kosmiczny1 19.08.05, 09:59 Miły 28-latek pozna spokoją, niewysoką kataliczkę, pannę, domatorkę w celu matrymonialnym. Jeśli cenisz sobie piesze wędrówki, dobre kino, taniec towarzyski - pisz - być może to właśnie na Ciebie czekam. P. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irish76 Re: Dziś piątek, czas skoczyć po lateks :)))) 19.08.05, 10:00 kataliczki maja awersje do lateksu wola legginsy Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Dziś piątek, czas skoczyć po lateks :)))) 19.08.05, 10:06 a jak juz skoczysz po ten lateks i sie w niego wystroisz to koniecznie strzel sobie fotke i nam tu podeslij , lubimy sie tu smiac;-) Odpowiedz Link Zgłoś
azael11 Re: Dziś piątek, czas skoczyć po lateks :)))) 19.08.05, 10:07 taki batmam bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Dziś piątek, czas skoczyć po lateks :)))) 19.08.05, 10:10 z pejczykiem , a to juz odlot totalny;-) Jak cos wam nad glowami przeleci , to bedzie on;-) Batmann je, je, je;-) Odpowiedz Link Zgłoś
azael11 Re: Dziś piątek, czas skoczyć po lateks :)))) 19.08.05, 10:10 latexowy batman kosmiczny Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Dziś piątek, czas skoczyć po lateks :)))) 19.08.05, 10:12 ...z napedem odrzutowym;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fankaksiegowego Re: Dziś piątek, czas skoczyć po lateks :)))) 19.08.05, 10:06 mam pytanko - kto to jest kataliczka ???? ps. po co lateks na pieszej wędrówce ? Odpowiedz Link Zgłoś
azael11 Re: Dziś piątek, czas skoczyć po lateks :)))) 19.08.05, 10:07 lateks na pielgrzymce to prawdziwy hit tego roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Dziś piątek, czas skoczyć po lateks :)))) 19.08.05, 10:10 hahahahaha;-) Odpowiedz Link Zgłoś
azael11 Re: Dziś piątek, czas skoczyć po lateks :)))) 19.08.05, 10:12 sie pozmieniało jak ja jeździłem na pielgrzymki to co najwyżej sweterek do kolan Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Dziś piątek, czas skoczyć po lateks :)))) 19.08.05, 10:13 ...i rajstopki?...to byl dopiero widok ;p;-) Odpowiedz Link Zgłoś
azael11 Re: Dziś piątek, czas skoczyć po lateks :)))) 19.08.05, 10:15 a na nogach coś na kształt glanów ale wesoło to było tyle że bez lateksu ale świat idzie do przodu Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Dziś piątek, czas skoczyć po lateks :)))) 19.08.05, 10:19 pielgrzymki jeszcze sa, wiec wszystko przed Toba;-) Odpowiedz Link Zgłoś
azael11 Re: Dziś piątek, czas skoczyć po lateks :)))) 19.08.05, 10:20 tyle że ja już dawno przestałem się ty interesować można nawet powiedzieć że jestem bardzo anty Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Dziś piątek, czas skoczyć po lateks :)))) 19.08.05, 10:24 no co Ty , a lateks?....spelnij swoje marzenia;-);pppp Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Dziś piątek, czas skoczyć po lateks :)))) 19.08.05, 10:27 zdziwilibyście się jakie panienki były na pielgrzymce 15-go prawie lateksowe można powiedzieć tylko pytanie w jakim celu przyszły ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
azael11 Re: Dziś piątek, czas skoczyć po lateks :)))) 19.08.05, 10:29 w celu poprawy :) i jakoś nie leży to w moich marzeniach -neita była bliżej Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Dziś piątek, czas skoczyć po lateks :)))) 19.08.05, 10:30 moze myslaly , ze to parada dla gejow i lezbijek?!;-)hehehehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Dziś piątek, czas skoczyć po lateks :)))) 19.08.05, 10:33 pozostawiły po sobie "niezatarte wrażenia" i trochę zużytych....;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
azael11 Re: Dziś piątek, czas skoczyć po lateks :)))) 19.08.05, 10:34 tych troche zużytych to zawsze było Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Dziś piątek, czas skoczyć po lateks :)))) 19.08.05, 10:37 ktoś wpadł na głupi pomysł i ubrał w "to" przydrożne drzewko jak choinkę na swięta :-0 ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_z_mokra_glowa Re: Dziś piątek, czas skoczyć po lateks :)))) 19.08.05, 10:42 Drogi P., bardzo zainteresowal mnie Twoj list. Poczulam sie, jakbys to wlasnie mnie szukal. Jestem panna (stara, bo stara, ale coz ma wiek do prawdziwej milosci). Moje wymiary to: wzrost: 155, numer buta 44, obwod bicepsu 45. Jestem domatorka - uwielbiam spedzac czas przed telewizorem z ...pilotem tez. Potrafie dobrze gotowac - ostatnio nauczylam sie przyrzadzac platki kukurydziane z zimnym mlekiem (nawet sobie nie wyobrazasz, jakie to moze byc proste). Bardzo lubie piesze wedrowki - najczesciej chodze do sklepu na rogu po zakupy. Bardzo lubie tez tanczyc - niestety nie towarzysko, poniewaz nie mam z kim. Ale teraz, kiedy sie odnalezlismy, wszystko moze sie zmienic. Czekam z niecierpliwoscia na nasze pierwsze spotkanie. Twoja Gryzelda P.S. Czy ja tez mam kupic rekawiczki lateksowe? Przy ostatnim sprzataniu zuzylam ostatnia pare. Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Dziś piątek, czas skoczyć po lateks :)))) 19.08.05, 10:44 hahahahahaha;-))) To lubie , milosc jednak zawsze umie sie odnalesc;-) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_z_mokra_glowa Re: Dziś piątek, czas skoczyć po lateks :)))) 19.08.05, 10:52 sama sie zdziwilam, ze to mnie spotkalo;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
azael11 Re: Dziś piątek, czas skoczyć po lateks :)))) 19.08.05, 10:48 i widzisz przeznaczenie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_z_mokra_glowa Re: Dziś piątek, czas skoczyć po lateks :)))) 19.08.05, 10:54 pewnie dlatego, ze udalo mi sie kupic lornetke Zeissa;):)))) Odpowiedz Link Zgłoś
azael11 Re: Dziś piątek, czas skoczyć po lateks :)))) 19.08.05, 10:54 ahh ty realistko troche romantyzmu Odpowiedz Link Zgłoś
panna_z_mokra_glowa Re: Dziś piątek, czas skoczyć po lateks :)))) 19.08.05, 10:55 a to nie bylo romantyczne?;)))) a tak sie staralam;):))) Odpowiedz Link Zgłoś
azael11 Re: Dziś piątek, czas skoczyć po lateks :)))) 19.08.05, 11:05 licze na poprawe Odpowiedz Link Zgłoś
panna_z_mokra_glowa Re: Dziś piątek, czas skoczyć po lateks :)))) 19.08.05, 11:19 chyba w tym momencie powinnam obiecac, ze sie postaram...;):) Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 naciągam latex 19.08.05, 14:08 Droga Stefanio. Odkąd przeczytałem Twój list moje serce zaczęło bić innym rytmem. To prawda, że mam siwiejące skronie i brew oszronioną, jednak maj w moim sercu, tęsknota i chęć szczera :)) Stefanio, jesteśmy chyba dla siebie stworzeni, czy to możliwe, że nasze drogi przecinają się dopiero teraz? Ja jestem uczciwym Polakiem, wierzącym choć niezamożnym kawalerem, mieszkam z starszą Matką, którą na pewno polubisz. Mama jest co prawda już trochę niedołężna, ale myślę, że wspólne tematy rozmów i zajęcia domowe na pewno was do siebie zbliżą. Za domem jest kawałek ogrodu, można w lecie odpocząć przy pracach wśród zieleni, mamy ziemniaczki, trochę kapusty, buraczki włąsne bardzo smaczne. A nawet śliwa w tym roku wyjątkowo obrodziła, na pewno poczujesz się jak u siebie w domu. Stefanio, mam nadzieję, że nasza znajomość będzie nabierać kolorów i już wkrótce poznamy się oboje, oraz poznasz moją Mamę. Dlatego zapraszam Cię w niedzielę po południu na herbatę, Mama zrobi pyszą babkę, to jej specjalność, ale to niech będzie nasz słodki sekret, umowa stoi?. Stefanio, czekam juz niecierpliwie na spotkanie z Tobą. Twój oddany Janusz. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_z_mokra_glowa Re: naciągam latex 19.08.05, 18:14 Drogi Felicjanie, bardzo ucieszyl mnie Twoj list. Obawialam sie, ze niepotrzebnie sie ludzilam, iz mnie zauwazysz, ale teraz juz wiem, ze to jest przeznaczenie. Nie wierzylam, ze moze mnie spotkac takie szczescie w zyciu. W zeszlym roku bylam u wrozki. Przepowiedziala mi wielka milosc i mysle, ze mowila o Tobie. Jestem porzadna, dobra i cnotliwa kobieta. Wielkie to dla mnie szczescie, ze odpowiedziales na moj list. Bardzo sie ciesze, ze wkrotce spotkam Ciebie i Twoja mame. Ja upieke placek ze sliwkami. Mama zawsze mi powtarzala, ze nie wypada isc w goscine z pustymi rekami. Twoja na wieki, Hermenegilda Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 będę wył 24.08.05, 20:26 dlaczego dziewczyna, która wykmini, że nie poderwie faceta staje się dla niego taka zjadliwa :(((( Piotr syn Ryszarda Odpowiedz Link Zgłoś
panna_z_mokra_glowa Re: będę wył 25.08.05, 03:52 Drogi Bozydarze, wielki smutek mnie ogarnal po przeczytaniu ostatniej wiadomosci od Ciebie. Jestes dla mnie prawdziwym darem losu, niesiesz radosc i nadzieje - i serce mi sie kraje, gdy widze Twa rozpacz. Niech ta, ktora sie do Twego nieszczescia przyczynila, spotka zasluzona kara. Chcialabym skleic Twoje zlamane serce. Spotkajmy sie wiec o polnocy pod stara wierzba. Mam nadzieje, ze uda Ci sie wymknac z domu,tak, zeby Twoja Mama nie zauwazyla. Oddana Bogumila Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 Re: będę wył 25.08.05, 07:28 Najdroższa Florentynko. Spotkajmy się pod starą lipą, będze Cię dotykał w miejscu intymnem. Odkąd Mama zaczęła chować pilota pod poduszkę przestałem oglądać programy po godzinie 23, dlatego nie strzymam juz dłużej cieśnienia w lędźwiach. Przybądź kochana, ulżysz mi z krzyża anogenitalnie :))) A tak na serio, Matyldo złota, choć się pokochamy :)) Piotr syn Ryszarda, wnuk Józefa. Czekam na Twą rychłą odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_z_mokra_glowa Re: będę wył 25.08.05, 10:05 Drogi Ferdynandzie, pokazalam Twoj poprzedni list mamie i stanowczo zabronila mi dalszych kontaktow z Toba. Stwierdzila, ze nie nadajesz sie na jej ziecia. Jestem posluszna corka, wiec nie pozostaje mi nic innego, jak tylko powiedziec: zegnaj. Bede snic o naszej niespelnionej milosci. Zycze Ci szczescia, Brunhilda Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 posłuchaj tego-stary Janerka, niech Ci się przyśni 25.08.05, 15:59 Dotykam sedna sprawy Co łamie mnie na pół Dotykam sedna sprawy Unoszę się jak duch Więc żegnaj Zostałem prorokiem much Odpowiedz Link Zgłoś
panna_z_mokra_glowa Re: posłuchaj tego-stary Janerka, niech Ci się pr 25.08.05, 17:28 A wiedząc co się zdarzy Unikam szarych smug Twych rąk Więc żegnaj I nie wywymachuj już Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 maleńka 26.08.05, 07:53 ile masz lat, wzrost, biust, oko... :) Ja prosty wzrokowiec. Buźka, dziś piatek, czy Ty masz już latexxx?? :) Pierrre Odpowiedz Link Zgłoś
panna_z_mokra_glowa ankieta wypelniona;) 26.08.05, 08:28 ...ze spraw formalnych: kosmiczny1 napisał: > ile masz lat, wzrost, biust, oko... oczywiscie 18/hmm... zgubilam gdzies linijke, ale nie szkodzi, bo i tak byla za krotka/jest/nawet dwie sztuki;):)) ...i waznych: no tak, zapomnialam, ze piatek... ale moze w drodze powrotnej z pracy uda mi sie kupic te rekawiczki;) chciaz...moze bedziesz tak mily i zalatwisz to za mnie?;) pzm Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 dziwne to wszystko, nie? 26.08.05, 13:50 Zmęczony jestem, pracowałem twórczo super intensywnie przez około 2 godziny i teraz sie regeneruję :)) Przydałby się masaż plecków. Pozdrawiam Cię serdecznie - miłego weekendu. A wiesz, że "król much" to po semicku "Baal Zebub"? :) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_z_mokra_glowa Re: dziwne to wszystko, nie? 26.08.05, 16:53 "A wiesz, że "król much" to po semicku "Baal Zebub"? :)" A wiesz, ze Baal Zebub kiedys nie byl zly? i uwazano go za pana urodzaju i obfitosci?;) Masaz pewnie juz nieaktualny, bo do tej pory albo ktos go wykonal, albo za pozno, zeby pomogl;))) Wiec pozostaje mi rowniez przyjemnego weekendu zyczyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 czy to jest baśń z cyklu: 29.08.05, 16:19 "Otóż zdarzyło się pewnego dnia, że przybyli synowie Boży, aby się stawić przed Jahwe, a wśród nich przybył też i szatan." ??? :)) Masaż jest aktualny :) Pozdrawiam, dziś pachnę różą :) P. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_z_mokra_glowa Re: czy to jest baśń z cyklu: 30.08.05, 10:40 kosmiczny1 napisał: > "Otóż zdarzyło się pewnego dnia, że przybyli synowie Boży, aby się stawić przed > > Jahwe, a wśród nich przybył też i szatan." ??? :)) Taka wersja tez byla;)))) Masaż jest aktualny :) Dzisiaj akurat mi tez by sie przydal:) > Pozdrawiam, dziś pachnę różą :) P. > nowy odswiezacz powietrza w samochodzie?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 Zapraszam na imprezkę:)) 31.08.05, 07:33 Dziś z ziomami i ziomalkami idę na imprezkę, spróbuję ich namówić na Iguanę, bo ma być muza w klimacie "spirit of budda". Jeśli masz ochotę, kimkolwiek jesteś ;)), to zapraszam, zawsze znajdzie się jakaś micha i coś dla głodnego wędrowcy :) A różą pachniałem, bo lubię pachnieć różą dekadencką i bułgarską. Wpadnij, pogadamy metatextowo, podotykamy się po bieliźnie :))))) Twój kochający Januszek Odpowiedz Link Zgłoś
panna_z_mokra_glowa Re: Zapraszam na imprezkę:)) 31.08.05, 08:18 Drogi Januszku, bardzo dziekuje za pamiec i zaproszenie, ale niestety (naprawde serce mi sie kraje) musze grzecznie odmowic. Tutaj doloze pare usprawiedliwien i wytlumaczen, bo jakos tak chyba wypada;) I tak po pierwsze, nie dysponuje tak szybkim srodkiem transportu, aby w ciagu tych paru godzin przeniesc sie z innego kontynentu do centrum Europy (ubolewam nad tym nie od dzis, mozesz mi wierzyc:)). Po drugie glowna atrakcja wieczoru - "dotykanie po bieliznie" raczej odpada;) w gre wchodza tutaj, nazwijmy to, prawa autorskie;) No i po trzecie (jakos tak to trzecie musze dolozyc), nie mam zielonego pojecia, co to jest i gdzie sie miesci Iguana (nie liczac biologicznego wymiaru tego slowa;)), ale to akurat najmniejszy problem i najprostszy do rozwiazania;):) Tak wiec pozostaje mi zyczyc Ci naprawde swietnej zabawy:) I, coz, milo byloby poznac wrazenia z tego wieczoru;))) Oddana, Mariolka Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 niedobry siusiak!!! 01.09.05, 14:03 Klementyno jedyna... Nie pisałaś, że wstąpiłaś już w związek sakramentalny, z tegoż powodu przyro mi niewymownie. Czy ten inny kontynent to może Praga Północ/Targówek, bo jeśli tak, to ja może dojadę... :) Wypij za mnie zimne bez lodu gdziekolwiek jesteś; jeszcze się zdążymy podotykać. Love, cmokam. Oddany K. M. B. de X. von und zu X. O. P. na zawsze twój... Odpowiedz Link Zgłoś
panna_z_mokra_glowa jejku, nie krzycz tak;) 09.10.05, 21:21 Az sie obudzilam przez ten halas;) Dulcynea Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Dziś piątek, czas skoczyć po lateks :)))) 19.08.05, 11:21 wyciągnęłaś prawidłowe wnioski :-) Odpowiedz Link Zgłoś
giuseppe Re: Dziś piątek, czas skoczyć po lateks :)))) 19.08.05, 13:29 a mnie nurtuje taki oto problem, po co lateks niewysokiej kataliczce? toz to dyskryminacja, a co wysokie kataliczki maja byc pozbawione lateksu? Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: Dziś piątek, czas skoczyć po lateks :)))) 19.08.05, 13:42 wiadomo ze be lateksu nie ma svatexu Odpowiedz Link Zgłoś
bylasobie Re: Dziś piątek, czas skoczyć po lateks :)))) 19.08.05, 13:44 Biedny kosmiczny ze wstydu uciekł, a przecież był taki uczciwy... Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: Dziś piątek, czas skoczyć po lateks :)))) 19.08.05, 13:45 moze za dlugo mial na sobie lateks i zaparowal Odpowiedz Link Zgłoś
bylasobie Re: Dziś piątek, czas skoczyć po lateks :)))) 19.08.05, 13:48 Tylko właściwie gdzie on to założył? Lateksowe gacie,a może rękawiczki? Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: Dziś piątek, czas skoczyć po lateks :)))) 19.08.05, 13:55 a moze caly kombinezon lateksowy? Odpowiedz Link Zgłoś
bylasobie Re: Dziś piątek, czas skoczyć po lateks :)))) 19.08.05, 13:59 Kosmiczny milczy. Pewnie serio poleciał po lateks, młodzieży pamiętajcie o bezpiecznym seksie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 ja mam szuflady pełne latexu klopsiku 19.08.05, 14:11 cmox miedzy ciepłe :***) Odpowiedz Link Zgłoś
hansii kosmiczny, a nie wolalbys SEMTEXU miast Latexu? 26.08.05, 17:08 Semtex to jest mieszanina latexu z trotylem. Jak Ci z ta kataliczka nic nie wyjdzie i bedziesz w dole, to na weekend zawsze bediesz sie mial jak rozerwac! Odpowiedz Link Zgłoś