Dodaj do ulubionych

....i wszystkich fajnych wywiało....;)

06.08.05, 21:21
Obserwuj wątek
    • nieswietymikolaj Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 21:50
      A mogą być nie fajni?
    • sweet_as_chocolate Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 21:58
      Przecież jestem;)
      • pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:00
        ja tez jestem fajna:)chociaż nowa!
        • juras999 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:04
          Taaa...Prove it ; )
          • pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:12
            chętnie udowodnię,pytaj o co chcesz?:)
            • juras999 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:16
              O co chce ? No dobra, to co masz na sobie ? ; ) (no dobra, udawaj, ze tego nie
              przeczytalas ; ) A teraz wlasciwe pytanie - jakie nosisz buty ? (w mysl
              powiedzenia "powiedz mi, jakie masz buty a powiem Ci, kim jestes" ; )
              • pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:18
                grunt to dobrze się odżywiać i w dziurawych butach nie chodzić:)
                • juras999 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:26
                  Pigula wyjasnij mi, co ma odzywianie do butow ? ; ) Zadalem chyba proste w
                  miare pytanie ; ) I co znaczy dziurawych ? Ja mam male dziurki w jednej parze i
                  nie narzekam ; )
                  • pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:29
                    acha ,zapomniałam dodać,że trzeba jeszcze w Osipach się urodzić:)
                    a tak swoją drogą ,jakie pytanie taka odpowiedż:)
                    • juras999 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:32
                      No tak, pytanie nie bylo moze najwyzszych lotow, ale...calkiem serio ; ) Oj
                      Pigula, zeby az tak ze mnie drwic...; )
                      • pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:40
                        juras999 napisał:

> No tak, pytanie nie bylo moze najwyzszych lotow, ale...calkiem serio ; ) Oj
                        > Pigula, zeby az tak ze mnie drwic...; )
                        nie chciałam drwić:)to miało być tak na wesoło,żeby rozlużnić atmosferę:)
              • tapierwsza1 juras 06.08.05, 22:18
                dobre! znasz się na tym? to co powiesz na wysoki obcas?
                • juras999 Re: juras 06.08.05, 22:21
                  Wiesz, wysoki a wysoki to duza roznica ; ) Wysoki, cienki, do tego jeszcze
                  lakierowany - klasa z najwyzszej, swiatowej polki ; ) (od razu mowie - nie
                  jestem szewcem ; )...choc czasem sobie pobluzgac lubie ; )
            • bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:16
              pigula65 napisała:

> chętnie udowodnię,pytaj o co chcesz?:)

Co jest najszybsze na świecie?
              • pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:20
                chyba ja?? jestem najszybsza:)
                • bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:21
                  w kręceniu piguł? ;)
                  • pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:23
                    może?? ale od tego są teraz maszyny:)))
                    • bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:24
                      Achaaaaaaaa
                      nie wiedziałem
                      czyli jesteś sprzedawczynią ;)
                      tego co ukręcą maszyny
                      • pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:25
                        niech Ci będzie sprzedawczynią w końcu to handel!:)
                        • bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:28
                          ale jaką sprzedawczynią
                          z tytułem mgr
                          i z pierwszym stołem
                          • pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:32
                            tak za pierwszym stołem:)widzę,że się orientujesz pewnie często chodzisz do
                            apteki:)
                            • bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:34
                              Chodzę ;)
                              ale ty też się orientujesz ;)
                              • pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:36
                                bob_dywan napisał:

> Chodzę ;)
                                > ale ty też się orientujesz ;)
                                jestem inteligentna jak kazda blondynka:)
                                • bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:38
                                  jesteś !!!! niewąrtpię
                                  gdyby było inaczej
                                  nie dopuszczono by Ciebie
                                  do maszyn ;)
                                  • pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:42
                                    bob_dywan napisał:

> jesteś !!!! niewąrtpię
                                    > gdyby było inaczej
                                    > nie dopuszczono by Ciebie
                                    > do maszyn ;)
                                    ale jakie maszyny masz tu na mysli?? poza tym mnie nikt nie musi dopuszczać
                                    sama wiem co mam robić:)
                                    • bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:44
                                      No przecie te co kręcą piguły :))))
                                      • pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:46
                                        bob_dywan napisał:

> No przecie te co kręcą piguły :))))
                                        ale ja ich nie kręcę:)czsami jest tak,że niektóre piguły mogą kogoś
                                        kręcić:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                        • bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:49
                                          No ale żeby kogoś kręcły :)))))))))))
                                          ktoś musi je ukręcić
                                          ale prawda ty tylko handlujesz dilujesz czy jak to tam się zwie.
                                          • pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:52
                                            bob_dywan napisał:

> No ale żeby kogoś kręcły :)))))))))))
                                            > ktoś musi je ukręcić
                                            > ale prawda ty tylko handlujesz dilujesz czy jak to tam się zwie.
                                            o!tego słowa nie znam:(?
                                            • bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:53
                                              ale którego?????
                                              • pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:55
                                                bob_dywan napisał:

> ale którego?????
                                                dilujesz,chyba tak to napisałeś??
                                                • bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:01
                                                  oto Ci chodzi :))
                                                  jeśli niewiesz - to dobrze!
                                                  • pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:02
                                                    bob_dywan napisał:

> oto Ci chodzi :))
                                                    > jeśli niewiesz - to dobrze!
                                                    ??????????????????????
                                                  • bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:06
                                                    pigula65 napisała:

> bob_dywan napisał:
                                                    >
                                                    > > oto Ci chodzi :))
                                                    > > jeśli niewiesz - to dobrze!
                                                    > ??????????????????????

Handlujesz lekami
                                                    a słowo jest z "miasta"
                                                  • pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:10
                                                    bob_dywan napisał:

> pigula65 napisała:
                                                    >
                                                    > > bob_dywan napisał:
                                                    > >
                                                    > > > oto Ci chodzi :))
                                                    > > > jeśli niewiesz - to dobrze!
                                                    > > ??????????????????????
                                                    >
                                                    > Handlujesz lekami
                                                    > a słowo jest z "miasta"
                                                    no widzisz ! a ja jestem ze wsi:( i dlatego nie wiedzialam.A te miasto to
                                                    pewnie W-wa ??stamtąd podobno pochodzą takie mądre określenia jak
                                                    np."trendy"."jazzy",i stwierdzenie -"pójdziemy polansować się do pubu?"
                                                  • bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:17
                                                    widzisz jesteś mgr ale
                                                    jak piszesz ze wsi
                                                    i nie widzisz że miasto jest w " "
                                                    (słownie w cudzysłowie)
                                                    nie wiem jakie słowa pochodzą z Wawy
                                                    ale wiem że pochodzą z tamtąd
                                                    panie mgr chyba że kończyłaś szkołę zielarską
                                                    w Chwastkowie i wszystko co z tej Wawy to nul.
                                                  • juras999 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:22
                                                    No to skoro sie czepiamy to ja tez sie czepne i sie zapytam - skad pochodzi "z
                                                    tamtad" ? Z tego co mi wiadomo to sie to jakos inaczej pisze...
                                                  • pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:27
                                                    juras999 napisał:

> No to skoro sie czepiamy to ja tez sie czepne i sie zapytam - skad
                                                    pochodzi "z
                                                    > tamtad" ? Z tego co mi wiadomo to sie to jakos inaczej pisze...
                                                    widzisz sam !jak chciał mi się odciąć i się przejechał po sobie
                                                  • juras999 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:29
                                                    Zdarza sie. Myslisz, nalezy juz go skreslic ? ; )
                                                  • bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:47
                                                    juras999 napisał:

> Zdarza sie. Myslisz, nalezy juz go skreslic ? ; )

Absolutnie
                                                  • bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:50
                                                    pigula65 napisała:

> juras999 napisał:
                                                    >
                                                    > > No to skoro sie czepiamy to ja tez sie czepne i sie zapytam - skad
                                                    > pochodzi "z
                                                    > > tamtad" ? Z tego co mi wiadomo to sie to jakos inaczej pisze...
                                                    > widzisz sam !jak chciał mi się odciąć i się przejechał po sobie

:)))))))))))
                                                  • pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:25
                                                    trochę mnie te słowa zabolały ale i tak się nie obraziłam i nie będę dochodzić
                                                    w jakim Pierdziszewie Ty szkoły kończyłeś lub nie,ale trzeba trochę też znać
                                                    się na żartach,bo te forum to nie stypa
                                                  • bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:29
                                                    Ale co Ciebie zabolało
                                                    że napisałem że lepiej jak nie znasz jakiegoś słowa?
                                                    czy to ma jakieś znaczenie
                                                    wyluzuj, masz kompleksy po co ta Wawa?
                                                  • pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:32
                                                    poprostu miałam takie skojarzenie i napisałam ,a co do kompleksów to je mam już
                                                    od małego ,ale dam radę:)
                                                  • bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:36
                                                    dasz radę świetnie
                                                    tylko niepotrzebnie je uzewnętrzniasz
                                                    w końcu prowadzimy bardzo luzną rozmowę
                                                    Pozdrawiam :)
                                                  • pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:40
                                                    nie bylo sprawy:)dzięki,trzymaj się:)
                                                  • bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:45
                                                    pigula65 napisała:

> nie bylo sprawy:)dzięki,trzymaj się:)

Piguło miła :))
                                                    Była sprawa! i jeszcze się "wkopałem" literówką
                                                    to juz flekowanie a ty mówisz że nie było sprawy.
                                                    Oczywiście przegiołem z tm Chwastkowem i za to przepraszam!
                                                    Poniosło mnie :)))
                                                  • pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:59
                                                    nie przejmuj się:)każdego czasami ponosi,nikt z nas nie jest ideałem.Ty też
                                                    jesteś miły:)
                                                  • pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 07.08.05, 00:00
                                                    a wiesz,że już z tego tematu chyba wszyscy uciekli?? tylko w nas się jeszcze
                                                    coś tli:)
                                                  • bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 07.08.05, 00:18
                                                    W końcu miło popisać z farmaceutką :)
                                                  • pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 07.08.05, 10:40
                                                    mnie też było miło wczoraj z Tobą popisać:)nie zdążyłam Ci tego napisać ,bo sen
                                                    mnie dopadł:( nawet nie wiem kim jesteś ale to nie szkodzi,może nawet tak jest
                                                    lepiej:)
    • tapierwsza1 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:11
      :)
      • a_quarius Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:13
        :)
        • tapierwsza1 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:14
          wow! widzę, że jest nas więcej....
    • tapierwsza1 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:14
      pigula, dlaczego masz taki nick?
      • pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:19
        bo jestem farmaceutką:)
        • bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:20
          pigula65 napisała:

> bo jestem farmaceutką:)

czyli pani mgr
          • pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:21
            tak zgadza się:)
            • tapierwsza1 to może reszta powie w jakiej branży 06.08.05, 22:22
              siedzi
              • sweet_as_chocolate Re: to może reszta powie w jakiej branży 06.08.05, 22:29
                polonistyka (uważajcie..;) wielka siostra patrzy;))
                • bob_dywan Re: to może reszta powie w jakiej branży 06.08.05, 22:31
                  sweet_as_chocolate napisała:

> polonistyka (uważajcie..;) wielka siostra patrzy;))

No to koniec bliski ;)
                • tapierwsza1 Re: to może reszta powie w jakiej branży 06.08.05, 22:31
                  ....i jeśli ktoś ma kilka zawodów też niech się chwali:)
            • bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:22
              I pracujesz w aptece
              • tapierwsza1 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:24
                a jeśli jest wysoki, cienki ale bez lakieru, za to ze świecącymi
                dodatkami?:):):)
                • juras999 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:29
                  No to wtedy juz duzo zalezy od nogi ; ) Ale jedno Wam powiem - klapki z takimi
                  malymi duperelkowatymi kwiatkami rulez ; ) Oczywiscie w kooperacji z sexy
                  nozka ; ))
              • pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:26
                dokładnie:)
        • tapierwsza1 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:20
          super! czyli jak boli..........cokolwiek to można do Ciebie???;)
          • pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:24
            śmiało!!! chętnie pomogę:)
    • sweet_as_chocolate Re: ..co prawda to prawda.. 06.08.05, 22:16
      chyba niektórzy podsypiają nad klawiaturą, może medytują..? Ma ktoś pomysł na
      rozruszanie towarzystwa..?
      Szkoda, że nie ma starych znajomych... ach.. np. Mimrek.. aż łezka kręci się w
      oku.. Ten to potrafił rozgrzać atmosferę;))) hehe
      • juras999 Re: ..co prawda to prawda.. 06.08.05, 22:18
        Mimrek pewnie teraz siedzi w Beszanowej i podziwia ciala 60-letnich
        Slowaczek ; ) Tez mi go brakuje, az sie lezka kreci jak sobie przypomne te
        posty...; )
    • kathathea Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:33
      Wszyscy fajni nie siedza w sobotni wieczor przy komputerze :P
      • pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:35
        kathathea napisała:

> Wszyscy fajni nie siedza w sobotni wieczor przy komputerze :P
        a co ma do tego sobotni wieczór??
      • bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:35
        kathathea napisała:

> Wszyscy fajni nie siedza w sobotni wieczor przy komputerze :P

Np przy mnie siedzi komputer
        • tapierwsza1 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:36
          może miała na myśli siebie?
          • pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:39
            tapierwsza1 napisała:

> może miała na myśli siebie?
            no właśnie ,wypadałoby zapytać co Ona w takim razie tu robi?? w ten sobotni
            wieczór:)
            • kathathea Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:42
              Mam lenia, ogarnia mnie tesknota za czyms za czym nie powinna i nigdzie nie
              chce mi sie wychodzic :D
          • kathathea Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:39
            Wiedzialam, ze bedzie odzew i niektorzy sie obraza a inni beda probowali
            obrazic mnie ;)
            • tapierwsza1 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:40
              katha, nikt nikogo nie będzie obrażał!
              • tapierwsza1 juras, bob 06.08.05, 22:41
                a Wy co robicie na codzień?
                • bob_dywan Re: juras, bob 06.08.05, 22:43
                  tapierwsza1 napisała:

> a Wy co robicie na codzień?

Buduję pierwsze stoły
                  • juras999 Re: juras, bob 06.08.05, 22:44
                    Ja nakrywam do stolu
                    • tapierwsza1 Re: juras, bob 06.08.05, 22:46
                      .......a ja Wam ten stół zabiorę!
                      • juras999 Re: juras, bob 06.08.05, 22:50
                        Nie no, nie rob tego. Nie pozbawiaj nas zrodla dochodow. Jak juz tak bardzo
                        chcesz cos z nim zrobic to mozesz wskoczyc i zatanczyc - chetnie popodziwiam i
                        obiektywnie ocenie ; )
                        • tapierwsza1 ok 06.08.05, 22:52
                          zatańczę na tym stole, ale najpierw go zabiorę, gdyż stanowi on jedyną wartość
                          majątku, który jest obciążony.........
                      • bob_dywan Re: juras, bob 06.08.05, 22:51
                        Piguła straci warstat pracy
                        • pigula65 Re: juras, bob 06.08.05, 22:54
                          bob_dywan napisał:

> Piguła straci warstat pracy
                          dzięki,że się o mnie martwisz:)dopiero zdałam sobie sprawę jak ten stół kest
                          ważny,ale żeby na nim tańczyć!tego nie próbowałam:)
                          • bob_dywan Re: juras, bob 06.08.05, 22:58
                            pigula65 napisała:

> bob_dywan napisał:
                            >
                            > > Piguła straci warstat pracy
                            > dzięki,że się o mnie martwisz:)dopiero zdałam sobie sprawę jak ten stół kest
                            > ważny,ale żeby na nim tańczyć!tego nie próbowałam:)

Etyka zabrania
                            ale po godzinach można - spróbuj
                            • pigula65 Re: juras, bob 06.08.05, 23:01
                              bob_dywan napisał:

> pigula65 napisała:
                              >
                              > > bob_dywan napisał:
                              > >
                              > > > Piguła straci warstat pracy
                              > > dzięki,że się o mnie martwisz:)dopiero zdałam sobie sprawę jak ten stół k
                              > est
                              > > ważny,ale żeby na nim tańczyć!tego nie próbowałam:)
                              >
                              > Etyka zabrania
                              > ale po godzinach można - spróbuj
                              tylko nikomu nie mów!:)zacznę w poniedziałek po 18-ej:)
                              • bob_dywan Re: juras, bob 06.08.05, 23:03
                                > tylko nikomu nie mów!:)zacznę w poniedziałek po 18-ej:)

piguły w szafie ;)
              • kathathea Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:02
                No prosze i jeszcze moich zartow nie rozumieja
                • tapierwsza1 katha 06.08.05, 23:05
                  to za czym tęsknisz?:)
                  • kathathea Re: katha 06.08.05, 23:08
                    Powiedzialam a wiec powiem i b - za mezczyzna, z ktorym sie rozstalam i
                    uwazam,ze to byla najlepsza decyzja jaka moglam podjac ale jest mi ciezko.
                    Teraz sie wygadalm i chetnie porozmawiam o czyms innym. :-)
                    • tapierwsza1 Re: katha 06.08.05, 23:10
                      i super:)
            • bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:42
              kathathea napisała:

> Wiedzialam, ze bedzie odzew i niektorzy sie obraza a inni beda probowali
              > obrazic mnie ;)

moze to komputer się na Ciebie obraził?
        • pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:37
          bob_dywan napisał:

> kathathea napisała:
          >
          > > Wszyscy fajni nie siedza w sobotni wieczor przy komputerze :P
          >
          > Np przy mnie siedzi komputer
          a moj to czasami nawet leży na mnie:)
          • bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:39
            pigula65 napisała:

> bob_dywan napisał:
            >
            > > kathathea napisała:
            > >
            > > > Wszyscy fajni nie siedza w sobotni wieczor przy komputerze :P
            > >
            > > Np przy mnie siedzi komputer
            > a moj to czasami nawet leży na mnie:)

:)))))))))))
      • juras999 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:38
        Tylko pija na lawce ; ) Cholera, czemu z nimi nie poszlem ? (hmm, ciekawe,
        czy Sweet as chocolate...)
        • juras999 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:55
          Pani mgr Pigulo, znasz sie na lekach, wiec mysle, ze bedziesz tak laskawa i mi
          pomozesz ; ) A mianowicie - jaki jest dobry i skuteczny srodek na zgage ?
          Najlepiej jakis domowej roboty, bo zadnego Rennie, Ranigastu ani innego
          wynalazku nie mam przy sobie. Ratuj, probuje leczyc browarkiem, ale nie
          pomaga ; )
          • pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:57
            juras999 napisał:

> Pani mgr Pigulo, znasz sie na lekach, wiec mysle, ze bedziesz tak laskawa i
            mi
            > pomozesz ; ) A mianowicie - jaki jest dobry i skuteczny srodek na zgage ?
            > Najlepiej jakis domowej roboty, bo zadnego Rennie, Ranigastu ani innego
            > wynalazku nie mam przy sobie. Ratuj, probuje leczyc browarkiem, ale nie
            > pomaga ; )
            już śpieszę z pomocą:)a zielony ogórek masz??jeśli tak to spróbuj tego!
            • tapierwsza1 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:58
              hahhahahaa
            • juras999 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:59
              Dzieki Pani Dr, ide po ogorka, moze pomoze.
          • pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 22:59
            a tak nawiasem mówiąc browarek nie jest zły?? tylko szkoda,że Ci dzisiaj nie
            pomaga:(
          • kathathea Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:05
            Wtrace sie bo wiem jak wkurzajaca jest zgaga ale jest na nia sposob jezeli
            jeszcze twoj organizm nie przyzwyczail sie do leków na nia - migdaly.
            • pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:07
              kathathea napisała:

> Wtrace sie bo wiem jak wkurzajaca jest zgaga ale jest na nia sposob jezeli
              > jeszcze twoj organizm nie przyzwyczail sie do leków na nia - migdaly.
              być może ale nie każdy ma je pod ręką w sobotni wieczór:)
              • kathathea Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:10
                Ja mam je prawie zawsze chociaz rzadko jem je akurat z tego powodu ale
                rozumiem,ze nie kazdy musi je lubic tak bardzo jak ja.
                • tapierwsza1 ja tam nie mam nic pod ręką :) 06.08.05, 23:12
                  O!
            • juras999 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:10
              Dzieki Kathathea (trudniejszego nicka nie moglas sobie wymyslec ? ; ), ale
              wlasnie koncze ogurasa i juz czuje efekty. Kurcze Pigula, Ty jednak na tego
              mgr'a w pelni zaslugujesz ! ; ) Religa przy Tobie niech sie schowa, ja glosuje
              na Ciebie ; ) PS. A piwem teraz moge popic ? ; )
              • pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:13
                juras999 napisał:

> Dzieki Kathathea (trudniejszego nicka nie moglas sobie wymyslec ? ; ), ale
                > wlasnie koncze ogurasa i juz czuje efekty. Kurcze Pigula, Ty jednak na tego
                > mgr'a w pelni zaslugujesz ! ; ) Religa przy Tobie niech sie schowa, ja
                glosuje
                > na Ciebie ; ) PS. A piwem teraz moge popic ? ; )
                i jak ja mogę teraz Tobie tego piwa odmówić?:)za takie poparcie ! wypij na
                zdrowie:)a jak znowu bedzie gorzej to znów ogóreczek:)
                • juras999 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:16
                  No to Wasze zdrrrrooowie ! ; ) A z tymi ogorkami to nie przesadzaj, zostal mi
                  jeszcze tylko jeden.
              • kathathea Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:14
                Nie wymyslalam, czytalam tego dnia akurat ksiazke z taka bohaterka ale ty z
                pewnoscia jestes inteligentna osoba i poradzisz sobie z takim nickiem. :)
                • juras999 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:17
                  No, ciezko bylo ale jakos przebrnalem ; )
          • bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:10
            juras999 napisał:

> Pani mgr Pigulo, znasz sie na lekach, wiec mysle, ze bedziesz tak laskawa i mi
            > pomozesz ; ) A mianowicie - jaki jest dobry i skuteczny srodek na zgage ?
            > Najlepiej jakis domowej roboty, bo zadnego Rennie, Ranigastu ani innego
            > wynalazku nie mam przy sobie. Ratuj, probuje leczyc browarkiem, ale nie
            > pomaga ; )

Polecam orzechy na spirytusie
            a raczej spirytus na orzechach
            to się nalewa, sie wypija
            i jak ręką odjął
            • juras999 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:12
              Stary, spirytusu juz dawno nie ma ; )
              • pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:16
                juras999 napisał:

> Stary, spirytusu juz dawno nie ma ; )
                i orzechów pewnie też??
                • juras999 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:18
                  Orzechy sa, ale to do ciasta, na swieta ; )
              • bob_dywan Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:20
                juras999 napisał:

> Stary, spirytusu juz dawno nie ma ; )
                Na spirytus też jest przepis:
                woda drożdze cukier to sie nastawia gotuje skrapla i jest
                • juras999 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:23
                  Dzieki, moze kiedys sie pobawie.
            • pigula65 Re: ....i wszystkich fajnych wywiało....;) 06.08.05, 23:15
              bob_dywan napisał:

> juras999 napisał:
              >
              > > Pani mgr Pigulo, znasz sie na lekach, wiec mysle, ze bedziesz tak laskawa
              > i mi
              > > pomozesz ; ) A mianowicie - jaki jest dobry i skuteczny srodek na zgage ?
              >
              > > Najlepiej jakis domowej roboty, bo zadnego Rennie, Ranigastu ani innego
              > > wynalazku nie mam przy sobie. Ratuj, probuje leczyc browarkiem, ale nie
              > > pomaga ; )
              >
              > Polecam orzechy na spirytusie
              > a raczej spirytus na orzechach
              > to się nalewa, sie wypija
              > i jak ręką odjął
              aby ręki nie odjęło?:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka