caprissa Re: WODNIKI 25.07.05, 23:52 Z rekinami lubią pływac i przyjaznic sie:) jeden Szuwarek zakamuflowany:) jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: WODNIKI 26.07.05, 07:42 o.....Szuwarek to ja...... a moze juz Rzecznik?.........;)) Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: WODNIKI 26.07.05, 18:47 caruzzo napisał: > o.....Szuwarek to ja...... Cii..:)To sem ja toze:) > a moze juz Rzecznik?.........;)) Jak Cie rekiny nie zjadły to juz nic Ci nie grozi, płyn na szerokie wody zycia:))))))))) Miłego, miłego i usmiechniętego:) Dnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: WODNIKI 26.07.05, 18:49 irish76 napisał: > 1 luty :) a Ty? Małe słowko wtrące:) 1 jest fajna, bo każdy chce być na 1 miejscu, obojętnie jak i gdzie. 10 jest fajna, bo każdy chce strzelić w 10:) Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: WODNIKI 27.07.05, 12:27 co i ?? nie ma i .. ja tylko tu spis powszechny wodnikow robie :p Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: WODNIKI 27.07.05, 12:28 ee to bylo do caprissy :) bo nie wiem co z ta 10 :) Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: WODNIKI 26.07.05, 11:10 18 luty pozdrawia inne wodniki, a szczegolnie "lutniki" :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: WODNIKI 26.07.05, 20:11 ja tez 18 luty .. :-)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
n.michal Re: WODNIKI 26.07.05, 15:58 22 styczen...inny znak by do mnie za cholere nie pasowal;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
a_quarius Re: WODNIKI 26.07.05, 20:02 Rownież (ma się rozumieć;) pozdrawiam brać wodniacką;) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: WODNIKI 27.07.05, 12:29 pozwolicie , ze zapytam?!:-)...jakie cechy sa charakterystyczne dla waszego znaku?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: WODNIKI 27.07.05, 12:29 wszystkie najlepsze inne znaki maja tylko te najgorsze Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: WODNIKI 27.07.05, 12:35 ale nie zalapala bo nie jest wodnikiem ech.... Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: WODNIKI 27.07.05, 12:40 ja prosilam szczegolowa odpowiedz ,a nie tak ogolnikowo;p;-)Irish , zasadzic ci kopa?!...musisz zawsze byc taki ble?!Grzecznie sie pytalam , nie!...no tak ale na co ja liczylam , Ty nie umiesz narmalnie odpowiedziec;p;-) Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: WODNIKI 27.07.05, 13:24 kopa? nie wiedzialem ze jestesmy juz tak spoufaleni :) ja normalnie odpowiadam. ale nosnik odpowiedzi jest nienormalny i tak wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Cechy wodnika .... 27.07.05, 12:41 jak juz chcesz wiedziec to masz : kopiuj ... wklej i gotowe .. wywalilam to z czym sie nie zgadzam ;-) Wodnik w swoim życiu i działaniach stara się być w awangardzie, często wyprzedzając swoje czasy. Jest najbardziej niezależnym znakiem zodiaku, potrzebuje dużo wolności. szczery, nieugięty w swoich poglądach, obdarzony dużym temperamentem. Jest bardzo towarzyski i lubiany, ceniony za cierpliwość i przyjazny stosunek do świata. Do wszystkiego co robi musi mieć przekonanie, W miłości jest obdarzony gorącym temperamentem. Rodzina i bliscy są dla niego bardzo ważni, jest bardzo uczuciowy i wrażliwy. Jego partner może liczyć na romantyczne chwile i wielkie uniesienia. jest tak " zaprogramowany", aby poddawać wszystko próbie i burzyć konwencje. Często nietolerancyjny, uparty, o szalonych wywrotowych poglądach, dążący za wszelką cenę do ich realizacji. Ciągłe zmiany, zniszczenie - to część jego natury. Upór jest jego piętą Achillesową, kwestionuje prawie wszystko, robiąc trudności czerpie z tego satysfakcję. Narzuca innym swoją wolę i poglądy. Czasami naiwny, daje się łatwo omamić i wykorzystać. Wyzwoli się z każdego związku czy układu w którym będzie tłamszone jego poczucie wolności i niezależności. Kolory- intensywny błękit i turkus - tyz prowda ;) lubie zwłaszcza błękit nieba i turkus wody :p no i granat R1 :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Cechy wodnika .... 27.07.05, 12:46 i to jest odpowiedz...Dziekuje,a co do irish76 , to bym wyrzucila , ze jest towarzyski........................i ma przyjazny stosunek do swiata;-) Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: Cechy wodnika .... 27.07.05, 12:54 ale za to Irish : szczery, nieugięty w swoich poglądach, Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Cechy wodnika .... 27.07.05, 13:17 no tak , byle by to bylo sluszne i przemyslane , a co nie do konca wodnika wychodzi;-), czyz nie?!...byle by tylko postawic na swoim ...a co gorsze nie wszystko co mowia jest blyskotliwe , czego nie umieja dostrzec;-)Przykro mi;- (...gdyby nie bylo uwazane za chorobe rozmowa ze soba, to w ostatecznosci moglby rozmawiac sam ze soba i wciaz sie by smial z tego co powiedzial, oszukujac siebie ze to nadal jakis poziom, gratuluje;-) Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: Cechy wodnika .... 27.07.05, 13:23 e tam ale intepretacja do bani :)) szkoda bylo pisac Justynella :) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Cechy wodnika .... 27.07.05, 13:24 przynajmniej probowalam , Was zrozumiec;p;-) Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: Cechy wodnika .... 27.07.05, 14:04 nic nie pisalam, uzylam metody kopiuj wklej :P Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Cechy wodnika .... 27.07.05, 14:05 nie zauwazyl?! ....chyba sie zozchorowal;-( Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: Cechy wodnika .... 27.07.05, 14:35 ciebie czasem Twoj facet nie ma dosyc? jak licealistka czepiasz sie nieistotnych szczegolow. drazniace to moze byc na dluzsza mete :) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Cechy wodnika .... 27.07.05, 14:36 Tos mnie rozbawil , i kto to mowi;p;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Cechy wodnika .... 27.07.05, 14:39 a tobie odnosnie twojej osoby, rozsadek nic nie mowi , czy poddal sie juz?;p;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: Cechy wodnika .... 27.07.05, 14:41 nezja- mistrzyni cietej riposty :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Cechy wodnika .... 27.07.05, 14:42 ufff, to jak komplement ;p;-)... ty sie wyrabiasz;-) lehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: Cechy wodnika .... 27.07.05, 14:47 wow po czym wnosisz? z reszta niewazne. ani pisanie z toba mnie nie bawi ani nie nie czuje drive'u jak przy cieplej wodce Odpowiedz Link Zgłoś