michal1901 16.07.05, 15:32 Wygląd nie jest taki istotny, wiek do 27 lat. Ważna jest chęć spędzenia ciekawie czasu podczas wakacji. Michał, lat 30, wysoki szatyn, pracownuk biurowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patty80 Re: Zasponsoruję fajną dziewczynę 16.07.05, 16:30 witam jesyem zainteresowana... Odpowiedz Link Zgłoś
airis1983 :D:D:D 16.07.05, 16:46 Jak widać kur**twa w naszym kraju all the time nie brakuje :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Zasponsoruję fajną dziewczynę 16.07.05, 18:51 Pozdrowienia dla pracobabci. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 czy on jeden jest samotny? 16.07.05, 19:15 gdzie tu desperacja? ciebie nikt przeciez nie namawia? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: czy on jeden jest samotny? 16.07.05, 20:27 to ze ktos nie jest akurat w zwiazku nie musi oznaczac samotnosci, a poza tym dla mnie to desperacja kupowanie towarzystwa, koniec,kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 zgadzam sie 17.07.05, 11:31 nie potrafi znalezc sobie dziewczyny w normalny sposob tylko najgorsze jest to ze zawsze sie znajda takie co leca tylko na kase ale z drugiej strony, to dziwie sie kolesiowi bo przeciez ta dziewczyna nie bedzie z nim z jego powodu ale z nim z powodu jego kasy, albo kasy jego rodzicow Odpowiedz Link Zgłoś
clickheretoenter Re: zgadzam sie 17.07.05, 11:42 Konrado, a jeśli facet ma ochotę na wakacyjny romans bez zobowiazań ?? Taka forma znajomości praktycznie wyklucza wszelkie powazne emocje, uczucia etc ... Jeśli dziewczynna bedzie z nim dla pieniędzy - w chwili kiedy on przestanie płacić - ona zabierze swoje zabawki i pójdzie do innej piaskownicy :) A facet jest tu panem sytuacji - bawi sie tak długo jak długo ma na to ochotę :) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: zgadzam sie 17.07.05, 11:53 tak, masz racje ze moze tak byc ale to i tak widac ze facet po prostu sam jako facet nie potrafi znalezc sobie dziewczyny, tylko musi ja sobie kupic, dla mnie jest to rozpaczliwe szukanie, a nawet juz dochodzi kupowanie jej, co do dziewczyn ktore poleca na to, to sa glupie, nic innego nie da sie o takich powiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
clickheretoenter Re: zgadzam sie 17.07.05, 12:55 wiesz, jestem daleka od oceniania osob, które wyrażają zainteresowanie taką znajomoscią - czy to wykładających kasę facetów, czy lecacych na nią dziewczyn. Każde z nich ma zapewne swoje powody - owszem zarównowśród jednych i drugich zdarzają się idioci i osoby z zaburzeniami emocjonalnymi, które nie potrafią zaangazować się w "normalny" związek, ale ...nie mierzylabym wszystkich jedną miarą. Granice mojej tolerancji wyznacza jednak rodzina faceta placacego za seks. Ale dyskusja o moralnosci to temat na inny wątek :) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: zgadzam sie 17.07.05, 12:59 mowic o tym mozna wiele i nic bo kazdy wie o co tutaj chodzi i nie ma chyba sensu zakladac nowego watku i dalej o tym dyskutowac, bo szkoda czasu :) Odpowiedz Link Zgłoś
prowokator007 Re: zgadzam sie 19.07.05, 00:05 clickheretoenter napisała: > wiesz, jestem daleka od oceniania osob, które wyrażają zainteresowanie taką > znajomoscią - czy to wykładających kasę facetów, czy lecacych na nią dziewczyn. > > Każde z nich ma zapewne swoje powody - owszem zarównowśród jednych i drugich > zdarzają się idioci i osoby z zaburzeniami emocjonalnymi, które nie potrafią > zaangazować się w "normalny" związek, ale ...nie mierzylabym wszystkich jedną > miarą. > > Granice mojej tolerancji wyznacza jednak rodzina faceta placacego za seks. Ale > dyskusja o moralnosci to temat na inny wątek :) DROGA PANI , JAK NAJBARDZIEJ POPEŁNIŁEM BŁĄD ORTOGRAFICZNY. LECZ TEMATEM WĄTKU NIE JEST ORTOGRAFIA. ALE JEŻELI PANI JEST TAKA DOKŁADNA ! - POLECAM LEKTURĘ SWOICH POSTÓW, NP. TEN CYTOWANY. MOŻE JAKIŚ KONKURS ? KTO W TYM POŚCIE ZNAJDZIE WIĘCEJ BŁĘDÓW. NIKT NIE JEST DOSKONAŁY, PANI NAJWYRAŹNIEJ CHCE BYĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
poster012 Re: Zasponsoruję fajną dziewczynę 17.07.05, 07:34 Skąd ty biedaku weżmiesz kasę(pracownik biurowy)? fajne dziewczyny kosztują. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Zasponsoruję fajną dziewczynę 17.07.05, 09:03 a ile mamony masz na koncie????? :-)))))))))) jak spaść to z dobrego konia :-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal1901 Re: Zasponsoruję fajną dziewczynę 17.07.05, 14:20 Najlepiej potraktować to jak wakacyjną przygodę. Zawsze lepsze to niż bezczynne siedzenie w mieście. Ja jestem z Warszawy. Oferuję zarówno atrakcje w mieście jak i wyjazd na Mazury. Także proszę pisać: michal1901@gazeta.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
prowokator007 Re: Zasponsoruję fajną dziewczynę 17.07.05, 23:16 Wszyscy się śmieją, jak ktoś pisze "przystojny bogaty brunet zapłaci młodej dziewczynie za sex" . Padają argumęty "jak taki przystojny to dlaczego musi płacić za sex" . Sam znam conajmniej kilku gości z kasą ,młodych i przystojnych, którzy chcą płacić za sex. Powody ? - brak zobowiązań, wobec dziewczyny - możliwość wyboru :-) (przeglądnijcie strony z ogłoszeniami dziewczyn) - brak migreny, okresu, złego dnia, zmęczenia, znudzenia, i 100 innych cholerstw - nie trzeba się za bardzo stsr.. - niski koszt takiej zabawy - świadomość bycia "panem sytuacji" - możliwość zakończenia znajomości w dowolnym momencie Za te wygody płacą nie tylko zgrzybiali staruszkowie , ale też młodzi ,przystojni i grzeczni chłopcy . Zazwyczaj przykładni ojcowie i mężowie. Ale w większości przypadków potwierdza się stara pawda : Jak nie dostanie w domu , poszuka na mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
peaeszet Re: Zasponsoruję fajną dziewczynę 18.07.05, 22:05 jakie "argumĘty", taka "mĘtalność". Odpowiedz Link Zgłoś
optymistk-a Re: Zasponsoruję fajną dziewczynę 18.07.05, 22:22 Boskie! winszuję poczucia humoru!!! Odpowiedz Link Zgłoś
clickheretoenter Re: Zasponsoruję fajną dziewczynę 18.07.05, 22:23 Peaesztet, facet się wyprodukował, szereg "argumętów" /swoją drogą - całkiem logicznych/ przytoczył, a Ty zamiast o merytorycznej głębi wiadomości do o "mętalności" chcesz rozprawiać ;-))) btw. dla zainteresowanych - www.pwn.pl - tam znajduje się m.in. słownik języka polskiego i słownik ortograficzny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
clickheretoenter Re: Zasponsoruję fajną dziewczynę 18.07.05, 22:42 Peaeszet, sorry za literówke w Twoim nicku w poprzednim poście - żadnych "argumętów" na swą obrone nie mam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
turek811 Re: Zasponsoruję fajną dziewczynę 19.07.05, 07:17 clickheretoenter-przynudzasz strasznie-załóż własne ortograficzne forum-może zawita tam jakiś zdesperowany 14-latek z 45cm w bicepsie:) Odpowiedz Link Zgłoś
clickheretoenter Re: Zasponsoruję fajną dziewczynę 19.07.05, 09:02 pomysł wart przemyślenia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
michal1901 Re: Zasponsoruję fajną dziewczynę 20.07.05, 12:29 Ciągle czekam na chętne dziewczyny. Czyżby nie było chętnych w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
emka_cafe Re: Zasponsoruję fajną dziewczynę 20.07.05, 12:36 Podobno wszystko jest na sprzedaz:) Szukaj dalej. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zyleta86 Re: Zasponsoruję fajną dziewczynę 04.08.05, 21:26 Witam:) Napisz mi jak mozesz z jakiego miasta pochodzisz.I jakie warunki sponsorowania proponujesz.Mile widziana fotka:).Do klikania:) Odpowiedz Link Zgłoś
zyleta86 Re: Zasponsoruję fajną dziewczynę 04.08.05, 21:27 Witam:) Napisz mi jak mozesz z jakiego miasta pochodzisz.I jakie warunki sponsorowania proponujesz.Mile widziana fotka:).Do klikania:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniawx Re: Zasponsoruję fajną dziewczynę 04.08.05, 21:29 odpowiadam Twoim wymaganiom, ale jade z koleżankami na wakacje w niedziele:))) I sponsorujemy się same:) Na szczęście stac nas na to! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zyleta86 Re: Zasponsoruję fajną dziewczynę 04.08.05, 22:30 Czy wy naprawde szukacie dziewczyn ktore byscie mogli zasponsorowac?Jesli tak to piszcie na moj meil:)) Odpowiedz Link Zgłoś