Dodaj do ulubionych

A MARIO TO GDZIE?

IP: 193.74.43.* 03.09.02, 11:17
mAAAAAAARIO!!! NO GDZIE TY JESTEŚ? TYLKO NIE MÓW ŻE W DUPIE, BO I TAK NIE
UWIERZĘ ;))
Obserwuj wątek
    • czarna_pantera2 Re: A MARIO TO GDZIE? 03.09.02, 11:25
      moze czopki testuje hihihhi
      • mawyr Re: A MARIO TO GDZIE? 03.09.02, 11:33
        czarna_pantera2 napisała:

> moze czopki testuje hihihhi
        napewno ma kacczopka w ............
        i jak tu napić się kefirku, bo zapomniał go zaczopkować ;-))
        • Gość: kijanka Re: A MARIO TO GDZIE? IP: 193.74.43.* 03.09.02, 11:34
          oooooo, jaaaaaka szkoda, zabalieł biedaczek ;(
          • tygrysek_ Re: eeee!! kijanka!! 03.09.02, 11:36
            zaś łeb ze stawu wychylasz!!!?:)
            poszła pod wode!!!!
            • Gość: kijanka Re: eeee!! kijanka!! IP: 193.74.43.* 03.09.02, 11:38
              kociu! ja już jestem żabą i tera siedzę sobie nad brzegiem, i jak mi gorąco to
              sie zanurzam i żaden tygrys nie będzie mi mówić co mam robić!
            • czarna_pantera2 Re: eeee!! kijanka!! 03.09.02, 11:39
              a ta kijanka dziwna jakas, bo rozki ma i umie sie nimi poslugiwac:)
              • tygrysek_ Re: eeee!! kijanka!! 03.09.02, 11:41
                jaka tam z ciebie żaba!!!,..kijanka to kijanka!! mała, obła, oślizła z
                ogonkiem.....i czym sie tu asić???
                ..tak wiec pod wode łepek!! już!!!!:)
                • Gość: kijanka Re: eeee!! kijanka!! IP: 193.74.43.* 03.09.02, 11:42
                  a wiesz że jak mnie pocałujesz (pod warunkiem że jesteś księciem) to się
                  zamienię w niezłą laskę ?!
              • Gość: kijanka Re: eeee!! kijanka!! IP: 193.74.43.* 03.09.02, 11:41
                kooooochana1 ja nie tylko różki mam ;)))
                • czarna_pantera2 Re: eeee!! kijanka!! 03.09.02, 11:44
                  tak mi sie wlasnie cos wydaje:) chlopaki drzec!!!!!
                  • Gość: kijanka Re: eeee!! kijanka!! IP: 193.74.43.* 03.09.02, 11:45
                    eeee, chłopaki nie uciekajcie, fajna jestem;)
                    • Gość: teodor Re: eeee!! kijanka!! IP: *.poznan.pl 03.09.02, 11:50
                      Fajna? Bo ja wiem? Do roboty, albo ksiażke czytać!!!!!!!!!!!!!!
                      • Gość: kijanka Re: eeee!! kijanka!! IP: 193.74.43.* 03.09.02, 11:53
                        eeee, no weź!!!! nikt mi nie będzie mówił co mam robić, he he he!!! książka
                        sama się czyta. A ty Teodor sam się weź do roboty, poczytaj Krzyżaków albo co,
                        bo cię znowuna studia nie przyjmą ;))
                        • Gość: teodor Re: eeee!! kijanka!! IP: *.poznan.pl 03.09.02, 11:57
                          Delikatniej poprosze!!!!!!!!!! Zapomialas ze jestem pod ochrona!!!!!
                          • Gość: kijanka Re: eeee!! kijanka!! IP: 193.74.43.* 03.09.02, 11:58
                            teodory nie są ;)
                            • tygrysek_ Re: eeee!! kijanka!! 03.09.02, 12:11
                              niestety babo....nie jestem księciem tylko Tygrysem....
                              ..tak wiec dalej będziesz kijanką!!:)hehe..
                              ..a fajnych lasek to tu jest na kopy!!!:))
                              • Gość: kijanka Re: eeee!! kijanka!! IP: 193.74.43.* 03.09.02, 12:16
                                zawsze jest możliwość że jesteś tygrysowym księciem. Zresztą na niczym mi już
                                nie zależy, mogę być dalej kijanką, (i tak wśród kijanek jestem najładniejsza),
                                mam do dupy dzień, a ty wredna małpo jakoś mnie pociesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                • tygrysek_ Re: eeee!! kijanka!! 03.09.02, 12:20
                                  a spadaj!! co ja pocieszacz???:)))
                                  ..no dobra....pociesze cie...jak chcesz to moge cie wpierdolić na deser!!!??:))
                                  • Gość: kijanka Re: eeee!! kijanka!! IP: 193.74.43.* 03.09.02, 12:24
                                    To ja ci zaraz WPIERDOLĘ, że cię matka tygrysica nie
                                    pozna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i tato tygrys też...
                                    • Gość: kijanka Re: eeee!! kijanka!! IP: 193.74.43.* 03.09.02, 12:26
                                      soooory, chcesz mnie wpierolić?! Ty nienażarty bydlaku!!! żebyś się po mnie
                                      zrzygał!!!!!
                                • shreczek Spokój 03.09.02, 12:21
                                  Bo jak nie dupska złoje. Jak ta nasza młodziez kłótliwa.
                                  co za czasy nastały
                                  • tygrysek_ Re: Spokój 03.09.02, 12:30
                                    czego chcesz babo!!!??,..przecież ciem pocieszam do huja pana!!!!
                                    • Gość: kijanka Re: Spokój IP: 193.74.43.* 03.09.02, 12:32
                                      Jeeeeeezu!!!! senks stary, ale wpadłam w lekki stres. Aaaaale jesteś słodki;)))
                                      Tygrysiuniek kochany ;)))
                                      • tygrysek_ Re: Spokój 03.09.02, 13:19
                                        kochany czy nie ale wpierdolić cie może za jednym chapnięciem!:)
                                        tak wiec babo....miej sie na baczności!!!:))
                                  • Gość: teodor Re: Spokój IP: *.poznan.pl 03.09.02, 12:34
                                    Cmmmmmmmmmmmoooooooooooooooooooooooooooook!!!!! Moze nie jestem Ksieciem!!Ale
                                    calus poslalem na Twoje obślizgłe usteczka!!!! Czujesz...?
                                    • tygrysek_ Re: Spokój 03.09.02, 13:07
                                      kurwa!!,..ten zaś zaczyna!!!,..zamiast ja za łepek i pod wode to sie do
                                      całowania daje!!
                                      stary!! weź sie w garść!!!!:)
                                      • Gość: teodor Re: Spokój IP: *.poznan.pl 03.09.02, 13:12
                                        POd wode????!!!!Kurna kijanki zyja w wodzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zlapac i
                                        wyslac do Francji, niech zjedza ropucha!!!!!!!!
                                        • Gość: kijanka Re: Spokój IP: 193.74.43.* 03.09.02, 13:21
                                          No chłopaki luuuuuz! Właśnie wróciłam z obiadu wtrącholiłam niezłego kurczaka ;)
                                          • tygrysek_ Re: Spokój 03.09.02, 13:25
                                            kurwa mać!! nie dość ze kijanka to jeszcze żarłok!!!
                                            ...ja pierdole...co z niej wyrośnie..?
                                            • Gość: kijanka Re: Spokój IP: 193.74.43.* 03.09.02, 13:30
                                              no, żebyś wiedział ile ja wpierdzielam, to by ci tyłek zmiękł. Zmutowałam się z
                                              z deka, tygrysy też wpierdzielam (na podwieczorek) futrzana dupo !!!!
                                              • tygrysek_ Re: Spokój 03.09.02, 13:32
                                                spadaj na drzewo przezroczysta larwo!!!!:)
                                                • Gość: KIJANKA Re: Spokój IP: 193.74.43.* 03.09.02, 13:36
                                                  no to spadam, pa kociaczku!!;)))) (dlaczego przezroczysta?!)
                                                  • tygrysek_ Re: Spokój 03.09.02, 13:55
                                                    bo kijanki są przezroczyste do huja!!!,..tak czy nie????:)
                                          • Gość: shreczek Re: Spokój IP: 195.115.130.* 03.09.02, 13:26
                                            Kijanko, mam nadzieje, że nie obraziłas sie na mnie.
                                            Mam Ksieżniczke i nic na to nie poradze. Bardzo
                                            miło mi sie z Toba rozmawia.
                                            cmok
                                            • Gość: shreczek Re: Spokój IP: 195.115.130.* 03.09.02, 13:28
                                              Moge Ci Tygrysku powiedziec, ze z niej jest bardzo
                                              ładna ropuszka i nie przesadza, ze jest Ksiezniczka
                                              • tygrysek_ Re: Spokój 03.09.02, 13:30
                                                a huj mnie to obchodzi!! może być nawet kijanką modelką!!!
                                                ....i tak wole chlać wóde!!!!!!!!!:))
                                              • Gość: kijanka Re: Spokój IP: 193.74.43.* 03.09.02, 13:31
                                                e e e e!!!, zdjęcie było dla ciebie a nie do ogólnego wglądu, twoja szrekowska
                                                głowa zadynda na bagnie jak komuś pokażesz ;)
                                                • Gość: Shreczak Re: Spokój IP: 195.115.130.* 03.09.02, 13:35
                                                  Nikt nie zobaczy, przysiegam Kijanko.
                                                  Tygrys nie wie co traci
                                                • Gość: teodor Re: Spokój IP: *.poznan.pl 03.09.02, 13:36
                                                  Nie mow jej tak bo popadnie w samouwielbienie! a poco kolejna ksiezniczka na
                                                  ziarenku grochu!! a zdjecia dla mnie!!! :-(
                                                  • tygrysek_ Re: Spokój 03.09.02, 13:37
                                                    ...eee tam!!,...wóda lepsza od jakiegoś tam gada!!!:)
                                                  • shreczek Re: Spokój 03.09.02, 13:40
                                                    Połącz wóde z Ksieżniczka Tygrys. Nie wybaczę Ci tego nie wypitego
                                                    ostatniego kieliszka.
                                                  • tygrysek_ Re: Spokój 03.09.02, 13:41
                                                    co ty pierniczysz!!!!? toś ty ostatniego nie wychlał!!!!!!:)
                                                  • shreczek Re: Spokój 03.09.02, 13:38
                                                    Ksiezniczki nie wpadaja w samouwielbienie.
                                                    One poprostu Ksiezniczkami sa.
                                                  • tygrysek_ Re: Spokój 03.09.02, 13:40
                                                    kurwa!! zamiast jej najebać to sie podlizujesz!!!???
                                                    ...oj marnujesz sie chłopie!!:))
                                                  • shreczek Re: Spokój 03.09.02, 13:43
                                                    Bo mam słabość do Ksieżniczek
                                                  • Gość: kijanka Re: Spokój IP: 193.74.43.* 03.09.02, 13:41
                                                    no nie mogę ci nie przyznać racji ;))))))))))))))))))
                                                  • shreczek Re: Spokój 03.09.02, 13:46
                                                    Bo widzisz, ja tak naprawde jestem Ksieciem.
                                                    Shrek dla zmyłki. Stąd znam sie tak dobrze na ksiezniczkach
                                                  • tygrysek_ Re: Spokój 03.09.02, 13:53
                                                    a ja sie znam na Tygrysicach,...księżniczki są kurewsko nudne i monotonne!!:)
                                                  • shreczek Re: Spokój 03.09.02, 13:56
                                                    Prawdziwa Ksiezniczka Tygrys ma wszystko. Inne przy nich wysiadają.
                                                    wiem coś o tym, uwierz mi.
                                                  • tygrysek_ Re: Spokój 03.09.02, 14:08
                                                    gadasz tak bo sie na Tygrysicach nie znasz!!:))
                                                    ..a różnica jest wielka!!:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka