ice_princess 27.08.05, 23:02 Ufff ale się zmęczyłam zwiedzaniem :). Normalnie prawie się zgubiłam ;). Fajnie tu macie, tak przytulnie...:) I'll be back :D pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubatka ...albo i nie nastąpi 01.09.05, 22:32 domek jak domek...remont by sie przydał ale już trochę za późno na generalny remont... Jakiegoś zrywa dziś miałam i skrobnęłam na forum :D. Miłego czytania ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ice_princess Re: ...albo i nie nastąpi 02.09.05, 14:47 Mam nadzieję że moje wpisy czyta się równie przyjemnie jak Kubatki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
linea21 Re: ...albo i nie nastąpi 05.09.05, 18:56 Twoje wpisy jak do tej pory czytało mi się całkiem przyjemnie. Zobaczymy co bedzie dalej ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ice_princess Re: ...albo i nie nastąpi 07.09.05, 11:10 Dzięki za miłe słowa :). Fajnie że Ktoś tu zagląda oprócz mnie, bo na samaym początku myślałam że forum jest wymarłe i że to co napisze zostanie bez odzewu. Odpowiedz Link Zgłoś
linea21 Re: ...albo i nie nastąpi 07.09.05, 17:07 Zawsze tak robimy jak ktoś nowy się pojawi. Dajemu mu troche czasu żeby się dobrze zastanowił czy chce dołączyć do naszej paczki. Żartuje oczywiście. Okres niepisania uważam za zamknięty!!! let's rock Odpowiedz Link Zgłoś
ice_princess :) 09.09.05, 13:32 No to całkiem ciekawa filozofia ;). Dzięki za miłe przyjęcie :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
linea21 remont 05.09.05, 18:55 Remont by się przydał?? Może i tak ale po co budować coś na zgliszczach. Jak to się mówi wyrzuca się wtedy tylko pieniądze w błoto. Lepej jest zbudować coś zupełnie nowego. Może bedzie trwalszey niż ostatni dom. Nowe nie znaczy gorsze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: remont 05.09.05, 21:26 Właściwie masz rację :). 'Dan Budowniczy' będzie musiał wykorzstać wszystkie swoje umiejętności zdobyte podczas rozpieprzania owej łazienki i nie tylko :D Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: remont 14.09.05, 21:34 a co jak zrobie remont łazienki to wam oko zbieleje. Tylko skończe obecną pracę :P Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: remont 20.09.05, 19:15 Praca została zakończona całkowicie, wypłata pobrana :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: remont 26.09.05, 13:34 Szybko dośc poszło ci z tą pracą :). Tylko nie przepij od razu całej wypłaty ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: remont 26.09.05, 23:04 I dlaczego mnie to nie dziwi? Tylko uważaj przy malowaniu tego dachu ;P Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: remont 06.10.05, 19:03 Ale ty się o mnie martwisz, a ja taki nieuczeany <zawstydzony> Odpowiedz Link Zgłoś