around_the_sun 06.09.05, 15:13 bo nawet se nie mam z kim podyskutować, a sama ze sobom gadać nie bedem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scoutek Re: Pytam się- ogląda ktoś "Na Wspólnej"? 06.09.05, 15:15 ja ogladam i chetnie pogadam... ostatnio przezywam chorobe szczeny:) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Pytam się- ogląda ktoś "Na Wspólnej"? 06.09.05, 16:40 ja nie ogladam zanim sie zacznie, to juz sie konczy i sie nie wyrabiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Pytam się- ogląda ktoś "Na Wspólnej"? 06.09.05, 16:43 Ja nie ogladam, ja jestem wierna MjM li i jedynie;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Pytam się- ogląda ktoś "Na Wspólnej"? 06.09.05, 17:01 na wspólnej? moszszna allle pppo ccco? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Pytam się- ogląda ktoś "Na Wspólnej"? 06.09.05, 17:23 a chociazby z przyzwyczajenia, przecie to jedyne co we wakacje szło na bieżąco a nie w powtórkach. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Pytam się- ogląda ktoś "Na Wspólnej"? 06.09.05, 17:24 Mnie Wspólna drażni troszku :) Jednak co nasze MjM, to jednak nasze MjM..Swojskość;-) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Pytam się- ogląda ktoś "Na Wspólnej"? 06.09.05, 17:40 around_the_sun napisała: > a chociazby z przyzwyczajenia, przecie to jedyne co we wakacje szło na bieżąco > a nie w powtórkach. a nie prawda!!!!!!!!!!!!! a wiadomości? a pogoda? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Pytam się- ogląda ktoś "Na Wspólnej"? 06.09.05, 17:44 sie niech nie wymandrza, pogoda i wiadomości to wiadomom sprawom jezd. O seriale mnię siem rozchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
santa.esmeralda Re: Pytam się- ogląda ktoś "Na Wspólnej"? 07.09.05, 07:31 ja oglądam, takie hobby mam, że ikeę wyszukuję w dekoracjach. właściwie to nietrudne jest, bo praktycznie to zawartość katalogu, no ale jakieś hobby człowiek musi mieć, bo to dobrze na długowieczność robi. to mam. no ale np. wczoraj to mną wstrząsnął niedobór botoxu w czole oczekującej Izabeli, Tobą nie? ma bruzdę jak nie pzrymierzając cebuloooki. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Pytam się- ogląda ktoś "Na Wspólnej"? 07.09.05, 07:57 Faktem jest, że bruzdę ma niczym wielki kanion w juesej ale to usprawiedliwione. W takiej chwili? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Pytam się- ogląda ktoś "Na Wspólnej"? 07.09.05, 08:01 dokladnie, bruzda usprawiedliwiona a nawet rzeklabym konieczna!!!! musi martwi sie rzeczywiscie.... swoja droga Izabela denerwuje mnie pelnym rynsztunkiem prezentowanym w KAZDEJ chwili swojego zycia..... Odpowiedz Link Zgłoś
gregpatter4 Re: Pytam się- ogląda ktoś "Na Wspólnej"? 07.09.05, 11:29 ja oglądam, i zdecydowanie wolę od MjM, ale dziwi mnie jedno: to taki 'dobry' serial: nikt, zwłaszcza wśród młodzieży nie pali, alkohol okazjonalnie (po jednej puszce na łeb na imprezie u Igora), ale jak, za przeproszeniem, doje.ali z przygodami to na całego: gwałt i dilerka.... a swoją drogą ciekawy jestem, czy Tomcio faktycznie nasikał na test, czy tylko w wodzie zamoczył, i wyszło, że negatywny... teraz Leszek w zaparte na policji stwierdzi, że syn może poddać się badaniom, a wtedy... poprawczak się szykuje... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Pytam się- ogląda ktoś "Na Wspólnej"? 07.09.05, 11:39 A ja czekam aż ktoś porządnie obije pysk temu jak mu tam Marcinowi? Bo chyba do juesej nie uda mu się prysnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
gregpatter4 Re: Pytam się- ogląda ktoś "Na Wspólnej"? 07.09.05, 11:44 nie ucieknie, złapią go na lotnisku tacy "Okęciowi SOKiści"... a co do Tomka, to jak myślisz? ściemnił z tym testem, czy naprawdę uczciwy?? Odpowiedz Link Zgłoś
shea Re: Pytam się- ogląda ktoś "Na Wspólnej"? 07.09.05, 11:50 Ja ogladam na Wspolnej od samego pcozatku. Jedne watki bardizej mnie draznia inne mniej ale generalnie podoba mi sie ten serial. Co do Tomka - myślę, że uczciwy. Co do Marcina - w dzisiejszym odcinku zatrzymają go na lotnisku, ale co będzie dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
mika761 Re: Pytam się- ogląda ktoś "Na Wspólnej"? 07.09.05, 15:26 Ania znajduje kartkę pocztową od Karoliny. Jest przekonana, że Igor wciąż myśli o byłej dziewczynie. Diler grozi Tomkowi, że jeśli wyda go policji, gorzko tego pożałuje. Zastraszony chłopak mówi ojcu i Gabrieli o pogróżkach. Andrzej uświadamia Michałowi, że nie zapłacił czynszu za ostanie cztery miesiące. Kinga pociesza męża, że z jej pierwszej pensji pokryją część zadłużenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mika761 Re: Pytam się- ogląda ktoś "Na Wspólnej"? 07.09.05, 15:27 Marta prosi Suzy, żeby opowiedziała jej, jak wygląda przesłuchanie policyjne. Przyjaciółka zapewnia, że nie ma się czego obawiać. W trakcie ich rozmowy pod drzwiami Brzozowskich pojawia się Marcin. Do mieszkania Gabrieli przychodzi policjant zajmujący się sprawą Tomka. Razem przeglądają zdjęcia przestępców. Odpowiedz Link Zgłoś
santa.esmeralda Re: Pytam się- ogląda ktoś "Na Wspólnej"? 07.09.05, 15:37 > Faktem jest, że bruzdę ma niczym wielki kanion w juesej ale to usprawiedliwione > . > W takiej chwili? cóż, trzymam się zasady "lepiej płakać w mercedesie niż na rowerze" ;) tak więc: lepiej na telefon czekać bez bruzdy niż z. Odpowiedz Link Zgłoś