nieswietymikolaj Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 21:50 A mogą być nie fajni? Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_as_chocolate Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 21:58 Przecież jestem;) Odpowiedz Link Zgłoś
pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:00 ja tez jestem fajna:)chociaż nowa! Odpowiedz Link Zgłoś
juras999 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:04 Taaa...Prove it ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:12 chętnie udowodnię,pytaj o co chcesz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
juras999 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:16 O co chce ? No dobra, to co masz na sobie ? ; ) (no dobra, udawaj, ze tego nie przeczytalas ; ) A teraz wlasciwe pytanie - jakie nosisz buty ? (w mysl powiedzenia "powiedz mi, jakie masz buty a powiem Ci, kim jestes" ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:18 grunt to dobrze się odżywiać i w dziurawych butach nie chodzić:) Odpowiedz Link Zgłoś
juras999 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:26 Pigula wyjasnij mi, co ma odzywianie do butow ? ; ) Zadalem chyba proste w miare pytanie ; ) I co znaczy dziurawych ? Ja mam male dziurki w jednej parze i nie narzekam ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:29 acha ,zapomniałam dodać,że trzeba jeszcze w Osipach się urodzić:) a tak swoją drogą ,jakie pytanie taka odpowiedż:) Odpowiedz Link Zgłoś
juras999 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:32 No tak, pytanie nie bylo moze najwyzszych lotow, ale...calkiem serio ; ) Oj Pigula, zeby az tak ze mnie drwic...; ) Odpowiedz Link Zgłoś
pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:40 juras999 napisał: > No tak, pytanie nie bylo moze najwyzszych lotow, ale...calkiem serio ; ) Oj > Pigula, zeby az tak ze mnie drwic...; ) nie chciałam drwić:)to miało być tak na wesoło,żeby rozlużnić atmosferę:) Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 juras 06.08.05, 22:18 dobre! znasz się na tym? to co powiesz na wysoki obcas? Odpowiedz Link Zgłoś
juras999 Re: juras 06.08.05, 22:21 Wiesz, wysoki a wysoki to duza roznica ; ) Wysoki, cienki, do tego jeszcze lakierowany - klasa z najwyzszej, swiatowej polki ; ) (od razu mowie - nie jestem szewcem ; )...choc czasem sobie pobluzgac lubie ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:16 pigula65 napisała: > chętnie udowodnię,pytaj o co chcesz?:) Co jest najszybsze na świecie? Odpowiedz Link Zgłoś
pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:20 chyba ja?? jestem najszybsza:) Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:21 w kręceniu piguł? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:23 może?? ale od tego są teraz maszyny:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:24 Achaaaaaaaa nie wiedziałem czyli jesteś sprzedawczynią ;) tego co ukręcą maszyny Odpowiedz Link Zgłoś
pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:25 niech Ci będzie sprzedawczynią w końcu to handel!:) Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:28 ale jaką sprzedawczynią z tytułem mgr i z pierwszym stołem Odpowiedz Link Zgłoś
pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:32 tak za pierwszym stołem:)widzę,że się orientujesz pewnie często chodzisz do apteki:) Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:34 Chodzę ;) ale ty też się orientujesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:36 bob_dywan napisał: > Chodzę ;) > ale ty też się orientujesz ;) jestem inteligentna jak kazda blondynka:) Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:38 jesteś !!!! niewąrtpię gdyby było inaczej nie dopuszczono by Ciebie do maszyn ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:42 bob_dywan napisał: > jesteś !!!! niewąrtpię > gdyby było inaczej > nie dopuszczono by Ciebie > do maszyn ;) ale jakie maszyny masz tu na mysli?? poza tym mnie nikt nie musi dopuszczać sama wiem co mam robić:) Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:44 No przecie te co kręcą piguły :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:46 bob_dywan napisał: > No przecie te co kręcą piguły :)))) ale ja ich nie kręcę:)czsami jest tak,że niektóre piguły mogą kogoś kręcić:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:49 No ale żeby kogoś kręcły :))))))))))) ktoś musi je ukręcić ale prawda ty tylko handlujesz dilujesz czy jak to tam się zwie. Odpowiedz Link Zgłoś
pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:52 bob_dywan napisał: > No ale żeby kogoś kręcły :))))))))))) > ktoś musi je ukręcić > ale prawda ty tylko handlujesz dilujesz czy jak to tam się zwie. o!tego słowa nie znam:(? Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:53 ale którego????? Odpowiedz Link Zgłoś
pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:55 bob_dywan napisał: > ale którego????? dilujesz,chyba tak to napisałeś?? Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:01 oto Ci chodzi :)) jeśli niewiesz - to dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:02 bob_dywan napisał: > oto Ci chodzi :)) > jeśli niewiesz - to dobrze! ?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:06 pigula65 napisała: > bob_dywan napisał: > > > oto Ci chodzi :)) > > jeśli niewiesz - to dobrze! > ?????????????????????? Handlujesz lekami a słowo jest z "miasta" Odpowiedz Link Zgłoś
pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:10 bob_dywan napisał: > pigula65 napisała: > > > bob_dywan napisał: > > > > > oto Ci chodzi :)) > > > jeśli niewiesz - to dobrze! > > ?????????????????????? > > Handlujesz lekami > a słowo jest z "miasta" no widzisz ! a ja jestem ze wsi:( i dlatego nie wiedzialam.A te miasto to pewnie W-wa ??stamtąd podobno pochodzą takie mądre określenia jak np."trendy"."jazzy",i stwierdzenie -"pójdziemy polansować się do pubu?" Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:17 widzisz jesteś mgr ale jak piszesz ze wsi i nie widzisz że miasto jest w " " (słownie w cudzysłowie) nie wiem jakie słowa pochodzą z Wawy ale wiem że pochodzą z tamtąd panie mgr chyba że kończyłaś szkołę zielarską w Chwastkowie i wszystko co z tej Wawy to nul. Odpowiedz Link Zgłoś
juras999 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:22 No to skoro sie czepiamy to ja tez sie czepne i sie zapytam - skad pochodzi "z tamtad" ? Z tego co mi wiadomo to sie to jakos inaczej pisze... Odpowiedz Link Zgłoś
pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:27 juras999 napisał: > No to skoro sie czepiamy to ja tez sie czepne i sie zapytam - skad pochodzi "z > tamtad" ? Z tego co mi wiadomo to sie to jakos inaczej pisze... widzisz sam !jak chciał mi się odciąć i się przejechał po sobie Odpowiedz Link Zgłoś
juras999 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:29 Zdarza sie. Myslisz, nalezy juz go skreslic ? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:47 juras999 napisał: > Zdarza sie. Myslisz, nalezy juz go skreslic ? ; ) Absolutnie Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:50 pigula65 napisała: > juras999 napisał: > > > No to skoro sie czepiamy to ja tez sie czepne i sie zapytam - skad > pochodzi "z > > tamtad" ? Z tego co mi wiadomo to sie to jakos inaczej pisze... > widzisz sam !jak chciał mi się odciąć i się przejechał po sobie :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:25 trochę mnie te słowa zabolały ale i tak się nie obraziłam i nie będę dochodzić w jakim Pierdziszewie Ty szkoły kończyłeś lub nie,ale trzeba trochę też znać się na żartach,bo te forum to nie stypa Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:29 Ale co Ciebie zabolało że napisałem że lepiej jak nie znasz jakiegoś słowa? czy to ma jakieś znaczenie wyluzuj, masz kompleksy po co ta Wawa? Odpowiedz Link Zgłoś
pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:32 poprostu miałam takie skojarzenie i napisałam ,a co do kompleksów to je mam już od małego ,ale dam radę:) Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:36 dasz radę świetnie tylko niepotrzebnie je uzewnętrzniasz w końcu prowadzimy bardzo luzną rozmowę Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:40 nie bylo sprawy:)dzięki,trzymaj się:) Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:45 pigula65 napisała: > nie bylo sprawy:)dzięki,trzymaj się:) Piguło miła :)) Była sprawa! i jeszcze się "wkopałem" literówką to juz flekowanie a ty mówisz że nie było sprawy. Oczywiście przegiołem z tm Chwastkowem i za to przepraszam! Poniosło mnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:59 nie przejmuj się:)każdego czasami ponosi,nikt z nas nie jest ideałem.Ty też jesteś miły:) Odpowiedz Link Zgłoś
pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 07.08.05, 00:00 a wiesz,że już z tego tematu chyba wszyscy uciekli?? tylko w nas się jeszcze coś tli:) Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 07.08.05, 00:18 W końcu miło popisać z farmaceutką :) Odpowiedz Link Zgłoś
pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 07.08.05, 10:40 mnie też było miło wczoraj z Tobą popisać:)nie zdążyłam Ci tego napisać ,bo sen mnie dopadł:( nawet nie wiem kim jesteś ale to nie szkodzi,może nawet tak jest lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:14 wow! widzę, że jest nas więcej.... Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:14 pigula, dlaczego masz taki nick? Odpowiedz Link Zgłoś
pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:19 bo jestem farmaceutką:) Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:20 pigula65 napisała: > bo jestem farmaceutką:) czyli pani mgr Odpowiedz Link Zgłoś
pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:21 tak zgadza się:) Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_as_chocolate Re: to może reszta powie w jakiej branży 06.08.05, 22:29 polonistyka (uważajcie..;) wielka siostra patrzy;)) Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: to może reszta powie w jakiej branży 06.08.05, 22:31 sweet_as_chocolate napisała: > polonistyka (uważajcie..;) wielka siostra patrzy;)) No to koniec bliski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: to może reszta powie w jakiej branży 06.08.05, 22:31 ....i jeśli ktoś ma kilka zawodów też niech się chwali:) Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:22 I pracujesz w aptece Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:24 a jeśli jest wysoki, cienki ale bez lakieru, za to ze świecącymi dodatkami?:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
juras999 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:29 No to wtedy juz duzo zalezy od nogi ; ) Ale jedno Wam powiem - klapki z takimi malymi duperelkowatymi kwiatkami rulez ; ) Oczywiscie w kooperacji z sexy nozka ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:20 super! czyli jak boli..........cokolwiek to można do Ciebie???;) Odpowiedz Link Zgłoś
pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:24 śmiało!!! chętnie pomogę:) Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_as_chocolate Re: ..co prawda to prawda.. 06.08.05, 22:16 chyba niektórzy podsypiają nad klawiaturą, może medytują..? Ma ktoś pomysł na rozruszanie towarzystwa..? Szkoda, że nie ma starych znajomych... ach.. np. Mimrek.. aż łezka kręci się w oku.. Ten to potrafił rozgrzać atmosferę;))) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
juras999 Re: ..co prawda to prawda.. 06.08.05, 22:18 Mimrek pewnie teraz siedzi w Beszanowej i podziwia ciala 60-letnich Slowaczek ; ) Tez mi go brakuje, az sie lezka kreci jak sobie przypomne te posty...; ) Odpowiedz Link Zgłoś
kathathea Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:33 Wszyscy fajni nie siedza w sobotni wieczor przy komputerze :P Odpowiedz Link Zgłoś
pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:35 kathathea napisała: > Wszyscy fajni nie siedza w sobotni wieczor przy komputerze :P a co ma do tego sobotni wieczór?? Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:35 kathathea napisała: > Wszyscy fajni nie siedza w sobotni wieczor przy komputerze :P Np przy mnie siedzi komputer Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:36 może miała na myśli siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:39 tapierwsza1 napisała: > może miała na myśli siebie? no właśnie ,wypadałoby zapytać co Ona w takim razie tu robi?? w ten sobotni wieczór:) Odpowiedz Link Zgłoś
kathathea Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:42 Mam lenia, ogarnia mnie tesknota za czyms za czym nie powinna i nigdzie nie chce mi sie wychodzic :D Odpowiedz Link Zgłoś
kathathea Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:39 Wiedzialam, ze bedzie odzew i niektorzy sie obraza a inni beda probowali obrazic mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:40 katha, nikt nikogo nie będzie obrażał! Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: juras, bob 06.08.05, 22:43 tapierwsza1 napisała: > a Wy co robicie na codzień? Buduję pierwsze stoły Odpowiedz Link Zgłoś
juras999 Re: juras, bob 06.08.05, 22:50 Nie no, nie rob tego. Nie pozbawiaj nas zrodla dochodow. Jak juz tak bardzo chcesz cos z nim zrobic to mozesz wskoczyc i zatanczyc - chetnie popodziwiam i obiektywnie ocenie ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 ok 06.08.05, 22:52 zatańczę na tym stole, ale najpierw go zabiorę, gdyż stanowi on jedyną wartość majątku, który jest obciążony......... Odpowiedz Link Zgłoś
pigula65 Re: juras, bob 06.08.05, 22:54 bob_dywan napisał: > Piguła straci warstat pracy dzięki,że się o mnie martwisz:)dopiero zdałam sobie sprawę jak ten stół kest ważny,ale żeby na nim tańczyć!tego nie próbowałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: juras, bob 06.08.05, 22:58 pigula65 napisała: > bob_dywan napisał: > > > Piguła straci warstat pracy > dzięki,że się o mnie martwisz:)dopiero zdałam sobie sprawę jak ten stół kest > ważny,ale żeby na nim tańczyć!tego nie próbowałam:) Etyka zabrania ale po godzinach można - spróbuj Odpowiedz Link Zgłoś
pigula65 Re: juras, bob 06.08.05, 23:01 bob_dywan napisał: > pigula65 napisała: > > > bob_dywan napisał: > > > > > Piguła straci warstat pracy > > dzięki,że się o mnie martwisz:)dopiero zdałam sobie sprawę jak ten stół k > est > > ważny,ale żeby na nim tańczyć!tego nie próbowałam:) > > Etyka zabrania > ale po godzinach można - spróbuj tylko nikomu nie mów!:)zacznę w poniedziałek po 18-ej:) Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: juras, bob 06.08.05, 23:03 > tylko nikomu nie mów!:)zacznę w poniedziałek po 18-ej:) piguły w szafie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kathathea Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:02 No prosze i jeszcze moich zartow nie rozumieja Odpowiedz Link Zgłoś
kathathea Re: katha 06.08.05, 23:08 Powiedzialam a wiec powiem i b - za mezczyzna, z ktorym sie rozstalam i uwazam,ze to byla najlepsza decyzja jaka moglam podjac ale jest mi ciezko. Teraz sie wygadalm i chetnie porozmawiam o czyms innym. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:42 kathathea napisała: > Wiedzialam, ze bedzie odzew i niektorzy sie obraza a inni beda probowali > obrazic mnie ;) moze to komputer się na Ciebie obraził? Odpowiedz Link Zgłoś
pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:37 bob_dywan napisał: > kathathea napisała: > > > Wszyscy fajni nie siedza w sobotni wieczor przy komputerze :P > > Np przy mnie siedzi komputer a moj to czasami nawet leży na mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:39 pigula65 napisała: > bob_dywan napisał: > > > kathathea napisała: > > > > > Wszyscy fajni nie siedza w sobotni wieczor przy komputerze :P > > > > Np przy mnie siedzi komputer > a moj to czasami nawet leży na mnie:) :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
juras999 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:38 Tylko pija na lawce ; ) Cholera, czemu z nimi nie poszlem ? (hmm, ciekawe, czy Sweet as chocolate...) Odpowiedz Link Zgłoś
juras999 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:55 Pani mgr Pigulo, znasz sie na lekach, wiec mysle, ze bedziesz tak laskawa i mi pomozesz ; ) A mianowicie - jaki jest dobry i skuteczny srodek na zgage ? Najlepiej jakis domowej roboty, bo zadnego Rennie, Ranigastu ani innego wynalazku nie mam przy sobie. Ratuj, probuje leczyc browarkiem, ale nie pomaga ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:57 juras999 napisał: > Pani mgr Pigulo, znasz sie na lekach, wiec mysle, ze bedziesz tak laskawa i mi > pomozesz ; ) A mianowicie - jaki jest dobry i skuteczny srodek na zgage ? > Najlepiej jakis domowej roboty, bo zadnego Rennie, Ranigastu ani innego > wynalazku nie mam przy sobie. Ratuj, probuje leczyc browarkiem, ale nie > pomaga ; ) już śpieszę z pomocą:)a zielony ogórek masz??jeśli tak to spróbuj tego! Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:58 hahhahahaa Odpowiedz Link Zgłoś
juras999 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:59 Dzieki Pani Dr, ide po ogorka, moze pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:59 a tak nawiasem mówiąc browarek nie jest zły?? tylko szkoda,że Ci dzisiaj nie pomaga:( Odpowiedz Link Zgłoś
kathathea Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:05 Wtrace sie bo wiem jak wkurzajaca jest zgaga ale jest na nia sposob jezeli jeszcze twoj organizm nie przyzwyczail sie do leków na nia - migdaly. Odpowiedz Link Zgłoś
pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:07 kathathea napisała: > Wtrace sie bo wiem jak wkurzajaca jest zgaga ale jest na nia sposob jezeli > jeszcze twoj organizm nie przyzwyczail sie do leków na nia - migdaly. być może ale nie każdy ma je pod ręką w sobotni wieczór:) Odpowiedz Link Zgłoś
kathathea Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:10 Ja mam je prawie zawsze chociaz rzadko jem je akurat z tego powodu ale rozumiem,ze nie kazdy musi je lubic tak bardzo jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
juras999 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:10 Dzieki Kathathea (trudniejszego nicka nie moglas sobie wymyslec ? ; ), ale wlasnie koncze ogurasa i juz czuje efekty. Kurcze Pigula, Ty jednak na tego mgr'a w pelni zaslugujesz ! ; ) Religa przy Tobie niech sie schowa, ja glosuje na Ciebie ; ) PS. A piwem teraz moge popic ? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:13 juras999 napisał: > Dzieki Kathathea (trudniejszego nicka nie moglas sobie wymyslec ? ; ), ale > wlasnie koncze ogurasa i juz czuje efekty. Kurcze Pigula, Ty jednak na tego > mgr'a w pelni zaslugujesz ! ; ) Religa przy Tobie niech sie schowa, ja glosuje > na Ciebie ; ) PS. A piwem teraz moge popic ? ; ) i jak ja mogę teraz Tobie tego piwa odmówić?:)za takie poparcie ! wypij na zdrowie:)a jak znowu bedzie gorzej to znów ogóreczek:) Odpowiedz Link Zgłoś
juras999 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:16 No to Wasze zdrrrrooowie ! ; ) A z tymi ogorkami to nie przesadzaj, zostal mi jeszcze tylko jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
kathathea Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:14 Nie wymyslalam, czytalam tego dnia akurat ksiazke z taka bohaterka ale ty z pewnoscia jestes inteligentna osoba i poradzisz sobie z takim nickiem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
juras999 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:17 No, ciezko bylo ale jakos przebrnalem ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:10 juras999 napisał: > Pani mgr Pigulo, znasz sie na lekach, wiec mysle, ze bedziesz tak laskawa i mi > pomozesz ; ) A mianowicie - jaki jest dobry i skuteczny srodek na zgage ? > Najlepiej jakis domowej roboty, bo zadnego Rennie, Ranigastu ani innego > wynalazku nie mam przy sobie. Ratuj, probuje leczyc browarkiem, ale nie > pomaga ; ) Polecam orzechy na spirytusie a raczej spirytus na orzechach to się nalewa, sie wypija i jak ręką odjął Odpowiedz Link Zgłoś
juras999 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:12 Stary, spirytusu juz dawno nie ma ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:16 juras999 napisał: > Stary, spirytusu juz dawno nie ma ; ) i orzechów pewnie też?? Odpowiedz Link Zgłoś
juras999 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:18 Orzechy sa, ale to do ciasta, na swieta ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:20 juras999 napisał: > Stary, spirytusu juz dawno nie ma ; ) Na spirytus też jest przepis: woda drożdze cukier to sie nastawia gotuje skrapla i jest Odpowiedz Link Zgłoś
juras999 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:23 Dzieki, moze kiedys sie pobawie. Odpowiedz Link Zgłoś
pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:15 bob_dywan napisał: > juras999 napisał: > > > Pani mgr Pigulo, znasz sie na lekach, wiec mysle, ze bedziesz tak laskawa > i mi > > pomozesz ; ) A mianowicie - jaki jest dobry i skuteczny srodek na zgage ? > > > Najlepiej jakis domowej roboty, bo zadnego Rennie, Ranigastu ani innego > > wynalazku nie mam przy sobie. Ratuj, probuje leczyc browarkiem, ale nie > > pomaga ; ) > > Polecam orzechy na spirytusie > a raczej spirytus na orzechach > to się nalewa, sie wypija > i jak ręką odjął aby ręki nie odjęło?:) Odpowiedz Link Zgłoś