princesca 23.07.05, 17:22 Jak rozkochac w sobie faceta ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzpiot_1 Re: Jak rozkochac w sobie faceta ?? 23.07.05, 17:36 To bardzo proste - wystarczy udawać, że się na niego wcale nie zwraca uwagi i traktować go okropnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Jak rozkochac w sobie faceta ?? 23.07.05, 17:39 ja bym tak nie mogla... Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Jak rozkochac w sobie faceta ?? 23.07.05, 17:41 No to masz jeszcze drugą opcję: wpatrywać się w niego maślanymi oczyma, zachwycać wszystkim, co robi, adorować, podtykać smaczne kąski i być cała w ochach i achach. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Jak rozkochac w sobie faceta ?? 23.07.05, 17:42 mhmm działa ale powoli... Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Jak rozkochac w sobie faceta ?? 23.07.05, 17:46 A Ty byś chciała ekspresowo rozkochać, tak, żeby od razu padł Ci do nóg? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Jak rozkochac w sobie faceta ?? 23.07.05, 18:31 no wiesz... czas ucieka, lata też... jednym słowem TAK:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Jak rozkochac w sobie faceta ?? 23.07.05, 17:46 trzpiot_1 napisała: > No to masz jeszcze drugą opcję: wpatrywać się w niego maślanymi oczyma, > zachwycać wszystkim, co robi, adorować, podtykać smaczne kąski i być cała w > ochach i achach. Dobre.... Chyba najlepsze.... Na pewno polegnie.... Ja po takim czyms poleglem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Jak rozkochac w sobie faceta ?? 23.07.05, 17:49 I leżysz dalej, czy juz Ci się znudziło? :) Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: Jak rozkochac w sobie faceta ?? 23.07.05, 17:50 najpierw się zastanów, czy jest tego wart;) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Jak rozkochac w sobie faceta ?? 23.07.05, 17:59 Mnie to nie dotyczy, bo postanowiłam już nigdy więcej się nie zakochać :) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: trzpiot 23.07.05, 18:02 Przepraszam, masz coś przeciwko temu, żebym się nie zakochiwała? Przecież innym nie zabraniam - niech się zakochują ile wlezie :) Odpowiedz Link Zgłoś
porucznikborewicz Re: trzpiot 23.07.05, 18:17 trzpiot_1 napisała: > Przepraszam, masz coś przeciwko temu, żebym się nie zakochiwała? Przecież innym > > nie zabraniam - niech się zakochują ile wlezie :) brawo - no wreszcie normalna kobitka - seksik dla sportu a nie z jakichs pobudek geopolitycznych, 3mam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Jak rozkochac w sobie faceta ?? 23.07.05, 18:05 trzpiot_1 napisała: > Mnie to nie dotyczy, bo postanowiłam już nigdy więcej się nie zakochać :) Powodzenia.... Jakbys miala cos do gadania.. P Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Jak rozkochac w sobie faceta ?? 23.07.05, 19:03 Mówisz, jakbym była bezwolną jałówką prowadzoną na postronku niepohamowanych uczuć wprost na rzeź zakochania :P Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Jak rozkochac w sobie faceta ?? 23.07.05, 19:04 trzpiot_1 napisała: > Mówisz, jakbym była bezwolną jałówką prowadzoną na postronku niepohamowanych > uczuć wprost na rzeź zakochania :P No wlasnie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Jak rozkochac w sobie faceta ?? 23.07.05, 19:10 Bardzo interesujące! Ciekawe, czy byłbyś mi to w stanie udowodnić :P Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Jak rozkochac w sobie faceta ?? 23.07.05, 22:04 trzpiot_1 napisała: > Bardzo interesujące! Ciekawe, czy byłbyś mi to w stanie udowodnić :P Daj mi trzy kolacje, teatr, dwa razy kino, jeden wypad do zoo no i jedna noc to sie przekonasz... :) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Jak rozkochac w sobie faceta ?? 23.07.05, 22:14 Ok, przyjmijmy nawet, że ja się przekonam, ale co Ty z tym wtedy zrobisz? :P Poza tym strasznie bym była ciekawa zobaczyć, gdzie by mnie przekonanie najbardziej wzięło: w teatrze, w Zoo, a może w kuchni? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Jak rozkochac w sobie faceta ?? 23.07.05, 18:04 trzpiot_1 napisała: > I leżysz dalej, czy juz Ci się znudziło? :) No troszke.... ;( Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Jak rozkochac w sobie faceta ?? 23.07.05, 19:08 Czyli że metoda dobroci jest skuteczna tylko przez jakiś czas i można się nią "przejeść" jak zwykłą czekoladą ? Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Jak rozkochac w sobie faceta ?? 23.07.05, 22:05 trzpiot_1 napisała: > Czyli że metoda dobroci jest skuteczna tylko przez jakiś czas i można się > nią "przejeść" jak zwykłą czekoladą ? No cos w te nute....:) Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Jak rozkochac w sobie faceta ?? 23.07.05, 17:45 trzpiot_1 napisała: > To bardzo proste - wystarczy udawać, że się na niego wcale nie zwraca uwagi i > traktować go okropnie ;) Oj zebys sie nie przeliczyla.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Jak rozkochac w sobie faceta ?? 23.07.05, 17:47 No niestety, ale ten sposób jest zdecydowanie bardziej skuteczny od zgrywania naiwnego cielęcia :P Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Jak rozkochac w sobie faceta ?? 23.07.05, 18:07 trzpiot_1 napisała: > No niestety, ale ten sposób jest zdecydowanie bardziej skuteczny od zgrywania > naiwnego cielęcia :P Wedlug Ciebie oczywiscie... :) Popatrz co sie dzieje na okolo! Odpowiedz Link Zgłoś
princesca Re: Jak rozkochac w sobie faceta ?? 23.07.05, 20:38 > To bardzo proste - wystarczy udawać, że się na niego wcale nie zwraca uwagi i > traktować go okropnie ;) Ale co jak ten sposb nie dziala,ani zachwycanie sie,uwiebianie tez,traktuje to tak nijako Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Jak rozkochac w sobie faceta ?? 23.07.05, 21:55 Odpuścić, bo nic z tego nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Jak rozkochac w sobie faceta ?? 23.07.05, 22:06 trzpiot_1 napisała: > Odpuścić, bo nic z tego nie będzie. W ogole nieromantyczna pesymistka... :P Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Jak rozkochac w sobie faceta ?? 23.07.05, 22:16 Romantyzm prowadzi do suchot! :P Odpowiedz Link Zgłoś
princesca Re: Jak rozkochac w sobie faceta ?? 24.07.05, 14:33 jak odpuscic jak to taki swietny facet jest :P Odpowiedz Link Zgłoś