Dodaj do ulubionych

oficjalnie przepraszam Szarego

29.08.02, 10:29
za rzucone na niego podejrzenie bycia K.ubkiem!

Jest to straszliwy blad z mojej strony podejrzewac bogu ducha winnego
czlowieka o bycie idiota. Okazalo sie, ze IQ Szarego wielokrotnie przerasta
45 punktow, co automatycznie dyskwalifikuje go z kregu podejrzanych. Okazalo
sie tez, ze ow mlody czlowiek, nie wie nawet, gdzie lezy "szczytna" szkola
wypuszczajaca ze swych progow indywidua o inklinacjach konfidenckich.

Przepraszam jeszcze raz, chociaz, gdyby to mnie ktos podejrzewal o bycie
kapusiem, nie wiem, czy potrafilbym wybaczyc!
Obserwuj wątek
    • iwusia Re: Mario!!!!! 29.08.02, 10:31
      i jak Cie nie kochać:))))
      buziaczki i dzięki:))))))
      • Gość: kijanka Re: Mario!!!!! IP: 193.74.43.* 29.08.02, 10:42
        taaaaaaaa ..... no, nie wiem co powiedzieć
        • Gość: mario2 Re: Mario!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 21:09
          a co taj japę rozdziawila?
      • Gość: czort wierzba IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.02, 10:48
        ty czytaj dobrze:)) kurwa, ales slodka jezd:))))))))))
        • Gość: kijanka Re: wierzba IP: 193.74.43.* 29.08.02, 10:51
          no co? po praz pierwszy mario mnie pozytywnie zaskoczył..;)
        • iwusia Re: wierzba 29.08.02, 10:52
          bo mnie dzisiaj humor dopisuje i Ciebie kocham tyż!!!!!!!!!!:))))))
          • mario2 Re: wierzba 29.08.02, 11:38
            z tym kochaniem to nie przesadzaj, bo cie ten narcyz k.ubek, w kolejnym
            yntelektualnym uniesieniu nimfomanka nazwie. A po co ci to?

Jest gotow nawet do administratora doniesc, ze uskutecznisz tu zakazane w
            papolandii praktyki milosne...:o)
            • iwusia Re: wierzba 29.08.02, 13:12
              mario!! bo ja jestem nimfomanka he he heheheheh
              • Gość: mario2 Re: wierzba IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 14:02
                a chcesz byc o to oskarzona przed administracja forum?

P.S,. Podaj nr tel. :o)))
                • iwusia Re: wierzba 29.08.02, 14:07
                  a niby co ja takiego zrobiłam? żeby mnie o to oskarżyć musiałby mieć conajmniej
                  nastu zbałamuconych świadków he he he he, a wszyscy klienci są lojalni wobec
                  mnie:)))))))))))
                  ad.numeru telefonu to najpierw zastanówe sie jak twój organizm by wytrzymał
                  taki np malutki bieg jak maraton hihihihi
                  • Gość: mario2 Re: wierzba IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 14:09
                    uzyje niebieskiego dopalacza :o)
                    • iwusia Re: wierzba 29.08.02, 14:15
                      no wiesz nigdy nie ma takiej sytuacji z której nie można by się wylizać ha ha
                      ha ha ha ha ha
                      • Gość: mario2 Re: wierzba IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 14:33
                        nie rozumiem po francusku, a niemiecki nie jest tak subtelny....
                        • iwusia Re: wierzba 29.08.02, 14:35
                          oj coś kręcisz skoro mówisz że niemiecki nie jest tak subtelny jak francuzki to
                          jednak co nieco z tego francuzkiego znasz:)))))))))
                          • Gość: mario2 Re: wierzba IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 14:40
                            ale tylko troche i kalecze ... :o)
                            a niemiecki, coz- mowa Goethego jest zlotem, szczekanie szwabow- gownem- i
                            wiem o czym mowie!
                            • iwusia Re: wierzba 29.08.02, 14:46
                              no cóż słuch mam niezgorszy:))))))
                              • Gość: mario2 Re: wierzba IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 14:48
                                a miejsce tego zmyslu (sluchu) to jedyne miejsce, gdzie sie jeszcze blona
                                jakowas ostala... :o)
                                • iwusia Re: wierzba 29.08.02, 14:54
                                  nie lubie jak mnie co niepotrzebnego w organiźmie zalega ha ha ah ha
                                  • Gość: mario2 Re: wierzba IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 14:56
                                    To wytnij se wyrostek :o)
                                    • iwusia Re: wierzba 29.08.02, 15:05
                                      mówisz że on niepotrzebny? ale jakis mało uciążliwy jest więc chyba sobie go
                                      zostawie:) kurna coś musi mi zostać hihihi
                                      • Gość: mario2 Re: wierzba IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 15:07
                                        no tak... watroba juz w ilosciach szczatkowych... :o)
                                        • iwusia Re: wierzba 29.08.02, 15:17
                                          wątroba?!! a co to?!!!!! no i z płuc tylko ramki.....:)))))
                                          • Gość: mario2 Re: wierzba IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 15:18
                                            to mi przypomina juz cytowanego sms-a:

Kobieta to uklad biologiczny podtrzymujacy cipke przy zyciu :o)
    • szarywilk Grabka:))) 29.08.02, 14:30
      Gościu, powiem szczerze że jakbym Cie wcześniej spotkał to wyrwałbym Ci ten
      język i połamał paluszki:))))) A tak serio to nie ma za co... nieświadomy
      prawdy poniosło Cię i trudno, hehehehe...nie wzięłem tego do siebie bo mnie nie
      tyczyło tylko ta nagonka nieco mnie zeżliła:)Ale głównie to powinienem zwrócic
      się do Iwy: CMOK:)***** specjalnie dla Ciebie:)) Jej to w swoim czasie się
      odwdzięcze:)))))) A Ty Mario piwo mi
      wisisz:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      Grabeczka......:))))
      • Gość: mario2 Re: Grabka:))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 14:35
        Serio nie mialem zamiaru dopierdolic "nowemu". Zostales ofiara i za to cie
        przepraszam. Na piwo sie jednak nie pisze, bo po jednym pozostaje niedosyt,
        chyba, ze wytrzymasz kolejnych 10. Wtedy mozemy inaczej pogadac.

Nie stosuj grozb karalnych, bo i ciebie kubek podjebie u administracji :o)
        • szarywilk Re: Grabka:))) 29.08.02, 14:38
          OK, zawsze ja mogę pić małe 0.33 a Ty normalne 0.5 :)))) Choć kiedyś myślałem
          że mam mocny łeb, ale starość nie radość , studia minęły i głowa osłabła:))))))
          • Gość: mario2 Re: Grabka:))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 14:42
            moje studia minely jakies 18 lat temu... :o(
            Glowa jeszcze taka jak kiedys, za to z glowka sa male problemy :o)

P.S. Nie ma tak dobrze, bys mogl sie opierdalac, albo pijemy rowno i wzywamy
            potem miast taxi karetke, albo od razu zrobie sobie rozgrzewke .... :o)
            • szarywilk Re: Grabka:))) 29.08.02, 14:51
              Wiesz chyba stareńkim:))))Lubie przy piciu dobrze podjejść:)))
              Ale dobra tylko że potem Ty mnie tachasz do ambulansu:))))
              • Gość: mario2 Re: Grabka:))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 14:55
                Jesli chodzi o jedzenie, to dobry adres. Niezle gotuje, a zaswiadczyc moga:
                Maryjka ( ma to na codzien) Czort, Samcia, Pomka, Slawek, Lezio, Crimek, Flo, i
                wieluuuuu innych.

Jak sie nawalimy jak snopowiazalki, to nam bedzie jedno kto i dokad nas taskac
                bedzie... :o)
                • szarywilk Re: Grabka:))) 29.08.02, 14:59
                  To może w takim miejscu się najebać zeby nie musieć sie nosić?:))))))
                  • Gość: mario2 Re: Grabka:))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 15:07
                    od razu na izbie?
                    Masz tam znajomych?
                    • randia Re: Grabka:))) 29.08.02, 15:09
                      Ja mam, Ja mam !!!!!!
                      Mogę załatwić po znajomości :))))
                      • Gość: mario2 Re: Grabka:))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 15:11
                        Jeszcze Ciebie brakowalo. Toz to by byla sodomia i gomoria!
                        • szarywilk Re: Grabka:))) 29.08.02, 15:14
                          Gomoria...chyba gdzies słyszałem to nazwisko..ale o sodomii pierwsze
                          słysze:))))))
                          Nie no można sie naebać gdzieś gdzie można pierdyknąć się i leżysz sobie do
                          ranka...potem sie zbierasz myjesz i dalej rzygasz:)))))
                          • iwusia Re: Grabka:))) 29.08.02, 15:18
                            samolot?!! darmowy alkochol, miękkie fotele, i fajne torby wyrzygałki:))))))
                            • Gość: mario2 Re: Grabka:))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 15:20
                              alkohol , jak juz :o)

On sugerowal Twoje mieszkanie, ale sie nie ciesz za bardzo, ja nie rzygam! :o)
                              • iwusia Re: Grabka:))) 29.08.02, 15:25
                                tak jest panie plofesoze:)))))
                                to sie wiencej nie poftuzy:)))
                            • szarywilk Re: Grabka:))) 29.08.02, 15:20
                              eee za mało będzie bujać lepszy śmigłowiec...
                              • Gość: mario2 Re: Grabka:))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 15:27
                                tylko nie proponuj wirtualnego najebania sie. To tak jak wirtualny sex! Checi
                                rosna, a przyjemnosc zadna! Poza tym strasznie nie lubie klikac w klawiaturke,
                                nie mogac znalezc klawiszy!
                                • szarywilk Re: Grabka:))) 29.08.02, 15:30
                                  Jutero skończym trzymajta się...a mam nadzieje że bedzie sie można kiedys
                                  spotkać i najebać, hehehe :)
                                  • Gość: mario2 Re: Grabka:))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 15:33
                                    czesc, tylko potrenuj nieco! Zgrzewka browarow, albo jabcok dziennie -
                                    pamietaj. O kondycje trzeba dbac :o)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka