mnietka.kokietka 02.08.05, 15:47 Heh, strasznie żałuję że nie ma już słynnej plamy w tvn'ie. Jedyne co pozostało to ściągnąć sobie wybryki Piaseckiego i Rywińskiego z netu. Żebra mnie bolą od śmiechu:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
around_the_sun Re: -- ale plama -- 02.08.05, 17:09 ja uwielbiałam takie o robotniku co wciągał cegły czy coś tam na górę i to mu spadywało i cały był pocharatany, super! Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka i co - nie sprawdziło się??? :) 02.08.05, 18:11 4 lata temu to śpiewali !!!:))))))) ----- “Koledzy” (do melodii 'Quanta la mera') 'Ale Plama' TVN Kto będzie prezesem Banku? Kto będzie w radach nadzorczych? Szczególnie spółek skarbu państwa Kto będzie prezesem Orlen'u? Kto będzie w KGHM miedzi? Kto będzie w górnictwie co na 'plus' wychodzi? Ref: Leszka Millera, koledzy Leszka Millera Leszka Millera, koledzy Leszka Millera Leszka Millera, koledzy Leszka Millera Leszka Millera, koledzy Leszka Millera Kto będzie prezesem publicznej telewizji? Kto będzie miał telewizję Niepokalanów? Szczególnie PLUS a przedtem Franciszkanów. Kto będzie miał pierwszy i drugi program publicznej telewizji? Kto będzie w TPSA? I kto będzie tam gdzie się tylko da? Ref: Leszka Millera, koledzy Leszka Millera Leszka Millera, koledzy Leszka Millera Leszka Millera, koledzy Leszka Millera Leszka Millera, koledzy Leszka Millera Leszka Millera, koledzy Leszka Millera Leszka Millera, koledzy Leszka Millera Leszka Millera, koledzy Leszka Millera Leszka Millera, koledzy Leszka Millera i koleżanki Millera (zapomnieliśmy powiedzieć o koleżankach Millera!) i koleżanki Millera I które także będą robiły kariera W miejscu gdzie w tej chwili jest córka Pani matki senator to będzie młoda Bush, prawda? Tak! A już w tej chili jest w radiofonii i telewizji posłanka Danuta Waniek i też Pani Sierakowska do spraw rodziny Albo młoda Busz w miejsce córki Ale również w radzie nadzorczej w każdym razie.... Ref: Leszka Millera, koledzy Leszka Millera Koleżeństwo Leszka Millera! Leszka Millera, koledzy Leszka Millera i koleżanki Millera. Odpowiedz Link Zgłoś