saqqara 30.08.02, 10:45 powiedz mi, Ty jestes ta ksiezniczka? powaznie i pokojowo pytam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kijanka Re: KIJANKA!!!! IP: 193.74.43.* 30.08.02, 10:56 Chwila chwila! Księżniczka to ja jestem od wczoraj. To było tak: byłam sobie ci ja kijaneczka, no ale czas płynie, dojrzałam i stanęłam się żabą, a wtedy.... przyjechał do mnie do stawu Mario pocałował mnie i jakież było jego zdziwienie!!!! Stanęła przed nim taaaaaka laska!!!! Bidny nie wiedział co ma zrobić he he he! A tyle gadał, jak przyszło co do czego.... A Fiona żadna nie jestem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: KIJANKA!!!! IP: 212.244.252.* 30.08.02, 11:00 Moze jestem gupia, ale na początku księżniczka podpisywała sie: norma_jean...:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ronja 30.08.02, 11:05 a ja sie na poczatku podpisywalam dziewica orleanska. i co? tez klamalam:))) ps. dzisiaj ja jestem marudna...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: ronja IP: *.pozn.gazeta.pl 30.08.02, 11:08 zeby nie powiedziec upierdliwa:) hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ronja 30.08.02, 11:18 ja poszlabym dalej w tym kierunku, ale ..... mi sie nie chce:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: KIJANKA!!!! 30.08.02, 11:02 kombinujecie kolezanka, strasznie kombinujecie;)) ale powiem o co mnie sie rozchodzi, a Ty juz sobie i ta PRAWDZIWA ksiezniczka Fiona rowniez zobaczysz, czy to ma sens. bo gdyby zakladac HIPOTETYCZNIE ze Ty jestes rowniez ta Fiona to ja to widze tak, Kijanka jest okiej, natomiast Fiona juz nie bałdzo. Kijanke mozna z przyjemnoscia czytac, a Fiony to juz nawet nie chce sie z daleka ogladac. A dlaczego? bo Kijanka z cieta paszcza pasuje tu baldzo, a Fiona z wypielegnowanymi paznokietkami juz nie! i widze to tak, Kijanka zostaje tu, gdzie jej miejsce, a Fiona idzie sobie na romantike np. i tam slodzi caly dzien, bo tam i powietrze zdrowsze, i ludzie przychylniejsi amorom... ale oczywiscie to tylko hipotezy bo przeciez Ty nie jestes Fiona a Fiona to nie Kijanka btw. ktora ktorej sie wstydzi? takie podejrzenie mam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijanka Re: KIJANKA!!!! IP: 193.74.43.* 30.08.02, 11:06 przyznję się bez bicia (zresztą rozszyfrował mnie szary wilk) że byłam alibabką żeby dowalić Mario, łatwo to zobaczyć na tych numerkach u góry przy nicku. (ale byłam blondi;)))) Ale teraz jestem tylko kijanka i nikt więcej!!!!! kurna mać. Co ja zrobię że szrek ześwirował na moim punkcie ;)))) he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: KIJANKA!!!! IP: *.pozn.gazeta.pl 30.08.02, 11:10 facet z kobiety idiotke moze zrobic:) nie ma to jak zwalic wszystko na facetow:) hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijanka Re: KIJANKA!!!! IP: 193.74.43.* 30.08.02, 11:13 a o czy ty mówisz słoneczko? (to pytanie zadaję na razie ze stoickim spokojem...hmmmm) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: KIJANKA!!!! IP: *.pozn.gazeta.pl 30.08.02, 11:27 ja tylko informuje ze dobrze jest zastosowc zasade ze wszystko co najgorsze to oni:))) (czyt. faceci) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: KIJANKA!!!! 30.08.02, 11:20 nie jestem w temacie, ale z tego co ja widze to Shreck mocno swiruje, ale na punkcie Fiony, wiec albo on albo Ty, w kazdym badz razie ktos na pewno ma, problemy z rozdwojeniem... hmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijanka Re: KIJANKA!!!! IP: 193.74.43.* 30.08.02, 11:23 taaaaa, wiele takich by sie znalazło. a ty myślisz że co ja tu nie mam jazd z ta księżniczką Fioną?! Koooooochana!! Mówię po raz ostatni!!! jestem tylko kijanka kuźwa bellla!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: KIJANKA!!!! 30.08.02, 11:26 wiesz co, ja nadal niedowiarek jestem, moge wsadzic palec w otwor?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijanka Re: KIJANKA!!!! IP: 193.74.43.* 30.08.02, 11:30 siur, otworów mam dużo!!! w nosie największe ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: KIJANKA!!!! 30.08.02, 11:33 hehehehe, cos mi sie wydaje ze te otwory nosowe masz strasznie hrabiowskie, wrecz ksiazece;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: KIJANKA!!!! 30.08.02, 11:34 Tak poza tematem. Saqquara możesz odkurzyć skrzynke, gołąb się do ciebie dobija :) Odpowiedz Link Zgłoś