlatego wybrany ze ty duzo nie mozesz......
                                                  • Gość: samek Re: a mowilem! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 01:54
                                                    To ja sie moze na nianke tej malej najme. No a teraz spierdalam spac crimek.jak
                                                    jutro zorganizujesz jakas flaszkie to daj znac.czesc chlopie!!!!!!!
                                                  • 0nly Re: a mowilem! 08.08.02, 01:56
                                                    no a ja???????
                                                    :(((
                                                  • crimen Re: a mowilem! 08.08.02, 01:58
                                                    Utulić Cię mała?Przecież ja niewiele mogę:)))
                                                  • crimen Re: a mowilem! 08.08.02, 01:57
                                                    Obrobię jakiś monopol i na początek będzie,Trzym się:)
                                                  • Gość: leziox Re: a mowilem! IP: *.arcor-ip.net 08.08.02, 01:56
                                                    Gorzelnia jaka jest,każdy wie,a córę mnie dymać to by się obu chciało kurwa,tak
                                                    co na wiano się same złożyta,a ja świadek mogę być i to do wyboru-albo na
                                                    weselu świadek albo u dzielnicowego co wy mnie córę napastowali nieletnią,co
                                                    córa potwierdzi,jak działkie dostanie,nie,córa?
                                                    A zresztą nie gadajmy o pierdułach,polewajta,bo czas zaraz na melinę
                                                    wracać,córa,a ty już po numerku,czy jak,żeś z powrotem,a koleś Crimek gdzie się
                                                    zgubił?Toż chyba ty mu w czapę nie dała tym bejsbolem składanym co go przy
                                                    sobie zawsze nosisz,co?
                                                  • Gość: samanta Re: TO JEST NAJBARDZIEJ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 01:58
                                                    zajebisty watek na tym forum:)))) A terozki spadam spaciu chlopaki i
                                                    dziewczyny.Dobranoc:)
                                                  • crimen Re: TO JEST NAJBARDZIEJ 08.08.02, 02:00
                                                    Buziaczek dobranocny Samanciu:))) :-*
                                                  • Gość: leziox Re: TO JEST NAJBARDZIEJ IP: *.arcor-ip.net 08.08.02, 02:02
                                                    No gitara,wychlane,wypite,zrywamy się na szczaw,Crimek,jak chcesz,to w piwnicy
                                                    na barłogu możesz przekimać do jutra,co ci będę żałować,tylko mi nie wyżryj
                                                    zacieru,co wstawiony jest,przez noc,to w zgodzie żyć będziem,córa,do domu
                                                    cholera,koniec balangi mówię,koniec,Crimek,schowaj przyrządy i spać tyż.No.
                                                  • 0nly Re: TO JEST NAJBARDZIEJ 08.08.02, 02:05
                                                    crimenowi to przyrzady pewnie same sie chowaja, gdy nie widza sensu sie
                                                    pokazywac.......:(((
                                                  • crimen Re: TO JEST NAJBARDZIEJ 08.08.02, 02:05
                                                    Idę spać tylko córy nie zabieraj na górę.Tu jej będzie dobrze:)
                                                  • 0nly Re: TO JEST NAJBARDZIEJ 08.08.02, 02:09
                                                    tak, tak, mnie tam wszedzie dobrze.......
                                                  • Gość: leziox Re: TO JEST NAJBARDZIEJ IP: *.arcor-ip.net 08.08.02, 02:12
                                                    A bawta się wy jak chceta,córa też młoda to rozrywki potrzebuje,tylko jakby
                                                    mordę darła za bardzo,to kocyk na ryja,albo co,a jeszcze lepiej piwek parę,to
                                                    się może przekupić da.A czemu Samka policja zabrała i na sygnale pojechali
                                                    gdzieś?A chuj tam zresztą,co mnie to,dajta mi spać i tyle.
                                                    No to do jutra,zobaczym co siem stanie z rana.Pewnie znowu ten pedał kagan w
                                                    śmietniku rozrabiać będzie o 7-ej.Siemanko znaczy,no nie?!
                • kagan_z_australii Do Lezioxa 08.08.02, 00:19
                  Przyczyna twojego alkoholizmu jest twoj durny leb.
                  • crimen Re: Do Lezioxa 08.08.02, 00:20
                    Spadaj zboku na swój wątek
                    • Gość: samanta Re: Do Lezioxa IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 00:30
                      daj spokoj cuks.To mongol z Kraju .podszywa sie pod Kagana i mysli ,ze mu robi
                      kolo piora a tamten go dokladnie zlewa cieplym moczem:))))))
                      • crimen Re: Do Lezioxa 08.08.02, 00:35
                        Samciu, dla mnie to bez róznicy, bo nie wiem pod kogo się podszywa.Ten skurwiel
                        po prostu śmierdzi
                    • Gość: leziox Re: Do Lezioxa IP: *.arcor-ip.net 08.08.02, 00:33
                      Bydlę nam się ostatnio naprzykrzające trzeba po prostu bojkotować.Nie odpisywać
                      matołkowi i nie dać się prowokować,osioł pozostanie osłem i nie ma na to rady.
                      Ale nie takich już śmieciarzy przeżyliśmy na tym forum.Smieci przypływają i
                      odpływają,taki ich właśnie już los.W życiu osobistym im się nie wiedzie,to tu
                      podświadomie wylewają swoją żółć na wszystko.A może jeszcze impotencja się
                      napatoczyła/ta fizyczna obok intelektualnej/.Biedne istoty.
                  • Gość: leziox Re: Do Lezioxa IP: *.arcor-ip.net 08.08.02, 00:29
                    Nie rozmawiam ze skurwiałymi australijskimi pedałami,mówiłem ci to już osrany
                    pojebie.
                    • Gość: samanta Re: Do Lezioxa IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 00:31
                      To jest polski pedal leziu,niedowartosciowany szczeniak ,ktorego nikt nie chce
                      sluchac .Nie ma jak widzisz zbyt wiele do powiedzenia:)))
                      • kagan_z_australii Re: Do Samanty 08.08.02, 00:36
                        Ty juz nie jestes moja muza. Zostalas zdegradowna obronczynia pedalstwa i AK.

Obroncy pedalstwa twierdza, ze tacy jak ja, co sa przeciwko legalizacji
                        zachowan homoseksualnych, boja sie, ze ich zalegalizwowanie zwiekszy
                        dramatycznie ilosc pedalow, ze pedalstwo stanie sie wtedy niemalze norma, bo
                        podobno "tak naprawde" to pedalow jest znacznie wiecej niz tzw. straight
                        ludzie
                        mysla. Ale tak naprawde, to wszelakich zboczencow seksualnych mamy w calej
                        polulacji zaledwie kilka procent (definitywnie ponizej 5%).
                        Pedalstwo jest najpopularniejsze z nich, stad zalozmy,ze 2-3% mezczyzn to
                        pedaly. Zalegalizowanie zachowan homoseksualnych zwiekszy ilosc pedalstwa z
                        powiedzmy 2% do najzwyzej 3%. To b. duzy wzrost, bo o ok. 50%, ale w skali
                        calego spoleczenstwa znikomy!
                        Nie uciekajcie wiec obroncy "zboczkow" z prawdziwego tematu! Tu chodzi o
                        opanowanie epidemii AIDS, ktorej rozsiewca praktycznie jedynym sa pedaly!
                        Uwazam, ze olbrzymia wiekszosc normalnych ludzi NIE moze byc terroryzowana
                        przez niewielka, choc glosna i wplywowa mniejszosc zboczencow!
                        Najwyzszy czas rozpoczac wojne przeciwko pedalskiemu terryzmowi! Zboczency do
                        obozow reedukacyjno-resocjalizacyjno-terapeutycznych! Aby NIE rozsiewali
                        wirusa
                        HIV wsrod zdrowych, normalnych ludzi! Ja sie chce "ciupciac" naturalnie i bez
                        strachu, ze zalapie AIDS'a! To jest moje demokratyczne prawo!
                        Kagan

• Gość: samanta Re: Do Samanty IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 00:38
                          Nooo,colargol to ty glupi zlamasie????:)Pogonili cie z Kraju?:)))))) Wyobraz
                          sobie ze nadal jestem muza kagana dupku:)))))))
                      • 0nly Re: Do Lezioxa 08.08.02, 00:37
                        pewnie meczety juz nie czynne.....
                      • Gość: leziox Re: Do Lezioxa IP: *.arcor-ip.net 08.08.02, 00:37
                        Poza tym jest już wpisany na ignorę,co i wam doradzam.Nie musicie czytać jego
                        wypocin,sprawę można szybko i krótko załatwić w dziale "moje forum".
                        Ja tam mam przynajmniej kolesia już z głowy.
                        • kagan_z_australii Re: Do Samanty 08.08.02, 00:43
                          Mozesz zostac moja muza z powrotem jesli przyznasz ze AK to byla organizacja
                          zbrodnicza jak Gestapo i jesli przyznasz ze wszystkich pedalow trzeba wyslac na
                          leczenie do obozu.

Kagan
                          • 0nly Re: Do Samanty 08.08.02, 00:44
                            w ramach terapi obozowej nie dawali dostepu do neta i teraz nadrabiasz?????
                          • Gość: samanta Re: Do Samanty IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 00:48
                            lo jeeezu...umre ze smiechu:))))))))) przestan juz ciac misiu glupa i wracaj
                            na Kraj:))))) Toz tu nawet wiekszosc nie wie kto to jest kagan wiec daj sobie
                            sianka:) Acha i nie obrazaj tu ludzi oki?
                    • kagan_z_australii Re: Do Lezioxa 08.08.02, 00:50
                      Gość portalu: leziox napisał(a):

> Nie rozmawiam ze skurwiałymi australijskimi pedałami,mówiłem ci to już osrany
                      > pojebie.

Juz ci mowilem zboczku zebys sie nie unosil.

Rucha się Crimen z Lezioxem i ten co jest walony w dupe czyli Leziox co chwila
                      przechyla rytmicznie głowe do tyłu.A Crimen do niego: PRZESTAŃ BO MI ZĘBY
                      WYBIJESZ,i dalej go jedzie w dupe, a Leziox znów zaczyna rytmicznie odchylać
                      głowe do tyłu, więc Crimen po raz drugi zwraca mu uwage: NO PRZESTAŃ BO MI TO
                      PRZESZKADZA, i jedzie go dalej. Sytuacja powtórzyła się jeszcze raz.Więc Crimen
                      pyta się: CO SIĘ DZIEJE STARY POWIEDZ MI BO TAK NIE MOŻE BYĆ.Na to Leziox:
                      STARY, ALBO MI WYJMIJ KOSZULE Z DUPY, ALBO MI KOŁNIERZYK ROZEPNIJ.

• Gość: samanta Re: Do Lezioxa IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 00:52
                        misiu ...stul ryj oki? Wracaj do siebie ,tak bedzie najlepiej .
                        • Gość: leziox Re: Do Lezioxa IP: *.arcor-ip.net 08.08.02, 00:53
                          Samcia-bojkot.ostracyzm.alienacja.koles znika.
                          • Gość: samanta Re: Do Lezioxa IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 00:59
                            Gość portalu: leziox napisał(a):

> Samcia-bojkot.ostracyzm.alienacja.koles znika.
                            ok,nie ma sprawy prezesie;)))
                      • crimen Re: Do Lezioxa 08.08.02, 00:54
                        Nie wysilaj się tak zboku, bo się zesrasz z wysiłku, a już śmierdzisz nie do
                        wytrzymania.
                        • kagan_z_australii Re: Do Lezioxa 08.08.02, 03:12
                          No to pieknie sobie pogadaliscie jak debile z debilami. Teraz rozumiem dlaczego
                          nie jestescie w stanie podjac dyskusji na powazne tematy. Po prostu jestescie
                          ograniczone durnie. Cale to forum Towarzyskie to jedno wielkie pieprzenie
                          debili o niczym. Ja was wychowam debilne zboczki.
                          Kagan
    • maly.jasio Lezio, kazda przyczyna jest dobra 24.07.13, 18:19
      Gość portalu: leziox napisał:
      > Kobiety-przyczyną alkoholizmu.

Lezio, kazda przyczyna jest dobra
      byleby byla.
      ERGO: - nie trza wybierac tych najlepszych :)

PS. Dekada minela i nie zmienilem zdania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka