norma_jean 24.08.02, 23:18 Tydzień temu pocieszała koleżankę po stracie ojca, dzisiaj najbliższą przyjaciółkę po babci...nie mam juz siły... bo mnie tez boli że one cierpią... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leziox Re: Forum... IP: *.arcor-ip.net 24.08.02, 23:20 A oprócz pocieszania innych ludzi zajęłaś się swoimi problemami? Wszystko pięknie ładnie,ale jak o siebie nie zadbasz to i innym potem nie pomożesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Forum... IP: *.arcor-ip.net 24.08.02, 23:27 Ja wiem że ci źle,przecież nie twierdzę że ci super. Masz gadzinę,to możesz się wyżalić,znaczy gadu gadu-ja cierpliwy człek. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Forum... 24.08.02, 23:30 Dzięki. Jak moja najbliższa psiapsióła płacze z realnego powodu (nie z gupot) to ja też...no i ryce,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Forum... IP: *.arcor-ip.net 24.08.02, 23:35 Jak ci się gadać nie chce to rycz dalej,cholero jedna. Tylko potem nie biegaj po lekarzach.Psychiatrach znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Forum... 24.08.02, 23:38 Chce mi sie gadać i ryczec. Lekarza prosze!!! Kitek... Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Forum... 24.08.02, 23:39 A ja rycę....i nie moge przestać...histeria... Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Forum... 25.08.02, 01:02 Ciekawe które pierwsze zbankrutuje? :))) Odpowiedz Link Zgłoś